Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Nic og Rasmus - Skoven.

(Nic og Rasmus - Første spil.)

Karakter: 4.3/7
Visninger: 8776

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Offentligt, Oralsex, Onani og Natursex
Kapitel 2.: Skoven.

Jeg kan huske, det regnede den dag, sagde Rasmus, da vi tog ud i skoven.
Det kan jeg også huske, smilede Nic. Det var godt at min far har den hytte der ude, ellers var vi blevet meget mere våde.
Vi havde nok ikke taget derude, hvis vi ikke kunne kommer ind nogen steder, sagde Rasmus og kyssede Nic på munden.
Det har du sikkert ret i, sagde Nic efter kysset.

Det var lørdag, og Nic og Rasmus har kendt hinanden i godt to uger, og på de to uger har de oplevet en masse sjove ting sammen. En af de ting var, at de var blevet hemmelige kærester, for de var ikke klar til at springe ud.

Som sagt var det lørdag, og Nic og Rasmus skulle sove sammen, plus de have huset for dem selv, da Nics forældre skulle til noget fest.

Det var lørdag eftermiddag, og Rasmus var lige kommet hen til Nic. De sad på Nics værelse og så ud, hvor det bare stod ned i stænger.

Hvad skal vi finde på i det her vejr, kom det fra Rasmus.
Jeg har en idé, sagde Nic. Skal vi tage ud til min fars hytte, som ligger ude i skoven.
Hvad skal vi der, plus vi bliver alt for våde, sagde Rasmus og kiggede på Nic, som om han ikke var rigtig klog.
Hvad tror du vi skal derude, smilede Nic og tog Rasmus på skridtet. Hvorfor skal vi altid gøre det her på værelset?
Det ved jeg ikke, sagde Rasmus, som var med på idéen, for han var altid liderlig. Lad os komme derud!

Lidt efter tog Nic og Rasmus af sted mod skoven, de skulle ikke så langt, for skoven lå lige på den anden side af vejen. Skoven var ikke så stor, men stor nok til man kunne gå på jagt i den. Og det var også derfor Nics far havde denne hyttet. Den brugte han, når han skulle på jagt. Så sov han i hytten, så han ikke vækkede Nic og hans mor, når han tog af sted tidligt om morgenen.

Nic og Rasmus løb gennem træerne og kunne se hytten, den var lidt svære at se, da den var malet grøn. Man kunne ikke se den fra vejen, hvis man ikke vidste, den var der inde. Nic og Rasmus kom til hytten, Nic låste op og de gik ind.

Vi blev da ikke så våde igen, sagde Rasmus.
Nej,. træerne dækkede os for regnen, sagde Nic.

Da de to drenge var kommet ind i hytten, fik de hurtigt deres tøj af, og igen stod de nøgne og med stiv pik over for hinanden.

Jeg har sagt det mange gange før, kom det fra Nic. Du ser godt ud uden tøj, smilede Nic og sprang på Rasmus, så de væltede ned i sofaen.
Pas lige på din fars sofa, eller hvad det nu er, sagde Rasmus, som kunne se, at der stod nogle store puder op af væggen.
Det er en seng, sagde Nic og tog om Rasmuses pik og begyndte at hive forhuden frem og tilbage over Rasmuses pikhoved.

Rasmus sad, så han havde benene ud over kanten. Nic spredte dem og satte sig imellem dem, og igen tog han fat om Rasmuses stive pik, som lå op af hans mave. Nic satte sig ned, og imens hev han i Rasmuses pik, som var begyndt at spytte presperm ud af reven. Nic tog sin tunge og lod den glide hen over pikhovedet, hvor igen der kom en dråbe frem fra reven. Denne gang tog Nic hele pikken ind i munden, og begyndte at sutte så godt, han nu kunne. Det var godt nok for Rasmus, som kom med nogle små stønnende lyde.

Nic fik ikke lov til at sutte i ret lang tid, før Rasmus skubbede ham væk, og bad ham om at sætte sig ned, hvor han lige havde siddet. Rasmus spredte Nics ben og satte sig ned mellem hans ben, tog om hans våde og liderlige pik. Startede med at lade sin tunge køre op og ned af hans pik, hvor så, inden han begyndte at sutte, så fik pikhovedet også en tur med tungen.

ÅÅÅHHH! Du er blevet god til at sutte, smilede Nic tilfreds til Rasmus, som var begyndt at sutte hans liderlige pik.

Der gik ikke lang tid, før Nic begyndte at stønne, så hans mave kørte op og ned med en høj fart.

Rasmus stoppede med at sutte og satte sig op ved siden af Nic, som var lige ved at komme, hvis Rasmus havde fortsat med at sutte.

Skal vi se, hvem der kan sprøjte længst? Spurgte Rasmus.
Det kan jeg, smilede Nic, og de to rejste sig op fra sengen. Skal vi så ikke gøre det udenfor, Rasmus, sagde Nic.
Kan vi godt, kom det fra Rasmus, hvor de så gik udenfor, hvor det stadig regnede, men de stod lidt i tørvejr af træerne. Lad os så se, hvem der kan sprøjte længst, sagde Rasmus og begyndte at hive i sin stive pik.

Nic og Rasmus stod midt i skoven og hev i hver sin stive pik. De havde ikke i tankerne, at der kunne komme nogen forbi. De var godt liderlige begge to, så det tænkte de ikke på lige der. De begyndte begge at stønne vildere og deres vejrtrækninger blev dybere.

Og med et kom de to med nogle lange sprøjt, og deres stønnen kunne høres i hele skoven. Så dyrene har nok tænkt, hvad er det for et dyr der giver sådanne lyd fra sig.

Hvem kom så længst den dag, sagde Rasmus og skubbede Nic, så han var ved at ryge ned af sin seng.
Det kunne godt være, du sprøjtede længst den dag, sagde Nic, som daskede mod Rasmuses stive pik men ramte ikke.
Men hvem vandt så sidste gang, hvad Rasmus, smilede Nic. Hvem, kunne ramme væggen?

Rasmus sagde ikke noget, han vendte bare ryggen mod Nic, så Nic have udsyn til en god røv. Hvor så Nic stak en finger mellem hans baller, så Rasmus fór sammen og vendte sig om og sprang på Nic, så de begge to røg ned fra Nics seng med et brag. Det var godt, hans forældre ikke var hjemme.

Fortsætter...
Kommentar