Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Brev 12

(Brev)

Karakter: 4.8/5
Visninger: 6039

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Breve fra en landflygtig
12. Brev

Bissen

Personer: John, lærer.
Jonas: elev i Johns 10. klasse.
Martin og Mikkel, Jonases kammerater
Brian, bissen fra 8.klasse.

Det var langt over midnat, da jeg så ham – og han så mig. Han sad i min lædersofa ved siden af Jonas, De kiggede begge på tv’et, hvor jeg kunne se, at de kørte videoen fra anlægget. Den var ved at være på slutningen, og begge deres stive pikke stod ud af bukserne.

”Hej John, kom lige her hen,” sagde Jonas, ”der er en, du skal hilse på. Må jeg præsentere, Brian fra 8. klasse. Men I kender måske allerede hinanden?” lo han, og Brian lo med.
Jo kende ham, det gjorde jeg. Jeg kendte straks den spraglede sweatshirt, som han næsten altid gik i, men selv uden den, havde jeg straks genkendt ham på det brune, kraftigt krøllede hår, hvoraf en stor tot altid faldt ned over panden og det ene øje. Og så udstrålede han trods alt en ikke ringe grad af charme. Jeg tror alle lærere på skolen vidste, hvem Brian fra 8. var, og hvad han var for en. Han gik blandt os lærere aldrig under anden betegnelse, end ”Bissen”. Nu har ham Bissen igen været på spil og …. Ja, og så var der ingen grænser for, hvad man fortalte. Jo, det var der så alligevel, skulle det hurtigt vise sig.

”Gå pænt hen til Brian og tag venligt imod ham, du ved, hvad jeg mener.”

Jo, det vidste jeg jo nok, men jeg måtte protestere, det her var en fest kun for afgangsklassen, ja, altså afgangsklassens drenge, ja, og så for nogle af deres nære venner. Altså.

”Jamen, nu skal du bare høre, John, hvad jeg har tænkt, så er jeg sikker på, at du bliver glad, og også vil synes, at det var en smadder god idé at invitere Brian,” sagde Jonas. ”Jo, nu går vi jo ud af skolen, og så var der slet ingen til at passe på dig og fortsætte din træning, og så var det, jeg tænkte, at ham Brian, han måtte lige være den helt rigtige til at erstatte mig. Lyder det ikke fedt? Og så er han der måske endda i hele to år endnu.”

Jeg var mildest talt lamslået. Nu havde jeg lige gået og troet, at den historie var forbi, og jeg igen kunne komme til at leve et normalt lærerliv, så ..

”Nøh, jeg ved nu ikke …”, stammede jeg.

I samme øjeblik lænede Brian sig frem og med en hurtig bevægelse fik han fat om min pung med den ene hånd. Så lænede han sig tilbage igen og trak mig derved helt op mellem sine ben.

”Hvad ved du ikke?” nærmest snerrede han. ”Du vil da ikke sige, at du ikke er glad ved at få mig til at passe på dig, vel?” og så klemte han hårdt om klunkerne, så jeg stønnede.

”Øh, jeg …avvvv,” udbrød jeg, da han igen klemte til.

”Jeg sagde, er du ikke glad?” sagde han igen og øgede presset.

Jeg skulle ikke nyde mere, så jeg stammede: ”Jo, jo, jeg er glad.”

”Hvad er det sådan, du er glad for?” sagde han, og øgede igen presset.

”Jeg er glad for, at du overtager Jonases job,” stammede jeg.

”Se, det glæder mig at høre,” sagde han, ”og du kan være sikker på, at jeg nok skal passe rigtig godt på dig, måske træne endnu hårdere med dig, end Jonas har gjort, jeg tror, jeg kender endnu flere gode lege,” og så grinede han. Og så har jeg nogle gode venner uden for skolen, som kan hjælpe med træningen, når vi ellers har fri. Og så grinede han endnu højere.

”Og skulle du så ikke se at få sagt pænt goddag til mig og ham her,” sagde han og nikkede ned mod sin pik, der hele tiden havde stået stiv og strunk ud af hans åbne bukser. En ganske betragtelig pik, skulle jeg hilse at sige, ikke mindst af en dreng fra 8. klasse at være, og i løbet af de sidste par uger, var jeg blevet en hel del bedre til at vurdere den slags. Lige så lang som Jonases, men en del tykkere. En pik, som i mine natlige fantasier eller drømme de næste dage, uger, måneder, ja, og ikke mindst de to år her i eksilet, skulle vokse og vokse. Kun en blev i fantasierne endnu større, ja var det allerede, da jeg tre uger efter lige inden sommerferien begyndte, blev præsenteret for den, og smagte den både i munden og …. Men det kommer først i et nyt brev.”Lad mig så høre, en rigtig pæn velkomst”, sagde Brian, ”og jeg klemmer hårdere og hårdere, indtil du siger det.”

Og det gjorde han, så det varede ikke mange sekunder, før jeg sagde: ”Kære Brian, velkommen her, må jeg sutte din pik?”

Han grinede højt. ”Nå, det har du fået lært ham, Jonas. Ja tak skal du have, skulle det være en anden gang, så kan vi også ordne det, og se så at komme i gang. Og ingen dumme ideer, selv om jeg bliver nødt til at slippe godteposen.”

Et øjeblik efter havde jeg hans pikhoved i munden, mens jeg lå på knæ mellem hans ben.

”Åh, ja, intet er så godt som et blow job af en ekspert. Ikke engang at have den oppe i skrævet på en tøs. Jeg så på videoen, at du også tager den op i røven. Det har jeg aldrig prøvet, men en gang skal jo være den første, og mine venner fortæller, at det er mindst lige så godt som en rigtig kusse, så vi får se. Og vi får jo rigtig god tid til det hele, grinede han.
Jah, jah, du er god til det der med tungen, bare bliv ved, ja, også i spalten. Tag det lige fra hanen. Og så skal vi have givet nosserne en tur. Ja, rigtigt, slik dem godt, også ind under posen, og tag så den ene ind i munden og sut den godt. Og så den anden. Og så prøver du, om du ikke kan få dem begge to i munden på en gang. Ja, de er temmelig store, men gør dig umage.
Det var flot, det har ingen af 7. klasses drengene kunnet klare endnu. Nå, det ved du ikke. Har I lærere ikke hørt om det eller øjne i hovedet? nej, det har I vel ikke, I hverken hører eller ser, og det er der ingen, der sladre om. Jo, jo, indtil nu har den været i munden på 9 af drengene fra 7. klasserne, og vi skal nok nå dem alle sammen. Ja, på skolen, naturligvis. På toilettet for enden af gangen. De får bare besked på, at de skal bede om lov til at gå på toilettet, og så sådan helt tilfældigt, så sidder jeg der i forvejen, når de kommer. Jo, jo, det hele er naturligvis ganske frivilligt, jeg behøver slet ikke sige noget om, hvad der kan ske, hvis de ikke kommer, det ved de godt. Og de fortæller heller ikke noget om det til nogen, nej, nej. De har alle sammen hørt om, hvordan det gik ham Anders, der troede, han var sådan en sej fyr, at han kunne blive væk. Det tror han ikke mere. Sådan helt tilfældigt mødte han 3 af mine venner en aften, da han gik hjem fra træningen, og så trænede de lidt videre med ham. De kan det der, også sådan, at der ikke er noget at se bag efter, hvis han da ikke lige trækker bukserne ned. En klud i munden, så ingen kan høre ham skrige, og så først lidt nossertræning, sådan, at det, du lige har prøvet, er det rene barnemad, og så tre pæle op i røven, den ene større end den anden.
Ja, og så tager du det hele, helt ned i halsen.
Da han blev inviteret en uge efter, var der ingen problemer. Han måtte smide bukserne lige som alle de andre. Jo, forstår du, det er godt at kunne holde øje med, hvem af dem, der får stivpik af at sutte. Hvis du vil vide det, er det mere end halvdelen indtil nu. Nogle af dem kan heller ikke holde hånden fra deres egen diller, så der kan godt være noget sperm på gulvet bag efter. Det var lige alt det, han kunne lade være med at skrige, da jeg tog fat om nosserne og bare klemte sådan en lille smule, og det var ikke meget bedre for ham, da jeg stak en finger i røven på ham for at mærke efter, om røvlæberne stadig var ømme. Det var de. Sådan noget rygtes bare, sådan drengene imellem, så ingen siger noget. Der er især en, der er blevet en rigtig god pikslikker. Ja, ikke så god som du til at tage den ned i halsen, men det kommer nok. Jeg træner flittigt med ham. Måske kender du ham? Han hedder Thormod eller noget i den retning, fra a, ham den lille lidt blege og stille. Jeg er sikker på, at han er alle lærernes dengse. Jo, jo, han er rigtig god. Han har en bitte lille pik og ingen pikhår, men en helt pæn nosserpose. Du skulle bare se, hvor morsom han ser ud, når jeg klemmer lidt om den. Og så får han altid stivpik, ja, allerede inden han får bukserne ned. Nå, men alt det vidste du ikke noget om?
Og så skal vi vist have lidt mere fart i det her.” Med de ord og den lange enetale, rejste han sig op og begyndte for alvor at pumpe ind og ud i min mund og med hårde stød ned i halsen.

”Og så tøserne,” stønnede han, ”ja det er mest dem fra 9., de er helt vilde med min pik. De står nærmest i kø for at få den op i fissen. Det vidste du måske heller ikke. Skoletoiletterne er helt prima til den ting, og det er ikke kun mig. Jeg kan slet ikke klare efterspørgslen, når jeg også skal nå det andet. Mere end 2 – 3 gange om dagen går vist ikke, uden at nogen skulle få mistanke. Men en fem stykker har jeg da klaret siden påskeferien.” Og så kørte han hurtigere og hurtigere,

”Åh, jahhh, jahhh, tag det så, æd min sperm, drik min sperm, Åhhhh!”

Senere samme nat, eller måske rettere ud på morgenen, efter at Martin og jeg havde elsket, fortalte Martin mig noget mere om det med Brian og 7. klassesdrengene. Ja, du studser måske over at jeg siger ”elsket”, men sådan var det. De fleste var gået på det tidspunkt, nogle enkelte par lå og sov oven på deres sex-udskejelser, og Martin havde lodset et par ud af min seng og soveværelset, da han med alvorlig mine og bedende øjne spurgte, om jeg ikke ville komme ind og ligge sammen med ham. Så snart vi havde lagt os, klyngede han sig til mig, knugede mig og kyssede mig, og hviskede, om jeg ikke godt ville gøre det med ham. Jeg kunne mærke, at det ikke bare var et spørgsmål for ham om sex, men at han virkelig syntes om mig. ”Syntes om” er et dumt udtryk, men ligefrem ”forelsket” er nok heller ikke det rette. I hvert fald lå vi længe og kælede og gned vores hårde pikke ganske langsomt mod hinanden, indtil han løftede begge fødder op over hovedet, holdt fast under knæhaserne og hviskede: ”Nu, gør det nu. Det har jeg længtes efter siden vi var i anlægget. Men forsigtigt, jeg har aldrig prøvet det før, men jeg har smurt mig godt ind.”
Og kunne jeg sige nej? Jeg kunne mærke, at det betød virkelig meget for ham, og efter hvad jeg havde måttet lægge mund og røv til i aftenens løb, ja og i de forgangne uger, så var det vel på tide, at jeg også selv prøvede at være den udøvende. Jeg foretog indførelsen så blidt og forsigtigt jeg kunne, men ikke ret længe efter forlangte Martin, at jeg skulle tage ordentligt fat, så jeg kørte på med lange seje stød, samtidig med, at vi stadig kælede for hinandens bryst og ansigt og udvekslede adskillige kys. Men så ville han have det hurtigere og hårde, og jeg gjorde mit bedste, og fik da også ham til at komme inden de sammentrækninger dette medførte i hans dejlige røv også bragte mig over kanten. Da vi havde sundet os et stykke tid i hinandens arme, ville han så gerne bolle mig. Også det var første gang for ham.

Så var det, at jeg, da vi efter denne næste udløsning lå temmelig trætte og matte, spurgte, om han vidste noget om det med at Brian fik 7. klassesdrengene til at sutte ham af på skolens toiletter.
”Nå, har du hørt det?” sagde han.
”Ja, han fortalte det selv her før, da jeg måtte give ham et blow job.”
”Du kan tro, vi var nogen, der var ret sure på Jonas, da vi så, at han lukkede Brian ind,” sagde han, ”det ligner ikke noget, det hørte slet ikke med til aftalen.”
”Ja, jeg må indrømme, at jeg bestemt heller ikke er glad for det,” sagde jeg, men vidste du noget om det, der foregår på toiletterne i timerne?”
”Jeg ved ikke, om du ved,” sagde han, ”at min lillebror, Anders, går i 7. klasse,”.
”Jo, nu du siger det. Anders, vel ikke den Anders, som ..
”Nej, nej, ikke den Anders, jeg ved godt, hvem du tænker på, ham fra min brors parallelklasse, som blev gennempulet af Brians venner.”
”Nåh, det var da godt, har han også …?”
”Nej, det har han ikke, Brian tager ikke de drenge, der har en storebror på skolen. Ikke fordi han er bange for os, han har jo den bande i baghånden, men sådan er det bare. Der er nu kun to af drengene, der har en storebror, altså Anders og så en, der har en bror i Brians klasse. Og Anders har fortalt mig om det, og det mærkelige er, at på en måde tror jeg, han er lumsk ked af, at han ikke er med, ikke får lov, men det duer ligesom ikke selv at spørge. Jeg ved ikke, hvor meget de fortæller hinanden om, hvad de præcis har været ude for, men de er helt klar over, når en af dem er kaldt ud. Når en af dem midt i en time beder om at få lov til at gå på toilettet, kigger de andre op med et lumskt smil, og hvis det er det, så viser ham, der skal ud et B med læberne, og de andre ønsker good luck med tommelfingeren. Når de så kommer tilbage, skal de smile og slikke sig om munden. Det er blevet sådan en slags ritual, en slags manddomsprøve.”
”Ved du også, at de skal trække bukserne ned, og at de fleste af dem får ståpik af det?”
”Nej, det om ståpikken har jeg ikke hørt, det fortæller de nok ikke, men jeg har godt hørt, at de skal trække bukserne ned, og at Brian somme tider tager dem om nosserne og klemmet til, til de er lige ved at skrige. Det har Christian, som er Anderses bedste ven, fortalt ham.”
”Måske skulle du på en eller anden måde fortælle Brian, at Din bror er noget skuffet over ikke at være med. Men det løses sig måske af sig selv her efter sommerferien, når du ikke længere er på skolen.”

Fortsættes
Kommentar