Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Nic og Rasmus - Efter idrætstimen.

(Nic og Rasmus - Første spil.)

Karakter: 4.2/5
Visninger: 8110

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Offentligt og Onani
Kapitel 3.: Efter idrætstimen.

AV! AV! Kom det fra Nic da de røg ned på gulvet, hvor Rasmus lå oven på Nic og grinede. Flyt dig, ellers får du …
Hvad får jeg? smilede Rasmus, mens han rejste sig fra Nic. Du kan ikke klare mig alligevel.
Du kommer bare an, sagde Nic, mens han rejste sig op fra gulvet.
Pas heller på, sagde Rasmus med et stort smil. Kan du ikke huske sidst vi slås, hvem lå nedrest hele tiden. Det var vist dig, Nic, sagde Rasmus og skubbede til ham.

Nic sprang på Rasmus, så de røg ned i sengen med et brag, hvor Nic så tog hårdt fast omkring Rasmuses nosser, så Rasmus råbte: Giv slip. Ellers får du samme tur. Nic gav slip, for han skulle ikke nyde noget af at ha samme tur.

Hvem kunne nu ikke klare sig, hvad Rasmus?
Jeg har vundet de fleste gange, sagde Rasmus. Så du skal passe på fra nu af, grinede han.
Hvem var det, der vandt efter idræt i fredags, hvad Rasmus, kom det fra Nic. Det var ikke kun i slåskamp, jeg vandt, vel, sagde Nic.

For en uge og en dag siden, og sidste time denne fredag, stod på idræt, kun med drengene fra klassen. Sådan har det været siden efter juleferien, og skal vare til en uge før sommerferien, så de havde kun en fredag med idræt, inden det var sommerferie.

Det var Nics og Rasmuses tur til at rydde op efter idrætstimen, og denne fredag var næsten alle ting ude i salen, så det tog Nic og Rasmus noget tid at rydde det på plads. Da de kom ud i omklædningsrummet, var kun deres lærer tilbage i rummet.

Her får i mine nøgler, sagde læreren, og rakte nøglerne til Nic. I kommer bare over med dem på lærerværelset, når I er færdige, smilede læreren, og så gik han.

Nu stod Nic og Rasmus alene i omklædningsrummet. De begyndte at tage deres idrætstøj af, derefter gik de ud i baderummet. Der begyndte de at slås med hinanden, mens vandet løb ned af deres drengekroppe. Deres pikke blev også hurtigt stive af det, så slåskampen gik nu over i pikkamp, hvor de slog deres stive pikke mod hinanden.

AV! Kom det fra Rasmus, da Nic slog ham over hans pik.
Tøsedreng, sagde Nic. Giver du op?
Det gjorde ondt, sagde Rasmus. Din pik er da hård, grinede Rasmus og slog ud efter Nic med sin hårde pik.
Så jeg vandt, din tøsedreng, sagde Nic og gik under bruseren.
Du kan tro nej min ven, sagde Rasmus og stillede sig bagved Nic. Tog om sin stive pik, slog mod hans røv.

Nic vendte sig om og smilede, hvor han så tog fat i Rasmus, lagde ham ned og satte sig på ham, så Rasmuses pik lå mellem ballerne på Nic.

Se om du kan komme op af stå, sagde Nic med et grin.

Rasmus lå og kæmpede for at komme fri og op at stå, men det var lidt svært, når man også fik vandet lige i hovedet.

Ser man det, grinede Nic. Kan man ikke komme fri, hvad Rasmus. Hvor Nic bøjede sig ned over ham og gav ham et kys. Hvor Nic så rejste sig op og stillede sig under bruseren igen.

Rasmus kom op at stå igen og stillede sig under samme bruser som Nic, så de stod tæt sammen og deres meget stive liderlige pikke stod og gned op af hinanden.

Skal vi gøre det her? Spurgte Rasmus. Vi har allerede stive pikke, sagde Rasmus.
Så skal du også sige, hvem der vandt, smilede Nic.
Det gjorde du, sagde Rasmus, som hadede at tabe.

Nic slukkede for bruseren, hvor de så begyndte at spille pik. Hvor Rasmus så gik om bag ved Nic, så på hans dejlige lille runde røv. Gik tættere på, så hans pik nu var mellem Nics baller. Det gav et lille gisp i Nic, for han troede, han vil stikke den ind i røven.

Ved du godt, Nic. Du har byens dejligste røv, sagde Rasmus. Skal vi snart ikke prøve at bolle hinanden?
Nic vendte sig om, så Rasmuses stive pik røg ud mellem Nics baller, og stod så og gned op af Nics pik. Jo. Jeg har huset for mig selv i næste weekend, så kan vi prøve der, sagde Nic.

Hvor de så igen begyndte at spille pik, og der gik ikke lang tid, før de to dejlige drenge, begyndte at stønne, så det gav genlyde i baderummet.

Skal vi se. hvem der kan skyde længst denne gang? Spurgte Nic. Og ham der taber skal lægge røv til først.
Det er en aftale, sagde Rasmus. som var lige ved at komme. Jeg kommer! ÅÅÅHHH! Kommer! Og ud kom det ene lange sprøjt efter det andet, så Rasmus var ved at falde om af sin dejlige orgasme.

Der gik ikke lang tid, før Nic begyndte at komme med større og større støn, og hans vejrtrækning blev dybere. Han gav sin stive pik et par ryk mere, hvor den dejlige kilderende fornemmelse strømmede ud i hans krop.

ÅÅÅHHHOOO! Jeg kommer, sagde Nic stønnede, og ud kom der et langt sprøjt, som fløj over en meter ud i rummet, efterfulgt af flere lange sprøjt, som ramte væggen, som stod ca. 1½ meter fra ham.

Lidt efter, da Nic var kommet tilbage til sig selv efter den dejlige store orgasme han lige havde haft, skulle de to drenge finde ud af, hvem der havde vundet, og det havde Nic med godt en halvmeter.

Jeg glæder mig allerede, Rasmus. Glæd dig til at få min pik op i dig, smilede Nic og skubbede til Rasmus.
Vi må hellere blive færdige her, sagde Rasmus, som også glædede sig lidt, men han var også lidt nervøs over det, men det var hans idé, om de ikke snart skulle prøve at bolle hinanden.

De to drenge blev færdige og kom hen med nøglen.

Hvem vandt?! Hvem vandt?! Råbte Nic, mens han hoppede i sin seng, så hans stive pik klaskede mod hans slanke mave.

Nic lagde sig ned ved siden af Rasmus igen, og smilede til ham og kyssede ham.

Hvordan har røven det i dag, efter i går? Spurgte Nic og kunne ikke lade være med at smile.
Det gjorde lidt ondt i starten, sagde Rasmus. Men man vender sig hurtigt til det. Hvad med din, har du ondt efter i går?

Fortsætter...
Kommentar