Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Springvand 5 - Springvand

(Springvand - Fanget.)

Karakter: 4.6/5
Visninger: 8037

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Urin og Gruppesex
Kapitel 5.: Springvand.

Mark lå og suttede Nics dejlige, hårde stive pik som dunkede, Nic nød det Mark gjorde ved hans pik og der skulle heller ikke meget mere til, før han kom. Imens var Mike gået ombord i Marks numse, som Mike var helt vild med, hans pik fik også en tur mellem hans dejlige bløde gang imellem de hårde baller.

Jeg kan snart ikke holde mig tilbage, kom det stønnende fra Nic. Hvad siger du Mike?

Jeg er også lige opover, smilede Mike liderligt til Nic, som så trak sig ud af Marks mund.

Mark var også godt liderlige. Det kunne Nic og Mike se, da han rejste sig op, Marks pik var mega meget stiv, stod lodret op af hans mave og stod og dunket mod maveskindet.

Du er godt nok stiv, smilede Nic og tog på Marks mega meget stive pik. Hold da helt… den er godt nok hård, prøv Mike.

Mike tog om Marks mega meget stive pik, som også var godt smurt ind i presperm. Mike så op på Mark, som lignede en, som kunne komme når som helt. Jeg tror ikke vi skal røre den for meget, sagde Mike og slap taget i Marks stive pik.

Men jeg er lige ved det, stønnede Nic, som havde stået og spillet pik. Mark sæt dig her i denne havestol, sagde Nic. Hvor Nic så stiller sig foran Mark sammen med Mike, hvor de så begynder at hive i deres stive pikke. Jeg kommer! Råbte Nic højt og stønnende og rettede sin pik mod Marks ansigt.

Og et kampe sprøjt fløj gennem luften, og Mark nåede ikke at få sine hænder dækket for ansigtet, da det første sprøjt fra Nic ramte ham i panden, og det blev efter fulgt af endnu et kæmpe sprøjt, som denne gang ramte ham på næsen. Nu kunne Mark lugte duften af sperm, det fik det bare til at snurre og kilde mere i hans egen mega meget stive pik.

Nic blev bare ved med at sprøjte mod Marks ansigt, hvor Mark have dækket med sine hænder, som også var godt sprøjtet til af Nics sperm.

Hold da helt op, der kom meget ud af den liderlige pik, kom det fra Mike, som også var ved at lukke op for sit springvand. Kommer! ÅÅÅHHH! Og med et kom det flyvende mod Marks ansigt, og igen nåede han ikke at dække for de første par sprøjt fra Mike.

Mike blev bare ved og have svært ved at stå på sine ben, så Nic støtede Mike, så han kunne blive stående til springvandet slukkede igen.

Mike faldt også sammen, da han var færdig med at sprøjte sin hvide sovs ud over Mark. Han var godt sprøjte til af både Nics og Mikes sperm. Ansigtet, håret og brystet var sprøjtet til med sperm, og noget var også havnet nede på hans egen stive pik, som var som en tikkende bombe, som kunne gå af når som helst.

Mark læg dig ud på håndklædet, så vi kan se dit springvand, og springvand fik Nic og Mike og at se da Mark lukkede op for sit.

Nic tog Marks pik i munden og suttede lidt, hvor Mark gav et stød op i Nics mund og stønnede:

Jeg kommer, ÅÅÅHHHH det kommer! Råbte Mark og Nic stoppede med at sutte, så Mark kunne tage over. Og noget af et langt sprøjt fløj op i luften, og landede ned på Marks bryst, hvor det blev efterfulgt af endnu flere landinger af sperm fra Marks mega meget liderlige stive pik.

Hold da op et springvand du kan lave, kom det fra Nic, da Mark lukkede for sit springvand. Jeg har aldrig set en sperme så meget, du må have været godt liderlig, Mark, smilede Nic til ham.

Mark var helt færdig. Han lå og hev efter vejret. Det var første gang, det hvde kildet så vildt meget, og det var også første gang, han havde lukket så meget sperm ud af sin lille pik.

Lidt efter stod Nic og Mike på hver deres side af Mark og så ned på ham, hvor de nød synet af en flot dreng, som var godt sprøjtet til med sperm. Det have Nic og Mike aldrig set før kun på dem selv, når de var sammen.

Du må også til at skulle hjemad, hvad Mark, kom det fra Nic. Men du kan ikke tage af sted sådanne der, så vil folk bare kigge underligt på dig, smilede Nic og rettede sin pik ned mod ham. Det samme gjorde Mike. Nu ligger du bare stille!

Så begyndte Nic og Mike at pisse på ham. Det var ikke lige det, Mark have meste lyst til, så han vendte sig hurtigt om på maven, så hans ryg og numse fik en tur. Mark får rejst sig op og løber over imod poolen, efterfulgt af to pissende drenge. som bare grinder af det, mens de løber efter Mark.

Efter ti minutter i poolen var de oppe igen, de gik om til gårdspladsen, hvor deres tøj lå. De fik det på og Mark stod og så på Nic og Mike og spurgte:

Hvem kører mig så hjem?
Du kan tage bussen, kom det fra Nic. Den kører oppe fra vejen og ind mod byen, så kommer du også lige til din cykel, smilede Nic. Det er også en straf for, at du ikke blev liggende, da jeg sagde det til dig. Så vi ses på mandag, hvis ikke før Mark.

Mark kom op til vejen og stod der lidt, hvor bussen så kom, så han kunne komme hjemad. Det var godt han have buskort til denne bus, det var det samme busnummer, han tog, når han skulle til fodbold i nabobyen.

Mark kom ind til byen efter 10 minutter i bussen. Hans cykel får han låst op og skulle lige til at sætte sig op på den, hvor han hører:

Fik du så en røvfuld af de to, kom det fra Jacob, som kom cyklende forbi Mark.
Kommentar