Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Lejskolen - Olivers lækre røv

(Lejrskolen)

Karakter: 4.5/11
Visninger: 9923

Af: Tut.

Læs flere noveller af:
» Tut.

Skriv til:
» Tut
Tags: Unge, Bareback, Rimming, Oralsex og Analsex
Oliver var hurtigt tilbage i sengen. Både Mikkel og Seb lå på ryggen og kiggede op i loftet. De var dog stadig tændte, lagde Oliver mærke til for begge deres pikke lå og dunkede let på deres maver. ”Vi har snakket lidt, Seb og jeg”, sagde Mikkel, og Oliver blev lidt overrasket, for hvad pokker havde de snakket om, mens han i få sekunder havde været ude på badeværelset. ”Vi vil gi dig en ordentlig tur! Du er simpelthen for lækker til, at vi kan lade være”. Oliver anede ikke, hvad han skulle svare til det. Men inden han nåede at tænke mere over det, havde Mikkel taget fat i ham og revet ham rundt, så han nu lå på maven i sengen. Oliver hverken kunne eller ville gøre modstand mod det.

Seb og Mikkel så på Olivers krop, der lå på ryggen. Den mørke hud på ryggen og de glatte baller, der udgjorde Olivers lækre numse, var et smukt syn. Mikkel kravlede op over Oliver så han stod med sin stive pik lige over Olivers numse. Han lagde sin pik ned i revnen mellem Olivers baller. Langsomt begyndte han at lade sin pik glide frem og tilbage i revnen. Efter lidt tid lagde han sig ned over Oliver og begyndte at lade sin tunge arbejde på hans hals. Der var ingen tvivl om, at Oliver nød det. Hans vejrtrækning blev hurtigere, og han stønnede let.

Mikkel trak sig lidt tilbage og løftede let op i Olivers numse. Han kunne se Olivers stjerne, der tog sig yderst godt ud. Han begyndte let at lade sin finger glide ind i hullet. Først kom der et lidt anstrengt suk fra Oliver, men han vendte hurtigt tilbage til sin stønnen og hurtige vejrtrækning. Efter at have masseret Olivers stjerne godt, trak Mikkel sin finger ud igen. Han løftede Oliver lidt mere op, så han stod på alle fire. Han spredte selv Olivers baller og begyndte langsomt at køre sin tunge rundt om hullet. Mens Mikkel startede på dette, kunne han se, at Seb havde arbejdet sig ind under Oliver og havde taget hans bankende stive pik i munden. Oliver var meget tændt – hele hans krop emmede af opstemthed, og hans lyde blev højere.
Det var nu ikke fordi Mikkel også nød det i fulde drag. Det hul var for lækkert, og han begyndte at lade sin tunge glide ind i hullet. Han slikkede til og lod også tungen glide ind og ud i forskellige hastigheder.

Det var mest Mikkel, der ikke kunne holde til det mere – han måtte give Olivers røv en tur. Inden han trak sig væk fra hans numse, gav han lige hullet et lille spyt og gned det godt rundt i hullet. Han gjorde hurtigt sin egen stive pik våd og var klar til at kneppe. Seb havde fjernet sig fra Olivers pik og havde kravlet sig op til Olivers hoved.
Oliver havde selv taget Sebs pik i munden og suttede og slikkede godt til på den til Sebs store nydelse.
Det fik dog en brat ende, da Mikkel satte sin pik mod Olivers hul. Hullet var meget stramt, og Mikkel arbejdede nænsomt men bestemt for at trænge ind. Efter et stykke tid og efter at Oliver havde givet udtryk for lidt ubehag, trængte han igennem ind til Olivers varme. Seb var dog ikke helt tilfreds, så roligt men konsekvent stak han sin pik ind i munden på Oliver. Oliver så ingen anden udvej end igen at slikke og sutte til.

Mikkel startede blødt ud med at kneppe Olivers røv. Lige så dejlig som den havde været at slikke, lige så lækker var den at kneppe. Han var meget stram, men han tillod hurtigt Mikkel til at gå dybt. Den chance lod Mikkel ikke gå fra sig og kørte sin pik dybt ind i Oliver. Af og til kom der støn fra Oliver, men det var heller ikke alt, han kunne høre, fordi Oliver havde Sebs pik i munden. Han fik den godt nok hårdt i begge huller.
Da Mikkel havde givet nogle dybe stød ind i Olivers stramme røv, bestemte han sig i stedet for at øge tempoet. Langsomt blev hans rykken ind og ud af Olivers numse hurtigere og hurtigere. Mikkel var helt op at køre nu – han havde ikke drømt om, at Oliver ville tage så meget imod, og at hans røv ville være så god.
På et tidspunkt da Mikkel virkelig arbejdede hårdt, tog Oliver Sebs pik ud af munden et kort øjeblik og råbte ”MERE!”. Det forbløffede Mikkel, der virkelig gav den gas i Olivers røv, men hurtigt tog han opfordringen op og øgede tempoet den ekstra lille tand, han kunne. På et tidspunkt sænkede han dog tempoet, og Oliver faldt igen ned fladt på maven på sengen. Mikkel gav ham et par hårde stød til, inden han trak sig ud.

”Jeg kan ikke mere”, sukkede Oliver. ”I gør det fandme godt ,og det er helt ekstremt lækkert, men jeg kan bare ikke mere”. ”Har du set noget sperm?, spørger jeg bare”, sagde Mikkel til modsvar. ”Som jeg sagde, så aftalte Seb og jeg, at vi ville give dig en ordentlig tur. Du har indtil nu fået en pæn tur – vi mangler lidt....”, fortsatte Mikkel, mens han smilede. ”Og med sådan en lækker røv som du har, har jeg altså ikke fået nok endnu”.
Mikkel lagde sig op ved siden af Oliver på ryggen. Hans pik dunkede op af maven på ham – han var tændt som aldrig før. ”Rid mig – og gør det hårdt! Hvis jeg skyder op i dig så fuck det..!”, sagde Mikkel lavt men tændt.

Langsomt kom Oliver op på knæene. Han flyttede sit ene knæ over på den anden side af Mikkel, så han sad overskrævs på ham. Oliver var åbenbart blevet tændt på ideen, for han tog selv fat i Mikkels pik og gled langsomt ned over den, så hans røvhul strammede sig hårdt til for roden af Mikkels pik. Mikkel begyndte langsomt at hugge sin pik op i Oliver. Oliver strakte sin overkrop og nød de hårde stød. Inden længe kom Seb til med sin stadig stive pik, og inden han nåede at gøre noget, havde Oliver taget hans pik i munden og suttede hårdt til igen.

Mikkel fortsatte med både at støde hårdt til samt hurtigt at køre sin pik frem og tilbage i Olivers røv. Han tillod sig dog et øjeblik at holde en pause i tempoet. Men den var Oliver åbenbart ikke med på, for han fortsatte nu selv med at ride på Mikkels pik. Mikkel kiggede op på Oliver, der sad med Sebs fyldige pik i munden, samtidig med at han red hans egen pik for hårdt.
Mikkel kunne mærke, at han måtte arbejde med ham, og han begyndte igen selv at bruge de sidste kræfter på at støde sin pik op i ham. Det var ikke mange stød, han nåede at sende afsted, inden han kunne mærke sit første skud stryge op og ind i Oliver. Mikkel kunne ikke dy sig for at hugge sin pik en gang til ind i Oliver, og det udløste endnu et skud op i ham. Herefter gled han ud af Oliver og kunne mærke 3 skud til, der strøg sig op af Olivers baller og numse. Mikkel tog fat i Olivers pik og gav den et par riv, hvilket åbenbart var nok, for det stod ud med sperm på Mikkels overkrop i flere kraftfuld stød. Seb trak også sin pik ud af Olivers mund og gav den et par riv, inden han kom både i hovedet på Oliver og også ind i hans mund.

De smilede alle tre og kiggede på den glinsende sperm, der var rundt om dem. Oliver sad stadig overskrævs på Mikkel og arbejdede sig op til hans brystkasse og hals. Han bøjede sig ned for at mærke Mikkels tunge. I det samme kunne Mikkel mærke noget vådt og varmt, der gled ud på hans mave. Det måtte være de skud, han havde sendt afsted op i Oliver, som nu fandt sin vej ud. Han smilede og kyssede godt til med Oliver. Han kunne mærke og smage, at Oliver havde sperm i munden, og han nød det.

”Hold kæft, hvor var det fedt”, fik Oliver fremstammet. ”Den røv var simpelthen for lækker” - svarede Mikkel - ”det må vi gøre om!”. ”Helt klart”, svarede Oliver med julelys i øjnene – han havde nydt det i fulde drag. ”Men inden skal vi vel lige give ham Seb en tur!”, sagde Mikkel og kiggede på Seb. ”Jeg skal fandme ikke have en pik op i mig”, sagde Seb lettere skræmt. ”Vi kan sutte og slikke pik – men det andet går bare ikke”. ”Ahh, kom nu Seb”, fortsatte Oliver, ”det er for vildt”.
”Jeg gider slet ikke høre på det”, sagde Seb hurtigt. Lige så hurtigt fik han fat i sit tøj og kom lidt halvklumset i det. ”Jeg skrider”, sagde han lidt surt, trak i døren, skred ud og smækkede døren i.

Oliver og Mikkel kiggede lidt på hinanden. Så smilede Mikkel til Oliver. ”Men blev vi to helt færdige...?” Oliver rystede på hovedet, mens han smilede.

Fortsættes.
Kommentar

Navn:ibbermand
Dato:17/12 2014
Jeg ror ikke at Seb slipper så let, for samtidig vil han nok også gerne mærke noget godt oppe i sig. så jeg glæder mig til en fortsættelse.