Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare nysgerrig 13a.

(Bare nysgerrig.)

Karakter: 5.1/8
Visninger: 7127

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kapitel 13a.: Ved rastepladsen.


(en trucker, en chauffør på en af de gigantiske lastbiler, som kører USA på kryds og tværs)

Vi kørte fra fotostudiet I Garys jeep. Nick sad foran sammen med Gary, og jeg var presset ind bagved mellem Ray og Carlos. Det var temmelig ubehageligt at sidde i mine speedos helt gennemblødt af sperm. Og de blev begge to ved med at tage på mig, klemme og vride mine ømme vorter og gnide mig i mit slimede skød. Min pik var hård og lækkede hele tiden. Jeg tiggede dem om at holde op.

”Åh, du ved godt, at det er noget, du kan lide, det her, knægt,” spottede Carlos. ”Hold dog op med at forsøge at lade som om du ikke kan. Den her osende pik fortæller, at du lyver. Se hellere at få bøjet dig ned og sutte mig af. Du har fået mig tændt igen. Men det er vel også det, du er ude efter, ikke? Du elsker at spille det der lille spil, så du kan få noget mere pik, ikke?” Han pressede mit hoved ned til sit skød og fiskede sin hårde pik ud. Ray stak sin hånd ned bag i mine svømmebukser og begyndte at fingerere ved mit ømme og spermfyldte hul.

Da vi nåede frem til skolen, havde de begge to fået mig til at sutte dem af, og jeg havde afleveret endnu en ladning i mine bukser. Ray havde fortsat med at bearbejde min røv ved at stikke tre fingre op for at holde mig stimuleret. Fronten på mine svømmebukser var nu en gennemsigtig våd forestilling, hvor man tydeligt kunne se min stive pik, som var spærret inde der. Jeg kunne se, at resten af teamet allerede sad i bussen.

”Ok, Tim, af sted, bussen venter på os,” beordrede Nick.

”Jamen jeg kan da ikke gå sådan her,” sagde jeg nærmest grædende.

”Få så flyttet røven,” råbte Nick, ”eller skal jeg hive dig ud?”

Ude af stand til andet steg jeg ud af bilen og gik hen til bussen. Jeg kunne se, hvordan gutterne kiggede ud af vinduerne og kom med bemærkninger til hinanden. Jeg steg ind. Chaufføren, Jack, kiggede på mig og rystede smilende på hovedet. Mens jeg gik ned ad midtergangen var alles øjne rettet mod mine gennemblødte svømmebukser.

Hvad fanden Parker, har du spermet I dine bukser? Hørte jeg Frank råbe.

Han har måske bare pisset I bukserne, faldt Walter ind.

Næh. Han har en alt for stor stivert til det. Han har hakket den af i sine svømmebukser, lo Matt Poston, en af juniorerne. Du gør det bare ikke i bassinet, Parker, jeg vil ikke svømme rundt i din sperm.

Hvem har malket dine brystvorter, Parker? Det ser ud som om, du har givet bryst til en eller anden, tilføjede Ned.

Det er bare for ulækkert, hylede Hank Davis, en af seniorerne. Hvad fanden er der i vejen med dig, Parker, er du pervers mand.

Og sådan fortsatte det. Endelig kom jeg ned bagest i bussen, hvor taskerne var stablet op. På det tidspunkt havde jeg fået øgenavnet ”Jern Henrik” og været igennem nok af bemærkninger og hånlige tilråb til et helt liv. Jeg rodede bagagen igennem indtil jeg fandt min egen taske. Fik den op og hev min gamle træningstrøje og en t-shirt frem. Jeg bemærkede, hvordan Pat Harding kiggede på mig fra sædet lige foran.

”Hør lige, hvad er der I vejen med dig I dag? Altså at få en stiverik er en ting, men sperm, mand!” Sagde han stille. Han så faktisk ud til at være bekymret for mig.

Jeg lukkede øjnene. ”Ved du hvad, vil du ikke være rar ikke at spørge. Det er en lang historie, som jeg helst vil glemme.”

”Det er I orden med mig, men du må hellere se at tage dig sammen. Jeg mener alle fyrene snakke som om du er bøsse eller sådan noget.”

Jeg kiggede lige på ham og snerrede: ”Jeg er ikke bøsse, er du med. Overhovedet ikke. Sig ikke det igen.”

”Halløj, hids dig ned mand! Luk ikke det lort ud over mig. Det er ikke mig, der render rundt med en stivert hele dagen og har gennemblødte svømmebukser.”

Jeg fortrød straks, hvad jeg havde sagt. ”Undskyld, undskyld. Hele dagen har bare været noget lort. Det var ikke min mening, at det skulle gå ud over dig.”

”OK, så slap bare lidt af,” grinede Pat og bøjede sig længere over mod mig. Jern Henrik!”

Jeg prøvede at få mig selv til at le lidt af det. Det virkede bare så latterligt, da han sagde det. Men det forvirrede mig når jeg tænkte på, at hele holdet havde set mig i den forfatning. Mit hoved var et sammensurium af forvirrede følelser.

“Parker”, råbte Nick fra forenden af bussen. Find en plads, vi skal kære nu. Du kan skifte senere.”

Jeg rettede mig op og kiggede rundt efter en plads. Min halvhårde pik bulede ud i de sved og sperm gennemblødte svømmebukser. Jeg tog mit tøj med mig op ad midtergangen. Den eneste ledige plads ver halvvejs fremme. Mens jeg gik derhen, måtte jeg høre på endnu en omgang frække tilråb.

”Hej Parker, hvem har tændt dig denne gang?”

”Vil du hive den frem, Jern Henrik?”

Endelig kom jeg frem til den ledige plads. Og så selvfølgelig, hvem sad der andre end Frank Barnes. Han gloede på, da jeg satte mig.

“Bare et forsøg, bøssekal, og jeg banker dig, så du går ud som et lys.”

“Hør, Frank, jeg er ikke bøsse, og alt, hvad jeg ønsker, er at tage en lille lur, Er det OK?”

“Jeg advarer dig bare.”

Jeg faldt I søvn. I drømmen, var jeg bundet til et bord og blev pullet igen og igen. Det var et spejl oven over mig, og jeg kunne se hver ny person, som indtog min røv og pumpede en ny ladning ind i mig. Gary, Carlos, Ray, Jeremy, Greg, Tom, Larry, Dennis, Nisk, Ted, Tony, Mike, Ken, Wayne … og ..og.. Jeff. Igen og igen kneppede de min røv og mund og kladte mig “bøsseknægt” og “ludderdreng” mens svømmeholdet og Jennie så leende på.

“DIN FUCKING BØSSEFYR!”

Jeg vågnede med et sæt liggende på busgulvet. En del af fyrene gloede på mig. Frank stirrede vredt fra sin plads. Det varede lidt, før jeg fik mig orienteret. Jeg kunne se, at vi var ved at trække ind til en rasteplads. Vi var omkring et time fra den by, hvor stævnet skulle holdes. Jeg måtte have sovet i næsten to timer.. Min pik stak halvvejs ud af svømmebukserne og lå hård op ad min mave.

“Hvad skete der?” spurgte jeg nalv døsig.

Nick kom ned ad gangen. ”Hvad fanden foregår der her nede?”

“Bøssefyren der forsøgte at tage mig I skridtet”

“Hvad for noget? Jeg sov. Du skubbede mig ned fra sædet.”

“Jah, efter at du prøvede at tage på mig. Han havde taget sin pik frem og legede med den mens han mumlede noget bøssesnak.”

Nick kiggede ned på mig. Jeg måtte se farlig ud med min hårde pik, som smurte precum på maven, halvt ude af mine speedos.

"Alright, alle sammen, pausestop. I har 15 minutter. Tim se at få noget tøj på, og når du kommer tilbage, sætter du dig bagest I bussen. Når du ikke kan kontrollere dig selv, så må du sidde sammen med bagagen.

Uden et ord rejste jeg mig og gik frem mod døren. Alles blikke borede sig ind i mig, mens jeg gik fremad ledt på ved af min stive pik.

Pat og hans ven, Ben Hadid, fulgte I hælene på mig. Jeg vendte mig, da vi var kommet ud af bussen.

“Pat, jeg sværger på, at jeg sov.”

“For fanden mand, du må have haft pokers til drøm. Du stønnede og sukkede og” … han sænkede stemmen, ”du gned på din pik mens du sagde ting som: ”Jah, knep mig, og ..”, ja, og andre ting. Temmelig vildt, og du talte temmelig højt.”

Jeg følte varmen stige til hovedet, mens Pat fortalte om min drøm.

“Kunne andre høre mig?”

“Er du gal, ALLE kunne høre dig! På et tidspunkt stod der en flok af drengene omkring din plads og kiggede. Ved du hvad, du er ved at være lidt speciel.”

Jeg krympede mig ved tanken om, at alle havde hørt min erotiske drømmesnak. ”Hvad sagde jeg ellers?” Jeg var ikke helt sikker på, at jeg ønskede at vide det.

“OK,” sagde Pat, tøvede så lidt, “du mumlede noget om, at den var så stor og at du ikke kunne tage en til. Og så var der noget om, at din røv var så øm. Og så, ja, altså så sagde du: Knep mig Jeff, please. Temmelig fucking underligt, ikke?”

Jeg var kobberrød. Jeg matte tænke hurtigt, “De må have misforstået det. Jeg drømte om Jennie og hendes store bryster, Og, øh, det der med røven, var noget med, at hun gnubbede min røv. Jeg må have sagt: ”Fuck mig Jen,” og I misforstod det.”

Pat overvejede det et minuts tid. ”OK, måske, men det lød nu nærmest som jeg fortalte. Nå, lige meget, det er ikke mig, du behøver at være bekymret for. Det rager mig en skid, om du knepper geder. Men nogle af de andre fyre var ret ophidsede over det. Du må hellere se dig godt for.”

Pat var åbenbart ret cool over min underlige opførsel, men jeg kunne godt mærke, at han ikke var helt glad ved det. Og så de andre fyre, hvad skulle jeg gøre? Skulle jeg holde en tale, hvor jeg forklarede, at jeg ikke drømte om at min røv bleb kneppet? Måske skulle jeg bare lade det være, og det ville gå i glemmebogen.

Jeg styrede lige mod toiletterne. En hel flok af fyrene var derinde, så jeg ventede nogle minutter med at gå ind. Jeg havde ikke spor lyst til at møde dem lige der. Efter at de fleste af dem var kommet ud igen og var gået over til colaautomaten, gik jeg ind.

Der stod fire truckere derinde. De så alle ud til at være i 30’erne, veltrimmede og muskuløse. En af dem, som stod ved urinalet, var vel omkring 185 med halvblond hår. Hans ærmeløse skjorte stod åben, så man kunne se hans muskuløse bryst med en tatovering på det ene bryst. Ved siden af ham stod en lidt mindre fyr med mørkt hår og lille hageskæg. Han var firskåren, havde cutoffs (afklippede cowboybukser) og en åbentstående skjorte. De to ved håndvasken var lige så muskuløse, og de havde begge jeans på. Den ene, mørkhåret og behåret, havde en t-shirt på, hvor ærmerne var revet af. Han var omkring 180 med store behårede arme med store muskler. Den anden havde meget kort brunt hår, havde en boksertrøje på og så lidt yngre ud end de andre.

De stirrede på mig, min pik var helt tydelig i bukserne, og de smilede, da jeg gik ind i det store handicaptoilet og trak døren til efter mig. Låsen var i stykker. Jeg hængte træningsjakke og skjorte på en krog og tog mine gennemblødte svømmebukser af. Pikken stak frem næsten helt hård. Den der kløen i røven var næsten ikke til at klare. Jeg spredte benene, rakte bagom og stak en finger ind. Den der følsomme knop føltes større, nærmest som en hård knold, da jeg mærkede på den. Pikken voksede til fuld rejsning. Jeg kunne simpelt hen ikke lade være med at gnide med fingeren hen over den hårde knop et par gange til. Pikken dryppede igen, så jeg tog om den med den anden hånd og begyndte at gnide den.

Pludselig blev døren åbnet. Der stod de fire truckere og kiggede.

”NÅ. nå, Charley, hvad har vi fundet her?” Sagde den korte blonde til den store fyr. ”En nøgen bøssefyr. Er du ude efter lidt sjov, knægt?”

Jeg fik hurtigt min finger ud. ”Hej, tag lige og få lukket den dør!”

”Det er klart, dreng.” Han og de andre tre trådte ind i aflukket og lukkede døren. Der stod jeg så nøgen og omringet af de der fire store fyre. De var alle sammen godt i gang med at gnide sig i skridtet.

”Bøj dig ned, knægt, så skal vi nok hjælpe dig med det der,” sagde den største af dem, som virkede som en slags leder af gruppen. Han knappede bukserne op og trak lynlåsen ned. Så fiskede han en pik ud, som var lige så stor som Waynes havde været, ti tommer (25 cm), og med et mammut stort hoved. Jeg stirrede på den. ”Stå ikke bare der og glo. Du vil helt sikkert gerne have den her op I din røvkusse, ikke?”

Jeg fik tårer I øjnene og min stemme rystede da jeg sagde: ”Nej, please, lad mig være.”

”Nå sådan, du var bare ude på at drille? Men jeg har ikke tid til at lege, knægt. Få så spredt de ben! Hjælp ham lige gutter.”

To af de andre greb fat I mig, drejede mig rundt og bøjede mig ned over toiletkummen. Den store fyr sparkede mine fødder ud til siderne, og jeg mærkede, at han gned sin fyr mod min røv.

”Lækker røv, knægt. Du må have godt gang i den rundt på de her rastepladser. Du er jo smurt godt.” Så begyndte han at presse sin pik ind. ”Oh, shit, han er godt åbnet allerede. Gør dig klar til dit livs knald, bøssedreng.”

Jeg begyndte at skrige, men den korte, mørke fyr stillede sig foran mig og stak sin fede 8 tommers (20 cm) I munden på mig. Han lugtede af sved, og lugten nærmest kvalte mig. De kneppede mig hårdt og hurtigt, den store pæl pumpede dybt inde i min røv. Efter få minutter mærkede jeg at han gav et sidste hårdt stød og afleverede sin ladning. Et øjeblik efter blev min mund fyldt af sperm. Min egen pik gned op ad mit maveskind, og jeg skød ud over brystet.

Lige så snart de havde trukket sig ud, havde de to andre indtaget deres stillinger. Jeg var klar over, at det ikke nyttede noget at kæmpe imod, så kort efter havde jeg ni tommer i røven og ni tommer i munden, som begge pumpede af sted. Så hørte jeg, at døren til boksen blev åbnet.

”Åh, for himlens skyld, Parker, ikke nu igen,” hørte jeg Nick sige. Ud af øjenkrogene så jeg ham stå der i døren sammen med Jake og Hank Davis. De så på, mens jeg blev fyldt op med endnu to ladninger.

”Tilhører han til dig?” Spurgte en af truckerne Nick mens de gik ud og efterlod mig nøgen og dryppende af sperm. ”Han er helt fin at pule.”

”Ja, han er en lille ludder, det er hvad han er.” sagde Nick. ”Se at få tøjet på og flyttet din røv tilbage i bussen i en fart. Og Hank, hold mund med et her nu og her. Jeg vil ikke have noget vrøvl på resten af vejen, re det klart?”

”Helt klart, Coach (træner),” sagde Hank mens han kiggede på mig med et frækt smil. ”Vi tager os af det senere.”

Fortsættes...
Kommentar