Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

christian og rasmus på efterskole 2 , rettet.

(Christian og Rasmus på efterskole. , rettet.)

Karakter: 4.4/15
Visninger: 15176

Af: christian.

Læs flere noveller af:
» christian.

Skriv til:
» christian
Tags: Unge
Rasmus og jeg gik ned i kantinen, for der var aftensmad om lidt. På vej der ned spurgte jeg Rasmus, om han vidste, hvad vi skulle have. Rasmus sagde, at han mente, at vi skulle have hjemmelavet pizza, og det var lige det, jeg trængte til. Da vi kommer der ned, kan vi se, der er gang i den i køkkenet.
Mig og Rasmus fandt os et sted at sætte os. Der var to rum i kantinen. Det ene var stort og det andet var lille med rulledøre. Alle borde i den store spisesal var dækket op, og et bord med 3 tallerkener inde i den lille spisesal. Der gik jeg og Rasmus ind. Jeg tog den side, hvor der var 2 tallerkener, og Rasmus tog den side, hvor der kun var en tallerken. Vi satte os og kiggede rundt. Rasmus sagde: sår mange er vi da heller ikke. Jeg sage, at der var vist noget med, at der kommer nogle andre, som vi ikke kender. Mig og Rasmus kiggede rundt længe, men der kom ikke nogen i lang tid. Vi var også i god tid.

Jeg får lige øjenkontakt med Rasmus. Han spurgte mig, om hans førsperm virkelig smagte godt. Jeg blev rød i hovedet igen. Jeg kunne jo kun nikke, som jeg gjorde på værelset. Han sagde, at jeg så sød ud på værelset, da jeg stod bare helt nøgen med en spjættende tissemand og med hans førsperm i ansigtet. Det klædte dig.

Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle sige, men det kunne også være lige meget, for de andre begyndte at komme. Der gik ikke ret lang tid, sår kom Osval. Han så os med det samme og gik lige over til os og satte sig ved siden af mig.
Hvad så gay boys? får I lavet noget fornuftigt? Og vi grinede.
Så sagde Rasmus: Ja det kommer an på, hvad fornuftigt er.
Osval sagde: Ja jeg nåede lige at spille noget pik, før jeg skulle her ned.
Nå nej, sagde Rasmus, det fik jeg ikke gort, men mig og Christian var i bad sammen, så der var da lidt at kikke på.
Så spurgte Osval, om vi var bøsser.
Så sagde jeg. At det måtte vi vel være, når du kalder os for gay boys. Det grinede vi alle af, og så sagde jeg: nej, selvfølgelig er vi da ikke bøsser.

Da vi hade grinet færdigt, måtte vi gå op og tag et stykke pizza. Da vi spiste, sagde læreren, at vi måtte gå, når vi var færdige med at spise.
Da vi havde spist færdigt, sad vi bare lidt og slog mave. Så spurgte Osval mig, om hvad det var, der var ved mit hår lige over højre øre? Osval prøvede lige at mærke det. Det er lldt stift. Jeg mærkede selv efter, og ja, det var nok noget af Rasmuses førsperm, som jeg glemte at tørre væk. Jeg fik øjenkontakt med Rasmus. Rasmus sagde, at det nok bar var ID-voks, som Christian ikke fik vasket ud. Jeg nikkede.
Osval sagde: Nå, jammen sår kan det jo være, I skal ud og kigge lidt efter hinanden igen ude på badeværelset senere i aften. Vi grinede igen.
Osval spurgte, om vi ikke ville med over i springhallen.
Jo jeg vil grande, og Rasmus vil også grande.

Vi gik fra bordet. Da vi kommer uden for, råber vi: ses! til Osval.
Osval råber igen.
Da mig og Rasmus kom over i husetm tog vi vores tøj af. Vi nåede slet ikke at komme ind på værelset, før vi havde allerede havde smidt vores trøjer og t-shirts.

Jeg kommer først ind til mit skab, og det var åbent i forvejen. jeg går i gang med at smide mine bukser, så jeg bukker mig lidt forover, så Rasmus kunne se min stramme røv uden på mine underbukser. Så Rasmus vælger lige at lave en nugi-lammer på mig, og den sad lige i mit hul. Jeg sprang op, og Rasmus presser mig op ad mit skab. Jeg kom til at stønne. Rasmus grinede. Jeg sagdem at det gjorde ondt. Vi tog vores shorts og t-shirts på. Rasmus havde nogle sorte korte shorts og en hvid t-shirt. Jeg havde hvide korte short og en sort t-shirt. Det var godt, vi skulle ud i det kolde vejr. for jeg hade fået stiv tissemand af den nugi-lammer, jeg fik af Rasmus, selv om det gjorde ondt. Det kunne Rasmus også se, så han sagde, at det var vildt, så meget dine hvide shorts kan gemme din pik. Jeg vidste jo godt, at det var ironisk ment, for man kunne virkelig se min pik.
Vi gik ud i indgangen og åbnede døren ud til det kolde vejr. Vi løb tværs over græsset. Da vi kom derover, havde jeg stadig en halvstiv pik, sår den faldt tungt i mine hvide shorts, som bare røber alt.
Da vi kommer derind, var Osval der.
Osval sagde: Det var da på tide homoer, med et smil.
Rasmus løb hen til ribben, hvor man stater fra og løb ned mod graven, hvor han lavede en salto, men stod den ikke.
Da var jeg allerede oppe på ribben, og jeg råbte til Rasmus: Jeg kommer og knepper dig.
Rasmus sagde: Du kommer bare.
Jeg løb og lavede dobbelt salto og stod den. Da var Rasmus allerede væk og på vej op på ribben igen.
Osval grinede og sagde: driller jeg og Rasmus dig Christian, siden din pik falder så tungt.
Jeg sage ja, I er vildt lækre, især dig Osval, med et smil.
Rasmus løb ned mod mig og Osval og stod sin salto lige foran mig.
Rasmus sage hej Christian og tog lige fat i min halvstive pik, og lagde sig bagud og sagde, jeg magter ikke mere.
Mig og osval ville lige tage den sidste tur, så da vi kommer derop, gør jeg mig klar til at løbe. Men lige idet jeg skulle til at løbe, valgte jeg, at jeg lige ville hive i Osvals pik. Han skreg, og jeg løb. Men han løb efter mig. Vi grinede på vej ned til Rasmus. jeg landede lige ved siden af rasmus på højre side, og Osval landede lige ved siden af mig......

Fortsætelse følger
Kommentar