Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Nattoget til Prag 3 - En himmelsk flod af creme

(Nattoget til Prag)

Karakter: 4.9/7
Visninger: 7606

Af: The Scariet.

Læs flere noveller af:
» The Scariet.

Skriv til:
» The Scariet
Tags: Unge, Offentligt og Oralsex
Efter lidt tid var Alexander ved at komme, og han trak sig ud og lod drengen glide ned af sig, så han igen stod foran Alexander på gulvet. Alexander gled ned på knæ foran drengen, og duftede et øjeblik til den dejlige duft af sperm og drengesved, som kom fra drengens stive pik, der stod ud som et fyrtårn. Alexander tog fat om drengens pik, blottede pikhovedet, og slikkede den lækre presperm i sig, før hans lod sin læber åbne sig, og lod den dejlige pik trænge ind. Drengens pik smagte langt bedre end Alexander kunne huske, så han begyndte ivrigt at sutte alt hvad han kunne, så drengens underliv for alvor vred sig rundt, og drengen udstødte højlydte suk og støn. Der gik ikke lang tid før Alexander kunne mærke en varm, saftig stråle skyde fra drengens pik og ind i sin mund. Ligesom pikken smagte spermen meget bedre end Alexander huskede den, og det måtte uden tvivl være den bedste sperm han nogensinde havde smagt.

Da Alexander havde tømt drengens pik for de sidste dyrebare dråber, rejste han sig op igen, og guidede drengen ned på knæ. Alexanders stive 20 centimeter var lige ud for drengens ansigt. Han skubbede sit underliv lidt frem, så det blottede pikhoved ramte drengens læber, og drengens læber åbnede sig lydigt. Et par blå dådyrøjne så uskyldigt ind i Alexanders, mens pikken gled helt ind, halvt ud og helt ind igen. Alexander tog fat om drengens hoved, og mundkneppede ham med hurtige stød, men drengen så ud til at være vant til det, for han slappede helt ad. Svuplydene når Alexanders pik led gennem de bløde læber, det uskyldige blik og den vidunderlige behandling af Alexanders pik, medførte at han lynhurtigt var klar med en stor ladning. Det summede i hans pik og svimlede for hans øjne, som skulle han til at skyde flere liter af sted – sådan følte han det i hvert fald. Han trak sin pik ud, spillede den hurtigt og eksploderede med en syngen for ørene og sitren i kroppen. Store ladninger sprang ud over drengen, og landede i klatter i striber på den bløde drengehud. En stor del ramte området omkring den åbne mund, men noget landede også på panden, næsen og de lukkede øjenlåg. Spermen fra hagen og den åbne mund dryppede ned på den flotte brystkasse, og løb i striber ned over hans mave. Det uskyldige engleansigt glinsede af Alexanders sperm. Hvilken ekstase Alexander var i. Da skuddene var færdige, og den stive dunkende pik kun dryppede lidt, klaskede han nogle gange til drengens kinder med sit stive lem. Han kørte pikken rundt i drengens ansigt, så han fik fordelt spermen godt, og stak den så ind i drengens mund igen, så han kunne sutte den ren.

Da pikken havde fået nogle milde sut og slik af den glinsende, spermvåde tunge, fik Alexander drengen lagt ned, og sig selv lænet ind over ham, så de lå lidt sammenkrøllede på det trange gulv. Alexander slikkede blidt spermen af drengens øjenlåg, og de havblå øjne kom til syne igen. Et stort smil bredte sig over drengens læber, og deres munde og tunger forenedes i et langt kys. I lidt tid lå de bare og nød hinanden, kyssede hinanden, pillede ved hinanden, smilede og grinte. Alexander følte igen den underlige summende følelse i maven og en stor glæde ved at være sammen med den fremmede dreng, som han end ikke kendte. Hans hjerte hamrede hårdt og hurtigt og det samme gjorde drengens, kunne Alexander mærke.

Til sidste rejste Alexander sig, trak bukserne op og forlod den unge engledreng, som stadigvæk lå på gulvet med en tilfreds, men uskyldig, mine. Inde i vognen sad de andre bare og sov, uvidende om hvad der lige havde fundet sted på toilettet. Alexander kunne ikke lade være med at smile ved tanken, og han følte en vidunderlig glæde og afslappethed. Han fandt tilbage til sin plads, og sad lidt og kiggede ud på nattelandskabet, men hvad han egentlig så, var den lille runde bagdel, de blå uskyldige øjne, spermen ud over den unge dreng. Det hele stod så tydeligt for ham endnu, som en film der kørte inde i hans hoved. Derfor fik han et chok da drengen pludselig slog sig ned i sædet ved siden af. Hans hvide, gennemsigtige skjorte stod åben, og blottede hans smukke, lyse bryst, som nu var vasket rent for sperm.

Drengen lagde sine underbukser ned i tasken, så dem måtte han ikke have taget på igen – en tanke der på ny tændte Alexander. Men drengen tog bare sine høretelefoner på, lukkede øjnene, lænede sig tilbage og slappede helt af. Igen den provokerende adfærd hvor han fuldstændig ignorerede Alexander. I en halv times tid var han overladt til sig selv, sine liderlige tanker og en stiv bule i bukserne. Hans blod pumpede uroligt rundt i kroppen, mens hans betragtede de bløde, saftige læber, de fine, sarte øjenlåg og den smukke, hvide bryst.
Kommentar