Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare nysgerrig Kapitel 17c

(Bare nysgerrig.)

Karakter: 5.0/7
Visninger: 8554

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kapitel 17c – Svømmestævnet 3. del

Oversat af oleole13 efter ”Curiosity” af ”Shaver Boy” shaverboy@yahoo.com

Jeg sad der nogle minutter for at falde til ro. I det mindste var det forbi nu. Så hørte jeg en stemme bag ved mig. Det var Frank.

”Fin forestilling, bøssedreng. Baderummet nedenunder, om fem minutter.”

Jeg vendte mig om for at protestere, men han var allerede borte. Jeg overvejede ikke at gå derned. Men jeg vidste, at det ikke ville stoppe med det, hvis jeg ikke gik derned. Der var rigeligt med problemer også uden Frank. Jeg rejste mig og gik ind i idrætshuset og ned ad trappen.

Jeg kiggede efter det baderum, hvor jeg skulle mødes med Frank. Jeg gik ind i det ved siden af cafeteriaet. Der var mørkt og tomt. Jeg åbnede døren til toilettet. Der var også mørkt. Jeg begyndte at blive nervøs, og så havde jeg stadig den der kløen i røven, som fik min pik til at holde sig stiv.

”Frank,” hviskede jeg, ”er du der?”

”Jah, bøsse, jeg er her. Det var noget af en forestilling, du lavede der.” Hans stemme rungede i mørket.

”Hør, Frank, du har fået et helt forkert indtryk. Jeg er ikke bøsse. I går var det sådan, at jeg lige havde drømt om Jennie. Du kender hende. En rigtig sexet tøs. Og I dag, OK, I dag, øhh, jeg ved ikke, jeg blev bare liderlig, du ved, hvordan det er.”

”Jeg ved, hvordan det er at blive liderlig, Parker, men ikke hvordan det må være at vise sin stive pik frem og sperme, mens et par hundrede mennesker ser på. Men hvis du er så liderlig, så skal jeg hjælpe dig. Kom her hen og sut mig af.”

”Frank kunne vi ikke bare droppe det her?”

”Skal det sige, at du ikke er vild efter min pik, hvad Parker?”

”Vor herre bevares, nej. Du må tro på, hvad jeg siger.”

”Husk lige på i går aftes, bøssedreng. Hvad var det, du og de to andre bøssefyre havde gang i, da vi kom ind?”

”Vi pjattede bare lidt. Jeg gjorde ik ….”

”HVAD LAVEDE I?”

Hans råb forskrækkede mig. Jeg rødmede der i mørket.

“De kneppede mig,” sagde jeg stille, og det rykkede i min stive pik i svømmebukserne.

”Tag bukserne af.”

“Hvad, det er ikke …”

”JEG SAGDE, FÅ BUKSERNE AF, BØSSEFYR!”

Jeg gjorde som han sagde. Trak mine svømmebukser af. ”OK, de er af nu.”

”Godt. Sig mig så, Parker, hvorfor er du her?”

”Fordi du sagde, jeg skulle.”

”Javel, men hvad skulle du lave her?”

Han ville have, jeg skulle sige det, og ville se at få det her overstået. ”Jeg er her for at sutte din pik af.”

Pludselig var der to, der greb fat i mig. Jeg kæmpede imod, men de holdt mig fast. Jeg begyndte at skrige, men så ramte en af dem mig med et hårdt stød i maven. Jeg krummede mig stønnende sammen.

Lyset blev tændt. Der stod Frank I sine svømmebukser. To fyre, som jeg genkendte fra Jefferson High, Keith og Kevin Bauer, holdt mig fast. Jeg kunne huske, at de var venner med Frank. De var tvillinger, ikke så høje, mørkhårede og muskuløse, og der viste sog store buler i deres svømmebukser. Henne ved skabene stod der to mere. Ed Shaynessy og Mike Fitch. Ed var høj og blond og bredskuldret. Mike var sådan på størrelse med mig med brunt hår og en slang svømmer skikkelse. Hvad havde Frank planlagt?

”Af en at være som lige har spermet, er det noget af en stiverik, du har der, Parker,” bemærkede Ed. ”Frank fortalte, at du var bøsse, men jeg var ikke klar over, at du var en så sulten bøsse før nu. Jeg har aldrig set nogen skyde så voldsomt, som du gjorde deroppe. Jeg er sikker på, at forældrene fik sig et noget af et chok. Du er den mest liderlige bøsse, jeg nogensinde har set.”

Frank stak hånden ned og klemte hårdt om min pik. Han kunne tydeligt mærke slimen fra min presperm på pikhovedet. ”Og han sovser også helt vildt. Han må sandelig tænde på os. Jeg syntes de her fyre skulle opleve, hvor tændt du bliver af det her. Og jeg kunne da ikke have, at de ikke vidste, hvor vild du er efter det her.” Idet han klemte endnu hårde om min pik vendte han sig om mod de andre. ”Det her er grunden til, at han har haft jern på hele formiddagen. Han kunne ikke vente med at komme her ned og få min pik i munden.
"Hør nu Frank," stønnede jeg, "du sagde det bare ville være dig og mig."
"Jeg kunne ikke være så egoistisk om, kunne jeg? Jeg mener, en så stor pikslikker som dig, måtte jeg dele med nogen. I øvrigt regnede jeg med, du vil nyde at have et par pikke mere. Lad os vise dem, hvor godt du kan lide det. Ned på knæ og sut mig, Parker. "Han gned sin pik gennem sine Speedos.
"Nej, jeg gør det ik..."
Keith og Kevin pressede mig ned på knæ. "Ja, bøssedreng, fra hvad jeg hører om dig, kan du ikke få nok," lo Keith. "Så Kev og jeg vil med glæde hjælpe dig, når du er færdig med Franks pik. Og Ed og Mike får dig bag efter.
sut ham!"
Franks svulmende skridtbule var lige ud for mit ansigt. Han greb om mit baghoved og mosede min mund helt op mod hans halvhårde pik, som blev holdt indeklemt af stoffet i hans bukser.
"Slik mig, bøssedreng. Sut min pik."
Jeg gjorde som han sagde. Måske kunne jeg bare få det overstået. Men jeg mærkede også, at det rykkede i min egen pik da jeg begyndte at køre min tunge frem og tilbage over Franks nylon dækkede pik.
"OK, så er tiden kommet til at sutte," sagde Frank, efter jeg havde slikket et par minutter. Han trak sin hårde, fede otte tommers pik ud af sine bukser og placerede den lige ud for min mund.
Allerede ydmyget, åbnede jeg munden og slap den ind. Hvad andet kunne jeg gøre?
Frank holdt fast i mit hoved og begyndte at kneppe mit ansigt. Min egen pik dunkede mod mave ved hvert af hans stød ned i min hals. En våd plet af presperm viste sig på min mave.
"Se hvor tændt han er," kommenterede Kevin, se på hans hårde pik.Han går virkelig op i det."
"Ja, han er virkelig varmt op til pik," svarede Keith, mens han gned sin pik gennem bulen i sine shorts. "Vent til vi fortælle de andre gutter om det her. De her udenbys stævner lader til at være meget sjovere end jeg troede. Vi giver nogle øl, og I kommer med ham pikslikkeren."
Mit hjerte sank yderligere. Nu ville ikke kun alle fyrene på mit hold, tror jeg var bøsse, det ville også blive kendt i hele regionen, og endnu flere fyre ville ønske at pumpe min mund og røv. Det her ville aldrig få en ende. Men samtidig følte jeg også en sitren i mine nosser ved tanken om alle de hotte fyre og deres haner.
NEJ! Sådan kunne jeg ikke tænke!
"Intet problem, gutter," sagde Frank, da han fortsatte med at pumpe min mund. "Jeg ved at Timmy her vil blive glade for at være festens clou. Det var han i høj grad i går aftes I har aldrig set nogen tage det op i røven, sådan som han gør. Han simpelthen æder din pik med røven. Og jeg siger jer, han havde han masser af muligheder i går aftes."
"Ja, jeg vil prøve hans røv," sagde Kevin, idet han trak sin ni tommer stive pik ud.
Kevin stod på den anden side af mig og strøg sit stive stykke kød.
”Lad os slå plat og krone om det. Krone, så får jeg munden første, plat, så får jeg hans røv først. "
"Fair nok, brormand. Så kan vi bytte senere," sagde Keith og gik hen til sin sportstaske og en tyver op. "Jeg tager plat."
Han lod den snurre i luften, greb den og klaskede den på ryggen af sin anden hånd. Jeg så ham smile, da han afslørede mønten. "Det ser ud til jeg får hans røv, Kev."
”Ikke noget problem, det ser ud som om, han er ganske god med munden.”
Jeg lyttede til deres forhandlinger om min mund og røv, ude af stand til at protestere, eftersom Frank fortsatte sine angreb i min hals. Min røv var øm og længtes efter at få opmærksomhed, til yderligere nedværdigelse af mig, så var den på vej til at få det.
Men for en del af mig, var det nødvendigt at mærke noget inde i min røv. Min dunkende pik ønskede at mærke en stor pik glide ind i mig. Jeg var forfærdet ved tanken, men det var sandt: Jeg ville have dem til at mig. Min pik dryppede sine safter på gulvet som reaktion på deres samtale. Frank var hurtig til at påpege min reaktion, selv da han pustende tæt på orgasme.
Se, hvor ophidset han bliver bare ved tanken om at blive kneppet?" gispede han.
"Tag min ladning, fisse dreng. Tag den!" Han skød ind i min mund. Jeg slugte hurtigt den tykke væske, da den ramte halsen.
"Ja, se på ham, se hvordan han sluger den sperm," bemærkede Kevin. "Godt, gør dig klar til en omgang til Frank trak sin pik ud af min mund, flyttede Kevin sig i position foran mig. Hurtigt placerede han sin tykke ni tommers pik mellem mine læber. Idet han greb fat om i mine ører, pumpede han ind og ud.
Keith var bag mig, og trak mig op på fødderne, og selv da hans tvilling fortsatte med at pumpe ind i min mund, følte jeg, ham gnide sin pik op og ned af min revne.
"Wow, hans røv ser virkelig ud, som om den er blevet godt brugt. Nå, her kommer en til."
Han rakte hånden bagud mod vasken og klemte nogle flydende sæbe ud i hånden.
Han stak brutalt to fingre ind i min røv arbejder dem rundt i et par minutter, før hev dem ud igen. "Åh ja, du er åbnet godt op. Den kusse er klar.”
Han holdt om sin pik, styrede den hen mod mit hul og pressede. Hele hans ni tommers pælsank ind i min røv. Jeg stønnede i en kombination af smerte og lindring, da hans pik gled hen over den dunkende klump inde i mig. Næsten samtidig, begyndte jeg at spermeskød jeg ned på gulvet mellem Kevins ben. Keith lo, og han begyndte at kneppe hårdt og hurtigt.
"Oh, jah, du går virkelig ind for det med store pikke, ikke, bøssedreng? Brug dine røvmuskler på min pik, ludderkarl. Åh ja, jeg kan mærke din glædesknop derinde. Det er ligesom en clit på en tøs. Jeg vil vædde på, du lever for at få givet den knop en god behandling, ikke kussedreng?eg vil vædde på, at jeg kan kneppe endnu en ladning ud af dig. Det vil være noget, du kunne lide, ikke, kussedreng?"
Der var ligesom ikke noget, jeg kunne sige med hans brors pik hamrende i min hals.
Fakta var, at da han fortsatte sin pumpen ind og ud af min røv, kunne jeg mærkede hvordan endnu en ladning var under opbygning inde i mig. Jeg havde brug for at sperme igen. Jeg vidste, at jeg ville sperme i samme øjeblik, som han skød sin sæd i min mund. Og det skete. Kevin skød i min mund, fulgt kun sekunder efter af Keith, som fylde min røv, og jeg skød endnu en ladning på gulvet. Så snart de de to trak sig ud af mig, faldt jeg om i den pøl af sperm, som jeg havde skabt.
Frank og tvillingerne så ned på mig. Men jeg fik ikke lov til at ligge der ret længe. Ed og Mike trak mig op at stå og hen til en af vaskene. I spejlet kunne jeg se Ed bag ved mig. Han trak sin 9 en halv tommes stiverik ud, gned den lidt og klaskede den et par gange mod min røv.
"Ja, nu har du en godt saftig kusse. Gør dig klar til en virkelig kneppetur, bøssedreng". Uden videre skubbede han sin pik ind i mig.
Jeg stønnede, men følelsen var en blanding af smerte og stimulering. Min pik stivnede igen, og strenge af sperm og presperm hang ned fra den, mens den klaskede mod siden af vasken I takt med Ed's dunkende stød.
"Sikke en dejlig kusse han har!" akreg Ed mens han pumpede mig. "Prøv hans mund, Det ser ud som om, han også er rigtig god med den."
Mike trak mit hoved mod sig. Jeg så hans otte tommers uomskårne pæl foran mit ansigt. Jeg følte mig alt for underlegen til at forsøge at protestere. Hvad godt skulle det gøre? Jeg tog fat om hans pik og begyndte at sutte.
Ed stak to tykke fingre i mig ved siden af hans pik, mens han kneppede. Jeg stønnede højere. Det tog ikke lang tid inden Ed begyndte at skyde i min udspændte røv. Og øjeblikke efter, var Mike i gang med at pumpe sin ladning ned i min hals. Jeg kunne ikke synke hurtigt nok, og spermen løb ned over min hage. Mine nosser smertede af trang til at sperme igen Fyrene kunne se min pik spjætte og dryppe. Ed pressede mig op mod væggen.
"Hak den så af, dit røvhul. Vis os, hvordan den går på dig, når du får din røv bollet."
Jeg havde et sådant behov for at sperme, at jeg tog fat om min pik og begyndte at gnide den. Det tog kun få øjeblikke, før jeg skød endnu en ladning ud over gulvet Jeg gled ned ad muren. Ed sparkede mine svømmebukser rundt på gulvet for at tørre spermsøerne op"Vi kan ikke have, at du forlader det her sted i et rod, vel?" lo han. Han og de andre var begyndt at gøre sig klar til at forlade stedet.
"Tak skal du have, Parker, det var en fornøjelse," sagde Keith, da de gjorde sig færdige. "Vi bliver nødt til at se dig igen en anden gang, så Kevin også kan prøve din røv. Jeg håber du vil være i samme stemning."
"Han er altid i humør til det her," sagde Frank, da de gik hen mod døren.
, sagde han, "Du må hellere sw at få dig gjort i orden." Jeg hørte dem le, da døren lukkede bag dem.
Langsomt fik jeg rest mig og gik hen til vasken til at tørre mig. Min pik var stadig opsvulmet og næsten helt hård. Jeg tog fat om den, På trods af at jeg havde spermet to gange, havde jeg stadig lyst til at skyde igen. Jeg begyndte at gnide min allerede dryppendepik. Jeg så på mig selv i spejlet på væggen ved døren, så spredte jeg mine ben og stak den anden hånd bagud og fingererede ved min røv. Jeg følte mig ussel ved at gøre det, men jeg kunne ikke gøre for det. Jeg blev nødt til at gøre det. Jeg måtte føle på den der opsvulmede klump for at tilfredsstille mit behov for at sperme.
Jeg var næsten parat, da døren blev åbnet. Jeg frøs til is, da lederen af dommernes panel, Mr. Cantwell, kom ind på toilettet.
"Hvad fanden laver du?" skreg han.
Al farve måtte være drænet fra mit ansigt. Jeg følte det, som om jeg skulle besvime.
"Um, uh jeg var, uh bare..."
"Jeg ville have troet, du havde fået nok. Hold op med at lege med dig selv og få dit tøj på lige med det samme. Jeg forlanger at få en forklaring på dette her. Mød mig op i omklædningsrummet om to minutter. "Han smækkede døren, da han stormede ud.
Jeg stod rystende tilbage. Hvad var det, jeg havde gjort? Hvordan kunne jeg overhovedet forklare, hvad der var sket? Jeg kunne ikke forestille mig, at jeg kunne forklare, at fem fyre havde tvunget mig til at have sex, på en måde, så det ville virke. Og hvor var de overhovedet? Jeg havde stået der alene, med fingrene i røven og onaneret pikken. Jeg trak mine klistrede Speedos på, stopning min hårde pik ind så godt jeg kunne, og gik ovenpå for at stå skoleret.
Kommentar