Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare nysgerrig 14b.

(Bare nysgerrig.)

Karakter: 5.1/7
Visninger: 7217

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kapitel 14b.: Tim hænger på krogen.


”Kan du lide det?” spurgte Pat og så lige på mig.

”Jah, det er OK, ” nærmest hviskede jeg. Jeg mærkede, hvordan den knop i min røv dunkede og det føltes som om pikken blev endnu hårdere. Endnu en stor dråbe precum dryppede fra pikken og landede på hans ben.

”Hej, du drypper på mig, mand. Slik det af.”

”Fuck dig!” Det var et chok for mig, at han ville sige det.

Han hold tom mit håndled med et fast greb. ”Hør her, Jeg har forsøgt at håndtere det her på den venlige måde. Jeg har reddet dig ud af diverse kniber, og det kun fordi jeg kan lide dig. Og vi har også tosset rundt med forskellige fyre før, så det er ikke noget stort problem. For fanden, Ben og jeg har hakket den af sammen adskillige gange, vi har endda suttet hinanden. Det er bare skægt.”

Det chokerede mig. At han ville fortælle mig sådan noget.

”Er du og Ben bøsser?”

”Hvem bekymrer sig om det, mand: Måske er vi bi, og hvad så? Vi er også begge til piger. Spil ikke selvretfærdig over for mig. Lad os hellere se det i øjnene, du er så vild efter vores pikke, at du ikke kan bære det. Og jeg er så liderlig, at jeg trænger til at få det ud. Få mig ikke til at blive ubehagelig.” Han trak mig tættere til sig og hviskede: ”Efter hvad jeg har hørt om dig ved rastepladsen, skulle det ikke være det store problem for dig.”

Jeg løftede hovedet med et sæt og stirrede på ham. Han lå bare der og smilede til mig. Altså havde han vidst det hele tiden. Jeg hang på krogen.

Jeg tiggede; ”Pat lad mig være fri.”

Han strøg mig blidt over brystet og gnubbede mine allerede hårde vorter. ”Hej, vi skal bare have lidt skæg alle tre. Slik det af,” gentog Pat.

Jeg kunne ikke stritte imod længere. Det føltes, som om min pik var på vej til at eksplodere. Jeg bøjede mig frem og begyndte at slikke på hans ben og lappede min egen precum op. Han placerede en hånd bag om mit hoved og trak mig langsomt op mod hans skridt. Snart var min mund i kontakt med hans stive pik. Jeg lod tungen løbe op ad skaftet og hen over hovedet. Ben stor på den anden side af ham og holdt øje med mig. Jeg så, hvordan han begyndte at gnide sin fede pik.

”Altså han gør det faktisk. Jeg troede, det var en historie Hank havde fundet på, når man tænker på, hvad han synes om Tim og os to,” sagde Ben. Altså vidste han det også. ”Jah, gå til den, Tim, sut ham.” Han smuttede rundt om sengen, stak hånden ind mellem mine ben, trak min pik bagud og begyndte at gnide den langsomt. ”Jah, bare rolig, vi skal også nok få dig gjort tilfreds. Nu skal vi have det lidt sjovt, og du ved godt, at det er det, du vil have.”

”Men, uh, jeg, jeg tror ikke …” Jeg forsøgte at sige noget, mens Ben gned mig, men det blev sværere og sværere at tænke en fornuftig tanke. Pats store pik var lige ud for mit ansigt. Jeg holdt op med at kæmpe imod, og tog Pats pik i munden. Jeg hørte ham sukke mens hans pik gled langs min tunge og ned mod halsen.

“Oh, shit, fokes, det er fucking fantastisk. Jeg har aldrig haft en pige, der har suttet mig så godt. Sut mig.” Pat begyndte at pumpe sin pik frem og tilbage i min mund.

Ben bearbejdede stadig min pik og gnubbede mine nosser med den anden hånd. Hans tommelfinger bevægede sig op fra nosserne og mod mit hul. Han brugte sine knæ til at presse mine ben længere fra hinanden. Nu kunne han se mit gennemkneppede hul.

“For fanden mand da! Du må have været med til en hel del mere end at sutte pik, ikke?” Udbrød Ben mens han studerede den opsvulmede indgang til min røv. Han lod en finger løbe hen over den følsomme åbning. Den vibrerede under hans berøring og den kløen inde i mig blev bare værre. Da læberne åbnede sig inviterede de nærmest hans finger indenfor. Han pressede den indenfor. Væsken, der sivede ud af min pik blev tykkere og var begyndt at blive blandet med sperm.

”Altså var det også rigtigt, det Hank fortalte om det,” sukkede Pat, mens han kneppede min mund. ”Du kan lide at blive kneppet.”

Jeg forsøgte at sige nej, men med Pats pik i munden og fornemmelsen af Bens finger i røven, var jeg hjælpeløs. Jeg var halvfuld og totalt liderlig. Jeg kunne ikke kæmpe imod mere. Jeg lod Ben fingerkneppe mig, mens han samtidig gned min pik.

”For pokker mand, dit røvhul er ordentlig udvidet. Du må have fået en masse op,” kommenterede Ben. Han arbejdede endnu en finger ind i mig og begyndte at dreje dem rundt. Hans fingerspidser ramte den klump i røven, og jeg skød min ladning ud over Pat.

”For fanden, mand, hvor du er tændt!” sagde Ben. ”Så du hvordan han spermede! Hans prostata føles helt opsvulmet. Jeg rørte den bare, og WHAM!” Han fortsatte med at gnide min nu spermvåde pik og holdt fingrene inde I mig. Jeg var stadig hård som sten. Jeg var helt ude af kontrol. Min røv krævede at blive fyldt. ”Og han er stadig liderlig. Jeg vil vædde på, at han er vild efter at blive kneppet.”

Jeg tog Pats pik ud af munden. ”Nej, jeg tror jeg bare, øh, bliver, I ved, liderlig.” Der var ikke noget at nægte, min pik var hård og min røv spasmede af berøringen. ”Jeg har bare brug for at køle lidt ned. Måske skulle jeg hellere gå.”

Ben smilede. “Næh, du bliver her. Jeg har det helt rigtige til at køle dig ned med.” Han rejste sig og gik ud på badeværelset. Han kom tilbage med en stor kop fuld af is. Så hældte han noget vodka i den og rørte det rundt, mens han kravlede op på sengen ved siden af mig. ”Det her vil sende dig flyvende til månen, mand.”

Han tog en af isterningerne og lagde den mod mit hul. Jeg forsøgte at samle benene, men Pat lagde sig på knæ og holdt mine ben spredt vidt ud. Ben pressede på isterningen, indtil den ploppede ind i røven. Han skubbede den længere ind med fingeren. Jeg følte det som en mærkelig brændende, sviende tilstand.

“En eller anden har engangs fortalt mig om det her. Det vil få dig flyvende, mand. Så vil du måske endelig gå til bekendelse og sige, hvor meget du ønsker det her.” Han pressede endnu en isterning ind i mig.

Nu græd jeg og strittede imod. ”Nej, please, Jeg troede, I var mine venner.”

”Det er vi også,” svarede Pat. Vi er dine fuck-venner, og vil skal vise dig, hvordan du får det rigtig godt. Inden aftenen er gået, vil du ligge på dine knæ og tigge os om at kneppe dig. Men det pisser mig af, når du nægter det, især når du kommer her ind med en hård og dryppende fyr og stirrer på vores pikke. Vi er kun ude på, at du også skal have det sjovt. Hvis det ikke lykkes, så er det fame din egen skyld.”

Jeg var ved at føle mig noget tom I hovedet. Det var som om det indre af min røv brændte på grund af isen. Vodkaen susede gennem mit system. Ben havde nu stoppet fire isterninger ind i mig. De grubbede mod den der følsomme knop og syntes at stimulere den mere end nogen sinde. Pat fortsatte med at gnide min dryppende pik. Efterhånden som isterningerne smeltede mærkede jeg det kolde vand sive ud af hullet.

“Hvad vil du så ønske lige nu?”

Jeg snøftede: ”Jeg vil have, at I lader mig gå.”

Ben begyndte at putte endnu en isterning ind i mig. Min pik dryppede ud over sengen på grund af hans gniden. Røvlæberne vibrerede, åbnede og lukkede for mit kløende hul. ”Forkert svar. Ikke med den dryppende pik og det sultne hul. Nå, hvad er det så du virkelig ønsker?”

Al min selvkontrol var forduftet, Jeg var nødt til at få noget op i røven. Fornemmelsen i røven var ikke til at bære. Jeg hørte mig selv mumle, som om det var en anden person, der talte. Knep mig.”

”Please, knep mig,” sagde jeg højere.

“Nå, er det det, du tænger til, lille ven?” spurgte Pat, mens han blidt strøg mit hår. ”Så du trænger til at få en pik op i røven? Hvorfor? jeg troede, du var den der store rene fyr, som kun var til piger.”

Jeg forsøgte at få mig til at protesterer, men en del af mig ønskede at mærke Bens pik inde i mig. Den kløen inde i var mere, end jeg kunne klare.

”Jeg er ligeglad, jeg vil have din pik op i mig. Min røv behøver en pik. Please.”

“Så giv ham den.”

Jeg var for langt ude til at protestere da Ben begyndte at presse sin pik ind I mig. ”Oh, shit! En lækker røv, mand! Den nærmest masserer min fuck-stang. Han begyndte at kneppe mig med lange, langsomme strøg som efterhånden blev hurtigere. Han slap min pik og tog fat om mine hofter, mens han pumpede ind og ud. Jeg stønnede. Pat rykkede tilbage til mit hoved og præsenterede sin pik foran min mund. Jeg åbnede læberne og han gled ind igen.

”Du kunne vist godt tænke dig at komme igen, ikke?” spurgte Pat. ”Jeg kan måske hjælpe.” Så drejede han sig rundt under mig, stadig med pikken i min mund, til hans ansigt var lige under min pik. Han tog den i munden og begyndte at sutte den, mens Ben pulede af sted oven over ham. Det var noget siden, nogen havde suttet mig, og fornemmelsen sendte ilinger gennem mig, så tændt, som jeg var af Bens arbejde i min røv. Pat tog fat om mine nosser og klemte dem, mens han behandlede min pik med munden.

Jeg selv fortsatte med at sutte hans store pik og smagte på den precum, som sivede ud af den. Den var ved at blive tykkere og mere salt, så jeg vidste, at han var lige ved at sprøjte.. Pludselig skød hans sæd ud, den ramte i halsen og fyldte munden. Næsten samtidig mærkede jeg, hvordan Bens pik svulmede op og fyldte min røv med sperm. Og så skød jeg selv og fyldte Pats mund med min sperm.

Vi faldt alle tre sammen på sengen, vores kroppe godt filtret ind i hinanden, Bens pik var stadig inde i mig. Pat lod sig glide ud af min mund og lod samtidig min pik slippe ud. Så vrikkede han sig væk fra mig, så jeg lå på maven på sengen og forsøgte at få vejret igen.

”Oh Gussh!” stønnede Ben. Det er fame vildt mand. Den røv er fantastisk. Jeg tror, jeg kunne tage en tur til,” og jeg mærkede, at han begyndte at arbejde sin pik ind i mig igen.

”Han er heller ikke dårlig med munden,” sagde Pat og gned mine ben, mens han lå ved siden af mig. ”Du er en fandens god pikslikker.”

Jeg lå der, mens min hjerne snurrede. Jeg blev rost for min evne til at sutte pik og at min røv var god at kneppe. En del af mig ønskede at være glad for det, men jeg kunne ikke.

“Hør her. Jeg kan ikke lide det her. Jeg ved at I mener det godt, men jeg er ikke bøsse sådan som I.”

“Ja så, er det os, der er bøsser?” spurgte Pat tydelig fornærmet. ”Jeg mindes ikke, det var os, der suttede truckere på lokummet. Eller som sukkede ”Knep mig”, mens jeg sov i bussen.”

“Jo, men …”

“Og det er heller ikke os, der render rundt med en udblokket røv. Hvor mange gange er du for øvrigt blevet kneppet?” tilføjede Ben, som også lød noget irriteret. Han begyndte at pumpe hårdere i min røv, mens han talte.

“De tvang mig.”

“Ja, det er klart, du er fuld af lort, kammerat.” Han vendte mig om på ryggen og pressede mine ben op mod maven, mens hans pik stadig var inde i mig. Så tog han fat i min hårde pik og begyndte at gnide den. ”Du er stadig liderlig. Jeg tror, det er på tide, at du holder op med det skuespil. Du vil jo have mere.”

“Nej, jeg vil ikke! Lad mig være.”

Han gned mig langsomt. Pat sluttede sig til og legede med mine nosser. ”Hold op med at stritte imod, mand. Du vil have pik, og du er vild efter det. Hold dog op med at være sådan en idiot, så kan vi have det meget sjovere. Du har helt klart gjort det her en masse gange, når man ser på, hvordan din røv ser ud.” Han rykkede sig frem, så hans nosser hang lige over mit ansigt. ”Slik min røv. Gør mit hul fint og vådt.” Så sænkede han sin glatte røv ned mod mit ansigt.

“Nej, jeg gør det ikke, please Pat, lad mig gå.”

“Hvis jeg virkelig troede på, at du ikke var godt tændt af al det her, så ville jeg lade dig gå. Men din hårde, sivende pik fortæller mig noget andet. Slik mig så. Slik min barberede røv. Jeg ved, at du gerne vil, jeg kan mærke, hvordan det rykker i din pik helt ned til nosserne.

Jeg havde ikke noget valg. Jeg stak tungen ud og slikkede på den glatte hud på hans røv. Jeg bevægede tungen frem og tilbage over hans lyserøde hul.

“Oh, jah, mand,” stønnede Pat. ”Se bare, du kan lide det, ikke også? Du fortjener at få lidt til gengæld.” Han lænede sig frem og slikkede på mit pikhoved mens Ben gned skaftet. Hans tunge føltes vidunderlig, sådan som den gled rundt om kraven og slikkede precummet af hovedet. ”Kan du så se det, luk dig helt ind i det, og vi kan alle tre få det rigtig godt.” Han spredte røvballerne mere over min mund.

Jeg ønskede at tro på ham. Han mente det ærligt, at han også ville have, at jeg nød det. Måske …”

Netop I det øjeblik gik døren op. Thad og Ned kom ind fulgt af Hank og Frank samt Eric, Jack og David, tre andre medlemmer af holdet. De var alle kun i deres speedo bukser. At dømme efter deres glatte ben og bryst, gættede jeg, at de kom lige fra det barber-selskab på Franks værelse.

“For helvede! Hvad foregår der her?” udbrød Thad.

“Oh, shit!” mumlede Ben, som stivnede stadig med sin pik inde i mig. Jeg havde på fornemmelsen, at vi var havnet i vanskeligheder.

Fortsættes.
Kommentar