Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Studenten

Karakter: 4.7/3
Visninger: 8689

Af: Tut.

Læs flere noveller af:
» Tut.

Skriv til:
» Tut
Tags: Unge, Bareback, Rimming og Oralsex
Dagene var gået hurtigt. Festerne havde været lange og fornøjelige, men det var denne dag, Frederik havde set frem til. Hans hårde arbejde med at færdiggøre studentereksamen og erhvervelsen af hans velfortjente hue var blevet rigeligt belønnet via de mange fester. Men nu var hans forældre rejst på ferie og havde efterladt ham alene i huset. Han havde inviteret Jonathan for længe siden. Jonathan var godt nok 25 år og dermed lidt ældre end Frederik på 19, men han var ifølge Frederik stadig ”rå-lækker”. Der var ingen tvivl om, at følelsen var gengældt fra Jonathans side. De kendte hinanden igennem Frederiks storebror. Enkelte gange havde Jonathan været på besøg, men storebroren havde haft nogle ærinder i byen, og i disse tidsrum havde de to hurtigt fundet ud af, at de tændte på hinanden. Det var blevet til et par få kys – men hvilke!!! - men mere var det ikke blevet til. Det skulle der laves om på nu, mente Frederik.
Det ringede på døren, og Frederik lukkede hurtigt op. Jonathan stod der. De var nogenlunde lige høje (Jonathan en anelse højere), begge var de lyshøjet – dog havde Frederik grønne øjne mens Jonathan havde blå. De havde begge gode kroppe – ikke overtrænede eller specielt fokuseret på det, men gennem deres forskellige sport (hvilket var blandt andet håndbold og tennis) var de godt trænede og tog sig godt ud.
Først krammede de hinanden, men hurtigt mødtes deres læber til endnu et af de kys, som Frederik stadig kunne huske. Dette var dog mere ventet og både føltes og smagte bedre. Jonathan kunne ikke dy sig for at føre sin hånd over Frederiks spændstige røv. Kærligt men bestemt kørte han hånden over Frederiks jeans og kyssede ham længe. Frederik trak sig lidt væk, smilede, førte Jonathan indenfor og lukkede døren.
”Jeg har et par øl på køl”, sagde Frederik. ”Behøver vi det...?”, svarede Jonathan. Frederik vente sig om, og uden at svare tog han Jonathan i hånden og førte ham ud i gangen og op af trappen til 2.sal og ind på hans værelse. I omfavnelse kastede de sig ned på Frederiks bløde store seng. De fortsatte kysseriet en stund. Deres læber var som forbundne, og deres tunger kunne ikke slippe hinanden. ”Jeg vil ha' dig.... - meget!”, hviskede Jonathan ind i øret på Frederik, mens han langsomt fik trukket Frederiks t-shirt over hovedet og smidt væk fra sengen. ”Du skal tage mig”, hviskede Frederik tilbage, mens Jonathan selv tog sin trøje af.
Jonathan rørte stille og roligt ved Frederiks brystvorte. De var stive og blev nappet i og kildet på, mens Jonathan betragtede Frederiks fine slanke overkrop. Jonathan tog også et hurtigt kig på bulen i Frederiks bukser. Frederik lå på ryggen og nød at blive pleaset. Jonathan nåede hurtigt at få Frederiks bælte op, og langsomt og sexet knappede han Frederiks bukser op, trak dem af ham og smed dem på gulvet. Frederik lå strakt ud i sine lyseblå underbukser med sine stive pik strittende op. Der var en lille våd plet i bukserne der, hvor Frederiks pikhoved ramte bukserne. ”Er du allerede våd...?”, spurgte Jonathan med et skævt smil. ”Kom nu bare videre”, fik Frederik fremstammet. Han var tændt og så med stor forventning frem til det, der skulle ske. Jonathan tog også hurtigt sine bukser af og afslørede også sin stive pik i et par hvide underbukser.
Jonathan lagde sig ovenpå Frederik og fortsatte kysseriet. Det var som om, at deres kroppes blotte berøring mod hinanden var nok til at tænde dem yderligere. Frederik begyndte at røre på Jonathans røv, og kort efter havde han sin hånd direkte på hans røv nede i underbukserne. Jonathan tog Frederiks hænder væk og arbejdede sig ned på knæ foran Frederiks stive pik. Han begyndte at slikke på Frederiks pik uden på underbukserne. Frederik lå og vred sig lidt i tydelig nydelse. På et øjeblik tog Jonathan underbukserne af Frederik. Han kiggede med glæde på Frederiks flotte og våde pik – gav et venligt blik til Frederik og tog pikken i munden. Der var kun nydelse at spore hos Frederik – han lå med lukkede øjne og kom med små støn. Jonathan kørte pikken rundt i munden. Han kunne smage den presperm, der havde gjort Frederiks pik så våd. Da han havde suttet længe og dybt, begyndte han at sprede Frederiks ben let og tog sin ene finger op mod Frederiks hul. Til at starte med kørte han bare fingeren stille og roligt rundt om hans hul, men langsomt kørte han den pludselig op i hullet. Han fortsatte med at sutte Frederiks pik, og han kunne mærke, han kunne lide fingeren, for han strammede til en gang imellem i hullet. Frederiks støn blev også hurtigere og flere. Jonathan slap Frederiks pik og trak fingeren ud. Frederik kom med et længere skuffelsens støn. Men hurtigt løftede han dog Frederik let op og tog sin mund ned mod hans hul. Han begyndte let at slikke omkring Frederiks hul, men han arbejdede sig tættere og tættere på hullet og slikkede til sidst Frederik totalt analt. Frederik begyndte igen sin hårde stønnen – denne gang mere kraftigt. Jonathan lagde blødt Frederik ned igen og tog hans pik i munden igen. Han suttede hårdt til nu – Jonathan var selv blevet alt for opstemt nu. Frederik stønnede, og inden han vidste af det, gik den i munden på Jonathan. Jonathan kom også med nogle lette støn i overraskelsen over al den lækre sperm i munden. Han suttede færdig, indtil rykkende var overstået og bevægede sig langsomt op til Frederiks mund. De udvekslede lidt af spermen i nogle kys. ”Din frækkert”, sagde Jonathan, da de var faldet lidt ned.
Men hurtigt blev Jonathan nu vendt rundt på ryggen, og langsomt og kælende arbejde Frederik sig nu ned til Jonathans underbukser. Let og elegant stak han tungen lidt ned under kanten af underbukserne og rørte dermed akkurat lige med tungespidsen Jonathans pikhoved. Med hænderne fjernede han dog hurtigt underbukserne, og snart var Jonathans ganske fyldige pik langt inde i Frederiks mund. Selvom Frederik ikke havde suttet rigtigt pik før, var det ikke til at vide for Jonathan. Pikken blev kørt godt rundt i munden og langt ind. Tungen gled af og til ud og langsomt op og ned af pikken men kun for et øjeblik, så var pikken inde i Frederiks mund igen. Et kort øjeblik tog Frederik pikken ud af munden og kørte langsomt huden over pikhovedet frem og tilbage. Det blev for meget for Jonathan, der kom i et stort sprøjt. Et par af rykkene ramte Frederik i hovedet. Frederik smilede og slikkede spermen sexet og kontrolleret op. Han nød at smage på Jonathans sperm. Frederik krøb op til Jonathan, og de kyssede let endnu engang.
De lå og omfavnede hinanden, men Frederik kunne mærke Jonathans hånd arbejde sig ned til hans røv. Det var en ualmindelig lækker en af slagsen. En 19-årig glat og spændstig røv. Igen gled Jonathans finger ind i Frederiks hul. Igen lukkede Frederik øjnene i ren nydelse. Jonathan vendte Frederik om, så han lå på maven på sengen. Jonathan stod på knæ overfor ham. Han spredte Frederiks ben en anelse mere og trak hans røv op imod ham og førte langsomt sin pik mod Frederiks hul. Hullet var vådt, og Jonathans pik ligeså så derfor gled den let ind i Frederiks hul. Frederik lå helt udstrakt på maven kun med røven en anelse løftet, men alligevel trængte Jonathan dybt ind i Frederik. Han kunne mærke, at hans hul var stramt, men det gjorde det kun endnu bedre for Jonathan. I starten gjorde det en smule ondt på Frederik, men hurtigt blev det vendt til ren nydelse over den fine pik oppe i ham. Nu var stønnene erstattet af højere udbrud, og små råb blev det også til. Det var tæt ved, at Jonathan ikke kunne styre sig. Han havde aldrig taget en mere lækker røv og udfyldt et så stramt hul bedre. Han tog Frederik hårdt – og han kunne lide det. Da Jonathan kunne mærke, at han ikke kunne holde den længere, trak han sig ud og sprøjtede sin sperm op af ryggen på Frederik og på hans baller. Han gned lidt af spermen fra ballerne mod hullet igen og førte sin pik langsomt ind og ud igen med spermen på. Frederik nød det i fulde drag. At blive udfyldt med den våde spermede pik gjorde ham endnu mere liderlig.
Jonathan lagde sig ned på ryggen – lettere udmattet. Men Frederik var ikke færdig endnu. Han tog fat i Jonathans pik og gjorde den hurtigt stiv igen. Han suttede på den og kunne mærke og smage den varme sperm fra før. Herefter satte han sig overskrævs på Jonathan og lod langsomt hans stive pik op i ham igen. Denne gang skulle Jonathan ikke gøre meget, for det var Frederik, der red på hans pik. Begge var i ren nydelse. Frederik lod pikken længere og længere op i ham – blot til endnu større nydelse for dem begge. Jonathan kunne ikke lade være med at kigge intenst på synet foran ham. Her sad den lækreste 19-årige fyr og red ham for hårdt, mens hans pik kørte rundt i luften foran ham. Af og til tog Jonathan fat i pikken og kørte lidt med forhuden. Han kunne høre på Frederik, at han snart kom. Frederik var overtændt, og han red om muligt hårdere og hårdere på Jonathans pik. Til sidst gik den på ham. Jonathan kunne mærke, hvordan Frederiks huls strammede sig om hans pik, da han kom. Han sprøjtede meget og skreg i ren ekstase. Spermen stod ud over Jonathans krop og i hans ansigt. Langsomt gled Frederik af pikken og begyndte at slikke Jonathans krop ren for sperm. De mødtes til sidst i et hedt kys.
De lå længe mod hinanden og kiggede hinanden i øjnene. Deres pikke var ikke slappe længe. Til sidst drejede Frederik sig om og lå med ryggen til Jonathan. Han kunne mærke Jonathans pik imellem sine baller. I denne stilling var det umuligt for Jonathan ikke at have stiv pik på. Frederik sagde stille; ”I morgen skal vi mere”. Jonathan smilede og svarede; ”Jeg kan næsten ikke vente”. Inden længe havde de lukket øjnene, men næste dag skulle det vise sig, at de var fuldt friske til endnu en omgang......
Fortsættes.
Kommentar