Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Nic og Rasmus - En god start.

(Nic og Rasmus - Første spil.)

Karakter: 4.2/5
Visninger: 7654

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Analsex og Onani
Kapitel 5.: En god start.

Hvor er vaselinen? Spurgte Rasmus, som satte sig op i sengen.
Jeg tror, den ligger under sengen, sagde Nic og bøjede sig ud over kanten, så Rasmus have mulighed for lige at give hans røv et par dask. Hvad laver du, kom det fra Nic, da Rasmus daskede til hans røv.
Jeg kunne ikke lade være, grinede Rasmus.

Nic kastede bøtten med vaseline hen til ham. Så kan du starte i dag, smilede Nic og lagde sig på maven.

Rasmus åbnede for vaselinen og tog noget på to fingre, med den ene hånd spredte han Nics baller, så hulet kom til syne. Han smurte det godt ind i vaseline, selv om det sikkert ikke var nødvendigt, da det allerede var fedtet fra i går.
Rasmus tog lidt mere vaseline og smurte sin godt stive pik ind, hvor han så spredte Nics ben, så han kan komme til at kneppe byens dejligste røv.

Rasmus lod sin pik mødes med Nics hul, langsomt forsvandt hans pik ind i ham. Rasmus fik sin godt 14- 15 cm stive pik helt ind. Han lagde sig oven på Nic, hvor han begyndte at køre underlivet op og ned.

ÅÅÅHHH! Hvor er det dejligt, sagde Nic stønnende og lå og nød Rasmuses pik op i sig.

Rasmus satte tempoet op, så underlivet nu løfte sig lidt mere, så der kom en klaskende yd, når Rasmus stødte sin pik ind i Nic.

ÅÅÅHHH! UUUHH! Hvor det godt, kom det mere stønnende fra Nic, som var vild med at blive kneppet i røven.
ÅÅÅHHH! Jeg kan heller ikke holde mig ret meget mere, sagde Rasmus stønnende.

Så lidt efter trak Rasmus sig ud, lagde sig ved siden af Nic på ryggen. Hans fedtedde pik lå på maven og dunkede. Nic rejste sig og fik hurtigt noget vaseline på sin stive pik, som have lavet en våd plet på hans dyne.

Løft benene, sagde Nic.

Rasmus løftede sine ben, så Nic kunne komme til hulet, som fik smurt og stillede sig bag Rasmus, så han kunne lægge sine ben op på hans skuldre. Nic lod sin pik mødes med Rasmuses hul, og den forsvandt ind i varmen. Nic startede med at køre pikken ind og ud af hulet, hvor han så stødte til, så hans pik røg i bund og Rasmus kom med et skrig og en stønnen.

Undskyld hvis det gjorde ondt, sagde Nic.

Rasmus smilede bare og lukkede øjnene, mens han nød Nics pik, som kørte frem og tilbage i hans røv.

ÅÅÅHHH! Du er bare for dejlig, Rasmus. Du ser bare kanon godt ud.
Du er også bare så dejlig, sagde Rasmus da han åbnede øjnene igen.

Nic bøjede sig ned og lå ned over Rasmus, begyndte at kysse han, hvor det endte med tungekys. Mens hans underliv fór frem og tilbage, så hans vejrtrækning blev dybere og han havde sværere ved at tungekysse Rasmus. Og med et trak han sig ud af Rasmus.

Kommer! ÅÅÅHHH!! Jeg kommer! Stønnede Nic højt og hev frem og tilbage i sin pik. Og med et begyndte han at skyde sin hvide ladning sperm af sted, hen over Rasmuses pik og mave. ÅÅÅHHH! OOOUUUHH! Hvor er det godt, kom det fra Nic mens hans sperm fløj ud af hans pik.

Lidt efter lidt kom Nic til sig selv efter sådan en dejlig stor orgasme. Han kiggede ned på Rasmus, som var godt sprøjtet til, og på hans ene kind løb der sperm ned af.

Hold op. Det var noget der kildede, smilede Nic og tog om Rasmuses fedtede stive pik og begyndte at onanere på ham.

Nu skal jeg give dig noget af en orgasme, Rasmus. Nyd det, kom det fra Nic, som begyndte at hive i hans liderlige pik.

ÅÅÅHHH! Hvor dejligt, kom det fra Rasmus. Det er så dejligt.

Rasmus begyndte at trække vejret dybere, hans mave begyndte at bevæge sig hurtigere, og han kom med små stønnelyde, hvor han så kom med et lille skrig, hvor spermen bare sprøjtede ud af hans liderlige pik. Et par sprøjt landede i håret på Nic og resten fløj rundt i sengen, så Nics seng var godt plettet af sperm fra de to. Hvad vil hans mor ikke sige, når hun skal vaske sengetøjet?

Efter Rasmus var kommet sig over den dejlige orgasme, satte han sig op, og mens spermen løb ned af ham, kKastede han sig over Nic, så han også blev smurt ind i sperm.

Du er så dejlig, hviskede Rasmus til Nic.
Du er lige så dejlige, Rasmus, sagde Nic.

De lagde sig ned i sengen, mens de omfavnede hinanden. De lå et lille stykke tid, hvor de så rejste sig fra sengen, gik ud på badeværelset, som lå lige ved siden af Nics værelse.

Det bliver godt med et bad, sagde Rasmus. Og sikke en god start på dagen.
Og hvad vil den så bringe, kom det fra Nic, som tændte for bruseren.

Slut.
Kommentar