Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En god kollega

Karakter: 4.1/7
Visninger: 8787

Af: rsk.

Læs flere noveller af:
» rsk.

Skriv til:
» rsk
Min nærmeste kollega en fyr på 49 år er en rigtig flot fyr, og indtil for nyelig troede jeg han var straight, men jeg skulle blive klogere, han har en søn på 22 der er om end endu skønnere end min kollega, han går til body building ikke for at blive stor og muskuløs siger min kollega, bare for at se godt ud og kunne nedlægge tøserne.

En del af vores arbejde foregår i provinsen, hvorfor vi ofte bor på hotel sammen, men altid på enkelt værelser, osse fordi vi tit har arbejde vi skal ha’ gjort om aftenen, og det var lige det der var sket, hvorfor jeg tideligt næste morgen, gik hen til min kollegas (Arnes) værelse for at få ham til at se på det jeg havde lavet, efter jeg havde banket på et par gange, lød det indefra, hvem er det, jeg svarede det var mig.

Arne lukkede op med et håndklæde om livet han var lige i bad sagde han, men kom ind jeg er næsten færdig, han gik i badeværelset jeg satte mig på den enlige stol.
Arne havde også arbejdet kunne jeg se, for hans bærbare stod tændt på skriverbordet, noget bekendt fangede mine øjne, på proceslinien stod der ”boyfriend.dk findes”, jeg så efter endnu en gang, men rigtig der stod sku boyfriend, nu er jeg jo ikke af den nysgerrige slags, men jeg tog fat i musen og åbnede siden, jeg ventede at komme frem til forsiden, mennej jeg kom direkte ind på Arnes site, hans nickname kendte jeg godt jeg havde kigget på det et par gange, ikke mindst på grund af det gode galleri der viste en velvoksen fyr med en pik i overstørrelse, en af den slag man sjældent møder.

Jeg viste fordi jeg hade kigget billeder et par gange, at han var aktiv viste jeg fordi, at jeg havde set det nickname i chatten hvor han søgte fyre, osse aftenen før hvor jeg prøvede det samme, dog uden resultat, der var ikke mange bøsser herude i provinsen der vil komme til det lokale hotel.

”Det var ikke meningen du skulle se det”, lød det pludselig bag mig det var Arne der var kommet ud af badeværelset, uden jeg havde hørt det, kun iført underhylere. ”Ja nu har du set det, men du må sku love at holde tæt, min kone og børnene, skulle sku helst ikke vide noget om det”.

Jeg lovede at holde tæt, og vi talte sammen om hans liv som bi. At jeg var bøsse har jeg ikke lagt skjul på, men aldrig sagt højt, da jeg ikke mener det kommer kollegaerne ved, for hvad vedkommer mit sexliv firmaet og kollegaerne. Jeg fortalte ham at jeg aldrig havde haft mistanke, og at jeg rent faktisk var bøsse, han viste det godt sagde han, men havde aldrig haft mod til at ligge an på mig, af frygt for det skulle slippe ud i firmaet og at hans kone skulle hørte det. Jeg forsikrede han endnu en gang om at jeg holdt tæt.

Vi sad ovefor hinanden jeg på stolen han på sengen, jeg kunne se den store bule i underbukserne, jeg kunne ikke lade være med at stirre på bulen. han lagde hånden på bulen kiggede mig direkte i øjenene og spurgte, har du lyst? Jeg var ikke sen til at svare ja, for fandeme havde jeg lyst, jeg havde haft lyst hver gang
jeg havde set hans store pik i hans galleri, jeg rejset mig og begyndte at klæde mig af, og da jeg vendte mig for at lægge skjorten på stolen, mærkede jeg hans hånd på mine baller han følte ganske let uden på min jeans, og sagde den røv har jeg længe haft lyst til. jeg vendte mig og kiggede på ham og sagde, nu er den din.

Da jeg stod nøgen foran ham og han havde smidt underhylerne, trak han mig ind til sig og begyndte at kysse mig først blidt så krævende, han blev ved med at kysse ført på munden, derefter min krop, han forsatte nedaf, kyssede og kælede men han ivrige hænder masserede mine baller, han slikkede på sin langemand og stak den langsomt op i røven på mig, åh det var skønt, jeg var nu så liderelig at min krop sitterede, jeg havde ikke fået sex en uge, det havde han heller ikke fandt jeg ud af.

Han trak mig ned på sengen og vi tog os en lang 69er, at han havde slikket pik før mærkede jeg tydeligt. Jeg havde hans skønne store pik i munden, hans pikhoved var enormt og pikken var tyk og lang, jeg måtte gabe så højt jeg kunne, kors hvor han smagte godt. hans stødte sin pik længereog længere ned i halsen på mig, og pludselig kom han i en gigantisk udladning som nær havde kvalt mig, han blev ved med at pumpe sperm ned i halsen på mig jeg trak mit hoved tilbage og lod resten flyde ud over mit ansigt. Han blev ved med at slikke min pik, han vil tilsyneladende osse ha min sperm, og da jeg var klar lod jeg den komme, han slugte det hele. Da vi havde ligget lidt, vendte jeg mig om så vi kunne se hinanden i øjnene, han smilede og sagde det var sku dejligt lige hvad jeg trænget til, herefter begyndte vi igen at kysse og han slikkede sin sperm af mit ansigt og stak tungen ind i munden på mig så jeg fik mere af hans sperm, sperm smagert dejligt.

Da vi var færdige gik vi i bad vi vaskede hinanden over hele kroppen, det var skønt at mærke ham massere sæben ind overalt, jeg gjorde det samme på ham.

Efter endt arbejdsdag, kom vi tilbage på hotellet, han spurgte om jeg kom ind til ham, jeg sagde der var lige noget jeg skulle ordne, så kom jeg. jeg skyndte mig at klæde mig af, og gik ud i badeværelse og skruede håndbruseren af, den kunne lige nå ud til toilettet, jeg havde prøvet det før, vi boede altid på dette hotel når vi var i denne del af landet, jeg fik skyllet min røv ren, vaskede mig og tog jeans og skjorte på, ingen underbukser, jeg gik ud på gangen og hen til Arnes værelse, han sagde straks kom ind da jeg bankede på.

Han lå på sengen uden en trevl og med sin enorme stive pik strittende lige op i luften, tag for dig sagde han med et smil, jeg lagde mig på knæ på gulvet, hvorfra jeg kunne nå han pik med munden, jeg tog den helt i bund, Arne stønnede, hold da kæft hvor du kan ta en pik i munden, men kan du osse ta den i røven.
Jeg rejste mig og sagde med et skævt grin det skal sku komme an på en prøve, jeg smed jeans og skjorte, Arne satte sig op og begyndte at slikke min pik, han er rigtig god til det.

Jeg trykkede ham tilbage på sengen og satte mig overskrævs på hans pik og lod min røv køre frem og tilbage over den, jeg tror den voksede yderligere. Arne havde lagt condomer og glidecreme parat på natbordet, han rakte nu ud efter det og begyndte at smøre mit hul, han lod et par fingere køre helt ind, jeg stønned af liderlighed, så sagde han op på knæ, nu skal du sku ha pik, jeg bøjde mig først ned og tog en flaske påoppers fra min bukselomme.

Det ser sku skønt ud, poppers forhøjer nydelsen, sagde Arne, han havde nu taget condomet på og jeg lagde mig på knæ, tog et ordentligt snus poppers i begge næsebor, rakte flasken bagud til Arne, han tog også et par ordentlige indhaleringer, gav mig flasken tilbage og rettede sin pik direkte mod mit liderlige hede hul, ganske langsomt kørte han pikken op i mig, det var skøn, den store pik jeg kun kendte fra hans galleri var nu helt i bund, han lå ganske stille før han begyndte at kneppe mig, jeg nød det og tog endnu et snus i poppersflasken, han kneppede længe og dybt, vi skiftede stilling et par gange før han bad mig ligge mig på skriverbordet, jeg tog en pude fra sengen og lagde mig på ryggen på den.

Han tog min ben og lagde dem op på sine skuldre, min røv var nu direkte ud for hans stive pik, og jeg mærkede han førte den lige inden for ringmusklen, han kørte den lidt frem og tilbage i åbningen ikke helt ud kun til kanten, så det store pikhoved lige inden fo, jeg tiggede ham om at kneppe i bund, og pludselig i et eneste støde kom den i bund, han var skøn, i denne position hvor han stod op og kneppede, kunne han komme helt i bund i hvert stød,og han stødte til, men smerten gjorde mig blot mere liderlig og jeg tiggede om at gøre det endnu hårdere hvilket jeg ikke skulle be om to gange, han hamrede sin pik op mig i hvert eneste stød,jeg undertrykte mine skrig af hensyn til de øvrige gæster på hotellet, der ikke var så lydisoleret, jeg hade hørt adskellige kneppelyde på dette hotel, Arne kom i en kæmpe orgasme, og jeg kom samtidig, han lagde sig ind over mig og pustede og kyssede mig, stønnede du har den skønneste røv nord for Middelhavet, han slikkede min pik og mit maveskind rent og sage ah hvor skønt.

Hans pik gled ud af mig og jeg lagde mig over på sengen mens Arne gik på badeværelset for at smide condomet der hang fuld af hans fede sperm slapt ned fra hans halvstive pik. Kon kom tilbage og lagde sig ved siden af mig kyssede mig og sagde, du lagde vel ærke til at der lå flere codomer på natbordet, det havde jeg set, han forsatte, vi kan jo købe en ny pakkke i morgen.
Han kneppede mig to gange mere den nat, vi boede på hotellet tre nætter mere, det var ikke meget søvn vi fik, og jeg var godt øm i røven da vi kørte hjem, lige inden vi kom til København svingede Arne ind på en P-plads og sagde her kommer jeg en gang imellem, kom, han trak mig ind på toilettet, trak mine bukser ned og tog pkken frem du skal sku lige ha en tur til, han smurte min røv og tog et condom på, jeg fattede poppersen og tog et snus, lænende mig op af væggen og modtog hans pik, den var stor og mægtig som den plejde at være, pludselig gik døren op og en fyr kom ind, vi havde ikke lukket døren, og en stemme sagde, jeg synes nok det var din bil jeg så derude, en ganske ung fyr kom helt frem til jeg kunne se ham, det ser godt ud må jeg være med spurgte han og uden at vente på svaret trak han sin pik frem og begyndte og ornanere, han gik ind foran mig satte sig ned og tog min pik i munden og begyndte at slikke den, og med Arnes pik i røven og min pik i den unge fyr mund varede det ikke længe før jeg kom, fyren slugte min sperm og sagde det smagte sku godt, hva med dig Aren har du lidt til overs til mig, Arne trak pikken ud af min ømme røv, og kommanderede den unge fyr op af væggen, og uden at skifte condom kørte han sin fedtede pik op i ham, jeg satte mig foran fyren som han lige før havde siddetforan mig og tog hans pik i munden, det var en go pik i middel størrelse, så jeg kunne tage den helt i bund, Jeg kunne mærke at Aren ikke skånede hans røv, for fyrens pik blev banket ned min hals i samme takt som Arne kneppede ham, de kom næsten samtidig Arne med et ordentligt stød op i røven på fyren som samtidig skød sin ladning ned i halsen på mig.

Tilbage i bilen fortalte Arne mig at det var det motorvejstoilet han oftets kørte til når han trængte til en fyr, og der var næsten altid bid, når der var fyrafenstrafik, der var en del der kendte hinandens biler og når først den ene var kørt ind kom der gerne et par stykker mere.

Arne satte mig af ved gadedøren og sagde: ”Ja vi skal jo afsted igen i næste uge, vis ses”

Kommentar