Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Studenten - morgen

(Studenten)

Karakter: 4.4/5
Visninger: 8129

Af: Tut.

Læs flere noveller af:
» Tut.

Skriv til:
» Tut
Tags: Unge, Bareback og Rimming
Det første morgenlys havde netop ramt dem, og Jonathan havde været en tur på badeværelset for at få lidt vand i hovedet. Han var stadig lidt ør over den tur, de havde taget i går.
Han kom gående ud fra badeværelset og kiggede over på sengen. Frederik havde smidt det tynde lagen af sig og lå nøgen på sengen. Jonathan stod og nød synet. Frederik lå med ryggen til ham, det venstre bed strakt og det højre let bøjet. Jonathan kunne ane Frederiks hul, som havde fået en ordentlig tur i går.

Jonathan gik hen mod sengen og lagde sig op af Frederik. Det så ud til at han stadig sov. Langsomt og kærligt begyndte han at berøre Frederiks lækre røv. Hans røv var spændstig og hans baller glatte. Det lød ikke til, at Frederik helt sov, for han sukkede og stønnede en anelse allerede. Jonathan kunne ikke dy sig for at lade sin finger glide ind i hullet på Frederik. Han kørte den langt ind og godt rundt oppe i Frederik. Frederik vred sig en smule, og Jonathan så sit snit til at trække endnu en finger op i Frederiks hul. Det var åbenbart noget, der var godt for hans vridninger blev stærkere.

Jonathan bevægede sig ned mod hullet og bøjede det højre ben yderligere, så Frederiks hul blev mere blottet. Jonathan gav sig til at slikke omkring hullet. Nydelsen blev åbenbart større for Frederik, kunne Jonathan høre på hans stønnen. Efter et stykke tid tog han tungen op i Frederiks hul og kørte den godt rundt. Jonathan kunne mærke blodet dunke i hans stive pik, og han var klar til at give Frederik endnu en tur. Han forlod Frederiks hul med tungen og trak sig lidt tilbage. Han tog fat om sin pik og førte den op mod Frederiks hul. Nemt og hurtigt trængte han op i Frederik. Frederik lå stadig halvt på ryggen, halvt på siden. Det var en perfekt position, syntes Jonathan, og langsomt løftede han let på Frederiks højre ben, så han kunne trænge endnu længere op i ham. Jonathan var forbløffende tændt denne morgen, og han kørte hårdt sin pik frem og tilbage i Frederik. Frederik var nu helt vågen. Sådan måtte det i hvert fald tolkes på de råb og stønnen, der kom fra ham.

På et tidspunkt skubbede Jonathan ham ned på maven og løftede hans røv let op – akkurat som dagen før. Han trængte igen ind i Frederik og denne gang dybt. Han kørte igen hårdt på – han følte, at han kunne blive ved med at kneppe denne lækre fyr hele dagen, og det skulle udnyttes. Frederiks råb blev stadig højere, men Jonathan bemærkede også, at Frederik af og til bed i sin pude og så lettere forpint ud. Frederik sagde dog ikke noget, og det tændte blot Jonathan yderligere, og han fortsatte sin hårde pumpen mod Frederiks glatte røv.

Da Jonathan var blevet ved lidt endnu, løftede han op i Frederik, så han stod på alle fire. Jonathan havde totalt taget kontrollen, og Frederik lod ham gøre det. Han havde ikke trukket sig ud endnu, og han fortsatte med at kneppe Frederik – denne gang hårdt bagfra. Han stod med ret ryg og kiggede ned på sin pik, der gled frem og tilbage i Frederiks hul – det var et smukt syn. Han kastede sig også ind over Frederik og lod sit underliv arbejde hårdt for at banke pikken så langt som muligt op i Frederik.

Da han tog en kort pause, greb Frederik denne lille mulighed for at vise, at han nød det. Frederik begyndte at pumpe sin røv mod Jonathans pik, så Jonathan ikke skulle andet end at nyde hans piks gliden frem og tilbage. Da det havde varet ved lidt, trak Jonathan sig ud og vendte Frederik om på ryggen. Frederik var ildrød i hovedet, og Jonathan kunne se i hans ansigt, hvor tændt han var. Han spredte Frederiks ben og tog dem op på sine skuldre. Så tog han igen fat i sin pik og kørte den hårdt op i Frederik. Frederiks pik var lige så stiv, og både Frederik og Jonathan tog på skift fat i pikken og rev lidt i den. Jonathan kunne mærke, hvordan Frederiks hul strammede sig sammen om hans pik lige inden, at Frederiks pik gik i en voldsom orgasme. Spermen sprøjtede op af Frederiks krop i flere sprøjt. Selvom sprøjtene stoppede, skreg og stønnede Frederik stadig.

Jonathan tog sin pik ud af Frederik og begyndte at spille den af foran skiftevis Frederiks pik og hul. Jonathan begyndte at vride sig og lave vuggebevægelse, og til sidst kom han. Han sprøjtede sin sperm ud over Frederiks pik og op af hans hul. Jonathan bevægede sig ned på alle fire og begyndte at sutte og slikke på spermen på Frederiks pik. Efter et stykke tid tog han sin stadig stive pik frem og lod den glide lidt i sin sperm og stak den ind i Frederik igen. Frederik stønnede uhæmmet, og da Jonathan først var inde og kunne mærke det varme hul, kunne han ikke lade være med at gå hårdt til den igen. Han nøjedes dog med et par sidste stød og trak sig så ud.

Han lagde sig ned ved siden af Frederik, der nu lå akkurat, som da han var kommet ind. Han lod sin pik ligge i revlen mellem Frederiks baller – akkurat som da de havde været færdige i går. Han tog sine arme om Frederik, der tog fat i dem med sine hænder, og de rykkede en anelse tættere på hinanden. I denne stilling varede det ikke længe, før de begge var faldet til ro – men lige inden at hvilen og søvnen tog dem, tænkte de, at de var fast besluttede på, at det ikke var helt slut endnu.
Fortsættes.
Kommentar