Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Brev 9

(Brev)

Karakter: 5.2/6
Visninger: 5660

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Breve fra en landflygtig
9. brev
Sperm i mælkekartonen

Personer: John, lærer.
Jonas: elev i Johns 10. klasse.
Martin og Mikkel, Jonases kammerater, samt Kim og Niels, og senere alle drenge fra klassen: Tim, Ahmed, Morten, Anders og Kasper.

Jeg har besluttet at skrive til dig for at fortælle, hvordan det startede og udviklede sig, så kan du selv dømme. Jeg gør det så nøjagtigt, som jeg kan huske det, og mens jeg skriver, kommer det tydeligere og tydeligere frem.
Læs først de foregående breve.

Værs’go’ havde Jonas sagt, da han kom ind i klassen lidt efter det havde ringet ind til klassens allersidste time, inden de næste dag havde den længe ventede sidste skoledag. Samtidig havde han stillet en af de sædvanlige skolemælkekartoner på katederet foran John og lagt han et foldet ark A4 på katederet.
Der stod, luk op og læs.

Tror du virkelig, han gør det?
Hvordan vil du få ham til det?
Det var Mikkel og Martin, der var noget skeptiske da Jonas havde fået dem med ind på et af toiletterne i det store frikvarter.

Ja, hvad tror I selv, efter det, vi fik ham til ude i anlægget forleden dag? svarede Jonas. Selvfølgelig gør han det. Se bare at få dem ud og kom i gang.

Det havde ikke været svært at få de to med på ideen og aflevere deres portion, og det var heller ikke svært, da han lidt senere i samme frikvarter havde fanget Niels og Kim ind på samme toilet- Noget vanskeligere havde det været at overtale nogle af de andre drenge.

Er du gal, havde Tim sagt, da han stod på toilettet sammen med Ahmed og Morten. Vil du have, at vi skal stå her og spille den af, mens du ser på?

Og hvad så, hvad skulle der ske ved det? Tager du måske skade af, at vi andre ser, hvordan du gør det? Det er nok ikke så anderledes, end det vi andre gør, og så er det da en fin joke, synes du ikke?

Du vil altså have, at vi skal hakke den af alle sammen og sperme ned i den mælkekarton, og så vil du få John til at drikke det?

Lige netop, det skal være en helt speciel afskedsgave fra alle drengene. Og så skal det også være fra alle drengene uden undtagelse.

Hvem har gjort det indtil nu, ville Ahmed vide.

Det har såmænd Mikkel og Martin ….

Ja, det tænkte jeg nok, afbrød Tim ham.

og så Niels og kim, gik Jonas videre.

Hvad med dig selv, spurgte Ahmed, skal du ikke også sperme i den?

Det kan du bare være sikker på, svarede Jonas, men jeg venter til sidste omgang sammen med Anders og Kasper. Og så har John allerede smagt min sperm, endda flere gange – og direkte fra hanen, grinede han.

Årh, hold op mand, det er bare pral. Sådan noget gør John da ikke, sagde Tim lidt forarget på Johns vegne.

Gør han ikke! Sagde Jonas, så ser bare her, og så hev han et foto op af baglommen. Se lige her. Er det der ansigt ikke Johns og med sperm ud over det hele. Og så er det min pik, men det er måske ikke så let at se, hvis man ikke kender den så godt, som John gør, grinede han.

Tim, Ahmed og Morten nærmest sloges om billedet.

Er det? Sagde Morten. Ja, så gu er det. Det er Johns hoved det der.

Jeg er nu ikke så sikker, sagde Ahmed, det kunne nærmest være hvem som helst, men fedt er det nu, sagde han og gned på den bule, han havde fået i bukserne.

Ja, hvis I ikke tror det, så se lige på det her, grinede Jonas, så tror jeg, I er overbevist. Og så halede han endnu et billede frem. Det viste John i hel og umiskendelig figur på knæ foran en stiv pik, nej ikke bare foran, men med pikhovedet i munden og taget oppefra og ned.

Ja, det er sgu John, udbrød Morten. Fan’me er det John. Har han suttet din pik, og mens der blev taget billeder?

Ja, billederne har jeg taget, sagde Jonas stolt, med Johns eget digital. Det er fra den første gang.

Den første gang, sagde Tim, har han..?

Ja, det har han, grinede Jonas. En del gange her den sidste måneds tid, både her på skolen og andre steder, og jeg har en masse billeder af det på computeren, og også nogle film.

Har han, stammede Morten af ophidselse, mens han var ved at lyne ned for den stiverik, han nu havde i bukserne, har han også suttet andre af?

Jo, da, grinede Jonas, Martin og Mikkel, og hvis du også har lyst til at prøve det, så har vi nogle hotte planer for i morgen aften, når alle vi drenge mødes hjemme hos John, som I ved.

Hiv dog bukserne ned over den stive stang, grinede Tim, ellers får du den aldrig frem, og samtidig viste han, hvad han mente, og også der kom der en fin stiv drengepik ud i det sparsomme lys på toilettet.

De begyndte begge to med det samme at gnide jernene, mens Ahmed stadig tøvede.

Kom nu Ahmed, lokkede Jonas, du kan ikke være bekendt bare at stå og kigge på, at dine kammerater hakker den af. Vi ved godt, hvordan din ser ud, i hvert fald når den ikke er stiv. Kom så, frem med den.

Og så kom også Ahmeds omskårne pik frem. Da han ikke havde noget forhud, som kunne gnide op og ned ad skaftet og ud over pikhovedet, spyttede han i hånden, for på den måde at få noget smørelse, så hånden kunne gnide op og ned. Han fulgte med lige så stor interesse, hvordan hans uomskårne kammerater kunne gøre det, som de fulgte med i, hvilken teknik en muslimsk indvandredreng måtte bruge

Slutresultatet var dog det samme. Hver pikspalte sendte sprøjt efter sprøjt ned i den mælkekarton, som Jonas lod gå på omgang, og så heldigt var det, at de pænt og ordentligt spermede på skift, Morten først og Ahmed til sidst, og da de var færdige og havde gnedet de sidste dråber ud, var kartonen allerede mere end godt halv fuld, men der manglede nu også kun to ladninger foruden Jonases egen, og var der plads tilbage, ville han fylde den op med komælk og så ryste det godt sammen.

Åh, det var godt, sukkede Tim, mens han tørrede pikken i noget toiletpapir og stoppede den tilbage i bukserne. Men hvorfor, hvorfor …?

Du mener nok hvorfor han gør det. Og hvorfor jeg også kan få ham til at drikke det her uden vrøvl, og mens vil alle sammen kigger på ham, ikke? afbrød Jonas ham.

Ja, det var faktisk det, jeg ville sige, sagde Tim.

Forestil dig lige, hvad der ville ske, hvis fx politiet så de her billeder. Det ville ikke være så godt for John, vel?

Jamen du er jo 16, ikke, og lovlig, hvad så?

Ja, det er rigtig nok, men John er ikke lovlig, Jeg mener, det er ikke lovligt for ham at have seks med sine elever, også selv om de er over 15.

Nåh, sådan, ja det tænkte jeg ikke på, sagde Tim og lynede op. Men det kunne du da ikke finde på.

Nej selvfølgelig ikke, sagde Jonas, aldrig i livet, men bare det, at jeg kan true ham med det. Det er nok til at få ham til at gøre, alt, hvad jeg siger. For eksempel også det, at han ikke må gå med underbukser, og skal bruge de der tynde sommerbukser. Har I slet ikke lagt mærke til, hvor tydeligt, man kan se hans pik, og hvor tit der er en våd plet lige ved pikhovedet.

Næh, det havde de ikke.

Nå, men så læg mærke til det i dag. Jeg er helt sikker på, at der vil være en god, stor våd plet, efter han har drukket vores sperm, grinede Jonas. Og en anden ting er, at jeg faktisk tror, han er ved at kunne lide det.

Lide hvad, ville Morten vide.

Lide både at sutte vores pikke og det at blive domineret. Han har svært ved ikke at få stivpik, bare jeg er i nærheden, grinede Jonas.

Som Jonas havde ventet, havde han størst besvær med at overtalt Anders og Kasper til at være med. Det var derfor, han havde ventet med selv at sperme i kartonen, til han havde dem med på toilettet, men efter at han selv havde trukket først cowboybukserne og derefter trusserne ned under nosserne og var begyndt at gnide ganske langsomt, så havde det syn tændt de to andre så meget, at de også havde trukket blank, og da de først var kommet i gang, var der ingen grænser for deres hysteriske fnisen og frække kommentarer om hinandens teknik, pikke og presperm, og de ladninger, de sluttede med at aflevere, var på ingen måde ringere end gennemsnittet. Kun Jonas, som kom til allersidst afleverede den største portion af dem alle, men han havde også bygget sin orgasme op gennem alle frikvartererne, for ikke at snakke om timerne, hvor bare tanken om hvad der skulle ske i den sidste time, hvor han skulle aflevere den fyldte karton til John, gjorde ham varm og hård, så prespermen sivede.

Ti par drengeøjne fulgte hver af deres klasselærers bevægelser, og også pigerne, som ikke var indviet i planen, fornemmede, at der var noget særligt på færden.

Vær’sgo’, stod der, det er en mælk fra alle drengene.
Det er en helt særlig afskedsgave, Når du har drukket den, vil du for altid have lidt af alle dine dejlige drenge i kroppen.
Drik den nu! Ryst den først og drik så ud i en køre, uden at tage den fra munden, før den er helt tom!
Og det er NU!

Med kærlig hilsen og tak for 10 gode år fra Jonas og alle de andre drenge.

John kiggede forundret, først på mælkekartonen, så igen på brevet, så rundt i klassen, hvor han så de mange stirrende og spændte øjne. Så på Jonas, som nikkede bydende til ham. Han havde en mærkelig fornemmelse af, hvad der kunne være i den karton, men det kunne da ikke være rigtigt. Han kiggede igen på Jonas, som på en gang smilede og så vred ud og rejste sig halvt op. Så tog han kartonen. Vejede den i hånden, rystede den let. Så holdt han fast sammen om åbningen og rystede den kraftigt, pressede på siden, så den åbnede sig, og straks kunne han lugte, at det, han ikke havde turdet tænke, var den skinbarlige sandhed: Kartonen var fuld af drengesæd, ja måske blandet med en smule almindelig mælk.

Så blev han trodsig. De forbandede og herlige knægte skulle ikke tro, de kunne ryste ham på den måde. De troede garanteret at han ikke ville eller kunne, han skulle vise dem, skulle han.
Så førte han kartonen til munden, tippede den, og sæd og mælk begyndte at løbe ned i hans mund. Der gik et gisp fra alle drengene igennem klassen, og mens læreren, John, gylpede den ene slurk ned efter den anden af den kolde, slimede væske, hørte man små udbrud:

Han gør det!
Han drikker det sørme!
Ad, for fanden!
Sejt, mand!

Og Jonas og Mikkel gjorde sejrstegn til hinanden, mens Martin som sædvanlig var mere tvivlende på, hvad han skulle mene, om den måde, de – og især Jonas – behandlede deres lærer på.

Hvad sker der egentlig?
Kan nogen ikke være så venlig at forklare?
Spurgte nu flere af pigerne.

John var nu ved at have tømt kartonen. Han løftede den fra munden, så alle, der kiggede på ham, og det gjorde de fleste, kunne se, hvordan den slimede sæd i tunge dråber dryppede ned i hans mund. Det måtte kunne gøre det tydeligt også for pigerne, hvad det skete, og nu var han ligeglad med, om også de vidste, hvad han havde gjort.

Drengene klappede og hujede.
Sejt, John! Godt gået! Og mere af samme slags.

Tak skal I have drenge, sagde han, det er vidst den mest specielle og personlige gave, nogen lærer nogensinde har fået. Og for ligesom at gøre det helt tydeligt for de af pigerne, der endnu ikke havde fattet, fortsatte han: Nu ligger alle de millioner af jeres sædceller og jagter rundt i min mavesæk. Der bliver nok ikke noget barn ud af den omgang, men jeg er sikker på, at det meste af den næring, der er i sådan ti portioner ung sæd, nok skal blive opsuget i kroppen, så jeg på den måde, som der står i brevet, for altid vil have en lille del af hver eneste af jer med i hver eneste celle.

Fortsættes: 10. brev: ”Sidste skoledag. Del 1”
Kommentar