Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare nysgerrig 14a.

(Bare nysgerrig.)

Karakter: 5.1/8
Visninger: 7589

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kapitel 14a.: Vennerne barberes.


Det bankede på døren.

Først var jeg ikke i humør til at svare, sådan som jeg sad nøgen på gulvet i badeværelset og mit tøj rundt omkring drivende af væde og sperm. Jeg havde ikke lyst til at snakke med nogen som helst. Så hørte jeg Pats stemme.

“Halløj, Tim, er du der?”

Jeg kom i tanker om, at jeg havde aftalt med ham og Ben at gå ud for at få noget at spise. Jeg rejste mig, greb et håndklæde, og med det omkring mig gik jeg hen og lukkede døren op.

Pat gloede på mig. “Hvordan er det, du ser ud, er der noget galt?”

“Jeg tror bare, jeg er helt udmattet, tak.” Sandt nok, det var jeg, men af grunde, som jeg ikke forklarede.

“OK, så se at komme I tøjet, så vi kan komme af sted.”

“Hør lige, jeg gjorde noget helt tåbeligt. Jeg lod mit tøj ligge på badeværelsesgulvet, og nu er det helt gennemblødt. Jeg kan ikke komme med.”

“Shit, det var dumt. Men hør, Ben kan få fat I noget af Mickey D’s, og så kan vi spise på vores værelse. Thad og Ned er gået ud med nogle af de andre, så vi kan have vores værelse for os selv. Du kan godt stikke hen ad gangen under dit håndklæde.”

!Jeg ved ikke rigtigt.” Jeg havde ikke lyst til at løbe risikoen for at blive set med kun et håndklæde om livet.

“Come on, du skal have noget at spise. Jeg holder øje med, at kysten er klar, OK?”

“Alright.”

Pat tjekkede gangen og jeg fulgte så efter ham ned til deres værelse. Han forklarede Ben situationen, og Ben lo bare.

“Du må have haft en helvedes dag. Er du sikker på, at du ikke lavede det nummer med vilje, så du kunne gå rundt med bar røv?”

“Selvfølgelig ikke. Hvad får dig på den idé?”

“Ingen særlig grund. Det er bare det, at du så temmelig træt ud tidligere. Og så er der stadig en bule under det håndklæde. Misforstå mig ikke, alle får en stivert, men det virker, som om du har førstepladsen i den sag. Er der noget særligt, der har tændt dig sådan?”

”Det er en lang historie.”

Han gik med på at hente maden, og jeg kunne vente med at betale ham tilbage til senere. Jeg droppede ned på en af sengene og Pat på en anden. Jeg havde virkelig brug for at slappe lidt af. Tilsyneladende havde Hank ikke sluppet nyheden ud om optrinnet på toilettet endnu, i hvert fald ikke til de to her. Det var ikke så mærkeligt, Pat og jeg var de to bedste svømmer på holdet, og nogle af de andre fyre var bitre over al den opmærksomhed, vi fik.
Der var en underliggende fornemmelse af, at vi var favoritterne.

”Hør,” sagde Pat, hvad fanden er det egentlig, der foregår omkring dig? Jeg mener, uden at være grov, men det virkede, som om du var super liderlig i bussen eller sådan. Og du reagerer helt underligt. Som om du er ude for noget ret alvorligt, som slår dig ud.

Jeg havde ikke lyst til at gå i detaljer. ”Jeg ved ikke rigtigt. Har du nogen sinde oplevet, at det kan føles, som om du mister kontrollen over dit eget liv, og der sker noget, som du ikke ved, hvordan du skal takle?”

”Jo, måske. Hør, det er ikke noget med, at du har slået op med Jennie eller sådan noget?”

”Næh, slet ikke, det er bare …” Hvordan kunne jeg forklare det, uden rigtig at forklare det? ”OK, har du aldrig foretaget dig noget, bare sådan af nysgerrighed, og det så er endt med noget helt forvirrende, og, ja, jeg ved ikke, noget underligt noget.” Jeg var godt klar over, at der hverken var hoved eller hale på den forklaring, og det kunne også aflæses på Pats ansigtsudtryk, at han ikke anede, hvad fanden jeg snakkede om.

”Som for eksempel, hvad var du nysgerrig efter?”

”Ja, uhm, OK, at prøve noget seksuelt, som jeg ikke havde prøvet før. Det var ikke fordi jeg sådan rigtigt ville prøve det, jeg tænkte bare på det. Og så, ja så, ja så mistede jeg pludselig kontrollen med det, og jeg gjorde noget åndssvagt.”

”Hvad slags sex?”

Jeg måtte fortælle det til nogen. ”Godt, en fyrs pik. Jeg ved godt, at det er ulækkert og sådan, men jeg begyndte bare at tænke på det. Jeg mener, forstå mig rigtigt, jeg er kun til piger, men jeg tror, på en måde var jeg bare nysgerrig.”

Pat kiggede på mig et øjeblik. ”Sig mig, er det det hele? Du tænkte på at have sex med en fyr? Shit, sådan noget tænker alle på, tror jeg. Stop lige et sekund, sig mig er det det, der har bragt dig helt ud af koncepterne?”

”Øhm, uh, ikke helt, men det er en del af det. Det er ikke sådan, at jeg virkelig ønskede det. Det var bare nysgerrighed, du ved.”

”Og hvad var det så, du tænkte på, at få en fyr til at give dig et blow job, eller .. at du gav en et blow job eller …. hvad?”

”Lover du, at du ikke fortæller nogen om det?” Han nikkede. ”OK, jeg tænkte på, hvordan det ville være at give et blow job.”

”Sig mig, er det virkelig det hele? For fanden mand. Lidt underligt måske, men jeg tror faktisk, at det er noget, alle har tænkt på. Men du er lidt mere end bare nysgerrig. Du er sådan løbet lidt løbsk. Er der sket noget?”

”Jeg vil ikke tale mere om det.” Det var ved at komme lidt for tæt på. ”Kan vi ikke bare droppe det?”

”Du gjorde det, ikke? Du gav en eller anden et blowjob?”

“Jeg sagde, at jeg ikke ville snakke mere om det.”

“Jamen hør nu, det er da I orden. Det rører ikke mig. Jeg har også selv lavet noget lignende. Men er det det, der har gjort dig så liderlig?”

”Hør nu, den fyr tvang mig til det. Men jeg blev ret tændt ved det, og det er det, der piner mig. Jeg mener, jeg er ikke bøsse, hvorfor blev jeg så tændt af det?”

”Fordi det var SEX, dit fjols. Du tænder på sex. Jeg tænder på sex. Alle tænder på sex, at du ved det. Du var nøgen, ikke?”.

”Øh, joh.”

“For fanden, jeg får en stivert hver gang, jeg er nøgen. Og du hakkede din egen af, mens du gjorde det?”

Jeg rødmede dybt. “Jah.”

“Og du sprøjtede. Nægt det ikke. Sig mig, hvem var det? Jeg hørte, at du snakkede om en fyr, der hed Jeff Taylor, da du sov I bussen.”

“Nej, det var ikke Jeff. Det var …. Coach Woods.”

“Den nye brydetræner? Shit man! Du gav en træner et blow job? Hvor? På skolen?”

“Næh,” sagde jeg og stirrede ned I gulvet. “Han bor lige ved, hvor jeg er livredder. Jeg har ikke set ham på skolen.”

“Javel. Jeg har hørt et og andet om ham og Coach Nelson. Woods er først lige begyndt her i slutningen af skoleåret efter at Coach North rejste, og jeg har hørt nogle rygter om et eller andet med ham og Pete Nelson, trænerens stedsøn, men jeg har ikke troet på det. Hvordan gik det til?”

Nu ønskede jeg, at jeg aldrig var begyndt på det her. ”Han greb mig i at hakke den af ved poolen en morgen.”

”Nej, det er løgn!”

“Ja, bare det var. Men det endte med, at jeg gik over til ham, da det begyndte at regne, og så tvang han mig til det.”

”Nå så forstår jeg, hvordan du kunne føle dig truet af en træner. Tvang han dig til at sutte ham af?”

”Ja, sådan var det, men så begyndte der at ske underlige ting, og jeg begyndte at gøre andet også, og så blev jeg liderlig igen. Og nu er det, som om jeg er tændt hele tiden.”

“Hvad var det andet for noget?”

”Det er lige meget, jeg ville virkelig ikke være med til det. Drop det nu, eller også går jeg.”

”Stop lige en halv. Du kan ikke begynde at fortælle mig det her, og så bare droppe ud. Prøv dog at slappe af, og fortæl mig så, hvad der skete.”

”OK så, jeg .. um, nej, jeg vil ikke snakke om det. Jeg må nok hellere gå tilbage til mit eget værelse.”

”Gear nu ned, mand, jeg vil ikke forsøge at tvinge det ud af dig. Vi dropper det, når det piner dig sådan. Men tag det roligt, vi laver alle sammen fjollede ting ind imellem.

Så kom Ben tilbage med maden, og vi sad og snakkede om turneringen og skolen og den slags. Jeg begyndte at slappe af for første gang på tre dage.

”Hvad med det der barber party?” spurgte Ben. ””Skulle vi ikke mødes på Franks værelse klokken ni?”

Jeg stivnede igen. At være sammen med Frank, var ikke lige, hvad jeg havde lyst til netop nu. Heldigvis hjalp Pat mig ud af kniben.

”Jeg tror ikke, jeg gider gå derned til alle de tosser. De er alligevel altid kun til besvær. Og jeg ved, at Tim heller ikke har lyst. Hvad med om vi bare ordnede sagerne selv? Thad og Ned vil være nede hos Frank. Og for øvrigt, så ville vi gå glip af at dele den sprut, du har gemt i din taske.”

”Min taske, oh shit, du har kigget i min taske. Jeg gemte ellers den flaske vodka helt nede på bunden. Du aner ikke, hvilket besvær, jeg havde, jeg måtte nærmest sutte min bror af for at få ham til at købe den.”

”Jeg er sikker på, at du ville have gjort det fandens godt, ikke Tim?”

Kinderne blussede.

Pat fortsatte: “OK, jeg tjekkede din taske. Jeg ville bare vide, hvilken slags sprut, du havde med. Jeg vidste jo, at du altid har noget med. Jeg har nogle colaer og noget is ude på badeværelset. Du er vel med på, at vi deler med Timmy?”

“Selvfølgelig, vi skal have vores egen lille barberfest. Ikke Tim?”

Jeg var i syv sind. På den ene side nød jeg at være sammen med dem. På den anden side, så sad jeg der med kun et håndklæde om mig, og min pik var overhovedet ikke på vej til at blive blød, og så havde jeg den der underlige fornemmelse i røven, som hele tiden gjorde sig bemærket og tændte mig på en måde. Jeg havde ikke lyst til at ødelægge noget.

”Måske skulle jeg hellere lade være, jeg mener, jeg er temmelig træt.”

”Oh, come on, mand, det bliver fedt.”

Jeg overvejede det lidt. Jeg havde bestemt ikke lyst til at gå tilbage til mit værelse og risikere at møde enten Jake eller Nick. ”OK, jeg bliver her.”

Pat rejste sig for at hente nogle engangs shavere og noget barbercreme i sin taske. Så begyndte han og Ben at klæde sig af. Pat strippede til kun et par mini trusser. Man kunne se den store bule, som tydeligt viste hans pik og klunker. En stribe rødbrunt hår aftegnede sig fra kanten af trusserne op til navlen, hvorfra den langsomt spredte sig ud over hans bryst.
Ben trak bukserne af, og havde nu kun en jockstrap på. Han var lidt mørk i huden, da hans familie stammede fra Libanon. Hans ben og røv var dækket af sorte hår. Såvel som hans mave og bryst. Jeg kunne tydeligt se, at også hans jock var godt pakket. Jeg prøvede at styre min voksende pik, men den lavede nu et telt i mit håndklæde. Jeg håbede, at de ikke ville lægge mærke til det. Og den der kløen i røven blev stadig værre.

Pat lagde nogle håndklæder ud på sengen, mens Ben fyldte varmt vand I isspanden ude på badeværelset. Så blandede han en vodka og cola til os hver, som vi sad og smagte på på sengen.

”Ben, det må være dig først, der er mest besvær med dig. Du ligner jo nærmest the missing link.”

“Fuck dig, du er bare misundelig, men Ok, jeg skal med glæde være den første. Gå bare i gang.” Han lagde sig ned, og Pat og jeg lå på knæ på hver sin side. Pat dyppede vaskekluden i spanden og førte den hen over Bens behårede bryst. Så sprøjtede han noget barbercreme ud, og vi fordelte det på Bens bryst og mave helt ned til hans jockstrap. Så begyndte vi at barbere ham, og det tog sin tid, så behåret, som han var. Jeg lagde mærke til, hvordan hans vorter stivnede, mens vi barberede hans brystmuskler. Så lage han hænderne op bag hovedet, så vi kunne komme til at barbere ham i armhulerne. Så tog vi også hans arme. Derefter arbejdede vi os ned over hans mave helt ned til elastikken i hans jockstrap. Til sidst havde vi ham helt hårløs fra bæltestedet og op. Pat tog så noget babyolie og gned ham ind i det. Jeg greb mig selv i at stirre på hans glinsende atletiske krop og bulen i hans jock. Jeg mærkede at det lækkede fra min pik under håndklædet.

“Hej, nu må jeg have en pause,” annoncerede Pat. ”Skulle vi ikke tage brystet på os alle samme først, og så gå til benene bag efter?”

”Det er da i orden,” godkendte Ben. Jeg nikkede. Jeg var bange for, at min stemme ville skælve, hvis jeg prøvede at sige noget.

Pat og Ben byttede plads efter at Ben havde skænket endnu en drink, og ikke længe efter var Pat glat lige ned til hans mini trusser.

“Hej, Tim, jeg vil godt have det gjort lidt længere ned. Lige ned til toppen af pikhårene, som I så laver med en ligge kant.” Så trak han trusserne ned, til jeg kunne se den første tomme af hans røde dusk. Jeg prøvede at forhindre min hånd i at ryste, mens jeg trak shaveren over hans mave og trimmede en tomme af hans pikdusk. Bulen virkede større end før. Ben rakte mig babyolien og jeg gned den ind over Pats bryst, mave og helt ned til pikhårene. Jeg så, hvordan hans store pik lå ned mod venstre side af trusserne.

“Bliv nu ikke alt for sulten,” mumlede Pat til mig. Jeg stirrede på ham. Han smilede bare. ”OK, Tim, nu er det din tur.”

Meget nervøs lagde jeg mig ned og forsøgte at holde håndklædet så tæt omkring mig som muligt for at forhindre min pik i at ploppe ud.

”Det her bliver let, det se ud som om, du hat gjort det her for nylig,” sagde Pat. Som bemærkede, at der kun var nogle små stubbe på mit bryst. ”Temmelig meget lettere end med abemanden der.”

”Fuck dig,” skød Ben tilbage. De smurte mig ind i barbercremen og på ingen tid havde de mit bryst, armhuler og mave glatte. Så begyndte Pat at frigøre mit håndklæde. Jeg greb fat i hans hånd.

”Hej, hvad gør du?”

“Jamen jeg er nødt til at kunne komme ned til der, hvor dine svømmebukser slutter.

”Det er OK, det klarer jeg selv.”

”Vær nu ikke en tøsedreng. Slip så. Jeg ved godt, at du har stivpik. Det får vi alle sammen, når vi laver det her.” Så gned han sin pik gennem trusserne og hev mit håndklæde ned til pikroden.

”Hej, du blev virkelig barberet sidste gang, pikhår og det hele.” Ben kik lige her.” Jeg rødmede mens de kikkede på mit nøgne skød, hvor kun en svag skygge viste, hvor min dusk havde været.

”Wow, udbrød Ben, ”jeg har overvejet at gøre det, men har ikke haft mod til det. Hvordan føles det?”

”Det er OK”, sagde jeg, da jeg ikke ønskede, at de skulle gøre mere ud af det.

”Lad os se det hele,” sagde Ben og hev i mit håndklæde. ”Bliv nu ikke forlegen.”

”Jeg tror ikk……”

Men de hev I fællesskab håndklædet op. Frigjort fra indespærringen sprang min pik op og klaskede mod maveskindet, En stor klar precum viste, hvor pikhovedet havde ramt.

”Du er ordentligt skruet op. Ved du hvad, det ser rigtig hot ud med den barberede dusk. Det får din pik til at se større ud.”

”Jah, det tror jeg gerne,” jeg var temmelig forlegen.

”Godt, så ordner vi dig også dernede.”

De tog så begge fat på at barbere mig i skridtet. Pikken dirrede og dryppede mens de bøjede den frem og tilbage for at kunne barbere rundt om den. Så gned Ben babyolien ind og masserede mig fra brystet og ned til skridtet. Pikken lækkede i et væk nu. Den kløende fornemmelse i røven blev værre.

”Det tænder dig rigtigt, det her, ikke?” spurgte Pat.

”Jah, det tror jeg.” Jeg kunne se, at de også begge to var hårde nu. En våd plet havde vist sig på Pats trusser, og Bens pik fik hans jockstrap til at stå ud som et telt.

“Der er ikke noget med gætteri her. Du er så tændt, at du kunne sperme nu,” lo Ben. ”Nå. men inden Timmy spermer ud over sig selv, så lad os komme tilbage til arbejdet. Når vi nu er kommet så langt med Jern Henrik her, så kan vil lige så godt gøre ham færdig. Vi tager hans ben så snart jeg lige har lavet en ny runde drikkelse.”

”Hold op med at bruge det navn!”

Han stod ud af sengen og lænede sig over mod mig. ”Det er jeg ked af, undskyld Jern Henrik!” Så lo han og gik ud i badeværelset.

Jeg forsøgte at slå håndklædet tilbage over mig, men Pat hev det væk. ”Hej dit skvat, ødelæg det nu ikke. Vi kan da ikke barbere dine ben, når du har det håndklæde på. Vær nu ikke fjollet, slap af.”

”Jeg tror, jeg er nok bare lidt nervøs på grund af alt det der, jeg fortalte dig om før. Jeg mener, jeg vil ikke have, at I skal få en forkert opfattelse, og Ben bliver ved med at drille mig med det der dumme øgenavn.

“Godt nok, men du fortjente det. Men ved du hvad, hvis du har lyst til at sutte pik, så har jeg ingen problemer med det. Rent faktisk…”

”Hvad handlede det om?” spurgte Ben, da han kom ind med drinksene. Vi var alle tre ved at være en smule påvirkede nu.

”Ikke noget,” sagde jeg hurtigt.

”Tim har suttet en pik,” sagde Pat sådan ganske ligefrem, ”og han er helt ude af koncepterne over det fordi det tændte ham.”

Jeg blev helt lammet, Hvordan kunne han fortælle det til Ben?

”Er det sandt?” spurgte Ben. ”Tag det bare roligt. Jeg mener, vi laver alle noget lort, og det rager mig, om du tænder på fyre.”

”Men hør nu jeg er ikke bøsse. Jeg er ikke med på den slags,” forklarede jeg. ”Det skete bare, selv om jeg ikke ville."

”Lige meget, men har du lyst til at sutte min?” Han lo og lagde sig ned ved siden af mig, nippede til sin drink og gned bulen på hans jock.

”Nej!” råbte jeg fast besluttet på ikke at havne i sådan en situation igen. Jeg forsøgte at få fat i mit håndklæde, men Pat kastede det hen i den anden ende af værelset.

“Fald ned,” sagde Pat, flip ikke ud over det, han drillede bare. Du protesterer alt for meget. Vi har set din pik, den er stiv, og det er vore også. Vil du føle dig bedre tilpas, hvis vi også strippede?”

Han rejste sig op og tog trusserne af. Hans ni en halv tommers pik stak lige frem, og spidsen glimtede af precum. Samtidig trak Ben sin jockstrap af. Hans otte og en halv tomme fede pik klaskede hårdt mod maven.

”Er du så glad? Nu er vi alle sammen både nøgne og hårde, så hold venligst op med at flippe ud. Lad os så blive færdige med dig, læg dig ned.”

Jeg lå så der på sengen, mens de barberede de korte stubbe af mine ben, På ingen tid var de oppe ved mit skridt igen og flyttede rundt på min pik og klunkerne mens de gjorde det færdigt. Jeg skælvede, og håbede, at jeg ikke ville sperme lige her og nu. Jeg holdt øje med deres pikke, som svingede hen over mig, mens de arbejdede. Pat smilede, da han opdagede, hvad det var, jeg kiggede på.

”Altså du er bare lidt for meget: Af en at være, som insisterer på ikke at være bøsse, er du ret interesseret i min pik. Er du sikker på, at du ikke vil smage den?”

Min stemme rystede, da jeg svarede: ”Glem det, eller jeg går. Jeg har sagt dig, at jeg ikke gør sådan noget.”

"Alright, Mr. Sensitive. Vend dig om, så vi kan ordne dig bagpå benene.”

Det gjorde jeg så og sørgede for at presse endeballerne sammen, så de ikke kunne se mit udvidede og opsvulmede hul. De arbejdede sig hurtigt op ad mine ben, Pat følte med en hånd hen over mine endeballer, jeg skælvede og den kløen inde i mit hul blev værre.

”Du har en stor røv, det er ikke så underligt, at de kalder dig Melonerne.” Han plantede et slag på røven. ”OK, op med dig så vi kan komme videre med ham her Charley Chimpanse.” Han nikkede hen mod Ben, som gav ham fingeren og smed sig på madrassen.

Stadig temmelig nervøs lagde jeg mig på knæ. Vi begyndte ved fødderne og arbejdede os op mod knæhaserne. Så fortsatte vi op ad hans lår mod klunkerne. Jeg så hvordan det rykkede i hans store pikhoved efterhånden som vi kom nærmere. Så spredte han benene.

”Sørg for, at I får det hele med dernede. Jeg vil ikke have noget til at stikke ud under svømmebukserne.” Jeg svedte kraftigt, mens jeg barberede ham omkring pungen.

”OK, så vender du dig, så vi kan få has på bagsiden af dine ben,” instruerede Pat.

Ben drejede sig om på maven. Hans faste, runde behårede baller var lige ud for mit ansigt. Jeg trak ned til hans fødder og begyndte at barbere. Det samme gjorde Pat, og vi arbejdede os opad igen. Snart nåede vi hans røv.

”Ved du hvad,” bemærkede Pat, ”din røv ser helt fjollet ud med al det hår, når nu dine ben er glatte.”

Ben tænkte sig om et kort øjeblik, “Så tag det af.” Han spredte benene, så jeg kunne se hans hårede nødder der mellem benene. Nu rystede jeg endnu mere, og jeg frygtede, at pikken skulle lække på sengen.

Pat bemærkede min nervøsitet. “Køl ned, hans numse bider ikke.”

”Næh, selvfølgelig ikke,” sagde jeg, og vi gik i gang med at fjerne hårene fra Bens bagdel. Kort efter var de glatte som en babynumse.

”Hvad med revnen?”

”Ja, hvad fanden, tag den med.”

”Jeg håber, du var grundig, da du tog styrtebad.”

”Fuck, dig.” Han tog fat med begge hænder og spredte ballerne. Hans revne var sort af hår. Pat og jeg arbejde os nedad. Jeg følte, hvordan jeg dryppede precum ned ad benene, Vi barberede ham omhyggeligt rundt om røvlæberne og ned til begyndelsen af pungen.

Da vi var færdige, gav Pat ham et klap på enden. ”Nu er du et helt nyt menneske. Du må veje mindst 10 pund mindre.”

Ben hoppede ned og kiggede sig i spejlet. Pikken stod frem tyk og uomskåren og nærmest halvhård. Den mørke pikdusk var de eneste hår, der var ladt tilbage. Lige som vi andre var han lidt småfuld.

”For pokker, det ser fedt ud.” Han vendte sig om og kikkede over skulderen for at se røven i spejlet. ”Fedt.” Han greb ned og tog fat i pikdusken og nosserne. Det virkede, som om han overvejede noget, mens han studerede sit spejlbillede. Hans pik voksede imens.

“Hvad synes I, skulle jeg?”

“Det er helt op til dig selv.”

”Hvad om I barberede nosserne og trimmede dusken?”

”Helt i orden med mig. Hvad synes du Tim?”

Jeg var helt fortumlet. “Fint.” Pikken lækkede mere precum, og det kløede og dunkede I røven. Hvorfor var jeg så tændt?

“Det virker som om du virkelig er med på den idé.” lo Ben mens han så på, hvordan en streng pikvæske dryppede fra min pik. ”Hvad nu, når de er barberet, så kunde du måske tænke dig at slikke dem.”

“Stop, fuck dig,” råbte jeg. Jeg var med det samme klar over, at jeg overreagerede, men jeg var så følsom over for enhver bemærkning om at jeg skulle være bøsse, at jeg ikke kunne stoppe det.

“Hvad er dit problem, mand?” sagde Ben noget irriteret. ”Det var ikke mig, der kom ind i bussen i dag og lignede en spermfabrik. Og hvad var det med det optrin ved rastepladsen?”

“Der foregik ikke noget, for fanden! Jeg er ikke bøsse! Så hold op med det der.” Jeg var virkelig ophidset nu.

Pat havde hentet en saks I sin toilettaske, og kom nu tilbage til værelset med pikken dinglende foran sig. ”Kunne I to lige køle lidt ned, og lad os så blive færdige med det her.”

Ben trak vejret dybt ind. ”OK, undskyld Tim, kom her og sæb mine nosser ind.” Han spredte benene godt ud.

Jeg så derhen, knælede ned og smurte hans behårede nosserpose ind i barbercreme. Min pik lå helt op ad maven, og jeg mærkede, hvordan precummet løb ned ad både mave og ben. Så tog jeg shaveren og begyndte at barbere. Imens var Pat begyndt at klippe pikhårene, så der kun var nogle korte stubbe tilbage. Jeg forsøgte at undgå at ryste på hånden. Jeg stirrede på hans pik, som han flyttede først for Pats arbejde så for mit.

“Hej vær forsigtig der nede, Parker,” sagde Ben, som bemærkede min nervøsitet. ”Du skulle nødig skære noget af, som ikke skal væk.” Han så, hvordan det løb ned ad mit ben. ”Det vil nok være bedst, hvis du køler lidt af, ellers sprøjter du meget snart.”

Jeg var ved at blive temmelig sur over Bens drillerier, men besluttede at lade den her passere, da vi nu var næsten færdige. Så kunne jeg gå tilbage til mit værelse og forhåbentlig slappe af efter denne endeløse dag.

Jeg blev færdig med hans nosserpose. Men slap den ikke af syne. Den mørkebrune hud lå glat og silkeagtig rundt om hans store nødder. Pat blev færdig med at trimme og overtog shaveren. Han arbejdede rundt om Bens dusk, ind til den dannede en pæn firkant lige over hans pik.

Ben kiggede efter i spejlet. ”Hold op mand, det ser fedt ud!”

”Fedt mand.” sagde Pat og lagde sig ned på maven. ”Så er det med at komme tilbage til arbejdet her, inden du sprøjter på spejlet.”

”Årh, hold da kæft, det er ikke mig, der er lige ved at sprøjte over det hele.”

Ben og jeg gik tilbage til sengen og barberede Pat bag på benene. Hans svagt behårede runde endeballer var lige foran mig. ”Hej folk, tag røven med.”

Pat var helt klart tændt nu, han lo og vrikkede med røven. Ben og jeg arbejdede os hen over hans faste baller. Så spredte han benene og vi tog så også fat på revnen. Han følte med hænderne hen over den glatte hud.

”Wow, det føles fedt.” Han drejede sig rundt, og fremviste sin stive pik. Der hang en streng precum fra den, men Pat virkede upåvirket. Mit hjerte bankede. Han spredte benene og tog om pungen.

”OK, så gælder det nosserne, Tim, du er eksperten.”

”Joh,” mumlede jeg og begyndte at smøre hans klunker ind med rystende hænder. Ben, som knælede på hans anden side, holdt øje både med mig og Pats skridt.

”Hvad med din dusk, mand? Vil du have den trimmet som min eller helt væk sådan som Jern Henriks?”

Pat tænkte sig om et øjeblik. ”Ved du hvad, jeg tror, jeg vil prøve at få den helt væk. Det ser ret sejt ud på Tim.”

”OK, mand, når du siger det,” grinede Ben mens han smurte Pats dusk ind. Han skubbede Pats store pik ned mod mig lige som jeg var færdig med hans klunker, og snart var hans skridt lige så hårløst som mit. Han lod sin hånd føle hen over det hele.

”Wow, det er fucking underligt, men det føles ret hot. Prøv at mærk.”

“Um, jeg, uh …” Jeg ville men var bange for, at det bare ville fremkalde endnu en runde bemærkninger. Pat greb min hånd og pressede den mod hans skridt. Den silkebløde hud var lækker at røre ved. Min hånd traf hans hårde pik.

”Kan du lide det?” spurgte Pat og så lige på mig.

”Jah, det er OK, ” nærmest hviskede jeg. Jeg mærkede, hvordan den knop i min røv dunkede og det føltes som om pikken blev endnu hårdere. Endnu en stor dråbe precum dryppede fra pikken og landede på hans ben.

”Hej, du drypper på mig, mand. Slik det af.”

”Fuck dig!” Det var som et chok for mig, at han ville sige sådan noget.

Han holdt om mit håndled med et fast greb. ”Hør her, Jeg har forsøgt at håndtere det her på den venlige måde. Jeg har reddet dig ud af diverse kniber, og det kun fordi jeg kan lide dig. Og vi har også tosset rundt med forskellige fyre før, så det er ikke noget stort problem. For fanden, Ben og jeg har hakket den af sammen adskillige gange, vi har endda suttet hinanden. Det er bare skægt.”

Fortsættes
Kommentar