Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare nysgerrig 15.

(Bare nysgerrig.)

Karakter: 5.1/7
Visninger: 6853

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kapitel 15.: Hele holdet.


Netop I det øjeblik gik døren op. Thad og Ned kom ind fulgt af Hank og Frank samt Eric, Jack og David, tre andre medlemmer af holdet. De var alle kun i deres speedo bukser. At dømme efter deres glatte ben og bryst, gættede jeg, at de kom lige fra det barber-selskab på Franks værelse.

“For helvede! Hvad foregår der her?” udbrød Thad.

“Oh, shit!” mumlede Ben, som stivnede stadig med sin pik inde i mig. Jeg havde på fornemmelsen, at vi var havnet i vanskeligheder.

Alle fsyv gik ind mens de stirrede på optrinnet på sengen.
”Det her ligner vist nærmest en fuck-fest med vores lille bøssedreng. Og det ser ud til, at han har fundet nogle bøssevenner,” snerrede Hank, som gloede på Pat, som havde min pik i munden. ”OK, Lad jeg endelig ikke forstyrre. Lad os se, hvordan i knepper ham, så kan I andre bedre forstå, hvad jeg talte om.”

De fordelte sig rundt om sengen og så på, hvordan Ben stak sin pik ind i min røv igen.

“Fortsæt med at pule ham Ben. Jeg vil se, hvordan du spermer op i hans fisse,” sagde Ned og gned sig i skridtet.

Og Ben var i alle tilfælde for liderlig til at stoppe. Han fortsatte med at pule mig, og det varede ikke længe, før jeg mærkede hans sæd skprøjte ind i mig.

Jeg lå ubevægelig, med hamrende hjerte, og stadig med Pats røv lige over min mund. Det snurrede i hovedet, dels på grund af sprutten, dels på grund af sex, men jeg prøvede at forestille mig, om der ikke var en eller anden udvej for mig.

“Hør venner, jeg var slet ikke med på det her. De pressede mig til det. I bliver nødt til at tro på mig.”

Frank lagde hånden på Pats lår og pressede hans røv mod mit ansigt. Pat havde stadig min pik i munden.

“Jamen det er helt klart, vi ved da alle sammen, at du ikke er bøsse. Du sutter enhver fyr af, som du ser og åbner dit fissehul for dem.”

“Nej, overhovedet ikke. Jeg er ikke med på den slags, og da Hank så mig ved rastepladsen, havde jeg været ved at skifte tøj, og de fyre tvang mig. Jeg er lige så meget hettero som du er. Altså, nu må du tro på, hvad jeg siger.”

Frank bare gloede på mig og smilede. ”Ja, selvfølgelig. Jeg er sikker på, at jeg kunne tro på dig. Men du må forklare mig en ting, Parker. Hvordan kan det være, at du får sådan en dryppende stiverik af at ham der araberdrengen stikker sin pik i din fisse? Hvordan kan det være, at sådan en hetero fyr som dig, skød sin sperm ud over det hele, mens de der truckerfyre bollede dig i røven? Forklar mig lige det, Timmy.”

Det snurrede I hovedet på grund af alkoholen, men alligevel forsøgte jeg at tænke på et svar.
”Jeg øh, jeg ved det ikke: Jeg tror, jeg bare blev liderlig. Men jeg holder af at gøre det med piger, ikke på den her måde. Du tror da på mig, ikke?”

”Åh, ja, jeg har hørt, at du var I lag med den der ludder, Jennie Long. Min bror har fortalt mig, at hun var en tøs. Hun var sikkert ligeglad med, om hun gjorde det med en bøsse. Hvad gjorde hun? Kneppede dig med sin slimede vibrator? Eller måske havde I andre fyre med?”

“Nej, sådan var det ikke.”

“Hvad jeg tror er, at du er parat til at tage en hvilken som helst pik, du får tilbudt. Slik den røv godt og grundigt, bøsse. Gør ham våd og dejlig. Jeg burde have vidst Harding, at du ville gemme denne bøssedreng til dig selv. Jeg har altid haft på fornemmelsen, at du også var bøsse. OK, nu bliver du nødt til at dele ham med os. Ja, og selv hjælpe til. I tre har altid været så storsnudede og vigtige, som om I var Guds gave til teamet. Nu skal I alle tre være med til at få alle os til at sperme, ja, og også resten af fyrene. Det skal være jeres gave til os alle sammen. Jack, du ordner det med at få fat i de andre.”

Jack gik over til telefonen og begyndte at ringe til de andre fyres værelser. Gennem alkohol skyerne forstod jeg, at hele holdet snart ville være her, og der var intet, jeg kunne gøre.

Pat satte sig op og sagde: “For fanden I røvhuller, se at komme ud herfra.” Ordene var knap kommet ud af hans mund før Hank ramte ham med et hårdt knytnæveslag i maven. Han rullede ned fra mig og ned på gulvet i smerte, og han hev efter luften.

“Hold kæft din bøsse. Med mindre du vil have nyheden om det her lille selskab ud over hele skolen, så må du hellere spille med. Jeg vil vædde på, at I tre har haft den her slags festligheder i årevis. For øvrigt ser I rigtig søde ud, nu I har fået pikhårene barberet af. Jeg er sikker på, at det kan blive skægt at lade det slippe ud til al folket. Så vil de måske ikke længere synes, at I er sådan nogle seje fyre. Altså gør jer klar til at sutte en række pikke.”

Pat prøvede at protestere, men Frank satte sig på sengen og fiskede sin tykke 8 tommers pik ud af speedoerne. Han tog fat i Pats hår og stak pikken ind i Pats mund. Samtidig kravlede Hank op på sengen og placerede sig sådan, at hans ni tommers var lige ud for Bens ansigt. Han slog ham med den et par gange og pressede den så ind i hans mund. Bens pik var stadig i min røv, men ikke ret længe. Jeg mærkede horden en eller anden tog fat i mine ben og trak mig ud undre Ben. Bens pik ploppede ud. Eric trak mig ned på knæ på gulvet. Han havde taget sine speedoer af og holdt sin otte en halv tommers pik i hånden, mens han gned den langsomt. Jeg kiggede på ham i en slags omtåget fascination.

“Det er noget, du tænder på, ikke, bare synet af min pik, bøssedreng?” snerrede Eric. ”OK bøsse, vis mig så hvad du duer til. Jeg var så omtåget og fuld, at jeg næppe kunne tale. Jeg prøvede at sige noget, men lige så snart jeg åbnede munden, begyndte han at presse sin pik ind, idet han samtidig tog fat i mine øre.

Imens havde David lagt sig på knæ bag ved mig og trak mine røvballer fra hinanden. ”Lad os så se, hvordan hans røvkusse ser ud, siden det virkede, som om Hadid nød det så meget,” Han gned pikhovedet mod røvspalten, og jeg mærkede, at hans ni og en halv tommers pik (24cm) begyndte at trænge ind i mig. Den sank direkte ind!

”For fanden mand, hans hul er loge så åbent som en ludders kusse. God og fugtig,” råbte David

“Han er jo ludder,” grinede Hank, mens han pumpede ind I Bens mund. “Du skulle bare have set, hvordan han tog de her truckere ind her I dag, Jan elsker at vise sin fisse frem overalt. Så pul ham bare rigtig godt. Vi skal nok få vores tur i ham alle sammen, ja og i de andre to bøsseknægte. Det kan tænkes, at de ikke vil være så høje i hatten, når først vi har pulet deres kusser et par gange.

På det her tidspunkt var alle de andre fyre ved at være dukket op. De stod rundt omkring og gloede på, hvordan Pat, Ben og jeg fik pik i munden, og jeg desuden blev kneppet. En sort senior, Rene gik rundt bag om Ben med en stor bule i sine speedoer. Mens Ben fortastte med at sutte Hanks pik, trak Rene Bens ud til siderne og begyndte at gnide hovedet af sin fede 10 tommers pik mod Bens røv. Jeg lukkede øjnene, for jeg vidste, hvad der var det næste, der ville komme. Jeg havde allerede fået Davids ladning i røven og mærkede, at en anden stillede sig ind ved min bagdel for at trænge ind i mig. Så hørte jeg Ben stønne, mens Rene tvang den store stav ind i ham. Manny, en latinamerikansk junior, havde fingrene på Pats røv og var ved at gore sig klar til at stikke sin store uomskårne pi kind I ham. Inden længe var der 12 fyre herinde, som alle tog deres tørn i os tre.

Matt havde taget sit camera med og tog en del billeder af os tre, mens vi blev kneppet. Selvfølgelig ville man ikke kunne se, hvem det var, der kneppede os. Han fik et nærbillede af Mannys store pik i min røv, og samtidig viste det, hvor stiv min pik var. Og et andet billede af Pat med Thads tykke fyr i munden. Han tog en del billeder af Ben, som nu var bøjet over lænestolen, mens Rene hamrede i hans røv. Han sagde. At de ville gøre sig på opslagstavlen i omklædningsrummet, hvor alle de andre sports teams kunne se dem.
Og sådan fortsatte og fortsatte det. I timevis.

På et tidspunkt hørte jeg Frank sige, at han havde fået en idé. Han fik Rene til at lægge sig på ryggen på sengen og fik Thad og Ned til at tage fat i mig, løfte mig op mens de spredte mine ben så meget, de kunne. Så mærkede jeg, at Renes store pik gled op i min røv. Så pressede de mig fremover, og Frank kravlede op bag ved mig. Så mærkede jeg, at han pressede sin hårde otte tommers mod min røv. Det fik mig til på en gang at komme ud af min omtågede tilstand. Jeg skreg i smerte, da han begyndte at udvide mit hul endnu mere.

”Åh, for Guds skyld! Stop det! Jeg kan ikke klare det!”

”Hold kæft, bøssedreng,” sagde Frank med et djævelsk grin. ”Jeg skal bare prøve, hvor meget vi kan åbne din røvkusse. Når det kommer til stykket, er det så ikke dig og de her andre fissefyre, der er holdets stjerner? Så må I også kunne klare hvad som helst.”

De fortsatte med at presse deres to store pikke ind i mig, lige indtil de var helt i bund. Jeg troede, jeg skulle dø. Frank og Ned pumpede mig op og ned over de store pæle i min røv. Min egen pik svingede rundt, hård og dryppende.

”Se bare, hvor han nyder det,” log Ned. ”Inden længe spermer han ud over det hele.”

Og det gjorde jeg. Spermen skør ud af min pik. Ud over sengen og over Rene, som lå under mig.

”Man kan vist sige, at du elsker at blive kneppet, ikke også du hettero fyr?” råbte Frank, mens han og Rene fortsatte med at pumpe mig op og ned. Nogle minutter efter kom de begge to og blandede deres varme ladninger inde i min røv.

David og Eric stod ved siden af sengen, tog fat I mit hår, og begge stak de deres pike I munden på mig mens jeg blev dobbeltkneppet.

”Hvis du kan tage to i røven, så kan du også tage to i munden,” sagde David. ”Og desuden, så vil jeg have, at du renser min pik for dine røvsafter.” Snart efter skød endnu to ladninger ned gennem min hals.

Der syntes ikke at være nogen ende på det. De tog alle deres tur, indtil mit hul som en dryppende spermkilde. Og gennem det hele var jeg stiv, den stadige stimulering i min røv fik min pik til at rykke og dryppe. Jeg kom otte gange mens de fyre kneppede mig. De fik sig alle sammen et godt grin over hvad jeg var for en pik-ludder. Indvendigt var jeg ved at dø af skam. Hvordan gik det til, at jeg blev så tændt af det?

Jeg så, hvordan nogle af fyrene trak Pat ing i badeværelset, Da han kæmpede imod, bandt de hans hænder og fødder og droppede ham ned i badekaret, Så skiftedes de til at Pisse på ham. På kort tid var hab dækket af pis og sperm.

Ben lå på ryggen på skrivebordet. Fyrene havde besluttet, at han skulle have fjernet resten af hårene omkring pikken.

”Hvorfor skulle den her fisse have hår, når de to ikke har noget?” Sagde Hank med en påtaget alvor. ”Jeg mener, de bør passe sammen, synes I andre ikke også? Når det kommer til stykket, er de jo holdets stjerner.”

Og så barberede de den dusk væk, som Ben havde ønsket at beholde, og efterlod ham lige så hårløs som Pat og jeg,

“Nu matcher du dine små bøssevenner.” Under det hele fyldte pik efter pik Bens røv og mund. Ben var holdt op med at stritte imod pg fandt sig i det.

På et tidspunkt trak de Pat ud fra badeværelset igen og smed ham på sengen ved siden af mig. De fik os til at sutte hinandens pikke, mens Matt kneppede Pat, og Hank kneppede mig. Jeg afleverede endnu en ladning i Pats mund, og han skør en af i min.

Endelig omkring midnat begyndte de at sive ud af værelset. Thad og Ned valgte at sove i et andet værelse.

Frank var der stadig og knælede over mig. Han så hånligt ned på mig og sagde: "Jeg har endnu en ladning til dig, dit røvhul."
Hans pik gled ind i min røv, og jeg mærkede, at han begyndte at pisse indeni mig. Hank kom over og begyndte at pisse på mit bryst.
"Åh lad være," stønnede jeg svagt.
"Hvorfor er du stadig stiv, bøssedreng?” spurgte Frank. Har du endnu ikke fået nok?”
Han tog fat om min pik og hakkede mig af, indtil jeg kom igen.

"Du er en luddertøs, Parker. Så jeg vil lade dig være alene med dine små bøssevenner her."

Frank rejste sig og tog sine speedoer på igen. Hank var også ved at få bukserne på. Pat og Ben og jeg lå på sengen, dækket af sperm og ydmyget.

"Sørg for, at I røvhuller møder til tiden til mødet i morgen," sagde Hank, da de i gik her til døren. "Når alt kommer til alt, er I stjernerne." De lo, da de gik ud.

Vi tre lå stille og roligt i et par minutter. Så rejste Pat sig endelig op og kiggede på mig. "Er du OK?"

Jeg så på ham med tårer i øjnene. "Nej, jeg er ikke OK. Jeg er netop blevet voldtaget af hele mit svømme team. De er alle tror jeg er bøsse. Min røv føles som det er blevet revet i stykker. Så nej, jeg er ikke OK.

Han lagde armen omkring mig og holdt mig mens jeg snøftede. "Jeg er ked af det. Dette er vores skyld. Hvis vi ikke havde fået dig her hen og aså videre, så ville intet af dette være sket. Jeg syntes bare, at du skulle have lidt sjov med os."

"Jeg sagde jo, at jeg ikke er homo. Nu vil ingen tro mig."

"Måske er du nødt til at se lidt nøjere på dig selv. Jeg mener, du kom som søn af en tæve mens disse fyrene kneppede dig. Jeg er ked af, at vi fik dig ind i dette rod, men du har fået noget at tænke over”

Omsider satte Ben sig langsomt op i sengen. "Hør, gutter, jeg er også ked af det her skete.

"Busstationen er lige nede ad gaden. Vi kan tage en bus hjem. Der er en, der går kl. to. Jeg tog den en gang sidste år. Vi kan nå det, hvis vi skynde os. Vi må rydde op først."

Han rejste sig og trak Pat og mig på benene. Vi gik ind i badeværelset, hvor Ben åbnede bruseren. Vi stillede os ind alle tre. Der blev ret overfyldt, men vi havde meget lidt at skjule for hinanden på det tidspunkt. Vi begyndte at vaske hinanden. Følelsen af Pats hænder på mit bryst, hen over mine ømme brystvorter bevirkede at min pik begyndte at vokse igen. Pat rakte ned og gned den langsomt.

"Dette er ikke lige den måde, en hettero fyr ville reagere på, Tim. Men bare rolig. Det er OK. Bare lad det ske. Jeg synes alligevel, at du er en dejlig fyr"

Jeg er begyndt at trække mig væk, men det føltes så godt, og Pat forsøgte faktisk at være flink, i modsætning til næsten alle andre i mit liv her på det sidste. Så jeg stak hånden ned tog fat om hans pik, der var ved at blive fyldt med blod og begyndte at gnide den.

Ben gned min ryg og skuldre, og gned sin pik op og ned mit i min revne, men gjorde intet forsøg på at stikke den ind i mit ømme hul. Pat bøjede sig frem og kyssede mig. I første omgang var jeg rystet, men, ganske kort efter åbnede jeg munden og kyssede ham igen, vores tunger duellerede med hinanden. Jeg var ude over det punkt, hvor det bekymrede mig. Jeg havde brug for den beskyttende følelse, som hans berøring gav mig. Inden længe begyndte Pats pik at skyde ud over hele min mave, og Bens var sprøjtede sin ladning på min ryg. Jeg havde brug for noget mere, og var flov over at sige det. Men jeg havde brug for at komme på dette punkt.

"Ben" stønnede jeg, "leg med mit hul."

"Så gerne," sagde han sagte, oh begyndte at arbejde en finger rundt om den ophævede indgangen og derefter langsomt skrue den ind i mig. Jeg følte ham gnide på det følsomme sted, min opsvulmede prostata. Snart skød jeg en strøm af sperm ud over Pat. Mine knæ gav efter og kun Pats greb om mig, forhindrede mig i at falde om gulvet i brusebadet.

"Der ser du, det er ikke så slemt, hvis du bare give slip og indrømmer det," sagde Pat, og holdt mig tæt ind til sig, mens holdt om mig bagfra. Det føltes rart, men efterhånden som jeg genvandt mine sanser, kom jeg på andre tanker.

"Nej, venner. Jeg ved at I mener det godt, men jeg kan bare ikke være med."
Pat kiggede ned på mig og rystede på hovedet. "Hold kæft. Bare hold kæft."

Vi vaskede os færdigt og gik ud af bruseren. Vi fandt nogle håndklæder og tørrede os.

Da vi igen kom ind i soveværelset, begyndte Ben at samle sit tøj sammen, trak jeans og tee-shirt på og smed resten i sin taske.

"Så er det med at komme væk herfra i en fandens fart, er I med?"
"Ja. jeg er med," sagde Pat og fulgte Bens eksempel. "Jeg vidste, at de fyre var misundelige på os, fordi vi er de tre bedste på holdet, men jeg havde aldrig troet, de ville gøre noget som det her. Jeg siger stop her. Hvad med dig, Tim? "

"Ja, jeg tror, du har ret. Jeg må lige tilbage til mit værelse og få fat i mit tøj og min rygsæk. Min pung er der også." Jeg fandt mit håndklæde ovre i hjørnet.

Håndklædet var drivende vådt af sperm, Gud ved hvis. Jeg tog det om mig og fandt nøglen til mit værelse.

"OK, vi mødes i lobbyen om 15 minutter. Længere kan vi ikke vente."

Jeg kiggede ud i hallen og så, at der var klar bane.Jeg listede hen til døren og lyttede. Ikke en lyd. Enten var Nick og Jake ikke kommet tilbage, eller også sov de. Jeg satte forsigtigt nøglen i og drejede den. Langsomt skubbede jeg døren op. Lyset var tændt og det var TV’et også. Da jeg gik ind, så jeg Nick sidde på sengen i sit undertøj. I de to stole sad Jake og en mand, som så bekendt ud. Jake havde ikke andet på end et pa end et par gymnastikbukser, og den anden fyr havde jeans og en tee-shirt, men havde sparket sine sko af. Mit hjerte sank. Det ville blive sværere, end jeg havde troet, at slippe af sted.

Fortsættes.
Kommentar