Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lejrskolen

Karakter: 4.9/10
Visninger: 10741

Af: Tut.

Læs flere noveller af:
» Tut.

Skriv til:
» Tut
Tags: Unge og Oralsex
9.U var på lejrskole. Et lidt kedeligt sted i Jylland syntes mange af drengene. Der var bare en mark og ingen by, hvor man kunne få lidt tid til at gå. 9.U var en klasse med en del piger – faktisk 12 af dem og kun 7 drenge. En af drengene havde oven i købet meldt klart ud, at han var til fyre. Det var kommet bag på mange i klassen. Mikkel var en utrolig velanset fyr, så godt ud med en veltrænet krop, kort velsat lysebrunt hår, brune øjne og med et frækt smil. Klassen havde haft seksualundervisning, og der havde Mikkel fortalt dem, hvordan det var. Klassen havde faktisk modtaget det godt og havde ikke reageret negativt.
På lejrskolen blev de inddelt på 4-mands-værelser. Selvsagt var der et af værelserne, der kun kunne være tre på. Det blev Mikkel, Oliver og Seb – Sebastian var hans rigtige navn. På deres værelse var der en dobbeltseng og en enkeltseng. Oliver og Seb tog dobbeltsengen.
Lærerne havde været inde på værelserne og havde sagt godnat til alle. Det var dog ikke ensbetydende med, at eleverne gik i seng – langt fra. Mikkel og Seb sad og snakkede på kanten af dobbeltsengen – mest om hvor kedeligt der var på lejrskolen – og Oliver kom hen og satte sig ved siden af Mikkel, så Mikkel sad i midten.
Oliver havde en columbiansk far, så han var lidt mørk i huden. Han havde brune øjne som Mikkel, men havde sort hår. Han var lidt lavere end Mikkel. Oliver var lidt tynd men ikke for meget – faktisk så han forbløffende godt ud. Seb var en pænt bygget fyr også. Han gik til springgymnastik. Han havde klippet sit hår helt kort, som ellers var lyst. Sammen med hans blå øjne og hans søde smil havde pigerne et godt øje til ham.
Oliver satte sig på kanten og uden varsel eller andet udbrød han; ”Hvordan er det egentlig at få en pik op i røven!?” Seb vred sig i overraskelse over, at det skulle på banen. Men Mikkel smilede bare og svarede; ”Ret fedt, faktisk! Vil du prøve...?” De grinede alle tre. Dog havde Mikkel lagt sin hånd på Olivers lår – og til Mikkels overraskelse fjernede Oliver den ikke umiddelbart. ”Har du prøvet det hele?”, spurgte Seb tøvende. Drengene var 16 år, og det var langt fra alle i klassen, der havde haft deres seksuelle debut. ”Det har jeg”, sagde Mikkel, mens han kiggede på Seb. Dog begyndte han at køre sin hånd langsomt op og ned af Olivers lår. ”Martin ude fra gymnasiet derhjemme og også en, der hedder Jacob, som jeg mødte på en ferie”. ”Cool”, sagde Seb, der ikke havde det mindste imod Mikkel. ”Hvorfor er I lige pludselig så nysgerrige...? Er I ude på noget...?”, sagde Mikkel igen grinende. Hans hånd nærmede sig skridtet på Oliver. Han fjernede sin hånd og tog den i stedet op til Olivers ansigt og drejede det, så det vendte mod ham selv. Hurtigt og bestemt holdt han fast i det og gav Oliver et kys. Langsomt og usikkert åbnede Oliver munden, og deres tunger mødtes i en hed leg. Seb så forundret til og udbrød; ”Hvad fanden har i gang i...!?” Men det forstyrrede ikke de andre to. Deres kys var langt, og da deres læber forlod hinanden, smilede de til hinanden. ”Helt ærligt”, sagde Seb lettere usikkert. Mikkel drejede sig over mod ham og tog sin ene hånd ind under t-shirten på Seb og mærkede kælent på hans veltrænede krop. Nu grinede Oliver højlydt og sagde; ”Du kan jo lide det!”. Seb smilede bare, og igen tøvede Mikkel ikke med at lade hans mund mødes med Sebs. Det tog dog ikke lige så lang tid for Seb at åbne sin mund og lade hans tunge mødes med Mikkels. Det blev til et langt og hedt kys, og da de trak sig væk fra hinanden udbrød Seb; ”Hold kæft, det var godt!”. ”Du skulle bare vide”, sagde Mikkel. ”I er da nogle værre frækkerter, hva!?”, sagde Mikkel. Oliver og Seb blev lidt forlegne, men smilede. Mikkel syntes de så søde og lækre ud på samme tid.
Oliver og Seb vidste ikke rigtigt, hvad de skulle gøre, men Mikkel fortsatte, hvor han før slap og begyndte stille og roligt at køre sin hånd op af Olivers lår. Seb så nysgerrigt til. Da Mikkels hånd igen nærmede sig Olivers skridt, kunne han godt mærke bulen i Olivers jeans. Han kørte langsomt hånden henover bulen og smilede sødt til Oliver. Oliver havde lukket øjnene, og man kunne se at han blot tog imod og nød det. Mikkel kunne mærke, at der blev rodet ved hans t-shirt. Det var Seb, der med et hurtigt ryk tog trøjen over hovedet på Mikkel og smed den på gulvet. Seb begyndte at kilde Mikkel roligt på ryggen. Mikkel fortsatte sit arbejde med Olivers bukser og knappede langsomt bukserne op. Da han var færdig fortsatte han med at føre sin hånd over Olivers pik i underbukserne. Mikkel tænkte, at det så ud til, at Oliver havde en rimelig stor pik. Det var tydeligt, at Oliver nød det, for der var små våde pletter at se i de mørkerøde underbukser der, hvor Olivers pik havde ramt underbukserne. Oliver tog selv initiativ til at trække sine jeans helt af, og da de var lagt på gulvet, lagde han sig ned på ryggen på langs af sengen. Mikkel tog hovedet ned mod Olivers pik og begyndte langsomt at sutte på pikken dog stadig med underbukserne på. Den bløde lækre kilden på hans ryg fortsatte Seb med. Til sidst tog han dog bukserne væk fra Olivers pik og kiggede på den lidt. Pikken var stor og flot – omkring de 19 cm. Der var ingen tvivl om, at Oliver gik op i sin pik, for han havde barberet den glat og efterladt en smule behåring rundt om pikken. Mikkel måtte smage den og tog pikken i munden. Som den gled ind og ud af munden på ham, kunne han mærke nydelsen hos sig selv og hos Oliver. Oliver vred sig let i sengen og stønnede rimeligt kraftigt. Mikkel fortsatte længe og smagte på det våde, der ind imellem kom frem fra Olivers pik. Han kunne nu mærke Sebs tunge i sin nakke og på sit øre. Han var helt sikkert blevet revet med. Han fortsatte dog videre til Olivers mund, og mens at Mikkel suttede pikken endnu hårdere, mødtes Sebs og Olivers tunger.
De blev ved et stykke tid på denne måde, indtil Olivers vridninger tog til, og Mikkel tog hans pik ud af munden. På et sekund stod det ud med sperm fra Olivers pik. Det ramte hans egen glinsende mave, Seb på kinden og Mikkel flere steder i hovedet. De grinede alle tre stille og begyndte at røre ved spermen og også smage på den. De kyssede også hinanden på kryds og tværs. Mikkel opdagede, at Seb havde taget sin trøje af og havde åbnet sine bukser. En stor bule tittede frem. Han var klar til samme tur, tænkte Mikkel og havde haft ret i sin antagelse om, at de var nogle frækkerter.
Mikkel vendte sig mod Seb, rørte ham let i ansigtet og smilede til ham, inden han bevægede sig ned mod Sebs bule. Han fjernede hurtigt hans bukser og så på den strittende bule i de hvide underbukser. Han tog sin hånd ind under bukserne og begyndte at røre ved hans pik. Han kunne mærke, at den ikke var lige så stor som Olivers, men den var fyldig. Han kørte langsomt pikhuden et par gange frem og tilbage til stor nydelse for Seb, der kom med et par støn. ”Nu går den ikke allerede, vel?”, sagde Mikkel, der selv var blevet meget liderlig. Han kunne godt mærke, at han selv var våd på trods af, at han stadig havde både under- og træningsbukser på. ”Det håber jeg ikke”, fik Seb fremstammet, men Mikkel kunne se, at han ikke ville kunne holde længe. Han kunne også mærke på Sebs pik, at han var meget våd. Ikke desto mindre fjernede han langsomt underbukserne på ham, studerede kort hans fyldige pik og tog den så i munden og suttede løs. Denne gang tog han meget at pikken i munden og suttede langsomt modsat før, hvor han var gået lidt hurtigere til værks. Mikkel nød det meget selv, og det var klart for enhver, at Seb tog imod det med glæde. Han stønnede hårdt og hurtigt. Mikkel tog tungen ud og lod den glide op at Sebs pik og rundt om pikhovedet. Han kiggede op mod Seb, og han kunne se, at han vendte det hvide ud af øjnene. Oliver lå udmattet men alligevel kiggende på dem. Han var tændt igen kunne Mikkel se på hans store pik, der var stiv igen. Endnu en gang tog han Sebs pik i munden og suttede hurtigere til, og det blev for meget for Seb, der skreg; ”Det er nu, det er nu!”. Mikkel kunne mærke et skud sperm inde i sin mund, inden han tog pikken ud af munden. Der kom endnu 3 skud sperm flyvende ud af den fyldige pik. Noget landede i sengen og noget på Sebs mave. Mikkel nød smagen af spermen i sin mund og arbejde sig op til Sebs mund og kyssede ham blidt. Sebs mave arbejdede sig op og ned hurtigt – så tændt var han stadig. ”Sikke I sprøjter”, sagde Mikkel stille, og de to andre smilede. Mikkel arbejdede sig over mod Oliver igen og kyssede også ham. Han kunne ikke lade være med at tage sin hånd ned til Olivers store pik og mærke den i sine hænder. Blot det var ren nydelse.
De lå lidt en stund og nød hinanden. Der blev kælet og kildet og kysset en del. Mikkel kunne mærke på de to andre ,at de var meget tændte, og han kunne også se på deres pikke, at de var oppe at køre. På et tidspunkt kyssede Mikkel med Seb ,og han kunne mærke, at Oliver arbejdede sig ned mod hans pik. Oliver kørte sin hånd hen over Mikkels stive pik i træningsbukserne. Seb begyndte at røre ved Mikkels brystvorter, der var lige så stive. Seb begyndte at veksle mellem at kysse og kæle med Mikkel til at nippe i og slikke på hans stive brystvorter. Mikkel nød det i fulde drag. Disse to drenge var klar på det hele – og selv om de ikke havde prøvet det før, vidste de helt sikkert, hvad de skulle.
Oliver tog fat om livet på Mikkel og trak i ét tag både trænings- og underbukserne af Mikkel, så hans pik strittede lige i vejret. Mikkel kunne godt lide pikken glatbarberet, hvilket hans var, og han efterlod ikke meget behåring rundt om sin pik. Det lod til, at Oliver syntes, det var en god ide, for han udbrød stille; ”Lækker pik!”. Oliver kildede roligt Mikkels boller ligesom tvivlende på, om han turde og ville gå længere. Han kørte også stille og roligt Mikkels pikhud frem og tilbage. Lidt vådt kom op af revnen på Mikkels pik, og det var åbenbart signalet for Oliver. Langsomt lod han sin tunge glide op af Mikkels flotte pik, inden han tog den i munden og suttede løs. Da Oliver først havde fået pikken i munden, kunne han slet ikke stoppe. Han vidste, at han tilfredsstillede Mikkel, og han syntes selv, det var en vidunderlig følelse at lade Mikkels smalle men lange pik glide ind og ud af sin mund. Han slikkede også lige så stille kun på pikhovedet – han havde åbenbart allerede lært nogle tricks af Mikkel. Han gik også ned mod Mikkels boller og både slikkede på dem og bed i dem. Sammen med Sebs kælen øverst på sin krop, var det noget af det bedste, Mikkel havde prøvet. Disse to lækre fyre var overalt på ham og klar på at tilfredsstille ham til det yderste. Mikkels pik røg tilbage i munden på Oliver, der suttede hurtigt og stramt til. Det var ligesom om, at han smagte på hvert et sug, og det gjorde det lidt ekstra stramt for Mikkel. Han kunne ikke længere holde det tilbage, og da Oliver lavede nogle hurtige slik på det yderste af pikhovedet, sprøjtede spermen ud. Op i hovedet på Oliver, op på hals og kind på Seb, der havde hovedet på hans bryst og resten på Mikkels egen mave. Seb grinede, fordi han havde fået et lille chok af at blive ramt med spermen. Seb tog lidt fra sin kind på sin finger og førte den op mod Mikkels mund. ”Smag den selv”, sagde han, og Mikkel syntes, det lød rå-liderligt, og han slikkede intenst på Sebs finger. Han kunne smage det salte i spermen, men det var en lækker smag, og han kunne mærke, at han var meget tændt.
Oliver kom op til dem, og de var nu alle tre meget tæt. Oliver kiggede på Seb og derefter ned på hans fyldige pik, der igen var stiv. For et kort øjeblik tog han hovedet ned og slikkede lidt på den. Mikkel tog sin hånd ned mod Olivers pik og rørte igen ved den store lækre pik. Dog mødtes de til sidst og skiftedes til at kysse hinanden hedt.
Lidt herefter lå de alle tre på ryggen på sengen og slappede af. De kælede stadig lidt hist og her. ”Hold kæft, hvor var I gode, drenge!”, sagde Mikkel. ”Det var dig, der startede”, sagde Seb barnligt, og de grinede alle tre. Oliver rejste sig og gik ud mod badeværelset – der var heldigvis sådan et på alle værelserne. ”Hvad laver du?”, sagde Mikkel skuffet, og Seb rejste sig op på albuerne i forundring. ”Jeg henter bare lidt papir til at få fjernet lidt af alt det sprøjteri”, sagde han smilende, mens han gik ud på badeværelset. Hurtigt kom hans hoved dog til syne derudefra, og med et glimt i øjet og håb i stemmen sagde han; ”Vi skal da mere, ikke?” De smilede og grinede alle tre.
Fortsættes.
Kommentar

Navn:ibbermand
Dato:16/12 2014
Deer må komme mer, for en mand eller dreng ved jo hvordan han vil have det, så det er naturlig at det var godt for dem alle tre.