Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Nattoget til Prag - en overraskelse på toilettet

(Nattoget til Prag)

Karakter: 4.8/10
Visninger: 8696

Af: The Scariet.

Læs flere noveller af:
» The Scariet.

Skriv til:
» The Scariet
Tags: Unge, Bareback, Offentligt og Rimming
Der var efterhånden gået en uge siden Alexander havde mødt den unge dreng i toget, og han havde oplevet en masse i Prag, hvor han havde besøgt en veninde, og han havde da også været sammen med en lækker veltrænet fyr på 30, hvilket virkelig havde været en hed nat, men han havde ikke kunnet få den unge dreng ud af tankerne. Der var noget helt specielt ved den dreng, men han kunne ikke finde ud af hvad det var. Hans pik længtes efter den unge drengemund, og hver morgen spillede han den af i badet, mens han tænkte på den smukke, unge dreng.

Det var blevet tid til at Alexander skulle hjem, og han tog toget mod Danmark klokken 23, så der var allerede mørkt. Som på udrejsen satte Alexander sig på de bagerste sæder i den bagerste vogn, som igen var ret tom. Fem rækker til de næste passager, og vel kun syv passagerer i den store vogn. Alexander ventede spændt på at den unge, slanke dreng skulle komme gående gennem vognen med sine store høretelefoner og lette gang, men der var intet spor af ham hverken i vognen eller på den nattetomme perron. Efter nogle minutter satte toget i gang med et lille ryk, og begyndte langsomt at forlade den smukke, gamle by – Prag. En skuffelse voksede inden i Alexander, og han kiggede trist ud af vinduet, ud på det tomme mørke med den kunstige belysning.

Der gik dog ikke ret lang tid, før døren i den anden ende af vognen gik op, og den unge dreng kom ind. Den samme taske, de samme høretelefoner og igen en kakao i hånden, men denne gang i en hvid smart skjorte (en smule gennemsigtig, så man kunne ane den lyse hud under stoffet) og stramtsiddende mørke cowboybukser, der virkelig satte fokus på hans slanke figur. Med sin lette gang, sit uskyldige blik og hovedet nikkende i takt til musikken, gled han let gennem gangen, og slog sig elegant ned i sædet ved siden af Alexander, uden at skænke ham så meget som et blik. Han smed tasken på gulvet, tog kakaoflasken ned så den var lige over hans skridt, og rystede den god. Jeg kunne mærke hvordan hans irriterende ignoreren vandt ind på mig, og førte en masse blod ned til skridtet, som pumpede ud i mit ellers halvslappe lem. Han skruede låget af, og hældt langsomt og elegant noget af kakaoen i sig, så man kunne se på hans hals, hvordan den slugte den brune væske. Da han fjerne flasken fra munden, løb en lille smule af kakaoen ned ad hans hage, og var lige ved at dryppe ned på den fine hvide skjorte, men han tørrede det af med håndryggen. Endelig vendte han sig mod Alexander, og de blå uskyldige øjne fik hans mave til at snøre sig sammen. Med et stort, hvidt smil rakte drengen flasken til Alexander, som tog en slurk af den, og gav den tilbage til drengen. Alexander kunne se hvordan drengen med nysgerrige øjne fulgte hver eneste bevægelse han lavede. Drengen lagde flasken ned i tasken, tog høretelefonerne på, og lukkede øjnene, mens han nød musikken. Imens iagttog Alexander det kønne ansigt, de bløde smukke øjenlåg. Han kunne ikke lade være – måtte røre! Han kærtegnede blidt drengens kinder, de bløde øjenlåg og de saftige læber. Drengen rørte ikke på sig, men smilede tilfreds.

Da de havde kørt i tyve minutter, lagde drengen endelig sine høretelefoner til side, og fandt en evakueringsplan frem fra stolelommen foran sig. Han fandt et kort over vognen, og pegede på et bestemt toilet ude på gangen, og viste tallet to med sine fingre. Derefter viste han Alexander en bestemt bankerytme og gik. Alexanders bule i bukserne var ved at eksplodere, og hans hjerte hamrede hårdt. Hele hans krop var fuld af længsel efter drengens unge krop.

Han ventede i to minutter, og bevægede sig så frem i toget. Alle de andre passagerer var faldet i søvn, og en enkelt sad og læste, men han bemærkede ikke Alexander. Alexander fortsatte ud i den lille mellemgang, hvor der var helt mennesketomt, og gik hen til det toilet drengen havde vist på kortet. Han bankede den specielle rytme, og ventede spændt. Et par sekunder, og låsen blev slået fra, men døren forblev uåbnet. Alexander greb ud efter dørgrebet, og trak forsigtigt og lydløst døren til side. Synet tændte en ild i Alexanders krop, og fik ham til at føle sig svimmel. Drengen stod lænet hen over vasken, med bukserne nede om anklerne, og en lille bar, rund bagdel strittende ud i luften. Drengen kiggede på Alexander med de blå uskyldige øjne, men i det havblå dyb, sansede han noget tirrende og lystigt. Han gik ind, så han stod lige bag drengen, lukkede døren, og låste den.

Alexanders hænder lagde sig om de små runde baller, og masserede dem blidt, mens hans pik stod som et fyrtårn bag buksestoffet. Hans hænder spredte næsten automatisk, eller sådan føltes det, de hvide, bløde baller, og afslørede det lille stjerneformede hul – mere fint og indbydende end Alexander havde turde forestille sig. Han gled ned bag drengen, hvor han kun lige kunne være på det lille toilet, stak sin tunge ud, satte spidsen mod nosserne, og lod den stille glide opad. Han kunne høre drengen tage en højlydt, dyb indånding, med vibrerende stemme – det fornøjede Alexander. Han fortsatte og mellem de bløde baller, som han stadigvæk holdt adspredt, og stoppede først da tungespidsen rørte den lille stjerne. Tungen trængte lidt ind, og snoede sig provokerende rundt i det følsomme hul, så drengen begyndte at trække vejret lidt mere uroligt, og rykkede lidt på sig. Alexander fortsatte lidt med at køre tungen rundt derinde, mens han hoved var begravet mellem de lækre drengeballer. Derefter kørte han hovedet lidt ned igen, og tog de stramme nosser i munden, og gav dem en gang massage med munden, som fik drengen til at danse lidt uroligt på stedet, og stønne svagt, mens han stak en finger ind i drengens lille stjernehul, og kørte den godt rundt.

Drengens hul virkede dog ikke som en jomfruhul, men derimod klart til modtagelse, så efter kort tid stoppede Alexander, og rejste sig op, så han stod bag ved drengen, med sin ekstremt stive pik liggende i sprækken mellem de to runde baller. Han kiggede i spejlet og fangede øjenkontakt med drengen, hvis øjne tiggede og bad om at blive taget – eller sådan tolkede Alexander det i hvert fald. Han greb om sin pik, trak forhuden tilbage så det prespermsvåde pikhoved blev blottet, og satte pikhovedet mod den lille stjerne, som straks gav efter. Hurtigt og let gled pikhovedet ind i det lille stjernehul, og Alexander begyndte forsigtigt at presse. I løbet af ganske kort tid var hans pik helt inde i drengens hul, og drengen stønnede tilfreds. Alexander kunne ikke tro at det skete – at han rent faktisk endelig fik lov til at kneppe den smukke drengs lille runde bagdel. Langsomt trak han pikken til sig, så den næsten kom helt ud, før han hårdt og hurtigt stødte den i bund igen. Drengen stønnede kraftigt, og Alexander iagttog ham i spejlet. Han mødte igen drengens øjne, som tiggede og bad om mere.

Alexander tog godt fat om drengens underliv, og begyndte at kneppe ham i en mere glidende rytme, uden stop, men stadigvæk ikke for hurtigt. Drengen stønnede, og i spejlet kunne Alexander se den store nydelse der var malet i drengens ansigt. Drengens øjne havde stadigvæk den sære uskyld over sig, men også en vildt sexet undertone, og de bløde saftige læber var let adspredte. Drengens udtryk tændte virkelig Alexander, som satte tempoet op, og for alvor begyndte af kneppe den unge røv, som så dejligt masserede hans jernhårde pik. Drengen vred sig i ren ekstase, mens han holdt så kraftigt fast i håndvasken, at hans knor blev kridhvide. Alexander stoppede et øjeblik, tog den hvide skjorte af drengen, og begyndte igen at kneppe alt hvad han kunne, i drengens unge hul som så villigt tog imod. Drengen rejste sig, så han stod lænet op af Alexander, og Alexander greb fat om drengen, og lod sine hænder glide hen over den bløde drengehud og de små sitrende brystvorter.

Efter kort tid, trak Alexander sig ud, og fik drengen til at vende sig imod sig. Deres læber fandt som kraftige magneter frem til hinanden, og deres tunger legede lystigt tagfat. Drengen sparkede bukserne, som stadigvæk hang om hans ankler, af, smed sine arme om Alexanders hals, og sprang op, så han hang med benene rundt om Alexander, mens de lidenskabeligt kyssede. Alexander blev inspireret af drengens nye stilling, og pressede drengen op af den iskolde rude, mens han stadigvæk hang om Alexander. Så stak Alexander sin pik ind i drenges hul igen, og begyndte at kneppe ham op ad vinduet, så drengen hoppede op og ned, og hans pik gned op og ned af Alexanders trøje. Glæden pumpede løs i Alexanders hjerte, mens blodet pumpede løs i kroppen og ud i pikken.
Kommentar