Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Uskyldig - I pedellens kælderrum

(Uskyldig - Overrasket af storebror)

Karakter: 4.1/14
Visninger: 13232

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Offentligt, Oralsex, Onani og Skolesex
Oversat af oleole13 ole1313ole@yahoo.com
efter ”Innocent” af GATORLAND BBSDet blev en hård aften for Mike. Han havde overværet to andre drenge fyre deres sperm, nøjagtigt som han selv gjorde næsten hver eneste nat, og han kunne ikke få det billede ud af hovedet. Det rykkede i hans pik hver gang, han tænkte på det, og adskillige gange blev den helt stiv i hans bukser. Det skete under aftensmaden, mens han så fjernsyn sammen med sin storesøster, mens han lavede lektier og så snart han tog bukserne af for at gå i seng.

Da kan kravlede i seng, lagde han sig på maven med den stive pik op ad maven og klemt fast mellem ham selv og madrassen. Han begyndte næsten automatisk at hakke hofterne ned i madrassen, mens han prøvede at forestille sig, hvordan Jim måtte have følt det, da Phil gned hans pik. Mikes stiverik pressede på underbuksestoffet idet den gang på gang blev mast ved kroppens bevægelser.. Han huggede hurtigere og hurtigere med hofterne.

Alle de skønne fornemmelser begyndte at koncentrere sig i pikhovedet. Han genkaldte sig, hvordan Jims nosserpose trak sig sammen i øjeblikket før han udgød sin betragtelige ladning. Da han så de store spermklatter for sig, som Jim sendte flyvende ud i luften, skød strømme af varm, tyk sperm ud i Mikes underbukser. Han stønnede svagt mens de kraftige rystelser spredte sig fra skridtet ud i hele kroppen. Som hans orgasme ebbede ud, udstødte han et helt andet slags suk. Den varme, våde substans, som nu fyldte hans underbukser, skulle han have gjort noget ved.

Det virkede, som om den samme ståpik var på pletten for at hilse på ham den næste morgen. Det var dog først den anden ting, han blev opmærksom på. Den første var, at hans mor råbte til ham gennem døren, at han var ved at komme for sent i skole. Et enkelt blik på vækkeuret bekræftede det. Han havde sovet over sig.

Han sprang ud af sengen. Rodede rundt i værelset, flåede en T-shirt over sig og tog et par cowboybukser på og samlede sine bøger sammen i en fart. Stådrengen måtte vente.

Han nåede alligevel skolen i god tid. Mens han gik ned ad gangen til sin første time ærgrede han sig over, at han havde været så hurtig til at klæde sig på. Stådrengen var kun delvis skrumpet, og det tøj, han havde fået på hjalp ikke til at skjule den. T-shirten var alt for kort, og han var faktisk vokset fra de cowboybukser, som han ellers havde forladt for et stykke tid siden. Pikken lavede en helvedes bule. Han holdt sin arbejdsmappe foran skridtet, da han gik ind i klassen.

Mappen kom igen i brug efter timen. Skønt pikken var skrumpet noget i begyndelsen af timen, kunne Mike ikke koncentrere sig om historieundervisningen. Og kort tid før timen var forbi, kom de sjofle tanker tilbage og satte sig både i hjernen og pikken.

Mike følte det meget pinligt. Han håbede virkelig, at han ikke skulle gå rundt med en kun alt for tydelig bule i bukserne hele dagen. Da han løftede blikket fra sine udspændte bukser, opdagede han Phil, som var ved at tage noget ud af sit skab. Mike kiggede på Phils bukser og så til sin overraskelse en kraftig bule! Klumpen var ekstra tydelig fordi Mike så ham i profil.

Phil så op samtidig med at Mike kom nærmere. "Hej, Mike, hvorn skær'en?" spurgte han.

"Helt OK, sån'."

Phil bemærkede hvordan Mike holdt mappen. Han så op fra Mikes skridt.

"Nå, også dig, hva'?" sagde Phil grinende.

Mike kunne ikke lade være med at smile og fjernede sin mappe. "Jah, også mig." Men så blev han alvorligere. "Men jeg kan ikke gå rundt på den her måde hele dagen! Jeg har idræt i 3. modul."

Phil nikkede. Begge drenge stod der midt på skolens gang med en kraftig ståpik-bule, idet de nervøst skiftede vægten fra den ene fod til den anden. Phil var bange for, at de ville tiltrække for megen opmærksomhed. Han fik en idé. "Hej, er du med på at skulke fra 2. modul?" spurgte han med et glimt i øjet.

Under normale omstændigheder ville Mike aldrig have drømt om at gøre noget sådant. Men han forstod, at hvad end Phil havde i tankerne, så ville det hjælpe ham af med den ladning, der pressede på for at komme ud, og dermed skille ham af med den krævende ståpik. Så han svarede:" Ja, det er i orden."

Pludselig kom der en flok rødder forbi. En af dem fik øje på Mike og Phil. "Hej Phil, er du nu ved at fortælle frække historier igen?" råbte han. Dette fik alles øjne til at rette sig mod dem og deres pinligt svulmende skridt. Phil vendte sig mod sit skab, og Mike fik hurtigt sin mappe bragt tilbage i stilling. Rødderne fik sig en god latter og fortsatte ned ad gangen.

"Kom med," sagde Phil, idet han smækkede sit skab i. Han førte Mike hen til en anden del af bygningen, kiggede op og ned ad gangen, åbnede så en dør til et af pedellens depoter og trak Mike med ind.

Jeg kommer her engang imellem for at hakke den af. Ham, der bruger rummet, kommer her først sent, så jeg bliver aldrig forstyrret. Ja, og så er her altid håndklæder og en vask til bag efter.

Mike nikkede sin godkendelse. Han ventede på, at hans ven skulle tage det første skridt. Han kom ikke til at vente længe. Phil bogstavelig talt rev sine bukser åbne for at frigøre sin stiverik fra dens indelukke. Mike fulgte hurtigt efter, og de begyndte begge at pumpe deres stang.

Det var en stor lettelse for Mike endelig at få pikken ud af de snærende bukser. Hans hånd arbejdede op og ned ad skaftet i den velkendte rytme han brugte, når han malkede sin sperm. Mike havde et spørgsmål, som han brændende ønskede at stille. "Hvordan føltes det at holde Jims pik?" mumlede han.

"Det var slet ikke så galt," svarede Phil. " Det var på en måde lige som om det var min egen, bare større."

"Tror du vores bliver lige så store?"

"Tja, det ved jeg ikke, jeg undrer mig bare over, hvorfor Jim gjorde det. Måske er han lige så liderlig som os."

De lo begge to. De stod helt tæt ved hinanden, som de gned deres strittende stive. Pludselig slap Phil sin egen og bevægede hånden over mod Mikes. Mike stirrede på Phil.

"Er du med på, at vi prøver hinandens?" hviskede Phil, urolig for, om hans ven ville bebrejde ham det.

Mike sank nervøst. "OK" sagde han så, og slap sin oppumpede pik. Den svingede frit i luften, idet den gav et ryk for hvert af hans hurtige hjerteslag. Så mærkede Mike sin vens hånd lukke sig om hans mest private lem. Det føltes fedt. Han rakte over og tog fat om Phils pik.

Så stod de to drenge der i pedellens depot og masturberede hinanden. Mike var frygtelig nervøs, men på samme tid ophidset. Han var bange for, at de skulle blive opdaget. Phil var også nervøs, men af en anden grund. Han var betænkelig ved det næste skridt, han havde planlagt.

"Har en af dine kærester nogen sinde givet dig et blow-job?" spurgte Phil.

"Næh," svarede Mike, "men jeg ville ønske, de havde. Måske ville jeg så ikke have ståpik hele tiden."

"Det er virkelig fantastisk."

"Har du? har du prøvet et blow-job?" spurgte Mike vantro.

"Yep," svarede Phil nærmest stolt. "Oh, man! Du aner ikke hvor fantastisk det er at have to varme læber omkring din pik, ´mens tungen glider hen over hovedet."

Mikes pik begyndte at rykke voldsomt som reaktion på Pihls beskrivelse. "Oh, shit! Hvis du bliver ved med at snakke på den måde, så begynder jeg at sprøjte over det hele."

"Jeg vil vædde på, du vil give hvad som helst for at få din pik suttet lige nu. Er du lige ved at sprøjte?" spurgte Phil.

"Ohhhhh, jahhh," stønnede Mike med lukkede øjne.

Pludselig mærkede Mike, at Phils pik forsvandt fra hans hånd, og da han åbnede øjnene, lå Phil på knæ foran sin ven, parat til at tage Mikes pik i munden.

"Hvad gør du?" skreg Mike.

Phil så op og grinede. "Jeg vil vise dig, hvordan det er at få den suttet af," og med de ord sænkede han sine læber over stort set hele Mikes pik.

Mike var for chokeret til at gøre noget for at stoppe ham. Og da han følte varmen fra sin vens mund over sin sprængfyldte pik, kunne han kun overgive sig til den fantastiske fornemmelse.

Phil havde aldrig suttet pik før, men han huskede noget af, hvad hans kæreste havde gjort, så han begyndte at slikke Mikes pikhoved med tungen. Han hørte en stønnen, og forstod, at han var på rette vej. Hans højre hånd havde travlt med at gnide hans egen pik, så han tog med sin venstre om Mikes. Han begyndte at lade hånden glide over nakken i takt med mundens arbejde. Han hørte vennen stønne igen. Mike kunne ikke tro, hvad der skete. Det var nærmest ligegyldigt, at det var hans ven, der lå der på knæ og sugede på hans pik. Han havde så tit drømt om at få sin pik suttet af, og nu skete det! Følelsen var så meget mere fantastisk, end han havde kunnet forestille sig, og han vidste, at han meget snart ville skyde den største ladning i sit liv.

"Uhh! Nnn! Phil .. stop.." stønnede han. "Phil det er lige ved at komme .. Oh! .. Stop!"

Phil anede ikke, hvordan sperm smagte, men han ville gøre det lige så godt for sin ven, som hans kæreste havde gjort det for ham. Han var indstillet på at tage Mikes ladning så han forøgede tempoet. Hans egen pik var også tæt på at gå af, og situationen kunne ikke stoppes.

Mike greb fat i et bord ved siden af til støtte. Hans knæ var ved at give efter fordi han koncentrerede sig så meget om at holde den gigantiske ladning tilbage. ! "Phil .. Oh! Phil" ... Det kommer nuuuu!"

Phil stønnede. Hans egen første spermstrøm skød ud af pikken. Den gik i en bue gennem luften og landede på Mikes bukseben. Netop da smagte Phil den første spermklat, som hans ven skød ud i hans mund. De orgasmede samtidig.

Mike stønnede helt ukontrollabelt, mens hans første ladning forlod hans stålhårde lem. Den blev fulgt af udladning efter udladning af varm, hvid klistret sperm, som fyldte vennens mund og fik ham til at gylpe. Mike var for fyldt op af sin egen orgasme til at bemærke det, eller at Phil var ved at gennembløde hans bukseben med sin egen store spermladning. Det føltes, som om hans nosser sendte hver eneste lille dråbe sperm, som var der, og afleverede det i store klatter, som hver især sendte rystelser gennem hele hans krop, indtil han troede, han ville besvime.

Phil slugte som en gal i et forsøg på at få al den slimede, varme væske væk, som fyldte hans mund. Men alligevel dryppede meget af det ud af hans mund og landede i klatter på det kolde cementgulv. Klatten blev suppleret med dråber fra Phils egen aftagende orgasme, så det dannede en lille mælkeagtig sø.

Til slut var begge drenge færdige. Mike var i en anden verden, stadig med lukkede øjne. Han havde aldrig oplevet noget lignende i sit liv. Og på den anden side vidste han, at hans pik ikke ville blive stiv igen foreløbig. Hans bedste ven havde klaret hans problem, og samtidig føjet en helt ny dimension til deres venskab. Han kiggede ned på Phil.

Phil ventede på sin vens reaktion på, hvad der netop var sket. Han holdt stadig Mikes pik i den ene hånd, og sin egen med den anden. Hans ansigt glinsede af sperm og han smilede prøvende.

Mike rystede undrende på hovedet og smilede tilbage. Phil lo, gav slip på begge pikke og rejste sig op. Så fandt han nogle papirhåndklæder.

Netop da, opdagede Mike den dryppende våde plamage på bukserne. "Du må hellere tage nogle flere servietter, Phil, " sagde han.

Phil vendte sig og så, hvad han havde forårsaget. Han grinede. "Oooops!"

Begge drenge brækkede sammen i latter. De var klare over, at dette var begyndelsen på et helt nyt kapitel i deres venskab.

Slut
Kommentar