Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare nysgerrig 17a

(Bare nysgerrig.)

Karakter: 4.9/7
Visninger: 7533

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kapitel 17a – Svømmestævnet 1. del

Oversat af oleole13 efter ”Curiosity” af ”Shaver Boy” shaverboy@yahoo.com


Jeg var så udmattet, så på trods af alt, hvad der var sket, faldt jeg i dyb søvn.
Mine drømme var fyldt med scener, hvor jeg blev kneppet.: hjemme, ved poolen af Gary, af holdet, af Nick. I hver eneste scene stod Jeff ved siden af og så på, hvordan jeg blev røvpulet, mens han gned sin store, stive pik. Jeg følte mig forlegen, ved at han skulle se mig på den måde, men på den anden side ville jeg også strække hånden ud og og røre ved hans store stang. Jeg begyndte at strække armen frem, og …..

Jeg vidste selvfølgelig ikke, at Nick og Jake samtidig kiggede på mig, og at de brugte et videokamera til at filme mig i mine liderlige drømme. Jeg vidste heller ikke, at de kapsler, som Nick havde stukket op i røven på mig, fik min prostata til at svulme op og pulserer, hvilket fik mig til at blive jo mere liderlig efterhånden som de opløstes. De havde trukket lagenet væk, så jeg lå nøgen på maven i sengen. Jeg tog fat i puden, spredte benene, stønnede og pumpede røven op og ned. Så stak jeg hånden ned og begyndte at gnide hullet for at prøve på at tilfredsstille den bule inde i mig. Mens jeg gjorde det, skød pikken en ladning ud over madrassen.

”Han er virkelig på vej til at blive en rigtig pik-ludder,” bemærkede Jake, mens han betragtede mine liderlige bevægelser.

”Det er netop, hvad hans stedfar og jeg vidste, han ville blive. Han behøvede bare et lille puf. Han har været en selvretfærdig lille forpulet drillepind, og nu er hans tid kommet. Inden længe, vil hans liv gå ud på at blive røvpulet. Jeg skal bruge de her billeder til at vise Larry, hvor langt han er kommet. Allerede nu kan han ikke blive tilfredsstillet med mindre, han har noget oppe i røvkussen. Og jeg tror ikke, han vil blive af med sin stiverik hele dagen.

Han tog fat I mig og vendte mig om på ryggen. Her filmede han videre, min stive pik, hvorfra de sidste dråber dryppede ned på min tilslimede mave og barberede skridt- Som jeg lå der på ryggen fortsatte jeg med at sukke og ryste i søvne, mens jeg stønnede og løftede bagdelen fra madrassen stadig med vidt spredte ben.

Jake så på, mens han gned sin pik. ”Det er et helt godt show han kan lave, selv i søvne.”

Nick smilede mens han fortsatte med at filme. ”Jah, han er allerede en ret god drenge ludder. Et par gange mere hos George Gordon vil nok få hans nosser til at hænge endnu lavere- Måske kan han også gøre hans pik lidt større. Og i hvert fald er George rigtig god til at få pumpet de der brystvorter op. Den knægt vil have nogle bemærkelsesværdige vorter når vi er færdige med ham.”

Nu lænede Jake sig ind over mig, mens han pumpede sin stive pik. Han rettede den mod mit ansigt og afleverede sin ladning ud over mig, så det dryppede ned på halsen.

“Jeg må se at komme ud under bruseren,” sagde han og forsvandt ud på badeværelset.

Da Nick havde fået alt hvad han ville på båndet, lagde han kameraet ned i sin taske.

“Vågn op,” kommanderede han og rystede mig i skulderen.

Helt forvirret åbnede jeg øjnene. Det tog mig et øjeblik at komme i tanker om, hvor jeg var. Jeg havde hovedpine efter al den alkohol, som jeg drak aftenen før, og min røv smertede efter alle de pikke, der havde været stukket op i den igen og igen den foregående dag. Jeg var stadig nøgen og trak lagenet op over mig, inden jeg vendte mig. Jeg mærkede en klistret plet på lagenet, og der var sperm på mit ansigt og hals. Jeg måtte have spermet mens jeg sov. Pikken var stadig hård og dryppende efter mine drømme. Jeg holdt godt fast om lagenet for at dække min nøgenhed. Nick var allerede oppe og i tøjet, og jeg kunne høre Jake under bruseren i badeværelset.

“Der er ellers gang I dig, selv når du sover. Du vækkede os flere gange med din stønnen, og så mumlede du hele tiden om at blive pulet, mens du gned din pik ned i lagenet og vrikkede med røven. Du må have spermet mere end en gang efter dine lyde at dømme. Du er helt uden selvkontrol, selv mens du sover. Jeg bliver nødt til at rapportere det her til din stedfar.”

”Åh, nej, bad jeg, sig det ikke til Larry. Det er bare på grund af alt det der, der skete i går. Jeg skal nok vise, at jeg kan kontrollere det. Jeg vil tilbage til sådan, som det var tidligere. Vær rar ikke at sige noget Nick. Jeg er virkelig hettero. Jeg ved godt, at du ikke tror det, men det er jeg.”

”Altså du drømte om at blive pulet, ikke? Godt, mon ikke det var bedst, at du hakkede den af, så vi kan få den der stiverik til at forsvinde.”

”Nej. Jeg vil ikke,” løj jeg. I virkeligheden tiggede min pik om at få en omgang.

”Jeg tror nu godt du vil. Fjern nu det lagen og og se at få det ud. Eller måske skulle jeg hellere ringe til Larry og fortælle om din opførsel. Han er ret bekymret over din opførsel. Han bliver måske nødt til at tage dig med til dr. Gordon igen til noget ekstra behandling. George bliver nødt til at finde på mere end bare at malke sæden ud af dig.”

Mine øjne blev større. ”Nej ikke det.” Noget modstræbende sparkede jeg lagenet af, tog fat om pikken og begyndte at gnide den. Nick stod bare der og så på. Jeg hørte, at Jake kom ind fra badeværelset. Kun med et håndklæde omkring sig, kom han hen og stillede sig ved siden af Nick.

”Nå, den lille bøsse har nok brug for at sperme igen, hvad?”

”Det ser sådan ud,” svarede Nick og kiggede på sit ur. ”Han gør bedst i at skynde sig. Vi skal være nede om få minutter..” Han vendte sig om mpd mig og sagde. ”Få lidt tempo på. Gnid den pik. Spred benene.”

Jeg satte farten op og spredte benene. Jeg kunne mærke, hvordan spermen kogte I nosserne. Netop som jeg følte, at jeg var lige ved at komme, sagde Nick.

”Leg med din røv. Jeg ved, at det vil få dig til at skyde.”

Rystende af skamfølelse rakte jeg hånden ned. Løftede benene en smule og gned pegefingeren hen over de opsvulmede røvlæber. Så stak jeg den en smule ind. Skønt jeg ikke ville, begyndte jeg at bevæge fingeren ind og ud. Jeg kunne mække den der knast inden i. Den føltes store og hårdere I dag. Jeg forestillede mig, at det skyldtes alt det, jeg havde været ude for, men vidste jo ikke, at den pille, Nick havde stukket derind, fik min prostata til at svulme. Da jeg rørte ved den. Mærkede jeg hvordan spermen begyndte at koge.

”Stands. Det varer alt for længe. Vi kommer for sent. Få tøjet på, så vi kan komme af sted.“

Det smertede i mine klunker, da jeg kravlede ud af sengen, og pikken stod stiv op ad maven. Jeg trængte desperat til at sperme. Gik ud på badeværelset for at finde mine svømmebukser. De lå på gulvet, igen gennemblødt efter Jakes brusebad. Jeg trak de våde bukser på. Det føltes, som om de var endnu mindre end I går, de kunne dårligt dække røven. . Pikken stak mindst 3 tommer op over buksekanten, og nosserne var ved at smutte ud ved det ene ben. Med noget besvær lykkedes det mig at manøvrere den stive stang ned i bukserne, så den pegede mod den ene side. Så våde, som de var, var de også temmelig gennemsigtige, ikke mindst fordi inderbukserne var klippet ud. Den stive pik sås tydeligt, sådan som den bulede ud. Det krympede i mig ved tanken om at vise mig sådan offentligt. Men ikke bare var de her svømmebukser, de eneste, jeg havde, de var rent faktisk det eneste tøj, jeg havde tilbage. Træningsbukserne og t-shirten var ikke andet end klude inde i værelset. Jeg gik ud af badeværelset med rygsækken i hånden, og håbede på, at hårdheden ville forsvinde, inden vi forlod værelset. Men den kløen i røven bekymrede mig mere end nogensinde før, mens jeg stoppede sørgelige rester af mit tøj ned i rygsækken. Det var lige alt det, at jeg klarede ikke at stikke en finger op i røven-

Jake var færdig med at klæde sig på, da jeg kom ind på værelset. Han samlede sin taske op og grinede, da han puttede den store, sorte stavlygte ned i tasken-

”Ved gud, du er en ludderkarl,” sagde Nick, mens han kiggede på mine tætpakkede bukser. ”Du skal absolut vise dem der pik frem, ikke?”

“Nick, jeg forstår ikke, hvad der er sket. En eller anden har klippet inderbukserne ud, og det føles, som om de er krympet. Jeg vil ikke vise mig for folk på den her måde.”

“Ja, klart. Og det vil du have mig til at tro på? Godt, hvis du ikke har mere stolthed tilbage, så lad folk se, hvilken ludder du er. Jeg har ikke tid til at bekymre mig om det nu. Det er på tide, vi kommer af sted.

Hængende med hovedet fulgte jeg ham uf af døren, og Jake sluttede op bag os.

Vi stod I hallen og ventede på elevatoren. Jake stod bag ved mig. Pludselig mærkede jeg hans hånd på min røv.

“Din revne er helt tydelig, bøssedreng. Hvem har du planer om at vrikke med den for denne gang.

Jeg flyttede mig væk, mens jeg prøvede at trække bukserne op bagpå. Da jeg gjorde det, droppede nosserne ud af buksebenet, og fronten blev trukket så langt ned, at man kunne se pikroden og mit barverede skød. Jeg var stadig i gang med at få sagerne på plads, da elevatoren stoppede. To mennesker, en mand og en dame kom ud og gloede på min næsten nøgne krop og min tydelige opstemthed.

“Hold op med at lege med dig selv og kom så her,” beordrede Nick. Vi gik ind i elevatoren, mens jeg fortsatte med at forsøge at mine vedhæng til at samarbejde.

“Kom her, lad mig se, om jeg kan ordne det,” tilbød Nick mens døren lukkede. Han tog hat i linningen og hev opad. Nosserne droppede ud igen. Han stoppede dem ind igen, hvad der fik pikken til at ploppe ud over linningen. Mens han holdt nosserne i den ene hånd tog han om min pik med den anden og begyndte at stoppe den ned i de stramme speedoer. Han fik min pik til at gnide mellem maveskindet og det tynde stof i bukserne. Jeg stønnede ved den behandling.

“Nje, Nick, stop, det får mig til at sperme.” Jeg mærkede hvordan presset voksede i nosserne.

“Ja, så må du se at beherske dig. Jeg bliver nødt til at prøve, om jeg ikke kan få placeret den her pil her inde. Han så over på Jake. ”Træk dem op bagpå, mens jeg holder fast her foran-”

Jake tog fat bagpå og trak op. Jeg mærkede hvordan nylonstoffet blev presset ind i røvspalten, så det gned mod mit følsomme hul og efterlod det meste af røvballerne udækket. Samtidig fortsatte Nick med at klemme om min pik. Det var mere, end jeg kunne klare. Jeg begyndte at sperme, skyde sæden inde i mine bukser. Noget af det sivede ud og dryppede ned på mit ben. Forsiden af bukserne var endnu engang slimede af sperm.

“Vor herre bevares, hvor du ser ud.” sagde Nick hovedrystende. ”Nå men så er du måske så tilfredstillet for en tid, så du ikke vil vrikke med din røv foran hver eneste pik, du ser.”

Jeg var kobberrød af skam da elevatordøren åbnede. En større gruppe mennesker stod i lobbyen og ventede på elevatoren. De gloede på mig. Spermen dryppede ned ad mit ben og pikken var tydeligt synlig gennem de gennemsigtige, spermvåde speedoer. Med hængende hoved gik jeg ud midt gennem flokken.

Vi gik ud til parkeringspladsen og steg på bussen.
Kommentar