Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Brev 11

(Brev)

Karakter: 5.0/8
Visninger: 6954

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Breve fra en landflygtig
11. brev
Sidste skoledag, del 2

Personer: Jonas, Mikkel, Martin, Niels, Kim. Tim, Ahmed, Morten, Anders, Kasper, samt fremmed dreng, Marcel.

(par: Niels og Kasper. Ahmed og Marcel)

Da vi kom ind i lejligheden osede den af testosteron, og et par af drengene, det var selvfølgelig de to liddermåse, Niels og Kim, havde fisket pikken ud, mens de fleste stadig kun sad og gned på den gennem bukserne, og videoen var for anden gang kommet til det sted, hvor Mikkel indførte sin pik, mens jeg lå på alle fire med Martins pik i munden.

Hej John! råbte Kim. Fantastisk film. Og han tager den også op i røven. Kan jeg få lov til at prøve det, Jonas?

Jonas? Hvorfor Jonas? Hvorfor spurgte han Jonas, det var jo mig og min røv, det drejede sig om. Jo, han havde allerede fattet, hvilken magt Jonas havde over mig, og at det derfor var ham, der traf beslutningerne. Kunne det være mere nedværdigende og pinligt. Jo, det kunne det sagtens være, skulle aftenen og en del af natten vise.

Klart, hvem der har lyst. Det er frit for alle, og hvis I er bange for lidt lort på pikken, så her er der frit valg i gummihylstre, sagde han of smed de indkøbte kondomer på sofabordet til stor jubel for de forsamlede.

Og så forsyner I jer med øl.

Eller vand, tilføjede Mikkel.

Ja, vær så god, grinede Jonas. Hver sin fornøjelse. Men John, hvorfor står du bare der og glor. Kan du ikke se, at Kim og Niels har gjort noget parat til dig. Ned på knæ og over til dem og be’ om lov til at sutte deres pikke. Og det er nu!

Jeg var allerede ret ør og rundtosset i hovedet efter oplevelsen i døgnkio-sken, og der sad alle drengene og så fantastisk sexsede og lækre ud, og da ikke mindst de to stive pikke, som stak ud af bukserne. Altså sank jeg ned på knæ og kravlede over til den nærmeste, som tilfældigvis var Kims.
Jeg var helt oppe mellem hans ben og stirrede på den smukke drengepik, der endda havde en lille glinsende dråbe på spidsen. Ubevidst slikkede jeg mig om munden, hvilket fremkaldte et højt grin fra Kim.

Nå, ser du noget, du kan lide, John? grinede han.

Jeg løftede hovedet og så ham ind i det grinende og forventningsfulde ansigt.

Kære Kim, må jeg sutte din smukke pik? sagde jeg.

Sig det lige igen, grinede Kim, og de andre med ham.

Kære Kim, må jeg sutte din smukke pik, sagde jeg igen, og førte munden hen mod hans pik, stak tungen ud og slikkede den glinsende dråbe af pikspalten.

Det gav et helt spjæt i Kim, da min tunge rørte hans pikhoved, og han udstødte et lydeligt ÅÅÅHHH!

Ja, ja, sagde han, sut væk, kom i gang, tag den ind i munden, NU, NUU!

Og det gjorde jeg så. Holdt hans pikhoved lige indenfor i munden, så jeg kunne give det en god omgang med tungen. Så førte jeg i små nøk pikken længere og længere ind i munden, mens jeg hele tiden lod tungen spille mod undersiden.

Kim var helt væk, stønnede og sukkede ÅÅ`Åhh jahh, ååhhh jahhh det er godt. Åh John bliv ved, jahhh, ååhhh, længere ind, og så tog han fat om mit baghoved og begyndte at hive mit hoved frem og tilbage og pressede pikken længere og længere ind – og jeg arbejdede med, så inden længe var den brudt igennem svælget, ned i halsen, og jeg havde næsen i hans rigelige hårdusk.

ÅÅhh, ÅÅhh! Hvorfor er vi ikke begyndt på det her for længe siden? Hvorfor John? Hvorfor Jonas? Hvorfor har du holdt det her for dig selv og Mikkel og Martin? Åh hvor er det godt! Men nuu, nuuu kommer det. Åååhh John, det kommer, det kommer! Og så tog han hårdere fat om mit baghoved og støtte helt i bund og holdt den der, mens han kom i sprøjt efter sprøjt lige ned i min hals.

Var det godt? spurgte Niels.

Ja, fandme var det godt. Hvad tror du?

Så er det her over, John, grinede Niels, så er det min tur.

Jeg kravlede derhen og tog straks hans dryppende pik i munden, Han havde ligesom nu de fleste af de andre drenge siddet og gnedet deres stive pikke, mens de med åbne munde havde fulgt begivenhederne med Kim og mig. Jeg havde kun foretaget nogle få bevægelser op og ned ad hans pik, inden han tog fat om mit hoved, rejste sig op og begyndte at støde hårdt og voldsomt ind i min mund og ned i svælget, og så ophidset havde han været, at det tog mindre end et minut, inden han med høje vellystlyde kom i både mund og hals, så også hans dejlige drengesæd fik jeg lov at smage.

Han sluger det. Han sluger det sgu, udbrød Kasper, som endnu ikke havde taget sin pik frem, men helt tydeligt havde en meget tændt bule i bukserne, som han gned ivrigt hen over.

Ja, hvad fanden havde du ellers tænkt? At han skulle spytte det ud? drillede Jonas. Han kan sgu da lide det. Har du glemt hvor han nød det, da han fik det af mælkekartonen i den sidste time? Men se du hellere at få pikken ud eller bukserne af inden du sovser dem helt til.

Og det gjorde Kasper. Og lidt efter havde jeg slugt hans sperm.

Nu var hele stuen optændt i sexrus. Alle drengene havde enten smidt buk-serne eller havde i det mindste pikken ude. Til min overraskelse så jeg, at ham den fremmede dreng, Marcel, lå på knæ mellem Ahmeds ben og var i gang med at sutte hans pik.

Ja, hvis ikke andre vil, så vil jeg, sagde Jonas og rullede et kondom ned over sin stive pik. Så stak han en hånd ind mellem mine ben, tog fat om nosserne og hev mig op fra den knælende stilling, som jeg havde indtaget mellem Anderses ben. Anders holdt godt fast om mit hoved, så jeg nu stod bojet fremover med hans pik i munden, mens Jonas gjorde sig klar bag ved mig til at føre sin pik ind i mit røvhul.

Se nu godt efter drenge, råbte han, så I kan lære, hvordan man gør.

Rent faktisk havde han ikke før haft sin pik i min røv. Om han havde haft den i andre røvhuller kunne jeg ikke vide, men der var nu ingen vaklen, da han satte pikhovedet mod det brune hul, og med god kraft maste det ind. Ind mellem røvlæberne, og lidt efter brød det gennem ringmusklen og sank hurtigt helt i bund.

Efter ham kom den fremmede dreng, Marsel, som åbenbart var færdig med at sutte Ahmed af, og efter ham kom Kim, som hurtigt havde genvundet kræfterne. Og efter ham kom – nej nu kunne jeg ikke længere holde rede på rækkefølgen.

Efter at alle drengene havde afleveret mindst en portion i mig, enten i mun-den eller røven eller begge steder, var det ligesom, jeg ikke var så interessant mere. Det betød dog ikke, at der ikke var mere sex, snare tvært imod, men nu havde de fundet sammen to og to.

Niels og Kasper sad i sofaen og gned hinandens pikke, Kim sad på en køkkenstol, mens Mikkel sod ved siden af ham og mundkneppede ham, Morten og Tim lå på min seng, Morten med Tims pik i munden.
På min læderstol sad Ahmed, mens Marcel red på hans stive pik.
Og sådan fortsatte det, mens de ind imellem tog en følse, en øl og skiftede partner. Alt i alt en utrolig afslutning på en begivenhedsrig sidste skoledag.

Og afslutning skulle det så alligevel ikke være. I hvert fald ikke for mig.

Fortsættes
Kommentar