Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Springvand 3 - Tre glatte

(Springvand - Fanget.)

Karakter: 4.4/5
Visninger: 8002

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge og Gruppesex
Kapitel 3.: Tre glatte…

Efter at havde stået et lille stykke til med ryggen mod Nic og Mike, begyndte Mark at vende sig om imod dem. Det første Mark ser, er to store stive pikke, det andet er, at der er ikke noget hår ovenover deres mega store stive pikke. Marks pik giver nogle ryk, og en store dråbe presperm siver ud af reven på hans meget hårde stive pik.

Ser man det, kom det fra Nic og Mikem da Mark vendte sig om imod dem. Det var ikke nogen stor pik, du har, grinede de to og gik hen til ham. Men den lille dusk, du har der, den skal da væk, ikke Mark, sagde Nic og tog om Marks stive pik og trak forhuden helt tilbage, så der igen kom presperm frem i reven.

Det gør I ikke, sagde Mark, som var bange for, de ville gøre det.
Det bestemmer vi, kom det fra Mike, som var gået på knæ foran Mark og havdeåbnet munden, og så forsvandt Marks pik ind i Mikes mund.

Det gav et sæt i Mark og kildren fra pikken røg ud i hele hans krop. Det var en dejlige fornemmelse han fikm da Mike begyndte at sutte hans pik.

Nu skal du bare nyde det sammen med os to, hviskede Nic i Marks øre, og du skal bare slappe helt af.
Hvor Nic så stillede sig bagved Mark og begyndte at masser hans små runde hvide baller. Du har en dejlige fræk røv, den skal vi nok få glæde af, grinede Nic og gav hans baller et klem. Lad os gå om i haven, kom det fra Nic. Så kan dine knæ også få et bløder underlag, smilede Nic til Mike, som rejste sig op.

Da de kom om i haven, fik Mark store øjne. Sikken en flot have, en stor græsplænen med små bede rundt omkring. Marks øjne bliv større endnu, da han så, der også var en svømmepool tæt ved det store hus.

Hvem bor sådan her, de må ha masser af penge, sagde Mark, mens han fulgte med Nic og Mike.
Det har du ret i Mark, sagde Nic. Dem der bor her er rige, smilede han og blikkede med det ene øje.

Nics forældre have eget firma og var næsten aldrig hjemme, så Nic havde tit huset for sig selv, og det var han også glad for. Da Nic var mindre, hade de stuepige, det har de stadig, men kun en gang om ugen, når Nic var alene hjemme.

Jeg henter lige noget drikkelse til os og nogle håndklæder, så kan vi tage os en dukkert, sagde Nic, da han løb om på den anden side igen.

Du skal bare se hans værelse, det er mega stort, kan du tro, sagde Mike og kiggede ned på Marks dunkende pik, som stod godt stiv op af hans slanke mave.
Hvorfor har I ikke noget hår? Spurgte Mark, som ikke var så bange mere.
Så ser vores pikke større ud, smilede Mike og tog om Marks pik og legede lidt med den.
Hvor store er jeres pikke? Spurgte Mark nysgerrigt Mike, som kiggede ned på sin liderlige pik.
Nic og mig har lige store pikke, når de er stive, godt 18 cm er de, smilede Mike. Men min er størst, når de er slappe, smilede Mike igen. Så er min 10 og Nics den er 8 cm.
De ser ikke ret tykke ud, sagde Mark, som have mega meget lyst til at røre Mikes stive pik.
Du kan mærke efter, sagde Mike og pegede sin stive pik hen imod Mark.

Mark tog om Mikes hårde varme pikm som han kunne mærke dunke i hånden. Han kørte forhuden det sidste stykke ned af hans pikhoved, hvor en dråbe dukkede op i reven.

Har du prøvet at sutte pik før? Spurgte Mike.

Mark rystede på hovedet. Han har aldrig suttet en pik. Han har haft lyst til at prøve, men hvem skulle han gøre det på. Det ville være mega pinligt, at gå hen til en dreng og sige: Må jeg sutte din pik!

Så prøv nu, smilede Mike som var mega liderlige. Du kan øve dig på min pik, hvor Mike satte sig ned i en havestol og spredte benene. Sæt dig ned mellem mine ben, og så tager du min pik i munden.

Mark satte sig ned mellem Mikes ben, hvor han kunne dufte Mikes pik. Det gav nogle ryk i hans egen pik, så igen kom en dråbe fra i reven. Hvor han tager om Mikes stive pik som lå op af hans tynde mave, hvor der så, da Mark vipper den mod sig danner sig så en bro af presperm fra Mikes mave og hen til hans pikhoved. Hvor så Mark gaber op og skulle lige til at tage den ind i munden, hvor Nic råber ud til dem.

Nå, man kan ikke vente til jeg kommer! Råbte Nic, mens han gik ned mod dem. Se hvad jeg ellers har med end håndklæder og noget af drikke, sagde Nic, da han var kommet ned til dem.

Det kan vi godt, sagde Mike. Men vores nye ven har ikke prøvet at sutte pik før, så jeg sagde. han kunne øve sig på min, smilede Mike, som godt så, hvad Nic ellers havde med.

Det så Mark også og blev lidt bange, for det. Det gør I ikke, kom det fra Mark, som gav slip fra Mikes pik og rejste sig op.
Du skal da ligne os, kom det fra Nic. Hvis du vil være lige som os, så må du ligne os, grinede Nic og rystede barberskummet.
Hvis du er ligesom os, så skal vi nok hjælpe dig, sagde Mike.
Ja! Hvis du får problemer med nogen, så siger du det bare til os, kom det fra Nic og tog og sprøjtede noget skum ud i sin hånd. Læg dig ned, så fjerner jeg den lille dusk hurtigt, smilede Nic.

Mark tøvede lidt, men lagde sig ned på græsset, hvor Nic tog fat i Marks liderlige pik, som var godt stiv. Hvor så Nic smurte dusken ind i skummet, hvor så lidt efter Mark var hårfri oven over hans mega liderlige pik.

Tre glatte, kom det fra Mike. Det er bare blevet mere frækt at se på nu, smilede Mike ned til Mark, som stadig lå på græsset.

Lad os får os en dukkert, inden vi rigtigt begynder legen, sagde Nic og rejste sig og løb hen til poolen og hoppede i. Mike hjalp Mark op, hvor de så løb hen mod poolen, hvor Nic nød synet af to stive pikke, som kom imod ham.

Glæder mig til at leger med dig, Mark, sagde Nic, da Mark var hoppet ned i poolen.

Hvad er det for en leg, Nic vil lege med Mark, og hvad med Mark? år han lov til at smage Mikes pik? Det kan du læse mere om i næste kapitel.
Kommentar