Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Konfirmationen i Spanien 2

(Konfirmationen i Spanien)

Karakter: 4.5/8
Visninger: 9881

Af: the_crow.

Læs flere noveller af:
» the_crow.

Skriv til:
» the_crow
Tags: Unge
Jeg så overrasket ned på Oliver, der så direkte rædselslagen ud. Hans sad på sin bare numse på gulvet og blussene kinder, og han lille hårløse pik var stiv, og buede ind over hans tynde mave, men en lille strøm af klar sperm samlede sig i en lille sø på hans ene hofte. Min pik der stadig var halvstiv, begyndte omgående at blive helt stiv igen, men jeg så ned på ham skubbede Sebastian sig frem, og sagde "hvorfor stopper du…", men tav da han så Oliver på gulvet. Han stod nogle sekunder lammet og så på Oliver, hans pik der i modsætning til min var helt slap, dryppede stadig sperm fra spidsen og ned på gulvet. Oliver var så lammet af chok, at jeg begyndte at spekulere på om han stadig trak vejret, da jeg så en dør i den anden ende af gange blive åbnet. Sebastian og jeg reagerede begge uden at tænke over det, vi tog fat i hvert af Olivers ben og hev ham på ryggen ind i rummet, og lukkede døren. Jeg havde på fornærmelsen at Oliver skulle til at skrige, så jeg satte mig ned på knæ og holdt ham for munden, imens Sebastian lyttede til døren. Efter nogle sekunder mente Sebastian åbenbart at der var fri bane, for han fjernede øret fra døren, med et dybt suk af lettelse. Jeg rejste mig op og gav tegn til Oliver om at sætte sig på sengen, og han satte sig og så ned i gulvet, nu med kun halvstiv pik.

"Nå…" begyndte Sebastian og stilede sig op af skabslågen, "Lurede du?". Oliver nikkede, stadig uden at se på nogle af os. "svar mig!" sagde Sebastian med en stemme der var lidt højere end jeg fandt tilforladelig, i betragtning af at folk lå og sov i alle de nærliggende værelser. Det gav et set i Oliver og han så skræmt op på Sebastian, og sagde med lav stemme "ja… undskyld". "Det gør ikke noget" sagde jeg med så rolig en mine som jeg kunne mønstre. Sebastian så kort på mig, men så mildnede hans ansigtsudtryk en smule. Jeg satte mig ned på det lave bord og fortsatte, "hvad skete der?" spurte jeg. Oliver så på mig og lyste mere op, tilsyneladende lettet. "Jeg var bare gået ud for at tage noget vand, da jeg hørte lyde herinde fra". Sagde han "Jeg troede i var vågne og lå og snakkede, så jeg åbnede døren får at øre om jeg måtte snakke med og så så jeg Sebastian sutte dig". Fortsatte han, "jeg trak døren lidt i for at i ikke skulle opdage mig, og onanerede til jer. Lige da i var færdige kom jeg og du åbnede døren i hovedet på mig. Jeg har ikke prøvet at sperme før så jeg blev overrasket over at eg kunne" Slutte han. Jeg kunne ikke lade være med at smile, og spurte så "ku du li det?" "ja svarede han, det var meget bredere end noget af det porno jeg her set. Vi grinede alle tre, og Sebastian sagde, "vi må hellere gå ud og tørre os selv af inden vi går i seng.

Sebastian og jeg listede nøgne ud af døren, Oliver tog sine pyjamasbukser og underbukser helt af og listede efter os. Da vi havde tørret os fri for sperm, tog Oliver sine bukser på igen og sagde godnat, hvorefter han gik ind på sit eget værelse. Sebastian og jeg lagde os nøgne ned under hver sin dyne, vi ville gerne ha ligget tæt sammen under samme dyne men der var højst sandsynligt nogle der ville vægge os i morgen hvor konfirmationen skulle ligge, desuden var det for varmt. Vi kunne ikke nu ikke lade være med at holde hinanden i hånden, og kysse lidt.

Da jeg vågnede vældede solen ind af det åbne vindue, jeg følte mig lysvågen og rejste mig halvt op i sengen. Jeg fandt min mobil på sengeboret, og så uret der viste at klokken kun var lidt i seks. Der undrede mig nu ikke, jeg havde det altid med at vågne tidligt. Jeg vente mig om og så på Sebastian, der stadig snorksov. Han lå med ryggen til mig og dynen vat gledet ned af ham så man kunne se han bare numse i skæret fra solen. Jeg lå lidt og så på hans balder, før jeg løftede hånden og kærtegnede dem lidt. Derefter lagde jeg dynen over ham igen, hvis nogen kom ind for at vægge ham. Jeg besluttede mig til at gå i bad, så jeg fandt min toilettaske, en håndklæde og et par rene underbukser i min taske før jeg tog håndklædet om livet og gik ud på den øde gang. Jeg havde kun taget tre skridt da en dør længere nede gik op og en søvndrukken Oliver kom ud. Han fik øje på mig og lyste op i et smil, "hej" viskede han, "jeg havde ellers troet jeg skulle kede mig indtil nogen stod op". Jeg smilede tilbage og sagde, "det kommer du til lidt endnu jeg var på vej i bad… ved du hvor det er?" tilføjede jeg. Det er nogle store rum neden under, men jeg kommer med, jeg skal alligevel også i bad. Han smuttede ind på værelset igen, og kom ud igen lidt efter. Han havde taget sin pyjamas skjorte af og havde en håndklæde over skulderen.

Oliver førte mig nu ned af trappen og ind i et stort rum, med brusere langs den ene væg og bænke og knagerækker langs den anden. Jeg lagde mine ting på en bænk og smed håndklædet, gik hen til en bruser og åbnede for vandet. Oliver tøvede lidt og trak så både pyjamasbukser og underbukser af i en bevægelser. Han vente sig om og gik hen imod mig. Han krop var lille og tynd og hans drengede hårløse pik dinglede mellem hans ben. Gik ind under bruseren ved siden af mig og tændte for den. I løbet af de næste to minutter sendte Oliver stjålne blikke mod min noget større pik men ligeså hårløse pik, der hang tungt ind mod mine lår. "lad nu være med de små blikke, og kom og se ordentligt på den " sagde jeg efter at have grebet ham tolv gange i at smugkigge. Oliver spjættede forskrækket, men så så lidt mere afslappet ud. Jeg stilede mig hel t hen til ham end front mod ham. Han gik helt hen til mig, han var en hoven kortere end mig, og så ned på den. Han rakte derefter langsomt hånden op, og tog min pik og mine runde nosser op sin håndflade. Jeg skælvede let ved hans berøring, og samtidig begyndte min pik at svulme og jeg lukkede øjnene og nød hans berøring. Jeg så ned på Oliver der som i trance stod og gned på min pik mens han samtidig nulrede sin egen lille tissemand, der var blevet helt stiv. "lad mig vise dig hvordan man gør der rigtigt" sagde jeg, og tog fat om hans håndled. Oliver så strålende på mig, så jeg tak ham med over på bænken. Jeg satte mig ned på hug foran ham hvor han sad med spredte ben og ventede spændt. Jeg tog hans stive pik nærmere i øje syn. Den var ca. 8 cm lang og buede op hen over hans mave. Den var ikke særligt tyk og hans forhud stadig det meste af hans pikhoved. Hans nosser var små og helt runde. Jeg tog et blidt tag om hans pik og trak forhuden langsomt tilbage. Oliver stønnede højt og han kastede nakken tilbage. Jeg tog nu hans ene hånd og placerede den rundt om han egen pik, og lagde min egen uden på. "gør sådan" sagde jeg og trak hans hånd frem og tilbage over skaftet. Derefter gav jeg slip og Oliver onanerede selv. "kom sagde jeg og satte mig overskrævs på bænken, og trak Oliver med rundt. Så han og jeg sad med front mod hinanden. Oliver trak sine ben op så han sad med sine ben hen over mine, så vi sad med nosserne mod hinandens og onanerede . Jeg brugte min højre hånd til at massere Olivers nosser, og min venstre til at onanere på mig selv. Mens Oliver var fuldt koncentreret om at onanere med lukkede øjne. Efter kort tid mærkede jeg orgasmen skylle igennem min krop og at spermen vældede ud af min pik, og ud over Oliver. Et halvt sekund efter hørte jeg et støn fra Oliver, og jeg kunne mærke en betydeligt mindre mængde sperm, end jeg lige havde fyret af, remme mig på brystet.

Da jeg åbnede øjnene kunne jeg se Oliver der lå hen over bænken, helt forpustet, med min sperm hen over hans bryst og ansigt og med sin halvstive pik, liggerne hen over hans ene hofte. Min egen pik var blevet slap, og jeg rejste mig prustende. Jeg trak den trætte Oliver op og sidde, "var det godt" spurte jeg og smilede til ham. "ja… det var fantastisk" sagde han forpustet. Vi rejste og op og fik badet færdig. Efter vi havde badet gik vi op på hver vores værelser. Sebastian lå stadigvæk og sov.
Kommentar