Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Springvand - Fanget.

Karakter: 4.3/6
Visninger: 8174

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge og Gruppesex
Kapitel 1.: Fanget.

Mark skyndte sig at pakke sine skolebøger ned i tasken, hvorefter han skyndte sig ud af klassen, så han var ved at væltet Jacob.

Se dig lige for mand, kom det fra Jacob.
Han skulle nok skynde sig hjem til moar, kom det fra en af de andre drenge i klassen.

Mark skulle bare være nede ved cyklerne førend Nic og Mike, for han kom til at vælte en cola ned over Nic i det store frikvarter. Og nu har de lovet ham tæv, når de fik fat i ham, og det skulle Mark ikke nyde noget af, så han håbede, han kunne nå ned til cyklen. Det kunne han, for Nic og Mike var ikke af se, så hurtigt fik Mark låst cyklen op og var af sted væk fra skolen. Mark kommer ikke langt, da han hører Nic og Mike råbe efter ham.

Stop din… kom herned til os og få dine tæv! Råbte Nic og Mike mens de skyndte sig over til deres scooter.

Mark kigger sig tilbage inden han drejere om hjørnet, hvor han ser Nic og Mike sidde på deres scooter.

Bare jeg når at komme hjem, sagde Mark til sig selv og var pisse bange for, at han ikke kunne nå at komme hjem.

Da Mark var kommet om hjørnet, kunne han høre scooterne starte. Lidt efter kunne han høre dem komme nærmere og Mark satte tempoet op og blev mere bange for, at han ikke kunne nå hjem. Men han vidste, der ikke var så langt hen til stien, og der kunne Nic og Mike ikke komme igennem med deres scooter.

Stop din bøsse! Kunne Mark høre Nic råbe efter ham. Han kigger sig tilbage og kunne se de kom nærmere. Men det var Mark ligeglad med, for nu var han kommet hen til stien, hvor Nic og Mike ikke kunne komme igennem med deres scooter.

Stop! Råbte Nic da ham og Mike var kommet hen til stiens åbning. De kunne ikke komme igennem for de store sten, som var blevet lagt. Hvis du ikke stopper, så bliver det værst for dig selv! Råbte Nic.

Mark var kommet godt styk ind på stien, da han hører Nic råbe, og han vender sig om, hvor han ser de stod og råbte efter ham. Mark stopper op og står af sin cykel, hvor han begyndte at trække sin cykel, for han var helt forpustet.

Nic, jeg ved hvordan vi kommer derind på stien, sagde Mike. Lad som om vi ikke gider følge efter ham. Hvor Nic så kører og Mike råber. Du kan bare vente til på mandag i skolen!

Hvor så Nic og Mike kører længere ned af vejen, hvor der var et vænge. Nede i bunden af vænget var der en sti, som førte ud til den sti, hvor Mark var på. Og det passede næsten. Da Nic og Mike kom ud på stien, var Mark lige gået forbi åbningen, hvor Nic og Mike kom kørende ud fra.

Der har vi ham, sagde Nic og grinede.

Mark fik et kæmpe chok, så han væltede med sin cykel på stien, og heldigt at Mark væltede ud i siden af stien, så han slog sig ikke.

Se nu! Nu har jeg fået jord på mine nye shorts, kom det fra Mark, mens han rejste sig op.

Imens stoppede Nic og Mike deres scooter og skyndte sig over til Mark, han skulle nødig stikke af fra dem igen.

Hvorfor gjorde du det med colaen, sagde Nic surt til Mark som lige var kommet op at stå?
Det er kun jord, kom det fra Mike. Du kan da være heldig,de ikke revnede, smilede Mike. De sidder noget stramt, på dig.
Det ville se sjovt ud, kom det fra Nic. Men du svarede ikke på det, jeg spurgte om lige før. Kan du svare på det?
Undskyld, kom det stille fra Mark. Det var ikke med vilje, jeg gjorde det.
Det tror jeg ikke på, sagde Nic og viste ham den våde plet, som næsten var væk.

Mark håbede, de ville lade ham gå, for han var pisse bange for de to, selv om der kun var et år mellem dem. Men Mark var ikke så høj af sin alder, så han kunne ikke stille så meget op imod de to fra 9 klasse. Så en dreng på 155 høj kunne ikke gøre så meget mod de to.

Nic og Mike stod lidt og så på Mark, hvor de så kiggede på hinanden, hvor Mark blev bange, da de smilede og så ned på ham.

Vi har en idé, Mark, eller du har to valgmuligheder, kom det fra Mike. Du kan vælge mellem at få tæv eller du smider alt dit tøj? Og du skal vælge en af dem.

Hvis Mark ikke var bange i forvejen, så var han blevet det nu. Hvad skulle han gøre? Skulle han stikke af? Det ville ikke hjælpe noget, der ville ikke gå lang tid, før de havde indhentet ham med scooterne. OG han ville ikke ha tæv af dem, og hvad skulle han sige til sine forældre, når han kom hjem. Så der var kun en mulighed tilbage, det var at smide sit tøj, så de kunne se ham nøgen. Men skulle han gøre det her midt på stien, der kunne komme folk gående, og det ville blive mere flovt.

Hvad vælger du så? Spurgte Nic, som var gået om bagved Mark for at se på hans lille runde røv.

Er der ikke noget andet, jeg kan gøre? Spurgte Mark som håbede, der var noget andet, han skulle gøre.

Det tror jeg ikke, kom det fra Mike, som så over på Nic, som stadig stod og så på Marks lille numse.
Hvis du ikke vælger selv, så vælger vi for dig, sagde Nic og klappede Mark på røven. Og det bliver ikke sjovt, kan du tro.

Nic prøvede at gøre Mark mere bange, så han skulle vælger at smide tøjet, for Nic og Mike have nogle idéer med ham Mark.

Skal jeg stå her midt på stien og smide mit tøj, der kunne komme nogen forbi, og det har jeg ikke lige lyst til.

Du kan jo starte med at tage dine nye shorts af, kom det fra Mike. Hvis du gør det nu og hurtigt, så kører vi et andet sted hen, hvor du kan gøre resten.

Får jeg så lov til at gå derefter? Kiggede Mark spørgende på Mike.
Ja hvis du smider shortsene nu og lægger dem i din skoletaske, sagde Nic.

Mark gjorde det. Først tog han skoene af så shortsene kunne komme af, hvor Mike sagde til Mark, at hans sko kunne lige så godt komme samme vej som shortsene. Mark lagde også sine sko i tasken, så han stod kun iført underbukser, strømper og T-shirts. Det var godt, det var i starten af juni.

Det var godt, Mark, sagde Nic. Hvis du hører og gør, hvad vi siger, så er du hjemme igen inden så længe, smilede Nic, selv om han godt vidste, det ikke passede. Men du skulle smide alt, så vi finder et andet sted, hvor du kan smide resten, smilede Nic.

Skal jeg så cykle sådan her?

Ja, sagde Mike, som glædede sig til at se Mark cykel kun iført underbukser.

Lidt efter var de på vej hen af stien. Mark cyklede foran Nic og Mike, så de to kunne se hans røv mens han cyklede.

Kan det nu passe, at de kun vil se Mark nøgen, tror du ikke, de har andre planer med ham lille Mark? Det kan du læse mere om i næste kapitel, hvor de er kommet et nyt sted hen.
Kommentar