Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Nic og Rasmus - Første spil.

Karakter: 4.1/7
Visninger: 10802

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge og Onani
Kapitel 1.: Første spil.

Det var en dejlige dag Nic stod op på. Ved siden af ham lå hans ven, Rasmus. Nic satte sig op i sengen og så ned på Rasmus, som stadig lå og sov. Nic kiggede ud på gulvet, der lå tøj over det hele. Hvor han så mærkede en hånd på sin pik, hvor så Nic kiggede ned på Rasmus, som lå der med havblå øjne og så op på ham.

Det var rigtigt dejligt i aftes, smilede Rasmus og gav Nics pik et klem, hvor den så med lynets hast blev kanon stiv.
Nic smilede tilbage til Rasmus. Du har nogle kønne øjne, Rasmus. Du ser kanon godt ud, hvor Nic igen smilede og bøjede sig ned og gav Rasmus et kys.

Nic lagde sig ned og tæt ind til Rasmus, som lagde armen over Nics skulder, hvor de så begyndte at kysse.

Nic og Rasmus har kendt hinanden længe, siden den dag, hvor Rasmus kom ind i klassen, som den nye dreng. Og det var et godt syn Nic fik, og heldigt for Nic, skulle Rasmus sidde ved siden af ham. De faldt hurtigt i snak, og fandt også hurtigt ud af, at de havde samme interesse. Og hvad kunne det så være? De så begge efter fyre.

Nic faldt hurtigt for Rasmus. Da han kom ind i klassen, fik Nic store øjne. En så flot fyr havde han ikke set før, slank og lyshåret og en god krop. Der lignede de meget hinanden. Nic var også slank og hade en god krop. Nic have lysebrunt hår, som strittede ud til alle sider, hvor Rasmus havde løstsidernde kort hår, som også kunne sættes, så det strittet til alle sider.

Samme dag som Rasmus begyndte i 7. klasse, var Nic med Rasmus hjemme. Og der fandt Nic ud af, at Rasmus var lige som ham. For under hans seng lå der et blad. Nic lod, som om han ikke have set det. Men da Rasmus gik ud af værelset, fordt hans mor råbte efter ham, gik Nic hen til sengen for at se bladet, hvor der på forsiden var en halvnøgen fyr, som holdt sin ene hånd ved sit skridt. Nic bladede lidt i det, og så nogle hotte fyre stå i forskellige stillinger. De gik også lige ned i hans pik, så han have svært ved at skjule det, da Rasmus kom ind igen på værelset.

Et par dage senere.
Nic kunne ikke få Rasmus ud af hovedet. Han har tænkt og tænkt på, hvordan han skulle sige til Rasmus, at han godt kunne lide ham. Hvor Nic så fandt på noget, da han igen sad hjemme hos Rasmus. For igen lå bladet undersengen. Igen råbte hans mor efter ham, hvor Nic igen tager bladet op fra under sengen, men hurtigt får det smidt under igen, da Rasmus kom ind på værelset.

Jeg skal lige ind til naboen med noget, sagde Rasmus. Kommer hurtigt igen, smilede Rasmus til Nic.

Da Rasmus var gået, tog Nic igen bladet op og så, det ikke var det samme blad, som for to dage siden. Så Nic kiggede hurtigt det igennem, og mens han gjorde det, tænkte han.

Jeg kunne skrive en lille besked i bladet. Han fandt en kuglepen i sin taske, skrev en lille besked på forsiden af bladet.

Om aften lå Nic i sengen og tænkte på Rasmus, hvor han så begynde at lege med sin stive pik. Hvor hans mobil gav lyd fra sig, det gav et sæt i Nic. Nic tog sin mobil fra bordet, han kunne se, det var fra Rasmus.

”Det troede jeg ikke du var,” stod der i beskeden. Hvor endnu en besked kom på mobilen. ”Jeg synes også du er sød, og du ser også godt ud.” Det gav en dejlig fornemmelse i Nics krop, da han læste den sidste besked fra Rasmus. Hvor igen der kom lyd fra mobilen. ”Jeg vil også komme sammen med dig.” Da begyndte Nics hjerte at banke, og han skrev tilbage til Rasmus. Og igen kom der en besked fra Rasmus. ”Sov godt min skat.” Hvor Nic skrev igen. ”Du må også sove godt min skat.”

Nic havde sværte ved at falde i søvn den aften. Han lå og tænkte på Rasmus, som nu var hans første kæreste.

Næste dag efterskole sad de hjemme hos Nic. De var alene hjemme, og de sagde ikke ret meget til hinanden. For det var nyt for dem begge to, for de havde aldrig haft kærester, og de var heller ikke sprunget ud som bøsser. Men snakken kom hurtigt, da Rasmus tog bladet med beskeden på op af tasken.

Det er et godt blad, smilede Nic.
Det har givet mange gode ryk, grinede Rasmus og kastede bladet på gulvet og omfavnede Nic, hvor de så begyndte at kysse.
Det er første gang jeg kysser en anden dreng, sagde Nic, da der var pause i kysset.
Det samme her, kom det fra Rasmus. Hvor igen de begyndte at kysse hinanden. Så du har ikke prøvet at spille pik med en anden dreng før? Spurgte Rasmus efter kysset.
Næ… joo, det har jeg, sagde Nic. Men der sad vi med en pude mellem os, hvor vi så et pornoklip fra nettet.
Det samme her, sagde Rasmus. Skal vi prøve at gøre det på hinanden? Smilede Rasmus.
Kan vi godt, kom det smilende fra Nic.

De var begge to også ret liderlige, det kunne ses på deres bukser. De havde begge noget af en bule i dem. De rejste sig begge fra Nics seng, hvor de begge begynder at tage tøjet af. Og lidt efter stod de begge splitter nøgne over for hinanden, og det var første gang for dem begge to, at de stod med stiv pik over for en anden.

Hold da op hvor ser du godt ud, kom det fra Nic, der så op og ned på Rasmus. Og især hans pik så han på. Den var ikke så stor, det var hans hellere ikke. De var sikkert på somme størrelse, omkring de 14 – 15 cm i stiv tilstand. Og det kunne man godt sige om de to drenge pikke, for de stod godt lodret op af deres maver.
I lige måde Nic, sagde Rasmus. Jeg kan godt lide din lille dusk oven over din pik, smilede Rasmus.
Du har også en fin dusk hår, smilede Nic og så op på Rasmus, hvor de gav hinanden et kys og satte sig ned på Nics seng igen.

De tog begge to om deres stive drenge pikke De begyndte at hive frem og tilbage i dem, mens de så på hinanden. Hvor så lidt efter Nic tog om Rasmuses pik, og det samme gjorde Rasmus ved Nics pik, hvor de begyndte at spille hinandens pikke af.

Men De kunne ikke holde i så lang tid, så efter et par minutter begyndte de begge at stønne. Hvor de så gav slip fra hinandens pikke, hvor de så selv spillede deres pikke af. til de kom op ad deres solbrune maver.

ÅÅÅHHH! Hvor det er dejligt, sagde Nic stønnende, mens han sprøjtede det ene lange sprøjt efter det andet op ad maven.

Og da Nic var færdig med at sprøjte sperm op ad sin mave, begyndte Rasmuses pik at sprøjte.

OOOHHÅÅÅ! Det er pisse godt, stønnede Rasmus, mens hans mave blev sprøjtet til af hans sperm.

Så sad de to og samlede sig efter deres orgasme, hvor Nic rejste sig for at hente noget af tørre med.

God røv, kom det fra Rasmus, da Nic gik over mod sit bord.

God røv, sagde Nic, da han fjernede dynen fra Rasmus. Kan du huske første spil her i sengen?
Du kan tro, jeg kan huske det, smilede Rasmus. Det kildede for vildt i min pik. Og jeg husker også, da vi var ude i skoven. Kan du huske det, Nic.
Jeg husker altid hvad vi to har lavet, smilede Nic igen til Rasmus og gav ham et kys.

Fortsætter...
Kommentar