Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

C & M - 2

(C & M)

Karakter: 5.1/10
Visninger: 9630

Af: Tut.

Læs flere noveller af:
» Tut.

Skriv til:
» Tut
Tags: Unge, Bareback, Oralsex og Analsex
Vi fik sagt hurtigt farvel til Finn og fik lige så hurtigt cyklet hjem til Christians hus. Vi stillede cyklerne og kom indenfor. Vi smed taskerne i entreen, og der vendte Christian sig om mod mig. Jeg kiggede på ham; ”Skal vi fortsætte eller skal vi have rester?”. Al min tvivl var væk, og jeg følte ikke engang, at jeg satsede mere. ”Der er sgu ingen rester – jeg ville bare have dig med hjem”, grinede Christian før han tog fat i mig og begyndte at kysse mig. Vores tunger kørte mod hinanden, og jeg kunne trods vores buksers adskillelse hurtigt mærke vores pikke blive stive. Det var også et super-fedt kys, og vi blev ved længe. Christian tog igen sine hænder på min røv – det var åbenbart noget, han kunne lide. Jeg ved ikke, hvad der gik af mig, men pludselig sprang jeg op på Christian så mine ben hang ved hans hofter, og han bar mig. Vi kyssede lidt igen, før han begyndte at gå, mens han bar mig. Vi kom hen til hans værelse, hvor han forsigtigt lagde mig ned.

Han rejste sig på knæene og hev sin t-shirt af. Jeg nåede kun at kigge kort på hans lækre krop, før han også tog min t-shirt af. Mens han stod der på knæ foran mig, kunne jeg tydeligt se hans stive pik i hans jeans. Han knappede op, så jeg kunne se hans hvide underbukser. Han knappede også mine bukser op, trak dem lidt ned og kyssede den våde plet, der var kommet i mine sorte underbukser. Hurtigt tog han dem af mig og rev både bukser og underbukser af mig. Der lå jeg udstrakt i hans seng med min pik bankende stiv op af maven.

Christian bøjede sig ned og tog min våde stive pik i munden og gav sig til at sutte. Det var fantastisk. Han suttede hårdt og stramt. Han fik næsten hele min pik i munden, men han slikkede og suttede også kun på pikhovedet. At mærke hans tunge rundt om pik var en følelse jeg ikke rigtig kunne holde til. Jeg lå og vred mig og var ikke langt fra at komme. Jeg tænkte, at det kunne ikke være allerede, og jeg måtte ud af det. Jeg trak mig væk fra ham og fik vendt ham ned på sengen. Det måtte være min tur til at få hans pik i munden.

Han lå på ryggen, og jeg fik hevet hans bukser af ham. Jeg kiggede på pikken, der lå og bankede stiv i hans underbukser. Christian var åbenbart lige så tændt som mig, for hans underbukser var temmelig våde, der hvor hans pik lå. Jeg trak underbukserne af ham og kunne se en del presperm på hans stive pik. Det var for lækkert. Min tunge gled op af hans skaft, og min mund sluttede sig om hans våde pikhoved. Jeg slugte den våde presperm med glæde og kørte min mund hurtigt frem og tilbage ned af Christians pik. Det var bedre, end jeg havde drømt om. Af og til tog jeg også en tur ned til hans boller og slikkede og suttede også dem. Jeg blev ved med at sutte og slikke hans pik. Jeg ville bare blive ved. Jeg kunne mærke, at der blev ved med at komme presperm ud, og da Christian til sidst hev mit hoved væk, var hans pik stadig våd.

Nu tog Christian dog fat i mig og vendte igen mig om, så det var mig, der lå på ryggen. Igen stod han på knæ foran mig med sin stive pik strittende imod mig. Han kørte den lidt frem og tilbage, så den blev mere våd. Hans hånd var nu også meget våd, og jeg spredte mine ben helt automatisk. Han lod sine våde fingre møde mit hul, og inden længe kørte to af hans fingre rundt oppe i mig. Han gjorde det meget blødt og lækkert, og følelsen var fantastisk. Da jeg lå og nød det allermest, trak han imidlertid sine fingre ud. ”Øv”, kunne jeg ikke lade være med at stønne. ”Nu bliver det bedre”, sagde Christian samtidig med, at han pustede let. Vi var begge ekstremt tændte, hvilket vores våde pikke vidnede om.

Han tog om sin pik, og jeg kunne mærke, at den mødte mit hul. Christian lod den langsomt glide ind i mit hul. Det strammede let, men jeg kunne mærke ham komme længere og længere ind, og jo længere han kom des bedre føltes det. Langsomt begyndte han at køre den frem og tilbage i mig. Han blev på knæ oprejst foran mig, så hans underliv kunne arbejde hans pik op i mig. Det var suverænt. Jeg begyndte at stønne – jeg måtte bare have det ud. Christian havde det vist på samme måde, for han nød det lige så meget, og hans stønnen blev højere og højere.

Han lagde sig ind over mig, mens han kørte sin pik lidt hurtigere frem og tilbage op i mig. Igen mødtes vi i et kys. At have hans lækre pik oppe i mig, mens han lå og kørte sin tunge mod min var den ultimative følelse. Jeg måtte flytte mit hoved væk for at komme af med min stønnen.
Christian trak sig ud. Jeg kiggede kort på hans våde pik, der bankede op af hans mave. ”Vend dig om”, sagde han til mig, og selvfølgelig gjorde jeg, som han sagde.
Jeg stillede mig på alle fire, så mit hul åbnede sig for ham. Jeg kunne mærke ham nærme sig, og hurtigt fik han sin pik ind i mig. Nu var han tydeligvis meget tændt. Han kørte først sin pik endnu hurtigere frem og tilbage i mig. Det var fantastisk at mærke hans tempo oppe i mig. Han sænkede dog tempoet – dog blot for at han kunne trænge sin pik om muligt endnu dybere ind i mig. Han pressede hårdt på for at få hele hans pik dybt ind i mig. Det var nogle hårde stød, men efter et par stykker var det en vidunderlig fornemmelse. Han blev ved en fem-seks gange, og hvert stød efterfulgtes af et hårdt støn fra både Christians og min side. Da Christian stødte sit sidste stød, skreg han nærmest. Jeg var lidt tvivl, om han kom, men jeg troede det ikke.

Christian trak sig ud og væltede bag over, så han lå på ryggen med sin våde pik liggende oven på maven. Jeg vendte mig om for at nyde synet. Jeg tog fat fat i hans pik og rev den lidt af på ham. Han vred sig og var tydeligvis ved at komme. Jeg holdt dog inde, for jeg var ikke helt færdig, kunne jeg mærke.
Jeg satte mig overskrævs på ham og lod hans pik glide langt op i mig igen. Nu begyndte jeg at ride den hårdt. Jeg nærmest hoppede op og ned over hans pik, og han lå og nød det i fulde drag. Min stive pik ramte hans mave i takt med, at hans pik fløj op i mig. Christian kiggede på mig og tog fat i min pik. Han begyndte at køre den af på mig, mens jeg red ham. Jeg kunne mærke, at det var det, der skulle til, for at jeg var ved at komme. Jeg red nogle hårde stød på hans pik og kunne mærke mit røvhul stramme om hans pik, da det første skud fløj ud over Christians bryst og mave.
Mit hul strammede også om hans pik, da mit andet stød kom i hovedet på ham, og der kunne jeg mærke, at også hans sperm fløj op i mig. Hvis jeg var det mindste i tvivl, kunne jeg se det på ham og høre det på hans skrigen og stønnen. Endnu et stød kom fra mig næsten samtidig med, at hans andet sperm-skud fløj op i mig. Jeg ville bare ikke have hans pik ud af mig – jeg ville havde det hele med.

Jeg kørte et par gange til op og ned af hans pik, mens den sidste sperm røg ud af mig og ned på hans mave, før at Christian endelig gled ud af mig. Jeg rejste mig op på knæ og kiggede ned på hans våde spermede pik. Det var et fantastisk syn. Den punpede og dunkede stadig lidt, og jeg kunne se, at der stadig kom sperm ud af den. Jeg kunne ikke lade være med igen at sætte mig overskrævs og tag pikken op i mig igen. Hans spermede pik gled perfekt op i mig, og jeg sad der lidt med hans pik oppe i mig, mens jeg kiggede ned på Christian. Vi smilede begge.
Jeg tog mit hoved ned til hans, og jeg kunne mærke hans nu næsten slappe pik glide ud at mit tilspermede hul. Selvom jeg var kommet, var jeg nærmest i ekstase – det havde været fantastisk.
Vi lå kyssede et af de fantastiske hede kys, før Christian kiggede på mig og sagde. ”Det her var bare ikke sidste gang”.
”Jeg er klar!”, var det eneste svar, der faldt mig passende.
Kommentar