Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

1.g og 3.g - I badet

(1.g og 3.g - Lokummet)

Karakter: 4.3/10
Visninger: 8555

Af: Tut.

Læs flere noveller af:
» Tut.

Skriv til:
» Tut
Tags: Unge, Bareback og Analsex
Der var gået et par dage, og Nicco havde set Mads et par gange på skolen. Men det var som om, at Mads ikke rigtig ville kendes ved ham. Nicco havde mange gange på de få dage tænkt på Mads, og den tur han havde fået på lokummet, og han havde håbet, at der var mere i vente. Han vidste dog ikke helt, hvordan han skulle gribe det an.
Derfor havde Nicco tjekket klassernes skema ud. Han vidste, at 3.g'erne havde idræt, og han havde lagt en plan, der gik ud på at gå ind i idrætsomklædningen under påskud af, at han havde glemt noget.
Han kunne høre bruserne køre, og han kunne høre Chrises og Jeppes stemmer – var Mads der ikke?
Han fik hurtigt svar, da han gik ud til bruserne og lod som om, han ledte efter noget. Han så tre fyre i badet, og hans blik blev hurtigt fanget af de tre lækre fyres kroppe og ikke mindst deres pikke. Han kiggede selvfølgelig især på Madses. Mads havde en lille dusk ved pikken, der ellers hang flot og slank ned foran ham.
Drengene kiggede lettere overrasket på ham. ”Hvad fanden laver du her dit lille myr!?”, sagde Chris vredt. ”Åh, lad være”, svarede Jeppe - ”han er da bare ude at kigge på et par flotte fyre!” Mads vendte sig om mod de to. ”Prøv at tjekke hans røv ud – er han ikke hot!?” Chris og Jeppe grinede. ”Var det signalet til, at vi skal skynde os lidt, så I kan være alene...?”, sagde Jeppe smilende. Mads trak på skuldrene.

”Nej nej, jeg leder bare efter et par shorts”, fik Nicco fremstammet. ”Prøv at høre her lille ven”, sagde Chris. ”Jeg tror vist, det er bedst, hvis du gør, som vi siger”. Både Chris og Jeppe var gået ud af badet og havde hurtigt fået tørret sig og var hoppet i deres løse joggintøj. Chris bukkede sig ned efter sit håndklæde, og Jeppe klappede ham i numsen. ”God røv”, grinede han - ”er det ikke sådan I gør, bøssekarle?”, sagde han henvendt til Mads. ”Skrid nu”, sagde Mads grinende, og Chris var absolut ikke tilfreds med det lille klap. Så de fik hurtigt pakket deres ting, og døren til omklædningsrummet gik i.

Mads havde studeret Nicco under hele scenen, og det var tydeligt at Nicco ikke helt vidste, hvad han skulle. Han så forbløffende godt ud med sit uskyldige blik, og det uvidende ansigt. Igen havde Mads udset sig Niccos numse – han havde ikke glemt smagen af hans lækre glatte spændstige numse, og han var helt klar på turen en gang til, om end der skulle mere på bordet denne gang.
Nicco havde sat sig på en af bænkene. ”Hvad med at smide tøjet og tage et bad med mig?”, inviterede Mads. ”Nej, det tror jeg ikke helt”, sagde Nicco tøvende. ”Hørte du ikke, hvad Chris sagde? Det er nok bedst, at du gør som jeg siger!” Nicco rystede på hovedet og rejste sig. ”Jeg tror, jeg går – det var vist en fejl, at jeg kom”.

Mads bevægede sig ud af badet. Nicco kiggede på hans pik, der dinglede let i hans skridt. Nicco vidste ikke helt, hvad han skulle. Mads var for lækker, men han ville ikke have, at han skulle bestemme alt.
”Jeg kan se, at du kan lide, hvad du ser”, sagde Mads, mens han kiggede ned af sig selv og ned på sin pik. Han tog fat i den. ”Jeg siger dig, den er trængende, og jeg tror sgu, den er tunet ind på din lille lækre numse!”.
Inden Nicco havde tænkt mere over den bemærkning, havde Mads fået fat i ham og holdt om ham igen gramsende på hans røv. Nicco kunne ikke andet end at nyde det. Havde han prøvet at rive sig løs, havde det også været nytteløst, for Mads havde virkelig hårdt fat i ham.
Mads fik hurtigt revet trøjen af Nicco samt knappet bukserne op, så de faldt ned il anklerne. Nu stod Nicco kun i sine sorte underbukser. Hans pik var allerede halvstiv, og han lagde mærke til at Madses pik stod helt stiv ud foran ham. Hans pik var rimelig lang og slank – han kunne mærke, han havde lyst til den, men vidste ikke helt, hvordan det skulle foregå.

Mads trak underbukserne af Nicco. Nu var hans pik helt stiv. ”Den er jo lige så flot som sidst”, sagde Mads og tog lidt i den. Mads kunne mærke, at den allerede var lidt våd. ”Men jeg synes nu, vi skal noget andet i dag”. Han vendte Nicco om, så han stod med ryggen til ham og med røven imod ham. ”Din røv!”, sagde Mads.
Mads kiggede ned på den glatte røv, som var foran ham. Ballerne strittede lidt ud, og han førte sine hænder hen over ballerne og den fine numse. Han tog fat i sin stive pik og begyndte at køre den op i mellem revnen mellem ballerne. Nicco spillede lidt med og nød det tilsyneladende. Efter lidt tid tog Mads sin pik væk og kørte en enkelt finger op i Niccos hul. Igen var det en uimodståelig varme, der mødte fingeren, og han kørte den let rundt i Niccos hul. Han trak den ud igen efter lidt tid og begyndte igen at køre sin pik imellem revne på ballerne.

Sådan stod de lidt. ”Jeg tror ikke, vi skal mere end det her – du er lækker Mads”, sagde Nicco og prøvede at vende sig om. ”Der tror jeg nok, du tager helt fejl – jeg kan da ikke lade din fine lille numse være”. Det var umuligt for Nicco at vende sig om – Mads havde for godt fat i ham.
I stedet for blev Nicco faktisk presset lidt forover, og han kunne mærke sit hul åbne sig mere. Nicco kunne mærke, hvordan Mads satte sin pik mod hans hul. Lige pludselig syntes han ikke, at han var helt klar til at få pik – selv Madses. ”Nej nej”, fik han fremstammet, men nu kunne han mærke, at Mads pressede lidt til og prøvede at få pikken ind i ham. ”Hold op”, sagde Nicco lidt højere.

Mads gad slet ikke høre på Nicco. Han mente, at Nicco selv havde spillet op og nærmest helt klart havde givet udtryk for at ville have pik – og pik skulle han få.
Mads trykkede sin pik lidt hårdere ind mod hullet, og han kunne mærke, at han kom lidt længere ind men ikke meget. Han trak pikken lidt ud og spyttede på sin ene hånd og tog den mod hullet og gjorde hullet vådt. Hele tiden havde han godt fat i Nicco, så han ikke kunne andet end at blive stående.
Han pressede sin pik mod hullet og kunne mærke, at det gik lidt lettere. Nicco kom med nogle støn. Lidt efter var hans pik nået halvvejs ind. Han kunne mærke, hvor stramt et røvhul Nicco havde – han kunne ikke vente med at trænge endnu længere ind. Han kørte langsomt frem og tilbage halvvejs med sin pik og arbejdede på Niccos hul. Da Mads havde gjort det lidt, så han sit snit til at trænge endnu længere ind i ham.

Nicco kunne mærke pikken komme længere op og ind i ham. Det gjorde ondt, og han bad Mads om at stoppe. Men det tog Mads nærmest som en invitation og begyndte at køre sin pik hurtigt frem og tilbage ind og op i ham. Det gjorde ondt på Nicco, og han prøvede at sige stop til Mads, men det nyttede ikke.

Mads var kommet godt i gang. Han kørte sin pik frem og tilbage ind i Nicco. Han havde ikke prøvet så stramt en hul før. Det var fantastisk at mærke Niccos varme, samt hvordan hans hul blev ved med at stramme om hans stive pik. Han havde lidt medlidenhed med Nicco, men det var åbenlyst første gang for ham og derfor måtte det jo gøre lidt ondt.
Mads blev ved med at køre pikken frem og tilbage, men efter lidt tid holdt han lidt inde. Nu ville han gå dybt i Nicco.

Nicco kunne mærke Mads stoppe lidt. Han slappede mere af nu og havde vendt sig til smerten. Han håbede, at det var slut nu. Men så kunne Nicco mærke, hvordan Mads trykkede endnu hårdere til med sin pik, og han kom endnu længere ind i ham. Nicco skreg nu. Den stive pik var langt inde i ham.

Mads var gået helt dybt i Nicco. Han havde nu hele sin stive pik inde i Nicco. Han kunne mærke, hvordan det strammede til om hele hans pik helt ned til roden. Det var fantastisk. Han begyndte langsomt at trække pikken til sig, og lige inden den ville glide ud af hullet, trykkede han den dybt ind i Nicco. Det gjorde han et par gange i træk og hver gang med et hårdt støn fra Niccos side.

Efter et par gange af de hårde stød havde Nicco vænnet sig til smerten, og nu begyndte han at fokusere på nydelsen. Jo længere Mads kom ind i ham, des bedre føltes det faktisk. Hans støn begyndte at være mere af nydelse end af smerte. Og da Mads begyndte at øge tempoet, var det umuligt ikke at nyde den stive pik inde i sig.

Mads gik virkelig til den nu. At Nicco nu gav nydelseslyde øgede bare intensiteten hos ham, og han bankede sin pik frem og tilbage i Niccos hul. Han stod foroverbøjet ind over Niccos ryg, så han virkelig kunne trykke sin pik langt op i Nicco og gerne hurtigt. Han tog sin højre hånd rundt om Niccos mave og fik fat i hans stive pik og begyndte at køre den af, mens han kneppede ham hårdt. Nicco begyndte at vugge med og kort efter skreg Nicco et højt skrig, samtidig med at hans røvhul strammede sig voldsomt om Madses pik. Mads kunne mærke, hvordan hans hænder blev våde af den sperm, som Niccos pik havde sprøjtet ud.
Mads tog sin hånd op til sin mund og smagte på Niccos sperm – det var lige så godt som på lokummet. Nu tog han om Niccos hofter og kørte sin pik om muligt endnu hurtigere frem og tilbage i Nicco. Han sluttede af med et par hårde stød, inden han lige akkurat trak pikken ud og sendte sit første skud lige ind i Niccos hul. Det andet skud strøg op af ballen på Nicco, mens han løftede sin pik, så de sidste skud fløj op af Niccos ryg.

Mads kørte sin pik rundt på Niccos ryg i sin egen sperm. Hans pik var ikke faldet endnu og var stadig meget stiv. Han lod sin tilspermede pik glide ned mod Niccos hul igen og pressede den ind i ham igen. Den stramme varme mødte ham igen, og han kørte sin pik langt ind i Nicco igen. Nicco stønnede igen hårdt.
Langt om længe trak han pikken ud og vendte Nicco om. Nu stod de ansigt til ansigt og lod deres våde, spermede pikke gnide sig op af hinanden. Igen tog Mads sine hænder rundt om Nicco og ned på hans røv. Han kiggede på Nicco. ”Jeg er slet ikke færdig med den lille numse endnu”, sagde han. ”Det er godt nok hårdt”, sagde Nicco. ”Bare rolig”, svarede Mads, ”vi er ikke rigtigt begyndt endnu”.

”Men nu tror jeg, det er tid til, at du skrider”, sagde Mads og kastede Niccos tøj hen til ham. Dog kunne Mads ikke lade være med at se på Nicco, da hans våde spermede pik røg ned i underbukserne, og det var umuligt for Mads ikke at stirre på Niccos spændstige røv, da han gik ud af omklædningen – også selvom den nu var nede i et par jeans.

Fortsættes.
Kommentar