Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Springvand 4 - Der er noget i mit cola.

(Springvand - Fanget.)

Karakter: 4.5/4
Visninger: 6651

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge og Gruppesex
Kapitel 4.: Der er noget i min cola.

Der var nok gået ca. 10 minutter, da Nic bad Mark om at komme med op fra poolen, hvor de fik tørret sig, og Nic bad Mark om at lægge sig ned på håndklædet, som han lige have lagt på græsset.

Mark lagde sig på håndklædet, og lidt efter kunne han mærke noget vådt på sin røv. Det våde begyndte at løbe ned mellem hans baller. Nic spredte Marks ben og satte sig mellem dem, hvor han begyndte at smøre det våde rundt og mellem hans baller.

Hold op, hvad Mike, kom det fra Nic. Har han ikke bare en god røv ham Mark?
Den er mega fræk, sagde Mike og satte sig ved Marks hoved, så han have sine ben på hver side af hans hoved. Nå Mark, skal du ha lov til at smage min pik, det fik du ikke lov til før, grinede Mike og rykkede tættere på hans hoved.

Mark løftet sit hoved, så hans ballemuskler blev stramme. Det udnyttede Nic med det samme. Da Mark begyndte at sutte Mikes pik, tog Nic sin pik og lod den køre henover Marks lille frække numse. Hvor så Mark stoppede med at sutte Mikes pik, da Nic førte sin pik mellem hans baller.

Du vil da ikke stikke den ind? Sagde Mark med lidt bange stemme. Han have aldrig prøvet at få noget op bagi, kun lige en finger eller hvad han nu kunne finde, der var lige så tyk som hans pegefinger.
Slap du bare af, lille ven, smilede Nic. Vær ikke bange, for jeg stikker ikke noget op i dag, grinede Nic så. Jeg lader kun min pik glide mellem dine dejlige glatte baller.

Mark tog igen Mikes meget stiv pik i munden, Mike nød den dejlige behandling af Marks sutten, selvom det ikke lige var det bedste han have fået. Men Mark skal jo lære det, tænkte Mike og smilede til Nic som var fuld gang med at køre pikken frem og tilbage mellem Marks baller.

Nic stoppede hurtigt igen, for han vil ikke være den første, der kom af de tre. Lidt efter stoppede Mike, han var også ved at komme i munden på ham. Så Nic og Mike satte sig op på en havestol, hvor alle tre fik noget af drikke i det varme vejr.

Man kan godt mærke det er nogle dage siden man har spermet, sagde Mike til Nic som tog en kæmpe tår af sin cola.
Ja. Og det er svært at hold sig tilbage, når man er sammen med en dejlig fyr som Mark, smilede Nic over til Mark, som sad på håndklædet.

Mike ser ned på Marks pik som stadig var godt stiv, da Mark tog en tår af sit glas cola, fik Mike en idé og hvisket nogede til Nic.

Mike rejste sig og gik indenfor, og imens hoppede Nic og Mark i pool igen, hvor efter et lille minut kom Mike ud igen med et glas med noget i.

Lad os komme op igen, sagde Nic til Mark hvor de så gik op og hen til Mike som var ved at hælde noget mere cola op til dem, hvor så Mike rakte Mark hans glas og skulle lige til at drikke.

Der er noget i min cola. Kom det fra Mark. Det vil jeg ikke drikke, sagde Mark så og skulle lige til at hælde det ud på græsset.
Er du rigtig klog! Råbte Mike op. Du må ikke hælde det ud, du skal drikke det, smilede Mike.
Hvis du drikker det, så er du 100 % lige som os to, kom det fra Nic som have et stort smil på.
Hvad er det I har kommet i den? Spurgte Mark, som ikke havde lyst til at drikke det. Jeg drikker det ikke!
Hvad tror du det er? Spurgte Mike.
Det kunne godt ligne…
Hvad kan det ligne? Spurgte Mike og grinede.
Det ligner… det ligner sperm, I har kommet i min cola, sagde Mark så og så op på Mike og Nic, som sad med et stort smil.
Tror du vi vil spilde vores sperm på det, sagde Mike. Prøv og tage en af de hvide klatter op og smage på det, så finder du ud af, at det ikke er sperm, som du tror det er.

Mark, tøvede lidt. Skulle han tage en af de hvide klatter op og smage, skulle han tro på, hvad Mike lige havde fortalt. Lidt efter tog han mod til sig og fangede en af de hvide klatter, tøvede lidt igen, da han skulle til at tage den i munden.

Kom nu, din tøsedreng, kom det fra Nic. Du dør ikke af det, grinede Nic.

Mark det i munden, og kunne smage det smagte af glasur, hvor han så ikke kunne lade være med at trække på smilebåndet.

Tror du, vi kunne finde på at bruge vores sperm på det, sagde Mike. Hvis du skal ha sperm i munden, får du det direkte fra vores haner, smilede Mike og kom ned til Mark og bad ham: Sut min pik igen, den er snart klar til at skyde.

Nic sad stadig oppe på havestolen og så ned på de to, han begyndte at spille pik, hvor han så skubbede Mike væk, så hans stive pik røg ud af Marks mund og klaskede op på hans mave.

Hvad har du gang i, Nic kom det lidt chokket fra Mike. Måtte han nu ikke sutte mere på min?
Jo! Men nu trænger min også til at blive suttet af en køn dreng, smilede Nic og satte sig på numsen så Mark kunne ligge mellem hans ben.

Det var rigtigt hvad Mike? sagde for snart en lille time siden, at de have lige store pikke, når de var stive, de lignet meget hinanden. Begge have lidt hængenosser og de var lige tykke, eller de var ikke så tykke igen, måske omkring 6- 7cm i omkreds, Mark have ingen problemer med at få dem i munden.
Kommentar