Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Efter festen

(Konfirmationen i Spanien)

Karakter: 4.3/7
Visninger: 9731

Af: the_crow.

Læs flere noveller af:
» the_crow.

Skriv til:
» the_crow
Tags: Unge, Bareback, Oralsex og Analsex
Da jeg kom ind på værelset igen lå Sebastian stadigvæk og sov. Han havde vendt sig og lå nu med ansigtet mod mig. Hans dyne lå nede omkring hans hofter, så hans bare overkrop var synlig. Jeg vendte mig om, mens jeg smed det håndklæde jeg havde om livet og begynde at rode i min kuffert efter noget tøj. Jeg besluttede kun at tage et par rene underbukser på, fandt min bog og lagde mig i sengen ved siden af Sebastian og begyndte at læse.

Efter omkring en time begyndte Sebastian at bevæge og stække sig. "Go'morgen" lød det søvnigt fra ham. Jeg satte fingeren ind som et bogmærke og så smilene på ham og svarede "Go'morgen". Sebastian så lidt usikkert på mig og rykkede lidt nærmere, ind imod mig. Han var højst sandsynligt usikker på hvordan jeg så det vi lavede i går aftes, så jeg rykkede mig helt ind mod ham. Og lagde min ene arm om skuldrene på ham, mens han, tydeligt lettet, lagde sin dyne hen over mine ben og begyndte at nusse mig på maven. Jeg lagde mig godt til rette og nød følelsen af Sebastians nøgne krop imod min, og især hans bløde pik imod mit lår. "Ved du hvad sagde Sebastian, "Jeg var ikke sikker på om det vi lavede i går aftes var rigtigt eller om det bare var en af mine drømme". Jeg lagde bogen på sengebordet, og så smilene på ham. "Du opdagede vel at det ikke kunne være helt forkert da du vågnede op uden underbukser på". Mens jeg sagde det søgte min hånd ned mod hans numse, som jeg lod min hånd stryge let henover. "Ja det var også det jeg tænkte" sagde Sebastian og lod sin kind stryge hen over min brystkasse. " Jeg havde dog håbet at det med at vi blev opdaget første gang, var en drøm". Jeg forsøgte at smile beroligende til ham, og sagde "jeg tror ikke at Oliver siger noget, jeg tror faktisk han er nysgerrig". "Ja du har nok ret" sagde Sebastian "han er min yngre fætter, han syns nok bare vi er spændende". "Ja…" svarede jeg, en lille smile fraværende, for jeg var pludselig kommet i tanke om en ting. Var det jeg havde gjort med Oliver i badet for mindre end to timer siden, forkert?

Efter et kort stykke tid hvor vi ikke havde sagt noget, men bare lå og nød hinandens selskab, bankede det på døren. Sebastian skubbede sig omgående væk fra mig med en sådan kraft, at jeg var lige ved at falde ud af sengen, og trak dynen helt op under hagen, mens han sikrede sig at man ikke kunne se noget, rør han råbte "Kom ind!" Jeg selv havde samlet min bog op for at se naturlig ud, men der var ingen alarm, for det var bare Oliver der stak hovedet ind for at fortælle os at vi skulle til at stå op hvis vi ville nå en tur i poolen inden vi skulle forberede konfirmationen.

Selve konfirmationen var en temmelig kedelig affære, jeg havde iført mig det fine tøj jeg havde med, mit eget konfirmations tøj, for at være mere præcis, og sad i den dundrende varme kirke, mens vi hørte på præsten, plapre løs på spansk. Oliver havde sat sig ved siden af mig, og det viste sig at han var lagt bedre til spansk end Sebastian så han forsøgte at oversætte for mig, men andre omkring os blev ved med at tysse på ham, så vi måtte opgive. Den efterfølgende fest var meget hyggeligere, selvom Sebastian, som jeg havde forventet, var nødt til at snakke med alle mulige mennesker, og modtage lykønskninger. Men det gav mig en mulighed for at komme til at tale med Oliver uden at nogen lyttede. Jeg hev fat i ham mens han stod alene ved en skål chips, og suttede på en sodavand. Jeg fangede hans blik og vinkede ham med ind på et af toiletterne. "Hvad så?" spurte han da han åbnede døren, han var iført et almindeligt jakkesæt med et mørkeblåt slips uden på hans hvide skjorte. "Jeg ville egentlig bare sige…" begyndte jeg, men viste ikke rigtig hvordan jeg skulle fortsætte. "Er det om, i morges?" spurte han og rødmede lidt. "Ja…" sagde jeg men viste ikke rigtig hvad jeg havde tænkt mig at sige. "Jeg er bange for at jeg det, var forkert over for Sebastian" sagde jeg endelig og kunne mærke at jeg rødmede. "ok…" sagde Oliver og lod til at forstå hvad jeg talte om. "Jeg fortryder ikke vi gjorde det, jeg vil bare ikke have at du siger noget til ham". " Ok, det siger vi så" smilede han og gik hen imod et pissoir men han åbnede sit bælte. Han trak bukserne ned om lårene og begyndte at pisse, mens jeg havde frit udsyn til hans lyse baller. Jeg kunne mærke min pik begynde at reagere på synet, og jeg skulle lige til, at sige noget mere om emnet. Da døren til toilettet gik op og Sebastian kom ind.

"Hej" sagde Oliver, der kunne se ham i spejlet. "Øhh… hej" svarede Sebastian, der så fra Oliver til mig, på en måde der næsten fik mig til at føle at jeg var blevet grebet i at kysse Oliver. Sebastian sagde "Jeg så dig gå herind, og jeg ville lige bede dig om noget. Han dæmpede stemmen og sagde "jeg kan ikke forlade festen, så kan du ikke lige tage dem her med op?" Han smilede hemmelighedsfuldt og først nu lod jeg mærke til at han havde to champagne i hånden. "Hvor har du dem fra" sagde jeg og tog imod flaskerne. "De står over det hele inde ved festen dit fæ" sagde han og grinede smørret. "Lig dem op på værelset, så drikker vi dem i aften" sagde han med et grin. Hvorefter, han stillede sig over ved siden af Oliver og åbnede sine bukser for at tisse. Jeg stak hoved ud fra toilet døren for at se om der var nogle på gangen, men de eneste mennesker der var i syne var Olivers mor og en teenagedreng der stod uden for ved et vindue og røg et par cigaretter. Jeg tog de kolde flaskerne op og holdt dem mod brystet så de ikke kunne ses, og skyndte mig op af trappen til værelset, hvor jeg lagde flaskerne ind i skabet før jeg gik tilbage til festen.

Da jeg ikke orkede at feste mere, var klokken halv ét, så jeg gik op på værelset hvor jeg smed sko og strømper og satte mig til at læse i min bog. Efter ca. en time kom Sebastian op og smed sig på sengen. "Årh… jeg orker ikke mere!" sagde han højlydt, og hev i slipset for at løsne det lidt. "Er festen stadig i gang?" spurte jeg vantro. "Nej folk er gået i gang med at rydde op, dernede men jeg gad ikke". "nåh..!" sagde jeg og lagde bogen fra mig, så jeg kunne læne mig ind over ham og kysse ham på halsen. Han lå med lukkede øjne et øjeblik hvorefter han satte sig op. "kom, vi går lige ned og børster tænder og siger god nat" sagde han og rejste sig. "Kan vi ikke springe det over i aften" sagde jeg og blev liggende på maven. "Nej…" sagde han, og hans øjne flakkede en smule, "Nej… jeg skal også pisse". Han tog fat i mit slips, og hev mig med ud af døren, så jeg kun lige nåede at få fat i min tandbørste. Vi gik ned på toilettet hvor vi gjorde klar til natten, og vente tilbage til værelset.

Så snart vi kom ind af døren tog Sebastian fat om mig og begyndte at kysse mig på mund og hals, mens han lod en af sine bløde hænder glide op under min skjorte. Han begyndte at åbne mit bælte, og lod mine bukser og underbukser falde samtidig, så jeg nu stod nøgen fra hoften og nedefter, han afbød kysset og spurte "Hvor lagde du champagnen?" "I skabet", svarede jeg og rakte ud efter lågen. Men Sebastian skubbede mig tilbage på sengen, Jeg tager den" sagde han hurtigt og åbnede skabet på klem, og trak de to flasker ud. Jeg havde sat mig på sengen på min bare numse, og tog den ene flaske. Jeg satte den mellem mine lår og pressede den ind imod min tissemand, der var helt stiv men trak sig sammen ved berøringen med det kolde glas. Jeg fjernede ståltråden, sølvpapiret og lod proppen flyve op i loftet og lod den kolde champagne boble op af flasken, og ud over min tissemand, nosser og lår.

Jeg drak en stor slurk af flasken og rakte den til Sebastian. Han tog imod den og drak af den, hvorefter han bøjede sig frem og kyssede mig, stadig med munden fuld af champagne, så det løb ind i munden på mig, og ned over min hage. Jeg lod mærke til at han havde lynet ned i sine bukser og havde trukket sin stive, mørkgløde pik ud. Jeg lænede mig frem og indsnusede duften fra hans skidt, inden jeg tog den ind i munden. Jeg lod den glide langsomt frem og tilbage i min mund, imens jeg slikkede rundt om hans pikhoved, med tungen. "Åh… åh… åh" stønnede Sebastian lavt, i takt med min rytme. Jeg åbnede øjnene og så at han havde knappet sin skjorte, og bukser op så hans bryst, var synligt og hans numse og pik var helt fri fra bukserne. Jeg tog pikken ud af munden, og slikkede Sebastians nosser, fik en slurk fra flasken og vente tilbage til hans stive pik. Jeg viste ikke om det var alkoholen, liderligheden eller en kombination der fik mit hoved til at snurre, men jeg lod mig driste til at lade min langfinger lege med hans numse, og lod den kort efter glide op i ham. Det fik ham omgående til at bøge ryggen helt bagover, og stramme sit greb om mit hoved, så der ikke var andet at gøre end at modtage hele hans ladning med sperm direkte i munden, da han kom med et enormt suk.

Han faldt ned over mig da hans kraftige orgasme fik ham til at miste kontrollen over sin balance. Han lå hen over mig og kyssede mig mens han smagte sin egen sperm i min mund. Han af brød og hviskede "Tag mig". Jeg vente os om så Sebastian, lå med ryggen i sengen og med numsen ud over kanten. Jeg var ivrig efter at kneppe ham, så jeg skyndte mig at sætte min pik imod hans hul, og trykkede langsomt min pik helt i bund. "Arrrrrh!"sagde Sebastian, med et forpint ansigts udtryk mens jeg pressede pin tissemand op i ham, og han stønnede kraftigt da jeg holdt inde for at lade ham vende sig til min tilstedeværelse. Endelig åbnede han det ene øje og nikkede som signal til at jeg kunne fortsætte. Jeg lagde mig helt ned over ham og begyndte med utrænede bevægelser at kneppe. Hver bevægelse skabte en helt ny følelse om min pik der var helt anderledes fra min hånd når jeg onanerede. Det føltes fantastisk og jeg forsvandt helt i en verden af nydelse hvor intet andet end Sebastian og jeg eksisterede. Sebastian havde lukkede øjne og stønnede mit navn "Anders… Anders… Andres", hver gang jeg gik i bund i ham. Efter hvad der føltes som alt for kort tid, kunne jeg ikke holde min orgasme tilbage længere så den eksploderede, ud i hele min krop, og jeg pressede min pik helt i bund mens jeg sprøjtede min sæd op i Sebastian.

Jeg lod mig selv falde sammen ved siden af Sebastian. Jeg lå på ryggen og pustede, mens jeg mærkede resten af min sæd dryppe ned på min mave fra min stadigt stive pik. Da jeg havde samlet mig, rejste jeg mig op at sidde, tog min jakke og skorte af, og smed den på gulvet. Jeg så på Sebastian og så at han åbenbart også var kommet mens jeg kneppede ham, uden jeg havde opdaget det, for han trak stadig vejret hurtigt og han havde sperm henover maven. Han kiggede op på mig med sløve øjne og satte sig på albuerne, med min sæd løbende ud a røven og ned på min dyne. Jeg var ved at hjælpe ham af med jakken, da jeg hørte en mærkeligt bump inde fra skabet. Jeg rejste mig hurtigt op og så på skabet, hvis låge stod let på klem, selvom jeg kunne ha svoret på, Sebastian havde lukket den. Sebastian gjorde en mærkelig bevægelse imod mig som om han ville gribe fat i mig, men tog sig åbenbart i det. Jeg gik hurtigt hen, og rev skabslågen åben.

Inde bag tøjet, i lyset fra lampen kunne jeg tydeligt se en nøgen underkrop, med bare ben og en stiv, men lille, hårløs pik der strittede ud til den ene side og som dryppede af presperm. Jeg rev tøjet til side og afslørede en splitternøgen, shockeret, men skævt smilene Oliver. "Igen?" sagde jeg højere end jeg havde planlagt, og før Oliver nåede at svare, vente jeg mig om, pegede på Sebastian og sagde. "Og du viste det godt, gjorde du ikke?" Sebastian så overrasket på mig, men svaret kom fra Oliver bag mig. "hvordan viste du det?" "fordi han insisterede på vi gik ned for at børste tænder og gå på toilettet så du kunne snige dig ind". "Og det var derfor du ikke ville lade mig finde champagnen, så jeg ikke ville opdage dig der inde". Jeg havde vendt mig om, grebet flaske, taget en ordentlig slurk, og stod nu og pegede på Oliver der så en smule skræmt ud. "Det var min idé" sagde Sebastian "Oliver fortalte hvad i lavede i morges, efter jeg havde presset ham for at få at vide hvad i havde talt om, og bare rolig jeg er ikke sur over det, du lærte ham jo bare et par tricks". "Jeg lod ham kigge på fordi det tændte mig, have en til at lure på os, og fordi han stadig var nysgerrig. " afsluttede han med et suk. Jeg troede ikke mine egne øre men jeg følte mig ikke vred, det tændte også mig lidt at finde ud af vi var blevet luret på. Jeg så ned på Oliver der så lidt malplacerede ud med et uskyldigt drenge smil og med stadig stiv pik.

Jeg rakte Oliver flasken, smilede til ham, og satte mig på sengen. Han tømte det sidste der var i den og satte sig ved siden af mig. "I er altså virkelig gode sammen", sagde han "er det sandt i lige er begyndt". "Ja" svarede Sebastian og smilede svagt, "men nu er jeg godt nok også træt". "Øv, jeg nåede ikke at komme" sagde Oliver og så ærgerlig ud. "Så kom i gang" sagde jeg og satte mig op af væggen klar til at nyde synet. "Jeg kan ikke når i bare kigger" sagde Oliver og rødmede. "Anders har lige kneppet mig mens du bare kiggede" Sagde Sebastian. "Jeg ville da gerne ha været med" sagde Oliver flovt og så ned mod sin egen stadigt stive pik. "Ja jeg kan ikke mere nu" Sagde Sebastian. "Jeg kan nok heller ikke komme mere" Sagde jeg "Men jeg har ikke prøvet at blive kneppet, og Sebastians store pik, er nok lidt for meget at starte med." Oliver lyste op i vantro og glæde ved mine ord. Jeg kiggede på Sebastian og han nikkede bare. "det er i orden med mig, gør ham bare klar til mig, Olli."

Jeg lagde mig ned på ryggen og begyndte at massere mit numsehul, for at gøre klar. Og lagde sin lækre spinkle krop hen over mig og styrede med sin ene hånd sin tissemand imod mit hul. Oliver spændte hele sin krop som en bue, mens han pressede til. Jeg kunne mærke min ringmuskel give sig, og nogle små jag af smerte, der blev næsten overdøvet af nogle endnu større jag af nydelse. Da han endelig var helt inde kunne jeg mærke min ringmuskel rundt om hans lille stive pik. Oliver begyndte at kneppe mig med små hurtige bevægelser, og stønnede meget kraftigt. Jeg selv kunne mærke at jeg var lige ved at komme for anden gang på grund af nydelsen fra ham inde i mig, og fordi hans krop og min krop ned op og ned på hver sin side af min pik. Jeg kom før jeg over hoved var klar over at jeg var ved at komme. Min sperm sprøjtede ud mellem vores kroppe og gjorde dem glatte imellem hinanden. Få sekunder efter mærkede jeg Oliver spænde i hele kroppen og udbrød et enormt "Åååååh…" inden hans sæd skød op i mig og han faldt sammen.

Oliver lå lidt over mig, stadig med sin pik oppe i mig. Inden han rullede ned af mig og sagde noget uforståeligt inden han faldt i søvn. Jeg så på Sebastian, der sad hvor han hele tiden havde siddet og smilede til mig. Han lænede sig frem og kyssede mig på munden, lagde min dyne over både mig og Oliver, slukkede lyset og lagde sig ned på sin side af sengen.
Kommentar

Navn:Tut
Dato:19/02 2012
Gerne mere!
 
Navn:the_croww
Dato:27/09 2012
Jeg skriver gerne mere, men er ikke sikker på hvor historien skal gå hen af. Nogle ideer?
 
Navn:stef4939
Dato:10/01 2013
Det må meget gerne være med de to personer heri :D