Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Springvand 2 - Det sidste tøj.

(Springvand - Fanget.)

Karakter: 4.4/7
Visninger: 7897

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge og Gruppesex
Kapitel 2.: Det sidste tøj.

Da de kom ud fra stien, kom der to fra Marks klasse cyklende forbi, de fik nogle store øjne, da de så Mark sad på sin cykel uden shorts på.

Mark blev flov over det og stoppede op og kiggede om på Nic og Mike. De sad bare på deres scooter og grinde af det.

Må jeg ikke nok tage shortsene på? Spurgte Mark. Bare mens vi er på vejen?
Du kan sætte din cykel over ved busstoppestedet, så kan du sidde bag mig resten af vejen, sagde Nic da han var færdig med at grine.

Mark kiggede sig omkring for at se, om der var flere fra hans klasse, som skulle komme forbi, hvor han så gik med sin cykel over på den anden side, hvor busstoppestedet var.

Skynd dig! Råbte Mike. Han var pisse liderlig. Det var godt et par dage siden, han har spillet pik. Så hans pik var godt stiv, det var godt, han havde underbukser på, ellers var cirkusteltet slået op.

Mark løb hen overvejen og satte sig op bag Nic, og så var de af sted, men hvorhen vidste Mark ikke noget om.

Mens de kørte af sted kunne Nic ikke lade være med at tage hånden om til Mark, hvor han pillede lidt på hans pik som hurtigt blev stiv. Ligesom Mike var Mark også blevet liderlig, og da Nic fjernede hånden igen, tænkte Mark på, hvordan en pik smager.

Mark har tit tænkt på at være sammen med en dreng, men det var svært, når man ikke var helt klar over, om man var til fyre eller piger. Men når Mark lå hjemme i sin seng og hev i sin pik, tænkte han meget på Jacob. Jacob var klassens sejeste, og mange piger kunne godt lide ham, men han var også den værste til at mobbe, og Mark var den, der tit blev mobbet af Jacob. Hvad Jacob mobber ham med, det hører vi senere i novellen.

Nu dejede de ned af en grusvej, hvor der var skov på den ene side og mark på den anden side, og lidt efter kom der et hus til syne, som var godt gemt, det kunne ikke ses oppe fra vejen af.

Hvor er vi? Spurgte Mark.
Det skal du ikke tænke på, sagde Nic og stoppede sin scooter. Du skal bare hoppe af.

Mark hoppede af og Nic startede igen sin scooter for at køre den ind under et halvtag, hvor Mike så satte sin scooter.

Se lige ham, hviske Nic til Mike. Jeg tror han har en god røv, tror du ikke det, Mike?
Jo, smilede Mike. Håber også han er god til at sutte. Jeg er pisse liderlig. Jeg har ikke spillet pik et par dage.
Så får han godt med sovs, smilede Nic. Jeg har heller ikke spillet pik i lang tid.
Det ligner ikke dig, Nic. Du plejer at spille pik hver dag, smilede Mike og tog sin taske af.
Jeg har været for træt, grinede Nic og skubbede til Mike. Lad os kommer hen til Mark, som stod med ryggen til dem.

Hvad så min lille ven, smilede Nic og Mike, da de kom hen til Mark? Lad os så se du smider tøjet, kom det fra Nic.
Her! Kom det fra Mark. Hvad hvis der kommer nogen?
Det skal du ikke være bange for, sagde Nic. For de er nemlig rejst og kommer først hjem på mandag, så du skal ikke være bange for, der skulle komme nogen, så bare begynde.

Mark stod midt på en gårdsplads. Han tøvede lidt, om han skulle smide tøjet. Hvor han så kom i tanke om, at han kun have det valg eller at få tæv af de to. Så han tog tasken af, og lidt efter fik T-shirten samme tur, så han kun var iført strømper og underbukser som have en lille våd plet, som Nic og Mike ikke kunne se derfra, hvor de stod.

Få lidt tempo på, sagde Mike. Få nu de underbukser af, så vi kan se din pik. Mike var helt oppe at køre, han skulle bare ha suttet sin pik. Han kunne komme når som helst, for hans stive pik dunkede og han kunne mærke prespermen sive gennem underbukserne.

Mark tager først strømperne af, hvor så turen går til hans underbukser, hvor Nic beder ham om at vende sig, så han står med numsen til dem. Mark stiller sig som Nic siger, hvor underbukserne ryger af, hvor Nic og Mike får julelys i øjnene, da de ser Marks hvide numse.

Hold da op en god røv, kom det både fra Nic og Mike, og det var noget deres pikke kunne lide.

Mark kunne mærke, han blev varm i hovedet. Det var ikke fordi det var varmt og solen stod på en næsten skyfri himmel. Han var flov over, at om lidt skulle de se hans lille stive pik, og Mark har ikke stået nøgen med en stiv pik over for andre.

Du bliver stående med røven mod os, sagde Mike og tog sig på sin liderlige pik.

Lige om lidt vil Mark få noget af et syn, som påvirker hans allerede meget stive pik. Mens Mark står med ryggen til Nic og Mike, er de begyndt at smider deres tøj. Mark kunne godt høre de to hviske og grine, det fik bare det til at kilde mere i hans stive pik, som fik producret end masse presperm, så det var begyndt at dryppe ned på perlestenene.

Nu må du godt vende dig om, Mark, sagde Mike, som var spændt på at se Marks pik og om, hvor meget hår, han have fået på den.

Mark begyndte at deje sig om mod de to, og Nic og Mike stod spændt, det var ligesom at se to små drenge vente på deres fødselsdagsgave. Man kan da godt sige, at Mark er en gave til dem, for Nic og Mike elskede at være sammen med andre drenge, især hvis de kom fra 7 – 8. klasse.

Hvad sker der nu, får Mike suttet sin liderlige pik? Det gøre han da, ellers er det ikke noget ved denne novelle her. Men er det kun piksut der sker, eller vil Nic og Mike ha mere, og hvad med de to, som cyklede forbi Mark ved stien. Det kan du læse i næste kapitel.
Kommentar