Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare nysgerrig 17b

(Bare nysgerrig.)

Karakter: 5.0/7
Visninger: 6465

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Bare nysgerrig Kapitel 17b – Svømmestævnet 2. del


Oversat af oleole13 efter ”Curiosity” af ”Shaver Boy” shaverboy@yahoo.com

Vi gik ud til parkeringspladsen og steg på bussen. Jeg skyndte mig ned bagest i bussen for at være så langt væk som muligt fra de andre, som var ved at stige på. De kiggede ned på mig og hviskede sammen. Jeg huskede hvordan hver eneste af dem havde stukket sin pik i enten min røv eller mund aftenen før.

Da alle var kommet ombord, kom Nick ned gtil mig.

”Hvor er Pat og Ben?” spurgte han med en meget stram mine.

”Det ved jeg ikke. Er de ikke med her?” Svarede jeg og forsøgte at lyde uvidende. Jeg vidste jo, at Pat og Ben var hjemme nu og slappede af efter sexorgiet aftenen før. Men det ville jeg ikke have, at Nick skulle vide noget om.

”Du var sammen med dem i går aftes. Hvad skete der? Hvorfor er de ikke her nu?”

Jeg begyndte at blive nervøs. ”Hvorfor spørger du ikke de andre? Måske de ved noget?” Jeg ville have elsket at høre dem fortælle om, hvordan de efter tur bollede os tre.

Nick stirrede på mig. ”Vi skal have en samtale om din opførsel senere. Og de to er i alvorlige vanskeligheder.” Så vendte han om og gik tilbage til bussens front- Øjeblikke efter kørte vi ud af hotellets område for at køre den korte tur til det lokale college, hvor stævnet skulle foregå.

Så sad jeg der og overvejede situationen. Ligemeget hvilken form for vanskeligheder Pat og Ben var i, så var jeg i endnu større vanskeligheder. På en måde var jeg også sur på dem. De var bøsser, det indrømmede de selv, eller bi eller sådan, og det var jeg ikke. Jeg var ikke som dem.

OK, javel, jeg kunne tænke på en fyrs pik, og jeg kunne få en stiverik ved at sutte en fyr af, eller jeg kom mens jeg blev pulet. Men det gjorde mig stadigvæk ikke til bøsse. Jeg havde altid været en artig lille dreng, en god elev, en svømmestjerne. Og da jeg begyndte at komme sammen med Jennie, var jeg sikker på, at jeg også ville blive en præmietyr. Jeg havde kneppet hende tre gange en aften- OK, jeg indrømmer, at jeg havde tænkt på Jeff et par gange den aften. Jeg aner ikke, hvorfor jeg kom til at tænke på ham. Men det var da for pokker hende, jeg havde kneppet. Altså var jeg rent hettero, ikke? At være bøsse var slet ikke noget for mig, jeg måtte se at få det her under kontrol.

Jeg blev afbrudt i mine tanker af Frank. Han stod lige ved siden af mig og gloede på mig.

”Ja så, du har stadig stivpik, bøssedreng,? Spurgte han med et frækt smil.

”Kan du ikke bare lade mig være i fred, Frank? Synes du ikke, du har gjort det godt nok?”

”Åh, nej langt fra, og siden dine bøssevenner er forsvundet, så tænker jeg, at vi andre bliver nødt til at underholde dig.”

”Måske skulle jeg fortælle vores træner, hvad du lavede med dem. Hvordan ville det ikke se ud? Du kneppede vores to bedste svømmere, og nu er vi andre på den. Tror du ikke, han bliver begejstret?”

Frank satte sig ved siden af mig og begyndte at tale langsomt og lavmælt lige ind i hovedet på mig. ”Du siger ikke et ord til hvoerken træneren eller nogen anden. For hvis du gør det, så vil jeg sprede rygtet over hele skolen om, hvordan I tre har bøsset med hinanden lige siden ”freshman tiden”.”

”Men det er jo ikke sandt. Hør her, Frank, det der skete i går aftes var et rent tilfælde. Jeg har aldrig før gjort sådan noget, men sagerne kom noget ud af kontrol.” Ja ja, det var delvis rigtigt, jeg havde ikke været med til sådan noget før for et par dage siden, og det VAR sandelig kommet ud af kontrol.

“Ja, sikkert. Du er bare en ren engel med sperm ud over dine speedoer og en stivpik, som du vil have alle til at kigge på. Jeg så, hvordan du skød ladning efter ladning mens du blev røvpulet, og jeg så, hvordan du lappede sperm i dig. Så kom ikke her og spil: ”Jeg gør ikke sådan noget,” overfor mig.”

Jeg kunne godt se, at det var uden mening at nægte det over for ham. ”OK, men lad mig bare være. Jeg skal ikke genere dig, og du generer ikke mig.”

”Åh ja, men jeg mener nu, at du skylder mig en tjeneste fordi jeg fandt alle de pikke til dig i går aftes. Du er rigtig god til at give et blow job, bøsse, og jeg trænger til et efter stævnet. Så hør efter her. Du får lov til at sutte mig af på toilettet ved poolen, efter du har klaret din lille brystsvømnings øvelse. Bare dig og mig. Bag efter kan du så vifte med din røv hvor du har lyst.”

”Nej, Frank. Det vil jeg ikke.”

”Spurgte jeg, om du ville? Jeg har ventet et helt år på at finde en made, som jeg kunne betale dig tilbage på for din storsnudede facon. Du og Harding og Hadid opførte jeg, som om I var store kanoner, og jeg bare var ingenting. Altså bøssefyr, nu er det tiden at betale det tilbage. Du giver bare forsamlingen et godt show med din brystsvømning, og bag efter får du en ladning sperm ned i maven. Forstået?”

Jeg vidste nu, at jeg ikke havde noget valg, så jeg nikkede. Frank smilede og rejste sig.

”Godt, så mødes vi på toilettet ti minutter efter dit heat er forbi.” Han gik tilbage til sin plads.

For pokker, hvornår ville det her holde op? Måske, hvis jeg kunne lukke munden på Frank, så ville resten af holdet lade mig være i fred? Jeg havde da ikke pisset på alle på holdet! Jeg mener, Pat og Ben og jeg var holdets stjerner, men havde vi virkelig været så arrogante? Jeg prøvede at tænke tilbage. Jo da, vi tre havde haft en del sammen, og jeg havde da også været meget sammen med Jeff inden han tog sin eksamen. Jeg havde syntes, det var mægtig fedt: kun at være stjerne på et freshmann svømmehold og så komme sammen med brydeholdets stjerne. Alle forgudede Jeff. Alle pigerne faldt for ham. Og han havde valgt mig, fordi jeg også var en sportsstjerne. Gennem alle sopmore årene kom jeg sammen med ham, Pat, Ben og nogle få andre af de gode. Vi var en gruppe, vi gik i byen sammen. Var de andre jaloux? Eller havde jeg virkelig optrådt som en lort? Under alle omstændigheder, så var det for sent at fortryde nu. Jeg måtte bare se at klare den her situation så godt som muligt.

Vi kom til det college, hvor stævnet skulle holdes, og vi gik ind bassin-området. Der var sat tilskuerrækker op ved den ene ende af bassinet og dommerbordet ved en af siderne. Der var ikke særlig mange tilskuere. Det var et sommerstævne og ikke et afgørende et. Nogle få elever fra
Det lokale college og nogle forældre, det var det hele. Nogle af de andre hold var ankommet. Jeg kunne bl.a. se træner Norris med holdet fra Jefferson. Jeg vendte hurtigt blikket væk.

Pikken pressede stadig på forsiden af mine fugtige svømmebukser, og den kløen I røven syntes at blive værre og værre. Jeg forstod det ikke. Det gjorde mig konstant liderlig, som om nosserne skulle eksplodere, hvis jeg ikke meget snart fik mulighed for at sperme. At sidde der i bussen med dens bump og vibrationer havde næsten ikke været til at klare. Pikken var begyndt at lække precum igen. Jeg håbede på, at det kølige vand i bassinet og det at få brugt kroppen, ville gøre, at jeg igen kunne få kontrol over situationen. Indtil da, ville jeg prøve at gøre mig usynlig. Alle, der gik forbi mig, stirrede på det, som var så synligt gennem mine svømmebuksers tynde stof. Det opsvulmede pikhoved ver nærmest limet fast til det gennemsigtige materiale.

Jeg kiggede på tavlen og så, at mit løb kom som nr. 3. Jeg fandt en plads på tilskuerbænkene bag ved resten af holdet. Jeg ønskede overhovedet ikke at snakke med nogen. Nu og da vendte en af fyrene sig om og kiggede på mig. De tænkte givetvis på, hvordan det havde været at pumpe ind i min røv aftenen før. De hviskede noget til hinanden og slog en latter op, idet de nikkede i retning af min meget synlige stiverik. Jeg rødmede af skam, men prøvede at tænke på noget andet. Men når din pik er pulserende hård, er det meget vanskeligt at koncentrere sig.

Jeg var så distraheret, at jeg slet ikke lagde mærke til, at Nick satte sig ved siden af mig. Det gav et spjæt i mig, da jeg opdagede at han sad der og kiggede på mig.

”Nå, har du så tænkt dig at fortælle mig, hvor Harding og Hadid er henne?”

Hvad fanden, tænkte jeg, jeg kunne lige så godt sige det. ”De tog hjem. De tog en bus og kørte hjem.”

”Og vil du måske være så venlig at forklare mig hvorfor? Jeg har lige måttet melde afbud til butterfly løbet. De to var de eneste, der var tilmeldt det løb.”

Jeg så ham lige ind I øjnene. Jeg var vred. ”Måske har det noget at gøre med, at hele holdet røvpulede os i aftes.”

“Siger du, at de to også er bøsser?”

“Nejd et siger jeg overhovedet ikke. Hank og Frank og resten af holdet tvang os til at have sex med dem.”

Nick sad tavs et øjeblik. ”Og hvorfor gjorde de det?”

“Spørg dem for poker. Det var ikke vores fejl.”

“Hvor skete det?”

“På Bens og Pats værelse. Vi var derinde og så kom resten af holdet og angreb os.”

“Og hvad havde I gang I, da de kom ind?”

Jeg stoppede. “Vi, øh vi var …” Jeg blev klar over, at jeg havde manøvreret migselv op I et hjørne. ”Vi var ved at hjælpe hinanden med at barbere os af hensyn til stævnet.”

“Hvorfor gik I ikke sammen med de andre til den barbering? Hvorfor var det kun jer tre?”

Jeg var begyndt at ønske, at jeg bare havde holdt min kæft. ”Vi ville bare ikke være sammen med de andre. Jeg ville bestemt ikke.”

”Og var i stadig i gang med barberingen, da de kom ind?”

”Vi var færdige.”

“Og hvad lavede I så?”

“Vi øhh, vi lå bare lidt.”

“I lå bare lid tog havde sex, ikke sandt?”

Jeg var kobberrød nu. “Uhm, nej,” løj jeg, “vi snakkede bare sammen.”

”Det er pudsigt. Det er ikke den historie, jeg har fået af de andre, og jeg har talt med en del af dem. De siger, at I var i gang med at pule og og give blowjobs da de kom ind. Er det ikke sådan, det var?”

Jeg sad stille og kiggene ned på jorden. ”Det kommer ikke dig ved, og heller ikke de andre,” mumlede jeg.

Og så inviterede I de mind til at være med I fornøjelserne. Tilbød at sutte dem af. Måske gik det lidt for vidt, men det var jer, der begyndte det. Sådan hører jeg det.”

“NEJ!” nærmest råbte jeg, så adskillige folk rundt omkring vendte sig for at se, hvad der foregik. Jeg dæmpede mig. ”Det var ikke sådan, det foregik. Vi inviterede ikke nogen. De tvang os.”

“Jeg skal nok tage mig af de to andre, når vi kommer hjem. Men lige nu siger jeg bare, at jeg kan se hvad slags ludder du er. Jeg har set på det i adskillige dage nu. Det er din pik, som styrer dig og har taget kontrol over dig. Jeg så i gåd nat, hvordan du elskede at få din røv kneppet. Så værsgo, fortsæt bare. Vis verden hvilken ludderkarl du er. Vis din stive pik til alle her. Det er det, du ønsker, ikke? Du vil have, at de skal se, hvordan den savlende pik stikker ud af dine bukser. Du ønsker bare at smide tøjet og lege med dit røvhul foran dem, mens du langsomt arbejder dine fingre ind og ud mens din pik lækker precum.”

“Nej,” hviskede jeg, og min stemme rystede, mens pikken lækkede endnu mere, mens han talte.

“Nå ikke. Du er sandsynligvis i stand til at sperme lige foran dem lige nu, bare fordi, det er det, du har lyst til.”

“Nick, please …”

“Jeg vil vædde på, at din lille kusse klør nu, ikke? Den vil ønske at få noget stukket op igen. Du ønsker at bøje dig ned og stikke røven op så alle kan se den, Tim?”

”Og så vil du sprede benene og kneppe dig selv med den stavlygte, som du gjorde i aftes. Arbejde din røv op og ned over den indtil du skyder din sperm.”

Jeg rystede. At blive mindet om den fornemmelse I røven gjorde det bare værre. ”Nej Nick, sig ikke mere, jeg kan ikke kontrollere ….”

“Nej, det kan du helt sikkert ikke, men sørg for ikke at sperme lige nu foran hele forsamlingen. Jeg må tale med Larry, når vi kommer tilbage, om hvad vi skal stille op med dig.”

Så rejste han sig og gik. Jeg sad tilbage rystende af skam og liderlighed. Hvilken af delene, der var kraftigst, vidste jeg ikke. Jo længere jeg sad der, des mere syntes de billeder, han havde oprullet at få den dunken i både pik og røv at bringe mig nærmere til endnu en orgasme. Jeg var så fortabt i de tanker, mens der dryppede precum fra pikken på gulvet, at jeg ikke hørte, at der blev kaldt til start i brystsvømningsheatet.

”Parker, så er det her ned!” råbte Nick.

Jeg røg op og løb ned til bassinet. Undervejs ploppede pikken ud af bukserne og stod lige op mod navlen. Jeg hørte et gisp fra tilskuerpladserne og vendte mig hurtigt væk for at prøve at få sagerne på plads så godt, jeg kunne. Jeg trak op i bukserne foran og mærkede med det samme, hvordan de sank ind i røvspalten. Røven vendte nu ud mod tilskuerne. Der hørtes flere gisp og latter, mens jeg nu vendte mig mod bassinet igen. Jeg rakte bagud for at trække dem ud af revnen, men den bevægelse hen over røvhullet gjorde bare det hele værre. Jeg ordnede det, så godt jeg kunne, og gik hen på plads ved bassinkanten.

Ed Shaunessey fra Jefferson, som havde været min værste konkurrent i de sidste stævner, havde banen ved siden af mig.

”Hvad er der galt med dig, mand, Tag dig dog sammen.”

”Lad mig bare være,” mumlede jeg.

”Fuck dig, røvhul,” gav Edd igen. ”Prøv at koncentrere dig om at svømme i stedet for om din pik.”

Han havde ret. Jeg prøvede at koncentrere mig om, hvad der skulle komme. Det var ikke let. Vi fik ordren om at være parate. Jeg bøjede mig ned I den rette startstilling, og mærkede, hvordan bukserne igen kravlede ind I revnen. Jeg prøvede at ignorere det.

Startskuddet gik.

Jeg sprang I og begyndte at svømme af alle kræfter. Jeg tænkte kun på at svømme. I nogle øjeblikke glemte jeg alt om den nedværdigende behandling, jeg havde været ude for de sidste dage. Jeg glemte alt om pik og røv. Jeg glemte det hele. Alt, hvad jeg tænkte på, var min brystsvømning.

Måske var det på grund al den uro og forvirring, eller bare det, at jeg havde behov for at bevise, at jeg ikke var en eller anden slags bøsse, at jeg var den samme svømmestar, som jeg altid havde været, men ligegyldigt, hvad grunden var, så havde jeg lagt mig i spidsen. Jeg svømmede bedre end nogensinde før. Jeg prøvede at holde koncentrationen, men da jeg nåede den anden ende og lavede min vending, mærkede jeg, at pikken igen fandt ved ud over buksekanten. Jeg fortsatte, men jeg tabte koncentrationen, og farten gik lidt af. Jeg bemærkede, at Edd gik forbi mig på banen ved siden af. Jeg prøvede at glemme det hele, men mærkede nu, at nosserne også slap ud af bukserne.. Så så jeg, at Mile Fitch trak forbi mig på banen på den anden side af mig. Mike havde aldrig før slået mig. Jeg lagde alle de kræfter i mine tag, som jeg kunne, og trak igen frem foran ham, men det var for sent også at nå Ed. Jeg kæmpede så hårdt for at nå ham, at det endte med, at jeg ramte hovedet ind i bassinkanten, da jeg nåede målet.

Helt fortumlet lå jeg så der nogle minutter. Jeg mærkede, at en eller anden tog fat i min arm og trak min op af vandet og op at stå. Idet han trak mig op, fik noget af bassinkanten fat i mine bukser, så de blev trukket ned og landede om anklerne. Jeg hørte igen latteren og blev klar over, at jeg stod der foran hele forsamlingen, nøgen og med en stiv pik stikkende ud fra mit barberede skræv. Det var Nick, opdagede jeg, som holdt mig. Han kiggede på mit skød.

”Så du skulle vise alle, hvad du har, ikke?” Han hviskede mig ind i øret. ”Du er klar til at sperme nu. ikke? Skyde din store ladning ud over det hele, så alle kan se det, mens du tænker på en stor pik, som pumper ind og ud af din kusse? Som knepper dig indtil du spermer.”

”Nej, ikke det,” mumlede jeg, mens benene rystede under mig.

”Jah, det er lige det, du ønsker dig, endnu en ladning sperm, der skyder op i din røv. Du kan mærke det inde i dig, ikke sandt?”

Det var alt, hvad der skulle til. Jeg havde holdt igen så længe, at jeg ikke havde kontrol over det mere. Jeg skød en kæmpe ladning ud over bassinkanten. Og så en til. Og en til. Forsamlingen var helt stille en kort stund. Jeg tænker, at alle var lammede over, hvad de så. Så brød latteren og en strøm af bemærkninger ud. Jeg havde kun lyst til at stikke af og gemme mig.

”Tag dig sammen, knægt”, snerrede Nick, mens Ed rakte ham mine svømmebukser. Nick smed dem hen for fødderne af mig. ”Få bukserne på. Du blev nummer to, så du skal modtage din medalje.” Han slap mig og fjernede sig.

Jeg trak bukserne op og stoppede pikken ind, og langsomt begav jeg mig over til dommerbordet. Ed og Mike stod på hver sin side af mig og gloede på mig.

Rick Cantwell, en af dommerne, kiggede op og ned ad mig. ”Det er den mest afskyelige opførsel, jeg nogensinde har set. Har du et eller andet problem, dreng? Hvordan vil du forklare den opførsel?”

Jeg var allerede så rød i hovedet, at det ikke kunne blive værre. ”Jeg, øh, jeg ved det ikke. Der er aldrig sket sådan noget for mig før. Jeg beklager det meget.”

”Godt, se til at du får mere kontrol med dig selv en anden gang. Jeg mener, det var ret chokerende. Du skulle nok hellere få en læge til at se på dig, det her er ikke normalt. Og så må du også hellere se at få fat på et par andre svømmebukser. De der er, ja, pornografiske.”

”Javel, det skal jeg. Det skal aldrig ske igen.” Jeg kiggede ned i gulvet, mens jeg talte, jeg kunne ikke se på ham.

”Ja, sørg for det. Godt, men vi må videre,” han tog mikrofonen. “Vores tre vinnere er: Edward Shaunessy fra Jefferson High School på førstepladsen; Timothy Parker from Williams High School, nummer to; og Michael Fitch fra St. Pauls Academy, nummer tre."

Mens forsamlingen klappede, gav han os vores medaljer. Vi stod med front mod tilskuerne, og min pik var stadig tydelig synlig i mine våde svømmebukser. Så snart klapsalverne døde ud, skyndte jeg mig hen til siddepladserne.

Jeg sad der nogle minutter for at falde til ro. I det mindste var det forbi nu. Så hørte jeg en stemme bag ved mig. Det var Frank.

”Fin forestilling, bøssedreng. Baderummet nedenunder, om fem minutter.”

Jeg vendte mig om for at protestere, men han var allerede borte. Jeg overvejede ikke at gå derned. Men jeg vidste, at det ikke ville stoppe med det, hvis jeg ikke gik derned. Der var rigeligt med problemer også uden Frank. Jeg rejste mig og gik ind i idrætshuset og ned ad trappen.

Jeg kiggede efter det baderum, hvor jeg skulle mødes med Frank. Jeg gik ind i det ved siden af cafeteriaet. Der var mørkt og tomt. Jeg åbnede døren til toilettet. Der var også mørkt. Jeg begyndte at blive nervøs, og så havde jeg stadig den der kløen i røven, som fik min pik til at holde sig stiv.

”Frank,” hviskede jeg, ”er du der?”
Kommentar