Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Brev 8

(Brev)

Karakter: 5.2/6
Visninger: 6683

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
8. brev

Sex i anlægget, del 2


Jeg har besluttet at skrive til dig for at fortælle, hvordan det startede og udviklede sig, så kan du selv dømme. Jeg gør det så nøjagtigt, som jeg kan huske det, og mens jeg skriver, kommer det tydeligere og tydeligere frem.
Læs først de foregående breve.


Lad den bare blive derinde, sagde han som til et stiltiende spørgsmål fra Mikkel. Hvad med jer? Er I ikke blevet godt liderlige af det her? Var det ikke noget at få tømt nosserne? En af jer kan jo tage munden, og den anden røven. Hvem har lyst til at prøve at røvkneppe? Hvad med dig Mikkel, har du ikke fåret lyst til at prøve med pikken i stedet for dildoen?

Det kan du fame tro, jeg har, sagde Mikkel. Gir du en gummi?

Selvfølgelig, sagde Jonas, de er til det samme og til fri afbenyttelse. Jeg er sikker på, at John gerne betaler for både kondomer og gummipik efter den her oplevelse, ikke også John?

Ikke også, John, du betaler gerne for gildet, spurgte jeg., vi skal vel ikke til …
Nej, nej, skyndte jeg mig at fremstamme, jeg mener altså ja, ja, selvfølgelig betaler jeg gerne.

Der kan I høre, grinede Jonas, ikke nok med at han gladelig lader os både mund- og røvkneppe ham, han betaler også for det. Og hvordan gik det Martin, fik du lavet en ordentlig film til nu?

Martin havde stået og kørt optagelserne tilbage, og var i gang med at tjekke kvaliteten på displayet. Jo, det, jeg har set, er i hvert fald ikke ringe, det hvor du spermer ham i munden og rundt i hovedet er helt prima, så er resten det sikkert også, og lyste kunne ikke være bedre.

Jonas drak videre, mens han betragtede mig, som jeg sad der på hælene med sperm drivende ned af ansigtet og gummipikken stikkende halvt op i røven.

Vær lige klar til at optage igen Martin, vi skal have det her med.

Nå John, det ser ud til at være en rigtig heldig dag for dig. Mikkel er frisk på at give dig en baghyler, hvis du beder ham pænt om det, og beder du Martin, kan du nok overtale ham til at mundkneppe dig samtidig.

Må vi så høre, nu beder du højt og tydeligt.

Hvad kunne jeg gøre, nu havde Jonas ikke bare en lang række meget afslørende billeder, nu havde han også en film, og hvilken film. Og så .. ja hvad så? Jo jeg kunne ikke skjule for mig selv i min ophidsede tilstand, at der ikke var noget, jeg hellere ville lige nu, end at føle de to drengepikke i begge mine huller, så …

Kære Martin, vil du ikke være så rar at stikke din dejlige pik i min mund, jeg vil elske at få lov til at smage din sperm en gang til. Og Mikkel, jeg kan ikke tænke mig noget bedre, end hvis du vil være den første, der knepper min røv med en rigtig pik.

Det fik dem til alle tre at le højt, Jonas og Mikkel noget højere end Martin.

Så stik mig kameraet, Martin, og få pikkene frem eller smid bukserne, det må I selv om.

Martin spændte sit bælte op, og knappede topknappen op, men stoppede så og så lidt tvivlrådig ud.

Smid du bare bukserne og sæt dig her ved siden af mig, sagde Jonas og klappede med hånden på stammen ved sin side. Jeg er sikker på, at John mener det, når han siger, at han gerne vil smage din pik og din sperm igen. Ikke også, John?

Jo, jo, sagde jeg, og det var ikke løgn eller frygt. Martin sæt dig bare ned, du skal ikke være nervøs, jeg vil hellere end gerne smage din dejlige pik og dine dejlige safter igen. Ja. det sagde jeg, og det mente jeg – på det tidspunkt, hvor jeg ikke længere tænkte på, hvad den film kunne medføre, som de var ved at optage.

Altså begyndte Martin at smide sine bukser.

Lige et øjeblik, sagde Jonas, jeg skal lige have det her i gang, så jeg kan få det hele med. OK, sagde han, så gå bare i gang, og Martin fortsatte med at lyne ned og trække først cowboybukserne og derefter trusserne ned, og Jonas fik det hele med, også lige der, hvor trussekanten blev trukket ned over pikken, og den sprang op og foretog de sidste ryk, inden den stod stiv og strunk op ad maven, og jeg fulgte afdækningen med store øjne og våd mund.

Martin satte sig, og jeg kravlede hen til ham, kiggede op på ham med bedende øjne, og han bare nikkede.

Forhuden var halvvejs trukket væk fra pikhovedet, som i øvrigt glinsede af førsperm, så jeg lod først tungen lappe det i mig, inden jeg tog hovedet i munden og slikkede videre, mens jeg med læberne sørgede for, at forhuden blev trukket helt tilbage.

I mellemtiden havde Mikkel gravet sin pik ud af bukserne, og stillet sig bag ved mig.

Det er godt, Mikkel, sagde Jonas, behold dem på, det ser bare endnu mere hot ud på videoen, men du skal også fiske klunkerne ud, dem skal vi have med, og så kan du også gå dybere ind. Her, grib! Og så kastede han et kondom hen til Mikkel, som fik nosserne med ud og kondomet rullet på, inden han sank ned på knæ, for at komme i kneppestilling til min røv.

Så, John, så slipper du bare med hænderne, du holder sagtens stillingen med Martins pik i munden, tag hellere det hele ind, så går det lettere, grinede han, og så, ja, du er god til at gætte, så tager du og spreder røvballerne så meget som muligt, så Mikkel ikke kan ramme forbi, grinede han.

Og det kunne Mikkel ikke. Jeg spredte ballerne så meget, jeg kunne med begge hænder, og straks efter mærkede jeg Mikkels pikhoved mod røvhullet. Han var i ingen ting så blid som Martin, så efter han nogenlunde forsigtigt, nok ikke af hensyn til mig, havde mast pikhovedet ind gennem ringmusklen, sendte han den med et hårdt stød helt i bund, så det gav et spjæt i mig og en del at et udråb slap ud langs Martins godt begravede pik.

Bravo, Mikkel, sådan skal det være. Giv den alt det du kan. Knep ham hårdt og grundigt. Vis, hvad du duer til, og lad os se, om du ikke kan få ham John til at sperme igen, som han gjorde, da du gav ham den med gummipikken.

Og Mikkel viste, hvad han duede til. Og det gjorde han! Om ikke jeg havde været hård lige siden, jeg spermede sidst, så havde jeg i hvert fald været det lige fra det øjeblik, hvor min tunge først fik kontakt med Martins pikhoved, og fornemmelsen af en rigtig pik i røven, var langt bedre end den fra gummipikken, og så det, at jeg vidste, det var en af mine elevers pik, at det var Mikkels pik, gjorde mig endnu mere liderlig.

Altså lå jeg der på alle fire. Jeg havde sluppet taget i røvballerne efter at Mikkel havde stødt i bund, med en elevpik i munden og en elevpik i røven, og en anden elev, som cirklede rundt om os, mens han tog videofilm af det hele. Og jeg nød det, og ønskede i det øjeblik bare, at Jonas skulle få det hele med på videoen, hvorfor ved jeg ikke, jeg ved bare, at sådan var det. Og jeg er ligeglad med, hvad du siger eller tænker, hvis du ikke har prøvet at være i sådan en situation, kan du slet ikke tale med!

Jeg suttede, jeg klemte med læberne og bevægede hovedet op og ned over Martins herlige stive drengepik. Så godt jeg kunne, sørgede for hver gang, at få den ned gennem svælget, og lod den hvile der et øjeblik, inden jeg trak hovedet tilbage for at få luft. Men det varede ikke ret mange minutter, inden Martin var så tæt på, at han rejste sig op og med begge hænde om mit baghoved begyndte at kneppe min mund for alvor, Kraftige stød, og med høje vellystsuk fra Martin hver gang han gik helt i bund i halsen, så hans nosser samtidig klaskede mod min hage.

Mikkel holdt godt øje med, hvad Martin foretog sig, så da Martin rejste sig, begyndte han også at arbejde mere målbevidst. Med gummipikken havde det mere været med en fornemmelse og så på grund af mine lyde og spasmerne i kroppen, at han havde forstået det med at gnide hen over glædesknoppen, men nu kunne han selv tydeligt mærke den mod pikhovedet, og derfor skiftede han mellem hårde, lange og dybe stød, og så det hurtige pikarbejde, hvor pikhovedet, til lige stor glæde for mig og ham selv, gned hen over prostataen, så ingen skulle tro, at det rent faktisk var første gang, han havde sin pik inde i et røvhul.

Det nærmest uundgåelige resultat var, at først begyndte Martin med høje støn at sprøjte sin sæd, mens han pressede sin mave flad mod min næse. Dernæst begyndte jeg på min anden orgasme inden for kort tid, hvilket naturligvis medførte, at musklerne i røven trak sig sammen som i kramper, hvilket så igen fik sat Mikkels udløsning i gang.

Og Jonas filmede og jublede, og UD! UD! råbte han, ud med dem, så vi kan se, hvordan I spermer. Ud med pikkene, sperm ham i ansigtet, sperm ham på røven! Ud med dem.

Og ud kom de, og nogle sprøjt havde de begge tilbage

Nej, bliv liggende, kommanderede Jonas, da jeg ville til at rejse mig, jeg skal lige have det her med, og så cirklede han igen rundt om mig, mens han filmede den drivende sperm på min bagdel og mit ansigt. Sæt dig så tilbage, sagde han. Brug to fingre og snup Martins sperm væk fra ansigtet, og stik så fingrene i munden og slik det af. Og så viser du lige, hvor meget du holder af hans sperm. Ja, bliv ved, til der ikke er mere.

Martin og Mikkel havde sat sig på træstammen, Martin først efter at have lagt sine bukser som underlag, og så havde de fundet deres egne colaer frem, så nu sad de snart alle tre der på stammen, med hver sin cola for munden. Og hvem var også blevet tørstig af den omgang sex. Det var jeg, og det kunne nok tydeligt ses på mig, på den måde, jeg stirrede på deres colaer.

Jonas tog de sidste slurke og smed flasken fra sig. Du ser tørstig ud, John. Var det noget med noget at drikke.

Ja, det kunne jeg ikke nægte, det ville ikke være så dårligt.

Desværre har jeg ikke flere colaer. Grinede Jonas, men jeg har noget endnu bedre. Martin vær klar med videoen.

Så rejste han sig med den halvhårde fede pik dinglende foran ham og stillede sig foran mig, som jeg stadig sad der på hælene. Og Martin filmede uden at ane. Hvad det drejede sig om.

Så tager du min pik i munden, beordrede han. Bare lad den ligge på tungen og hold munden åben. Martin, nærbillede af munden. Så snart, han var sikker på, at Martin havde stillet ind, åbnede han for hanen og lod sin pis sprøjte ind i min mund. Jeg måtte skiftevis lukke munden om pikken for at kunne synke, så jeg ikke blev kvalt, og lukke op igen, så en stor del af det løb ud af munden og ned over min krop. Da han var ved at være færdig, tog han om pikken. Gik et lille skridt baglæns og log resten sprøjte ud over mit ansigt.

Nå, stillede det noget af tørsten, grinede han. Mon ikke, der er noget i de andre haner. Hvad Mikkel, skal du ikke pisse.?

De to andre havde set til med henholdsvis fascination og forfærdelse. Martin med forfærdelse og Mikkel med fascination, og nu rejste han sig og trådte med stiv pik hen mod mig.

Det kan du fame tro, det er helt vildt det der, sagde han. Luk munden op John.

Jeg forventede, at han også ville stikke pikken i min mund. Men han blev stående med pikhovedet sådan vel 10 centimeter fra min mund. Uden at holde på pikken begyndte han så at sende sin stråle mod min mund. Det vil sige, han kunne jo ikke holde pikken i ro, så der ramte lige så meget ved siden af, ud over mit ansigt og ned over hals og overkrop, som der ramte lige i munden, og Jonas var lige ved at omkomme af latter, mens Martin fortsatte med at filme hele optrinnet.

Fortsættes: 9. brev; ”Sperm i mælkekartonen”
Kommentar