Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Hingsten

(En god kollega)

Karakter: 4.5/4
Visninger: 7151

Af: rsk.

Læs flere noveller af:
» rsk.

Skriv til:
» rsk
Min kollega Arne og jeg arbejder stadig ofte i provinsen, og der er kommet en ny motivation til at overnatte derude i det danske land, Arne er ganske viril, og han knepper mig med stor iver når der er mulighed for det, han har taget mig med til flere p-pladser hvor der er gang i den, så ud over Arnes pik får jeg en del andre.
I en uge hvor vi skulle til Sdr. Jylland siger Arne, så skal du møde en af mine særdeles gode venner, de kalder ham for hingsten, du må selv finde ud af hvorfor siger han med et sjofelt smil.

Da vi når frem til den lille landsby hvor hingsten boede kørte vi op til en gammel muremester villa, Arne trykkede i hornet, lidt efter gik hoveddøren op og en lille spinkel fyr står i døren, da han ser det er Arene lyser han op i et stort smil og vinker os ind, det var ikke hingsten men hans ven, Hingsten selv kommer ud i entreen, han er en fyr på over 2 meter med en skulderbrede noget ud over det sædvanlige, han har et stort flot veltrimmet fuldskæg, en rigtig bear type, han slår en dejlig skraldlatter op da han ser os, men er det ikke min gode ven Arne der kommer der, hvad er det for en lækker fyr du bringer til skafottet, ham må jeg da se lidt nærmere på, men først skal vi ha os en øl.

Mens vi drikker vores øl studere jeg hingsten lidt nærmere, han er særdeles veltrænet, hans kortærmede t-shirt kan på ingen måde skjule hans muskuløse overkrop, ligesom hans meget løsthængende bukser ikke kunne skjule der var noget stort i dem, det var måske derfor han kaldtes hingsten, han er ca. 40 år og aldeles lækker solbrun, noget der skal vise sig han er over det hele.

Nå skal vi gå en tur i det allerhelligste spørger hingsten da vi havde drukket vores øl, for det er vel det der meningen ikke Arne, jeg har sku lyst til at tjekke den fyr lidt ud, så må du lege lidt med den lille, og han nikkede mod hans ven der smilede og nikkede, det vil da være dejligt sagde han.

Hingsten gik først ned af trapperne til kælderen, han fandt en nøgle frem og låste op til et kælderrum der henlå i total mørke, men såsnart han havde tændt lyset, var det første jeg fik øje på en sling der hang midt i rummet, der var et par brikse og på vægene hang der en del sexlegetøj, der var et stort udvalg i dildoer og plugs i alle størrelser, jeg stirrede lidt på herligheerne.

Så er det af med kludene drenge, nu skal Arne og jeg lege, og dig sagde han til mig, hvad har du at byde på, har han en røv der kan ta imod Arne, Arne bekræftede at min røv kunne bruges. Hingstens ven der hed Rune og jeg smed hurtigt tøjet. Ikke dårligt var kommentaren fra hingsten smuk krop, smuk røv. Rune der var meget spinkel afslørede en for hans krop særdeles veludviklet pik som allerede var halv stiv.

Hingsten trak mig over til en briks og begyndte at lege med min krop, hans kæmpe hænder undersøgte hver milimeter af min krop, der efter gik han på opdagelse med sin tunge, han slikkede mig fra top til tå, så jeg dirrede af liderlighed, hans evne til at slikke pik var formindabel, men kun lige til kanten hvor jeg var ved at komme så sluttede han.

Arne var i fuld gang med rune, jeg kunne se dem i en heftig 69-er, med en af Arnes fingere opppe i røven på Rune, Rune slugt Arnes pik til roden og han mundkneppede ham helt ned i halsen, han havde prøvet det før.

Kom så, Hingsten havde rejst sig du skal over i slingen, nu må du sku prøves, han smed hurtigt t-shirten og de løse bukser, der var ikke noget inden under, og nu så jeg hvorfor han blev kaldt hingsten, en enormt overdimisioneret pik stod direkte ud fra hans smalle hofteparti, ikke siden jeg Carlos jeg mødte på Tenerife, læs om han i den første del af dagbogen, har jeg set noget lignende, hingsten pik stod i en lidt opadvendt bue, og en flot stor nossepose hang under den, jeg gøs ved tanken om at den skulle op i mig.

Hingsten tog mig i en eneste bevægelsen og lagde mig op i slingen, han gik i knæ og kysse min pik hvorefter hans tunge søgte min røv, aldrig er jeg blevet rimmet som jeg blev det nu, hans tunge masserde mit hul for tilsidst at rænge ind gennem ringmusklen, mine støn og min liderlige småskrig tiltrak sig Rune og Arnes opmærksomhed, de kom hen og så på Arne stillede sig hved mit hoved og da hans skønne pik var ganske nær min mund måtte jeg ta den han stødte til så jeg var ved at blive kvalt, Rune stod på den anden side så jeg måtte osse ta hans pik i munden på skift med Arnes, de var begge to meget krævende og stødte ders pikke dybt ned i halsen på mig.

Hingsten stoppede med at rimme mig, han tog en stor dildo fra samlingen gav den et condom på, smurte en godt ind i glidecreme, hann satte de med mit liderlige hul, ganske langsomt gled den op i mig, den var enorm, jeg vred mig noget både af liderlighed og af smerte, Arne kom mig til hjælp med en flaske poppers, jeg tog et ordentlig drøn i hvert næsebor, Arne stak straks sin pik ind i munden på mig hans erfaring er, at jeg slikker som en gal når jeg får poppers, samtidig havde hingsten fået dildoen helt i bund, jeg var udblokket til det yderste, og fik igen et snus poppers, hvorefter hingsten ganske langsom begynder at arbejde med dildoen, mine ben var spændt fast til kæderne hvorfor jeg ikke kunne komme væk, det ønsked jeg heller ikke, men tanken var der, lidt efter lidt havde min røv vænnet sig til størrelsen og den gled nu lettere frem og tilbage i mig, havde jeg ikke haft de to pikke på skift i halsen havde jeg nok skreget højt af liderlighed, for sjælden ter jeg blevet brugt så kraftigt.

Nå skal vi se om han kan ta en voksen mands pik sagde hingsten og trak dildoen ud, han tog et condom på og smurte både mig og pikken ind i eksta meget gldecreme, han rettede pikken direkte mod mit røvhul, dildoen havde gjort sin virkning, så mit røvhul var allerede vænnet til noget stort, men hingstens pik måtte lirkes ind, den var enorm, Arne var parat med både poppers og pik, så jeg ikke kunne skrige, med besvær nåede hingsten i bund, han lod pikke hvile lidt før han begyndte at kneppe mig, aldrig havde jeg prøvet noget lignende.

Hingstens pik bearbejde min røv med stigende ensensitet, jeg vred mig så meget jeg formåede af liderlighed, Arne beholdt sin pik i halsen på mig og Rune var gået i gang med at slikke min pik, han tog den helt til roden, lokalet roterede for mine øjne da jeg fik orgasme, orgasmen rullede igennem min krop som den ingen ende vil tage, hingsten stødte sin enorme stav totalt i bund hvor han afleverede sin ladning i mit ømme hul, jeg lå totalt udmattet i slingen, min røv var totalt udblokket, jeg tror sku han skal fistes næste gang kom det fra hingsten mens han løsnede mine ben fra slingen så jeg kunne komme ned, hingsten hjalp mig over på en briks, hvor han stak mig en øl fra et køleskab der stod i rumet.

Såmå et hist være vores tur sagde Arne til Rune, op i slingen med dig jeg trænger til den skønne røv, Rune var straks parat i slingen, Arne tog et condom på, og uden forspil gik han direkte i gang med at kneppe Rune der ikke så ud til at være ked af det, han fik slingen til at gynf¨ge i modsat takt så Arnes pik gik kraftigt i bund, hingsten kom med små tilråb til dem, og med en rytme i højeste gear stivned Arne pludselig han trak pikken ud af Rune hev condomet af og han udgød sin ladning ud over Rune spinkle krop, selv om jeg om morgenen havde tømt Arne ved vores faste morgen pul, kom han i en kaskade af sperm, Arne bøjede sig ned og tog Runes pik i munden og begyndte at slikke ham, heller ikke Rune kunne holde ret længe før han sprøjtede, aren tog hele ladningen i munden og tømte Rune samtidig med at han slikkede sin egen sperm af Runes krop.

Er der flere øl spurgte Arne m,ed et stor grin han gik og tog to øl fra køleskabet knappede dem op og stak den ene til Rune med ordene, tak for kampen, det må vi snart gøre om.
Hvad med dig sagde han til hingsten kan han bruges, svaret kom promte han skal bruges, med lad os lige få lidt mad, i overnatter vel her, der kommer et par gutter i aften som uden tvivl vil nyde ham, du kender dem godt Arne, de er særdeles virile, ham der er vild med at kneppe din røv kommer osse Aren.

Jeg viste ikke Arne lod sig kneppe, så jeg kiggede på ham, han nikkede til mig, og sagde ja ind i mellem skal jeg sku osse ha en god pik, men det får du nok at se.

Hvad der sket den aften og nat det kommer senere, men det var ikke kedeligt.

Kommentar