Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Konfirmationen i Spanien

Karakter: 4.6/9
Visninger: 11614

Af: the_crow.

Læs flere noveller af:
» the_crow.

Skriv til:
» the_crow
Tags: Unge
Det var tidligt på sommeren og min ven Sebastian skulle konfirmeres . Konfirmationen skulle forgå i Spanien fordi halvdelen af hans kom derfra, så fordi jeg var hans bedste ven havde jeg fået lov til at tage med, mest fordi der ikke var nogen på hans egen alder i den danske gren af familien og han talte ikke ret godt spansk.

Jeg mødte ham og resten af hans familie, der skulle med, i lufthaven hvor vi steg ombord på et fly og fløj af sted til Spanien. Da vi landede steg vi alle ud i af flyet, og ud i den bagende hede. Vi blev modtaget i lufthaven af en flok fra den spanske del af Sebastians familie der alle hilste pænt og overstrømmene på os. De hilste især pænt på mig, fordi de ikke kendte mig, imens de plaprede løs på spansk så jeg ikke fattede et ord. Vi satte os alle ind i en flok biler og begynde at køre imod vores bestemmelses sted. Jeg sad ved siden af Sebastian på bagsædet, han var 15 år og gik i min parallel klasse han var ikke særlig høj havde lysebrun hud og halvlangt sort hår og et par store nøddebrune øjne. Jeg selv hed Anders og var ikke meget højere end Sebastian, jeg havde lyst hår og blå øjne. På dem anden side af Sebastian sad en af hans fætre, jeg ikke kendte navnet på, og spille på en Nintendo DS. Han så ud til at være 13-14 år, han var lille og spinkel og havde kort lyst hår.

Vi kørte i mindst en time før vi endelig kørte ind af indkørslen til en enorm overdådig gammel bygning i sten, der mest af alt lignede et gammelt slot, med vinplanter groende op af muren. Stedet var normalt en sommerlejer men Sebastians familie som var temmelig velhavende, havde lejet stedet i de to uger vi skulle være her, og det var her konfirmationen skulle holdes.

Vi stod ud af bilerne og tog vores kufferterne i bagage rummet. Sebastian og jeg gik op det værelse vi var blevet anvist . Jeg åbnede døren og kiggede ind, værelset var lille og indeholdt en Ikea køjeseng hvor den nederste køje var en dobbelt seng, derudover var der tre små skabe og et lille bord med nogle stole og en håndvask. "Nå skal vi i poolen?" spurte jeg da vi lige havde fundet os til rette, "Selvfølgelig skal vi det" svarede Sebastian med et grin. Vi fandt begge vores badeshorts frem fra vores kufferter.

Mit hjerte begyndte at slå hurtigere, jeg var selvfølgelig til drenge, og jeg havde aldrig set Sebastian nøgen før. Jeg iagttog Sebastian først tage sin T-shirt af og derefter sine shorts så han nu stod i sine underbukser. Han skævede over til mig, mens jeg var ved at tage mine egne shorts af, før han, tilsyneladende genert, vente ryggen til og trak sine underbukser ned. Jeg stirrede mens jeg også tog mine underbukser af, og famlede efter mine badeshorts. Min pik var vokset betragteligt i løbet af det sidste halve år, selvom der endu ikke var kommet hår på den jeg var nysgerrig efter at se om det også galt Sebastian, men alt hvad jeg kunne se var hans runde drenge numse der var nougatbrun som resten af ham og jeg ønskede brænderne at han ville vende sig om. Jeg kunne mærke at min pik begyndte at rejse sig og skynde mig at række ud efter mine shorts mens jeg forsøgte at kigge væk.

Pludselig sprang døren op og Sebastians lyshårede fætter kom brasende ind, iført et par badeshorts. "Hey, vil i… øh undskyld" begyndte han men tav da han så at vi stod nøgne og var ved at tag badetøj på. Han stod let par sekunder og kiggede før han sagde "jeg ville bare høre om i ville med i poolen, men jeg kan se at i er på vej" med lav mumlende stemme men han forsøgte at kigge væk. Jeg kiggede overasket på ham i et sekund før jeg smilede til ham og sagde "vi kommer nu… øh… hva var det du hed?". "Oliver" sagde han og lukkede døren. Vi trak begge vores badetøj helt på hvorefter vi skyndte os ned til poolen hvor Oliver ventede.

Vi badede næsten hele dagen, og afbrød kun for at få noget frokost og senere aftensmad, det vat alt for varmt til at vi kunne andet. Imens vi bade kom og gik andre fra Sebastians familie deriblandt andre drenge fra den spanske familiegren og de så godt ud alle sammen, derudover var Sebastian ret lækker at se på, han havde en tynd med muskuløs overkrop, og hans lidt for små badeshorts afslørede rimeligt meget af han former. Derfor havde jeg stiv pik i meget af tiden, og det var svært at skjule selvom ingen lod til at ligge mærke til det. Efter det var blevet mørkt og vi havde spidst tilbragte vi aftnen med at spille kort.

Da klokken var næsten tolv besluttede vi at gå op i seng. Vi gik op på værelset og lukkede døren, klædte os af og børstede tænder. "Jeg går lige ud og tisser" sagde jeg til Sebastian. "Ok" sagde han og lagde sig i sengen. Jeg gik ud på gangen og videre ud på drengetoilettet. Ude på drengetoilettet stod Oliver iført en klassisk blå og hvid stribet pyjamas og tissede i et af pissoirerne. Han havde trukket pyjamasbukserne og underbukserne helt ned om anklerne så man kunne se hans runde numse. "Hej" sagde jeg og stillede mig hen til det andet pissoir, trak min pik frem og begyndte at tisse. "Hej" sagde Oliver nervøst og skævede til min pik. Jeg kunne heller ikke lade være med at kigge på hans. Olivers pik var en del mindre end min, hans nosser var små og runde og han så vildt fræk ud men han stod og tissede helt uden bukser og med sin forhud trukket halvt tilbage. Oliver blev først færdig, han trak sine underbukser og pyjamasbukser op, sagde "go' nat" og gik, lige efter blev jeg også færdig og gik ind til Sebastian igen.

Jeg lagde mig ned ved siden af Sebastian, og trak dynen hen over mig, men det var så varm at jeg tog den af igen. Sebastian havde gjort det samme og lå oven på den i stedet. Vi snakkede længe, og kom pludselig ind på emnet onani. Vi snakkede om hvor tit vi gjorde det og midt i denne samtale valgte jeg at spørge lige ud, "Må jeg ikke se dig nøgen?" spurte jeg. Han så på mig et øjeblik før han sagde "jo... ok, hvis jeg også må se dig". Han rejste sig op, tændte lyse og trak sine underbukser af. En halvstiv, nougatbrun pik der var både længere og tykkere end min kom til syne, den hang tungt mellem hans ben og var allerede halvstiv, neden under den havde han et på let hægende nosser, og lige over roden var der en lille spirene klump hår. "Wow den er stor" sagde jeg, og stirrede på den, min pik som havde svulmet lige siden samtalen gik i gang dunkede kraftig ved synet. Sebastian kikkede forlegent på mig og sagde, "kom så er det din tur". "Ok sagde jeg men min er altså stiv" sagde jeg hvilket tydeligt fremgik af det telt der havde rejst sig i mine lyseblå björn borg underbukser. Han sagde intet så jeg rejste mig op fra sengen og trak underbukserne af, og min hårløse pik klaskede op mod min mave, og stod dunkene og lige op i vejret, mit pikhoved var halv dækket af forhuden og mine runde nosser havde trukket sig næsten så lang op de kunne. Sebastians pik der før havde været halvstiv var i mellemtiden blevet helt stiv og hår, og stod direkte ud luften mod mig.

Vi stod lidt og beundrede hinandens stive pikke uden og sige noget. Jeg rakte pludselig ud og tog fat om i Sebastians stive pik før jeg nåede at tænke mig om. Sebastian gjorde ikke modstand, men lænede sig tilbage, men jeg langsomt begyndte at onanere på ham. Sebastian begyndte omgående at stønne lavmælt, så lidt højere, og ca. tyve sekunder efter gav han et højt gisp fra sig, mens det gav nogle voldsomme ryk i hele hans krop, hvorefter han begyndte at sperme i nogle tykke stråler. Han ramte både mig og sengen med flere ladninger sperm, før han var færdig. Han stod lidt nød sin orgasme, før han smilene så på mig, gik hen mod mig og begyndte at kysse mig blidt på munden. Jeg trykkede min mund imod hans bøde læber, imens jeg knugede mig ind til ham, mærkede min krop imod hans og min stive pik gnubbe sig op ha hans så tæt at vores nosser blev klemt ind mod hinanden, og Sebastians sperm blev gnubbet rundt mellem os. Jeg tog fat i han ene balde med min hånd, og kyssede ham igen og igen. Han lagde mig langsomt ned på sengen og lagde sig oven på mig. Så gled han langsomt ned af mig og tog min pik i munden. Han begyndte at sutte den med langsomme bevægelser mens han lod sin tunge glide rundt om mit pikhoved inde under forhuden. Jeg kunne ikke lade være med at stønne højlydt, gribe fat om Sebastians hoved og lave så kneppe bevægelser. Efter meget kort tid mærkede jeg den velkendte snurren i kroppen mange gange kraftigere end når jeg onanerede. Jeg gav et brøl fra mig, og jeg mærkede den ustandselige strøm af sperm skyde ud gennem min pik. Sebastian havde lige noget at flytte før jeg ramte ham, så min sperm fløj omtrent en meter op i luften før den regnede ned over mit bryst og ansigt, samt over det yderste af overkøjen.

Jeg lå lidt og kom mig over min kæmpe orgasme, imens lå Sebastian på knæ med kinden hvilene mod min stadigt stive pik. Så rejste jeg mig og gas Sebastian et kys. "lad os lige gå ud og få tørret spermen af" sagde jeg. Sebastian sendte mig, et grin og rejste sig også. Jeg tog i døren, der af en eller anden grund stod lidt på klem, skubbede til den og blev forbløffet over at jeg skulle bruge flere kræfter end jeg regnede med. Jeg hørte et dunk da jeg fik døren op, og så ned for at se hvad det var. Der uden for døren, i lyset fra værelset lå Oliver på ryggen, med pyjamasbukserne og underbukserne nede om knæene.

FORTSÆTTES...
Kommentar