Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Uskyldig - Overrasket af storebror

Karakter: 4.1/9
Visninger: 18021

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Onani og Incest
Oversat af oleole13 ole1313ole@yahoo.com
efter ”Innocent” af GATORLAND BBS


Phil og Mike var bedste venner i skolen. En dag, da de var på vej hjem fra skole, fortalte Phil, at han havde fundet nogle af hans storebror, Jims, sex-blade. Mike var temmelig interesseret i at se dem, så de gik sammen hjem til Phil.
”Vent til du ser dem her,” sagde Phil, da de sad på hans værelse og delte noget ”græs”.
”Jeg så Jim gnide sin fyr den anden dag, mens han kiggede i dem!”
”Nejj, det er da løgn?” sagde Mike overrasket. Han prøvede at forestille sig Phils checkede storebror, mens han gned jernet.
”Jahh, Fuck, og han gik til den! Jeg har aldrig set nogen skyde så meget sperm!”

”Wow,” stønnede Mike. Hans pik var allerede ved at dunke, da Phil gik ud efter bladene.

”Se så her!” sagde Phil, da han smed dem på sengen. Der var en hel pæn stak – Playboy, Rapport, Penthouse og en hel del flere. Begge drenge fiskede et og åbnede på midtersiderne.

”Shit, mand! Se bare de her patter!” sagde Phil.

Hold kæft, mand, sikke babser,” stønnede Mike. ”Gid hun var her i værelset.” Phil var helt væk i sit blad. ”For fanden, jeg får ståpik af det her,” mumlede Mike.

”Fuck, jeg fik ståpik allerede da vi begyndte at se på dem her. Check lige den her!” og Phil tog sig til den bule, hans pik lavede.

”Ha!” lo Mike, idet han bøjede sig frem, i et forsøg på at skjule sin egen voksende bule.

”C’mon, lad os se, hvor meget du har,” gav Phil tilbage. ”Skal vi se, hvem, der har den største bule? Jeg rejser mig, hvis du gør det samme.”

”Øhhh, næhhh, deeet, tror jeg ikke.” Mike var helt klart forlegen over det telt, hans svulmende pik lavede i hans bukser.

”Kylling!” drillede Phil, idet han smed resterne af junken i askebægret. Begge drenge var nu begyndt at føle virkningen af ”græsset”. Phils opmærksomhed vendte tilbage til bladene, og samtidig begyndte han at pille ved bulen i bukserne.

Med nogen forlegenhed betragtede Mike, hvordan Phils hånd gnubbede hen over pikbulen. Hans egen pik pressede ubehageligt mod hans bukser., så han rakte ned og forsøgte sådan lidt ligegyldigt at flytte på sin stiverik.
Fornemmelsen af den varme hånd mod den stofdækkede pik var forstærket af effekten af hashen. Nærmest hypnotisk begyndte han at efterligne Phils pumpende rytme.

”Kan du forestille dig at kneppe en tøs som hende der?” spurgte Phil, hvis heftige vejrtrækning afslørede hans ophidselse.

”Oh, mand, om jeg kunne!” sagde Mike, og i hans fantasi forestillede han sig sin midtersidepige under sig..

” Jeg ville kneppe hende over det hele … sperme i hendes mund …. på hendes patter …i hendes kusse.” dagdrømte Phil.

Nu var Mike kommet til et punkt, hvor han mest havde lyste til at gå hjem for at onanere. Han kunne mærke en lille dråbe piksaft løbe ud i de snævre trusser. Han standsede gnubningen af bulen.

”Jeg vil væde på, hun vil elske min pik,” sagde Phil, mens han fortsatte med at gnubbe forsiden af bukserne.

”Er du ikke bange for at du kommer til at sperme i bukserne, Phil?”

”Nej, for pokker, det gør jeg hele tiden,” svarede Phil nærmest stolt. ”Jeg gjorde det endda i Miss Reynolds’ time i går!”

Mike fik store øjne, da Phil fortsatte: ”Jeg kom i min lomme. Jeg blev ved med at glo på hendes bryster, og meget hurtigt så gik den bare!”

”Er du gal mand! Jeg ville aldrig kunne hakke den af lige foran Miss Reynolds!” sagde Mike.

”Jeg hakker den af lige hvornår jeg har lyst til det,” sagde Phil mens han gnubbede forsiden af bukserne med forøget intensitet. ”Og det indbefatter også Miss Reynolds’ timer.”

Mikes hånd vendte tilbage til bukserne. Han var som hypnotiseret af at se vennen gnide den af i bukserne. Snart bevægede hans hånd sig lige så hårdt og hurtigt som Phils. Pludselig blev han advaret af den der særlige kilderen om, at han var tæt på orgasme. Han rev hånden væk fra bukserne.

Jeg vil ikke have mine bukser griset til,” klagede Mike, mens det rykkede og dunkede i hans pik mens han forsøgte at holde igen. ”Nu bliver jeg nødt til at gå hjem!” Endnu mere af den klare væske slap ud af pikhullet. En våd plet kunne nu ses foran på hans bukser.

”Intet skal standse mig fra at skyde den her ladning,” sagde Phil, idet hans hånd nærmest løftede buksestoffet væk.

”Men det vil lave en ordentlig plet! Min mor bliver mistænksom!” Mikes viljekraft til at holde spermen tilbage var ved at svækkes. Den våde plet på hans bukser blev større. ”Tager du den aldrig ud?” spurgte han.

”Jo, da, helt klart. Min nøgne hånd føles så godt som noget. Jeg tager min ud, hvis du tager din ud.”

Under normale omstændigheder ville Mike aldrig have forestillet sig at tage sin stiverik ud og hakke den af mens hans ven så på. Var det ikke bøsset? Men tanken om at se sin ven gnide den af var mærkeligt ophidsende. Phil var allerede ved at hale sin erektion ud gennem hullet i bukserne. Den var overraskende lang, med et stort løgformet hoved godt indsmurt i saft. Phil begyndte af gnide pikken, mens han stirrede på de blanke billeder af store bryster. Den stadige strøm af piksaft fik hans hånd til at give slubrende lyde, mens han kørte den op og ned ad skaftet.

Mikes stiverik gav et kraftigt ryk i bukserne. Han blev straks klar over, at det første skud sperm netop var havnet i bukserne.
Straks begyndte han fanatisk at fumle med lynlåsen. ”Åh, nej, hold det tilbage,” tænkte han. ”Bare lidt længere…” Han rev det øverste af bukserne op, så man så de hvide trusser, hvor hans svulmende pik var tydeligt aftegnet under det våde stof.
Mike stønnede højlydt mens han trak forsiden af de våde underbukser ned, trak op i skjorten, og begyndte fanatisk at pumpe den skinnende våde pik. Øjeblikkelig begyndte han at skyde sin ladning af klæbrig, varm sperm. Ladning efter ladning landede på hans mave, hans arm, hans bukser og på Phils seng.

Mens Phil så hvordan hans ven spermede, gned han kraftigt på sin egen stang. ”Her kommer det!” sagde han gennem sammenbidte tænder. Hans hånd var helt slimet nu, og mens Mike skød det sidste af sin sperm, begyndte Phil at pumpe sin tilsvarende ladning. De fleste af de flyvende dråber landede på hans bukser og begyndte at løbe ned over hans lår. Han stønnede og rystede mens hans nosser blev drænet af hans stadige håndarbejde.

”Whooow!” sukkede han, da han var færdig. ”Det var fantastisk!” Han kiggede ned ad sine tilsjaskede bukser. ”Jeg tror, jeg grisede mine bukser.”

”Jahh, Jeg fik også noget på mine. Shit, jeg håber de er tørre før min mor ser det,” sagde Mike. ”Du kan skifte, men jeg må gå hjem sådan her.”

”Det var dig selv, der gjorde det”, kluklo Phil, idet han rakte Mike en æske papirservietter.

Mike greb en håndfuld servietter og begyndte at suppe nogle af de store spermklatter op, som var landet på hans bukseben. Hans stadig halvhårde pik lå op ad maveskindet, glitrende våd af sperm. Hans hjerne snurrede, delvis på grund af den joint, han netop havde delt med sin ven, delvis på grund af det, han netop havde gjort. Mike havde aldrig før vist sin hårde stang til nogen (med mindre du tæller den gang i omklædningsrummet med), og han havde i særdeleshed aldrig afleveret sin ladning med nogen anden tilstede.

Phil sad grinende på sengen ved siden af Mike. Hans pik var ikke slappet det mindste, faktisk gned han den stadigvæk, idet han pressede den sidste sperm ud. Han elskede at malke sin sperm. Han gjorde det altid og overalt – i klassen, i biografen, ja, engang endda i kirken! Stort set hver gang han fik stivpik, ville han stikke hånden ned og give den det par strøg, som var nødvendige for at frigøre noget sperm.

Begge drenge var i en anden verden, da værelsesdøren pludselig blev åbnet!

”Hej, Phil, har du set min …. HVAD FANDEN?!?!”

Det var Jim! Og her sad de to unge venner, med pikken i hånden og dækket af sperm. De stivnede.

”Bullshit! Hvad foregår der her?” spurgte Jim vantro.

Mike begyndte at stoppe sin halvhårde tilbage i bukser og trusser. Med sin rene hånd forsøgte Phil at lukke bladene, som lå spredt udover sengen.

Jim smilede. Han var klar over, at han nu havde sin bror og dennes ven om nosserne, og det ville han udnytte! Han spillede vred.

”Nå, drenge, I har nok leget med hinanden? Hva’? Og hvor har du fundet mine blade?”

”Nej! Jeg har ikke rørt ved ham!” protesterede Mike. Sikke et tidspunkt for hans lynlås at gå i baglås! Forsiden af trusserne havde taget de første ladninger og lå helt synlig, våd og klæbrig, mens han kæmpede med lynlåsen.

Jim gik over til sin bror. Han bøjede sig frem og fiskede en stor klat sperm op fra hans bukser. ”Nåh? og hvad er så det? Flødeis?”

”Vi, vi kiggede bare i bladene … ” begyndte Phil.

”MINE blade!” Det morede Jim at få sin bror til at krympe sig. Faktisk var han selv ved af få jern på. Bulen i hans snævre, slidte levis voksede i stød, det løgformede hoved var tydeligt under det lyseblå stof. Han kiggede ned over en af de opslåede sider. ”Nå i det mindste har du god smag, dit lille skrog,” sagde Jim foragteligt. Han samlede bladet op og kiggede på fotografierne af nogle liderlige blonde tøser. Hans pik dunkede og voksede til næsten fuld længde. Bulen var nu ekstremt tydelig.

Phil bemærkede det og fangede Mikes øjne. Han udpegede sin brors erektion og sendte den forvirrede Mike et hurtigt smil. Han rakte op og gav sin brors pikbule et hurtigt strøg.

”Hej! Stop det, din lille bøsse!” råbte Jim.

”Årh, du er også liderlig!” forsvarede Phil sig.

”Såh, jeg tænder på tøser, ikke på mine venner!” Jim spillede spillet. Faktisk var hans pik allerede begyndt at vokse, da han blev klar over, at de netop var blevet færdige med at hakke den af. Nu var den totalt hård og tiggede om at komme ud af bukserne.

”Jeg tror, det er en banan, du har i bukserne!” klukkede Phil. Mike spruttede, idet han undertrykte en latter.

”Meget morsomt! Det lader til, du er temmelig interesseret i, hvad der er i mine bukser,” sagde Jim. Han åbnede knappen i sine levies. ”Godt så, så skal du få lov til at kigge godt efter nu!” Han stak hånden ind og halede sin massive erektion ud. Det så ud, som om den var så stor som begge drenges tilsammen! Hovedet var skinnende, purpurrødt. Skaftet var broderet med tykke vener.

Drengene var imponerede. De havde ikke forestillet sig, at en pik kunne være så stor. Mike undrede sig over, hvad Jim havde tænkt sig at gøre med den. Han var lidt nervøs. Han havde aldrig oplevet Phils bror på den måde.

”Ganske stor, hva’?” spurgte Jim stolt, og begyndte at stryge den. ” I to knægte trænger vist til en lektion i, hvad der kan ske, når man opfører sig som et par bøsser.” Han drejede sig mod Phil. ”Nu skal du se, hvad det betyder at være homo.”

”Åh, fuch af, grødhoved! Turnerede Phil.

Jim slap sin pik og rakte hurtigt ned og greb fat i Phils trøje. ” ”Hør godt efter, Phil, med mindre du vil have, at mor skal få at vide hvordan du og din ven sidder på dit værelse og hakker hinanden af, så må du hellere gøre, som jeg siger!”

Phil tænkte et øjeblik på, om han skulle sige noget om, at han havde set Jim hakke sin egen af, men ombestemte sig. Det ville kun have vist, at han udspionerede sin bror.

Jim slap ham igen og beordrede: ”Tag med hånden omkring den!” Phil adlød og gned forsigtigt sin brors pik.

Mike var forbløffet. Han kunne ikke tro, det var rigtigt, hvad han så. Det var sket alt for hurtigt.

Nu trak Jim sine levies ned under røven og lod nosserne hænge frit. De matchede pikstørrelsen fint – enorme.

Phil var blevet helt fascineret ved fornemmelsen af at holde om Jims hårde jern. Han kunne mærke, hvordan det dunkede i den hver gang hans hånd gled over den kraftige nakke. Hans hoved var kun få centimeter fra den. Han mærkede tydeligt moskuslugten.

”Jahh, sådan skal det være,” udbrød Jim. Han kiggede på Mike. ”Hej du, du kan lege lidt med mine kugler,” beordrede han skarpt.

Mike var bange for ikke at adlyde. Han rykkede over ved siden af sin ven og begyndte at føle på den ældre drengs lavthængende nosser. Nosserposen føltes på en gang både kold og varm.

”Gnid den hurtigere! …. Jeahhhh,” sukkede Jim. Han havde overtaget. Han kiggede ned på, hvordan de to yngre drenge manipulerede hans oplivede genitalier. Han blev mere tændt for hvert minut. Han var klar over, at det ikke ville vare længe, før hans nosser ville frigøre den ophobede ladning. ”Det der gør du helt fint,” sagde han til Phil. ”Jeg vil væde på, du har en masse øvelse.” Han vidste godt, at Pihl onanerede meget, han havde tit set de våde pletter på hans bukser. Han kunne ikke lade være med at gå lidt videre. ”Jeg vil væde på, at du hakker den konstant, hva’? Ooooh, jeahh! Det er godt det der, Mike”

Mike kildede undersiden af pungen. Han kunne mærke, at den trak sig sammen, og regnede ud, at Jim var tæt på at komme.

Og han havde ret. Pludselig skød en spermstråle ud af Jims pik, og landede lige på Phils kind. ”Agggghh! Råbte Phil, slap, pikken og trak sig baglæns væk. Et øjeblik svingede pikken frit hid og did, idet den spredte sperm hen over de to siddende drenge. Så greb Jim pikken og gned den, mens den fortsatte med af skyde. De fleste klatter landede på Phil og Mike, selv om de prøvede at komme af vejen. Mere og mere sperm skød ud af hans enorme pik.

”Nnnnggg! Unnn! Nnng! Stønnede Jim efterhånden som orgasmen klingede ud. Spermdråberne dryppede nu ned på gulvtæppet. Til sidst sukkede Jim dybt til tegn på, at hans orgasme var ovre.

Værelset stank af sprem. Phil og Mike var indsmurt i en kombination af deres egen sperm og den fra Jims usædvanlig kraftige klimaks. Begge drenge var igen totalt hårde efter at have været med til at få Phils bror til at skyde sin ladning.

”Nå, så håber jeg, i har lært lektien,” sagde Jim mens han stoppede sin glinsende våde pik tilbage i bukserne. En våd plet viste sig på stoffet. ”Jeg håber ikke, jeg skal overraske jeg i færd med sådan noget lort en gang til. Og må jeg så få mine blade!”

Bladene blev samlet sammen og afleveret til Jim. Så forlod han værelset uden et ord.

Der var dyb tavshed. Mike samlede nogle servietter op og begyndte at fjerne svineriet.

Phil sad som i chok, ubevægelig. Han havde oplevet sin bror på den måde. Han spekulerede på, hvad Mike mon tænkte på i dette øjeblik. Han håbede, at hans ven ikke ville flippe ud, men anede ikke, hvad han skulle sige.

Mike var den første, der sagde noget. ”Øhh.. Jeg må se at komme af sted..”

”Jaah, OK, det er klart,” svarede Phil. Mike rejste sig. ”Vi ses i skolen i morgen ..?” Det var halvvejs en konstatering og halvvejs et spørgsmål – en bekræftelse på, at alt igen ville være i orden mellem dem.

”Jah, selvfølgelig, Phil.” Mike var for optaget af arbejdet med de våde pletter til at spekulere på, hvad morgendagen ville bringe. Han tænkte kun på at komme hjem og få skiftet. ”Vi ses i morgen!”

Fortsættes i kap. 2
Kommentar

Navn:Mogens-h
Dato:25/03 2013
Dejlig, dejlig historie. Blodet fosser direkte nedad... Tak for dit store arbejde med at give alle os "En God Historie"!