Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Nic og Rasmus - Første pik i røven.

(Nic og Rasmus - Første spil.)

Karakter: 4.2/6
Visninger: 10249

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Oralsex og Analsex
Kapitel 4.: Første pik i røven.

Jeg husker, lige da du satte din pik mod hulet. Nu vil det gøre ondt. Men det gjorde det kun lige i starten, sagde Rasmus, mens de to drenge lå i Nics seng.

Det var nogle timer siden, de for første gang, havde prøvet at kneppe hinanden i røven. Det var første gang for dem begge, men de havde da prøvet at have noget op i røven, men bare ikke en dejlig liderlig pik.

Hvornår tager dine forældre af sted? Spurgte Rasmus, da de var på vej hjem til Nic.
Det gør de sidst på eftermiddagen, sagde Nic. Det er om nogle timer.

Jeg husker, at mens vi gik hjem til dig efter Vi havde været hjemme hos mig, tænkte jeg meget over, om jeg skulle springe fra, sagde Rasmus mens han nussede Nic i håret.
Det var godt, du ikke gjorde det, sagde Nic, som også nussede Rasmus i håret. Det var rigtig dejligt, smilede Nic og kyssede Rasmus.

Hvornår kommer de så hjem igen? Spurgte Rasmus lige inden de kom hjem til Nic.
Det gør de først på søndag aften, sagde Nic. Så du skal ikke være bange for, at de skulle komme hjem, mens vi ligger og hygger os, smilede Nic.

Jeg var pisse nervøs over, vi skulle prøve at bolle hinanden, sagde Rasmus og satte sig op i Nics seng.
Det kunne jeg godt mærke på dig, mens vi gik hjem til mig, sagde Nic. Men det var jeg også. Jeg var bange for, det ville gøre mega nase, men det gjorde det heldigvis ikke med din dejlige pik, smilede Nic som stadig lå ned i sengen. Det var en dejlig aften i går, sagde Nic og tænkte tilbage.

Så køre Vi! Råbet Nics mor.

Nic og Rasmus gik nedenunder for at sige farvel, hvor så Nics mor kom med alt det, som en mor nu siger, når hun skal sige farvel. Og lige inden hun gik ud, sagde hun:

Der ligger nogle penge på køkkenbordet til mad.

Mens de ventede på, at pizzaerne skulle komme, gik de op på Nics værelse, hvor de smed deres tøj på gulvet, hvor de så hurtigt tog et bad, mens de ventede. Og mens de var i fælles bad, kunne de ikke lade være med at pille på hinandens pikke, som altid blev meget hurtigt stive.
De gik lige ud af badet og fik håndklæderne om livet, da det ringede på døren. Det var pizzaerne. De fik dem spist, hvor efter de gik op på Nics værelse, hvor de lagde sig i hans seng.

Har vi noget at smøre med? Spurgte Rasmus, mens de lå og nussede hinanden.
Det har jeg købt, smilede Nic. Jeg har købt noget vaseline, det skulle være noget godt at bruge.
Hvem siger det, smilede Rasmus.
Mig! Kom det far Nic.

Nic og Rasmus fjernede deres håndklæder, så deres stive pikke rejste sig op af deres maver. Rasmus tog om Nics, trak forhuden ned. Derefter bøjede han hovedet hen over hans pik, lod sin tunge glide hen over hans pikhoved. Lidt efter stoppede Rasmus, lagde sig ned på ryggen igen, hvor han løftede benene, så Nic kunne komme til hans hårfri hul. Nic rejste sig fra sengen, gik over til sit bord, hvor hans computer står. Han tog vaseline, åbnede den og gik tilbage til sengen, hvor Rasmus lå og var klar.
Nic satte sig i sengen igen, tog noget vaseline på to fingre, hvor efter han førte fingrene ned mod Rasmuses hul og begyndte at smøre vaselinen rundt på hulet.

Er det dejligt? Spurgte Nic, da han smurte hans røvhul godt ind i vaseline. Hvor han igen tog noget vaseline, men denne gang var det hans pik, der blev smurt.
Det kilder, smilede Rasmus lidt nervøst til Nic.

Nic var færdig med at smøre sin stive pik ind i vaseline, rejste sig op på knæ og gik hen mod Rasmuses numse. Han satte pikhovedet mod hulet, og med forsigtighed trykkede han pikken langsomt ind i Rasmus. Da Nics pikhoved røg ind, gav Rasmus lyd fra sig.

AV! Kom det fra Rasmus.

Nic trykkede sin pik længere ind i Rasmus. Halvt inde stoppede han og lod Rasmuses røv vænne sig til hans pik. Hvor han så lidt efter begyndte at trække pikken udad, hvor han stoppede, lige inden hans pik røg ud, hvor han så trykkede den indad igen. Sådan gjorde Nic et lille stykke til, til Rasmus havde vænnet sig til at ha en pik op i sig.

Det er ikke så slemt igen, smilede Rasmus, som lod sine ben læne sig op ad Nics skuldre, mens Nics underliv røg frem og tilbage i et stille og roligt tempo.

Nu var det Nics tur til at mærke en pik op i sig. Nic lagde sig også på ryggen og løftede benene, så Rasmus kunne komme til at smøre vaseline på hans også hårfri hul. Rasmus fik smurt hullet, så Nics hul stramme sig lidt sammen ved mødet med vaselinen og Rasmuses to fingre. Lidt efter stod Rasmus ved Nics røv, lod sin stive pik møde Nics smurte hul. Da Rasmuses pikhoved ramte hulet, gav det et lille sæt i Nic.

Er du klar, sagde Rasmus og trykkede sin pik ind i Nic.
AV! Kom det fra Nic, da Rasmus trykkede sin pik ind. Det er en dejlig fornemmelse, sagde Nic lidt efter, da Rasmus hade fået sin pik halvt ind i ham.
Det er ikke så slemt igen, som Vi troede, smilede Rasmus, som trak sin pik helt ud og lod den ryge ind igen.

Rasmus satte tempoet lidt op efter et lille stykke tid, og de to drenge blev mere og mere liderlige af det. De skiftede et par gange. De prøvede også nogle forskellige stillinger, til det blev for meget for de to drenge. De lagde sig begge ned på sengen, tog deres liderlige fedtede pikke i hånden, hvor de begyndte at spille pik.

De begyndte begge at komme med stønnelyde, deres vejrtrækning blev dybere.

Kommer! Sagde Nic stønnende.
Det samme her! Sagde Rasmus stønnende.

De kom næsten på samme tid. Det regnede med sperm over dem, så de begge var godt sprøjte til med deres sperm.

Hold da op, hvor var det godt, sagde Nic helt forpustet, efter han have sprøjtet sin hvide sperm ud over ham selv og Rasmus.
Det samme siger jeg også, kom det lidt efter fra Rasmus, som stadig var forpustet efter sin dejlige orgasme. Sikken et spermspringvand vi lavede, sagde Rasmus, hvor de begge begyndte at grine.

Man kan stadig se pletter her dagen efter, sagde Rasmus. Men hold da op hvor var det godt, lå han og smilede i Nics seng. Vi skulle da prøve igen, Nic?
Det synes jeg var en god idé, sagde Nic, som lå ved siden af ham med sin stive pik i hånden. Min pik er klar, grinede Nic og så på Rasmus.

Fortsætter...
Kommentar