Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Christian og Rasmus på efterskole 3. , rettet.

(Christian og Rasmus på efterskole. , rettet.)

Karakter: 4.5/16
Visninger: 14293

Af: christian.

Læs flere noveller af:
» christian.

Skriv til:
» christian
Tags: Unge
Så der kom jeg til at være centrum. I mellem to lækker drenge. Vi lå jo i en grav, så jeg blev automatisk mast imellem. Rasmus og Osval, fordi vi lå så tæt op af hinanden.
Så sagde Rasmus: magter i heller ikke mere?
Nnnæææ, var mig og Osval enig om. Der lå vi i et stykke tid klemt op af hinanden. Jeg skulle virkelig tænke på noget, som er så u-sexet, for ellers blev der bygget et telt i mine hvide shorts, hvor der har været en stiv tissemand lige siden mig og Rasmus kom her over.
Men der sidder vi bare i et stykke tid og snakker, men lige pludselig siger Osval: Jeg har hørt, at den dreng, der har den længste pik, ligger lige her i mellem mig og Rasmus. Og rejste sig lige lidt op og kikkede frækt på mig.
Rasmus lage sig på siden over mod mig. og sagde: Ja det skulle jeg også have hørt, Christian.
Jeg kikker på dem begge og vidst ikke, hvad jeg skulle sige andet end hhhhhøøøøøø.
Osval og Rasmus grinte og gjorde lidt nar af mig, men så sagde Rasmus. Må mig og Osval ikke godt se den, Christian. Med frækt ansigt. Imens kørte Rasmus sin hånd over mine hvide shorts, hvor jeg havde fået en stiv tissemand.
Rasmus grinede lidt til Osval.
Lige idet de var færdige med at grine, blev der mørkt, for lyset gik ud på grund af, vi ikke bevægede os i hallen. Der var helt mørkt, sår Osval viftede med armene. Rasmus havde stadig sin hånd over mine hvide shorts, men han tog lige en tur under min t-shirt og så lige under mine underbukser, hvor han lige ravede lidt i dem.
Osval fik tændt lyset. Rasmus rev ånden til sig og sad bare som før. Osval sagde: Nå måtte vi ikke godt se skolens længste pik, Christian? og satte sig så igen ved siden af mig. Så sagde Osval, at du har den næsten fremme med den bule, du har der . Du kan jo lige så godt tage dem af.
Rasmus siger: Ja den er jo så stor, at den ikke kan være i dine hvide shorts.
Osval rev mine shorts og mine ånderbukser af, uden jeg lige var bevidst om, at han gjorde det. Så jeg fik lige en maveslasker på maven. Der blev helt stille. Rasmus grinede af Osvals ansigts udtryk og gjorde nar.
Jeg ginede. Men jeg fik godt nok et rødt hoved af at blotte min tissemand på den måde. Min tissemand dinglede jo rundt i cirkler, fordi der blev pumpet blod ud i den.
Osval siger: Den er godt nok stor og pæn. Den kan du godt være stolt af Christian.
Rasmus spurgte om, hvor lang den var.
Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle skyde på. Øøøøøøømmmmm øøøøøøø 28 cm.
Hmm, siger Osval, det er nok ikke et dårligt bud. Såo lage han stille og roligt mine hvide shorts over min tissemand igen. og klappede den og grinede.
Mig og Rasmus ginede også, men jeg skulle lige komme til mig selv, efter jeg har vist min stive pik.
Rasmsu sage også, at vi skulle være på værelset nu, så vi sprang op af gravn og løb ud af døren til drengenes omklædningsrum og løb tværs over græsset.
Rasmus råbte til Osval: Ses!
Osval sage ilige måde. men så råbte han til mig. efter vi ikke kunne se ham mere: og Christian du har en lækker pik....................
fortsættelse
Kommentar

Navn:themissing
Dato:31/12 2011
Det er så frækt alle tre afsnit.. skriv til mig, når du skriver mere :) themissing@hotmail.com Hvilken efterskole går i på.. lyder skønt at I bor alene ;)