Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

C & M

Karakter: 4.4/13
Visninger: 11883

Af: Tut.

Læs flere noveller af:
» Tut.

Skriv til:
» Tut
Tags: Unge
Træningen havde været temmelig hård. Hele træningen havde været løb, da banerne ikke var til at spille på. Fodboldsæsonen var lige startet, og Christian og jeg – jeg hedder Marc - var blevet rykket op til seniorerne denne sæson. Vi var begge to 18 år og havde spillet sammen i et par år.
Christian var en flot fyr. Slank men han havde en passion for styrketræning og gik meget op i det, så hans krop var meget velbygget, dog uden at det blev for meget. Jeg selv var også en ganske pæn fyr i al beskedenhed. Slank men dog uden den samme velbyggede krop som Christian – jeg gad det simpelthen ikke. Så hellere løbe en tur. Det var måske også derfor, at jeg havde løbet forbi Christian på den sidste kilometer og var kommet hjem i den første gruppe af spillere. Det gav mig lidt håneret.

Jeg kunne dog se på Christian, da han kom i mål, at det ikke var tidspunktet for en dum kommentar, så jeg lod ham puste ud. Han stod foroverbøjet et godt stykke tid, og jeg kunne ikke lade være med at kigge på hans spændstige røv, når han stod i den position. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg tændte meget på Christian. Som før sagt så var hans krop uimodståelig – og når hans ansigt med hans smilende øjne og kønne udtryk kom én i møde, så måtte man overgive sig – i hvert fald mig!
Jeg var lidt i tvivl om, hvordan Christian havde det med mig. Vores fodboldtræning tillod ikke, at vi så hinanden så meget udenfor fodbolden. Vi kunne dog hænge ud længe efter træning, men det var som regel det. Nogle få gange havde vvi dog været sammen og spillet lidt computer – og et par gange syntes jeg, at vi havde siddet og kigget hinanden temmelig længe i øjnene, og jeg havde håbet, at jeg fx havde turde at lægge en hånd på hans lår, men den var ikke gået.

Nu sad vi i omklædningsrummet og snakkede. Vi var længe om at klæde om, og de sidste var ved at tage hjem. Vi sad begge nøgne men med håndklæderne om os. Da Michael som den sidste sagde ”Ses”, gik der ikke længe før, at Christian smed håndklædet. Han rejste sig op, og endnu en gang måtte jeg bare se og studere hans krop. Det var et smukt syn. Jeg så selvfølgelig også på hans pik – det havde jeg gjort mange gange, og jeg havde ofte fantaseret om den i stiv tilstand, mens jeg rev i min egen pik. Den var flot. Den var rimelig fyldig og havde en pæn størrelse. Ofte strittede selve pikhovedet frem fra forhuden, hvilket var en detalje, jeg ikke kunne stå for.

Christian bevægede sig over mod mig. Jeg sad lige under hylden med holdets shampoo. Christian stod nu lige foran mig med hans pik ganske kort fra mit hovedet. Han rakte ud mod shampoo-hylden. Det kunne ikke være tilfældigt, at han stillede sig sådan. ”Jeg nyder sandelig synet”, sagde jeg sarkastisk – men jeg mente det jo hundrede procent. ”Det tænkte jeg nok”, svarede Christian ligeså sarkastisk. Jeg havde en uimodståelig trang til bare at gribe om pikken og tage den i munden. Jeg kunne mærke at min egen pik under håndklædet begyndte at hæve sig.

Christian rettede sig op. ”Skod, mand! - der er ikke noget shampoo. Har du noget?”. ”Jeps”, sagde jeg og drejede mig og ledte efter shampooen i tasken. Christian tog et skridt, og det virkede som om, han gled et kort øjeblik på det glatte gulv. Han mistede i hvert fald balancen og faldt forover ned mod mig. Han tog fra med den ene hånd mod min mave, mens hans anden hånd ramte min semi-stive pik. Han kiggede lettere fornøjet på mig. ”Så du nød virkelig synet!”, sagde han og smilede. Jeg grinede bare og rakte ham shampooen. Jeg vidste ikke rigtig, hvordan jeg skulle reagere.

Christian tog shampooen og gik i bad. Jeg sad lidt og håbede, at min stive pik ville falde, hvilket dog den ikke gjorde. ”Kom nu bare i bad, Marc! Jeg har sgu da set en stiv pik før!”. Jeg kunne ikke rigtig finde ud af, om det var en positiv invitation til mere, eller bare fordi Christian havde indset tingenes tilstand og bar over med dem.
Ikke desto mindre smed jeg håndklædet, kiggede et kort øjeblik på min stadig halvstive pik og gik ud i badet. Christian stod med shampoo i håret og lukkede øjne. Jeg kunne ikke dy mig for at kigge på hans pik igen – jeg kunne lige så godt udnytte det. Om pikken var der ikke mange hår, hvilket, jeg syntes, var fantastisk. Måske som over-optimist syntes jeg dog også, at Christians pik var lidt hævet og stiv.
”Du har sgu ikke noget at skamme dig over Marc – du har en flot pik. At den så bliver lidt stiv, gør det jo ikke værre”, sagde Christian stadig med lukkede øjne og shampooen rundt på kroppen. Jeg stod under bruseren og kunne ikke lade være med at smile ad hans kommentar.
Jeg gik hen til hans bruser og tog stille og roligt om hans pik – nu kunne jeg ligeså godt satse. ”Så kunne det jo være sjovt, hvis din også blev lidt stiv”. Jeg kunne hurtigt mærke hans pik vokse i mine hænder. Det var sket med min egen pik. Den stod ud fra mig i den stiveste tilstand, jeg længe havde haft. ”Hvis du fortsætter sådan der, tror jeg ikke, det varer længe”, sagde Christian nærmest hviskende.

Christian begyndte at køre sin hånd ned af ryggen på mig og ned på min røv. Han blev ved længe med at røre ved mine baller og numse og kærtegne den. Det var en lækker følelse. Jeg stod stadig og rørte blødt ved hans pik og hans boller. Hans pik var helt stiv nu, og jeg begyndte så småt at arbejde hans forhud frem og tilbage. Der gik ikke længe herfra, før at vi stod og kyssede. Christian havde ærgerligt nok flyttet min hånd væk fra hans pik, men han stod stadig med sine plantet på min røv. Heldigvis kunne jeg mærke min stive pik på hans stive pik. Det var for lækkert. De dansede mod hinanden og ramte vores maver. Jeg tror, jeg kunne have stået sådan længe. Det var som om, at Christian ville mere med sine hænder, og mens vi stod og kyssede, kunne jeg mærke hans ene finger nærme sig mit hul. Lige nu var jeg klar på det hele.

”Er I ved at være færdige?”, lød der en stemme fra omklædningsrummets dør. Det var vagten, der sikkert skulle til at lukke af. Hurtigt fløj vi fra hinanden og stod med fronten ind mod væggen i tilfældet af, at vagten skulle bevæge sig ud i badet og se vores stive pikke. ”Det varer ikke længe, Finn”, råbte Christian tilbage. ”I har 10 minutter”, svarede Finn tvært tilbage og lukkede døren og gik.

Vi fik begge to fat i vores håndklæder, fik tørret os og hoppet i tøjet. Jeg ærgrede mig gevaldigt. Der blev ikke sagt noget fra nogen af os, og nu var min chance helt sikkert forspildt. Jeg havde dog nydt hver eneste berøring – både mine egne og hans. Christian kom hen til mig. ”Øhmm, mine forældre er i Berlin lige nu, og jeg har lidt madrester fra i går. Skal vi køre forbi mig og spise dem sammen?”. Christian var åbenbart også lidt nervøs for, hvordan tingene havde udspillet sig. ”Det lyder super”, sagde jeg og smilede.
Kommentar