Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Nattoget til Prag 4 - Fotosession i toget

(Nattoget til Prag)

Karakter: 4.6/5
Visninger: 7078

Af: The Scariet.

Læs flere noveller af:
» The Scariet.

Skriv til:
» The Scariet
Tags: Unge, Offentligt og Oralsex
Efter en halv times pinsler kom der dog et livstegn fra drengen. Uden at åbne øjnene greb hans slanke, varme hånd fat i Alexanders hånd, og første den hen til buksekanten, hvor Alexanders hånd hurtigt fandt ind. Han havde ret i sin antagelse om at drengen ikke længere havde underbukser på, for en blød, halvstiv pik befandt sig med det samme i hans hånd. Han klemte den lidt, aede den, nussede den, masserede den og de bløde nosser, til han til sidst havde en stiv, dunkende pik i hånden. Drengen knappede bukserne op, stadigvæk med lukkede øjne, og den dejlige, prespermsvåde drengepik sprang frem. Alexander tog et godt, fast tag om pikken, og trak så forhuden helt tilbage, så et glinsende pikhoved strittede op i luften.

Han begyndte at spille den af på drengen, men han sad stadigvæk helt afslappet med musik i ørene, så Alexander øge hastigheden og gav den nogle god hurtige ryk, så drengen måtte rykke lidt på sig og give lidt lyd fra sig. Drengen begyndte at stønne højere og højere, hvilket gjorde Alexander nervøs for om de ville blive opdaget, så han holdt en hånd for drengens, bløde mund.

Drengen begyndte at rykke meget uroligt på sig, og pludselig skød hans pik lange, glinsende skud ud over hans bryst og lidt af stoffet på den hvide skjorte. Til sidst slap Alexander den halvslappe pik, som landede op af drengens mave i en salte spermpøl. Alexander sad lidt og nød synet af den glinsende å, som bugtede sig fra drengens hals, ned over det bankende hjerte, den bløde hud og ned omkring pikken – ned til de hårløse nosser.

Drengen sad et øjeblikket og sundede sig oven på de kraftige skud, inden han lagde høretelefonerne til side, og smilende kiggede på Alexander. Den drenge måtte væren en engel, det var Alexander helt sikker på.

Drengen begyndte pludselig at mime noget, som om han tog billeder. Alexander undrede sig over hvad drengen nu havde for sig, men spændt fandt han sit digitalkamera frem. Drengen smilede stort, og kravlede så ned på gulvet så han sad neden for Alexanders sæde. Selvom drengen var slank og smidig, var der knap nok plads til ham foran de to sæder, men han virkede ligeglad.

Han fik hurtigt trukket Alexanders bukser af, så de 22 cm. stod som et kampklart tårn op fra Alexanders skød. Drengen gjorde, tegn til at Alexander skulle tænde kameraet, greb om pikkens skaft, stak sin tunge ud og slikkede på det sarte, spændte pikhoved, mens han sendte Alexander de største og vådeste dådyrøjne, som Alexander endnu havde set. Alexander forstod endelig hvad der skulle ske, og blev virkelig tændt af tanke om at få den engledreng foreviget sammen med sin dunkende pik. Et hurtigt klik, og drengens slikken var foreviget. Han begyndte at sutte, slikke og spille pikken i forskellige tempoer, mens han fra tid til anden sendte kameraet uskyldige eller liderlige blikke – måske endda en blanding. Alexander klikkede løs, og forevigede det smukke, ophidsende syn, mens han flere gange var ved at tabe kameraet af ren nydelse. Drengen tog den flere gange helt til roden, trods størrelsen og tykkelsen, og Alexander ville ønske at det ville vare ved i flere timer, men udløsningen nærmede sig, og før han vidste af det, eksplodere pikken i drengens let åbne mund. Drengen stak tungen ud, så Alexander kunne få et billede at den spermglinsende tunge. Klik. Billedet var næsten kun poppet op på skærmen, før drengen nærmest overfaldt Alexander, lagde ham ned og snavede ham godt og grundigt, så deres mundvand og Alexanders sperm blev blandet godt rundt.

Lige så hurtigt som drengen havde væltet Alexander omkuld, lige så hurtigt var han væk igen. Alexander satte sig op med sperm på læberne og hagen, og fik øje på drengen, som spejdede ned gennem togvognen. Alle sov, så det ud til, så drengen sprang hurtigt over til de to andre sæder hvor han satte sig op ad ruden, tog sin pik i hånden, og stille og roligt spillede den, mens Alexander kom over og tog billeder fra forskellige vinkler. Alexander var helt vild med legen, og levede sig fuldt ind rollen som fotograf, så han kommanderede (lydløst) drengen rundt i forskellige stillinger. Op ad vinduet med sin lille runde bagdel strittende ud mod Alexander, over skrævs på stoleryggene med pikken strittende hænd ad ryglænet, i kattelignende stilling på alle fire i midtergangen og meget andet, indtil en mand længere fremme pludselig rejste, sig og Alexander og drengen fnisende gemte sig bag sæderne. Det varmede så dejligt at se drengen være ved at sprænges at grin.

Da manden var væk gik de tilbage til deres pladser, hvor drengen, som på udturen til Prag, lagde sig med hovedet i Alexanders skød, og lagde sig til at sove. Hele turen sad Alexander og nussede drengens kinder og hår, mens han med fryd mindedes alle de ting der var hændt. Det var uden tvivl den hedeste togtur han nogensinde havde haft.

Da de nærmede sig den station hvor drengen på udrejsen var steget på, ruskede Alexander let i ham, så han vågnede. Da han var kommet til sig selv, fandt han en blok frem, skrev en mailadresse, rev stykket af og gav det til Alexander. Toget rullede ind på den tomme perron, og drengen gik ned igennem gangen og ud af toget. Da han var lige ud for Alexanders vogn, tabte han noget, hvilket åbenlyst var med vilje, og bukkede sig ned efter det, så en lille sprække kom til syne oven over buksekanten, og stoffet strammedes rundt om den lille bagdel. Da toget trillede videre vinkede drengen smilende til Alexander, og perronen forsvandt bag toget.

Da Alexander kom hjem til Danmark, tændte han sit kamera, og nød de frække billeder han havde taget af drengen. Han følte en underlig form for savn, og den summende følelse kom tilbage. Men et smil bredte sig over hans læber – han ville aldrig glemme togturen til Prag.
Kommentar