Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Brev 7

(Brev)

Karakter: 5.3/4
Visninger: 5388

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
7. brev

Sex i anlægget, del 1


Jeg har besluttet at skrive til dig for at fortælle, hvordan det startede og udviklede sig, så kan du selv dømme. Jeg gør det så nøjagtigt, som jeg kan huske det, og mens jeg skriver, kommer det tydeligere og tydeligere frem.
Læs først de foregående breve.

”Mød ved indgangen til anlægget, indgangen bag sygehuset, på lørdag kl. 10.”
Sådan havde der stået på den lille lap, som Jonas stak mig efter den famøse idrætstime, hvor jeg var blevet helt overrumplet, og havde suttet ikke bare Jonases pik, men også Mikkels og Martins. Nu var jeg virkelig ved at være på tynd is, det måtte Jonas da forstå.

Jeg var der et par minutter før ti. Iført de sædvanlige tynde flonelsbukser, en t-shirt på grund af det fine vejr, og som sædvanlig uden underbukser. Det havde der ganske vist ikke stået noget om på sedlen, men jeg kendte efterhånden Jonas mere end tilstrækkeligt til at skulle løbe nogen risiko. Og hvad pokker, ingen kunne jo se det! Eller? Klokken blev ti, og den blev ti over, og stadig ingen Jonas. Men min fantasi om, hvad han havde af planer fejlede ikke noget. Og fantasierne gik direkte ned i pikken. Den dunkede og voksede, og samtidig voksede fantasierne om Jonases dejlige drengepik. Kom nogen forbi nu, er det ikke så sikkert, at de endda uden at have studeret mit skridt alt for nøje, blot et enkelt blik ville være nok til at afsløre, dels min ophidsede sindsstemning og dels, at der nok ikke var nogen underbenklæder til at holde sagerne på plads. Og for at gøre tingene endnu mere pinlige, så begyndte den glatte, fugtige pikvæske ganske langsomt at sive ud af pikspalten og forme en mørk plet lige ud for pikhovedet. Der kom et ungt par forbi, ømt omklamrende hinanden, sikkert ikke i minder løftet stemning end jeg selv, men jeg vendte mig om mod stakittet og lod som om, jeg studerede nogle planter meget interesseret. De fnisede lidt, da de gik forbi mig ind i anlægget. Havde de måske alligevel set noget? Havde de, så troede de vel, at jeg ventede på min kæreste, så …

”Hej gamle pikslikker!” lød det efter min mening alt for højt bag ved mig. Den unge mand fra kæresteparret måtte have hørt det, for han vendte hovedet og kiggede på os, men gik så bare videre.

”Syhhh! Ikke så højt,” hviskede jeg, og holdt samtidig fingeren op foran munden.

”Der er vist noget, du har misforstået, John, her er det kun mig, der giver ordrer,” sagde Jonas, stadig rigelig højt, ”forstået?”

”Jo, jo, naturligvis, det er dig, der bestemmer.”

”Netop, og lige nu bestemmer jeg, at vi går ind i anlægget, jeg går forrest, og du kommer to skridt bag efter. Men først: Kontrol!”

Jeg gik helt hen til ham, og han stak uden videre sin hånd op i skridtet på mig, og det på et helt offentligt sted, hvor der når som helst kunne komme andre forbi. Han tog om min hårde stang og gned med håndfladen hen over pikhovedet og den våde plet.

”Nå, man kan da sige, at du er parat til lidt af hvert,” grinede han, ”hvad mon du har stået og drømt om i ventetiden. Nå, du bliver nok ikke skuffet.”

Så vendte han sig og gik hen ad den bredeste af stierne. Han drejede af flere gange og vi fulgte forskellige mindre stier, som jeg kendte så udmærket fra mine løbeture. Hele tiden havde jeg hans dejlige drengerøv lige foran mig. Den var pakket ind i et par snævre bukser af tyndt lærred. Den slags, som går ned til lige under knæene, og der strammes med en snøre. Over dem havde han en boksertrøje, af dem uden ærmer og kun med en strop, og så temmelig nedskåret, ja, så nedskåret, at jeg fik et glimt af hans brystvorter, inden vi begyndte at gå. På fødderne et par løbesko men ingen strømper, og så havde han en lille rygsæk på ryggen.

Bukserne var så snævre og tynde, så jeg tydeligt kunne se aftegningen af hans små trusser, og så bevægede hans baller sig meget indbydende ved hvert skridt.

Ham Jonas havde haft ret i efterhånden flere ting. For eksempel i det, at jeg ville bruge billederne af ham og især hans pik og nosser og de billeder, som han havde taget af mig hjemme i min lejlighed mens jeg suttede ham af. Åh, jo, ligegyldigt, hvad der var sket i dagens løb, så sad jeg der ved computeren og masserede min stive stang, mens jeg bladede gennem billederne.

Og hvad nu? Hvor skulle vi hen? Forhåbentlig fik jeg da lov til at få hans dejlige pik i munden. Og alt imens vi gik og alle disse tanker kørte rundt i hovedet, blev det ved at dunke i bukserne, og mine bevægelser fik efterhånden pikken til at stikke op mod linningen, og på vejen fra buksebenet og der op, havde den fugtet stoffet ikke så lidt med den stadige strøm af pikvæske.

Pludselig drejede han af fra stien. Banede sig vej mellem nogle buske, hvor der end ikke var et spor at se. Efter måske 100 meter, kom vi ud i en lille lysning næsten helt i udkanten af anlægget eller ”skoven”, som vi kaldte denne del. Til den ene side lå der en større træstamme, og her stoppede Jonas, satte sig ned og lod rygsækken glide ned ved fødderne.

Så knipsede han med fingrene og pegede på jorden lige foran sig. På plads, sagde han, og jeg var ikke sen til at lade mig glide ned på knæ foran ham.

Nej, stop lige en halv, sagde han, det er da synd og skam for de pæne bukser, at de skal blive snavsede på knæene. Rejs dig lige igen og tag dem af. Jeg gjorde som han sagde, naturligvis, ikke kun fordi jeg var bange for, hvilke mails han ellers ville sende ud, men nok mest fordi jeg lige nu ikke tænkte på andet end hans pik og at få den i munden.

Så stod jeg der med pikken strittende lige frem.

Stå ikke bare der, læg dem pænt sammen og læg dem her ved siden af mig, sagde han.

Da det var gjort, lå jeg igen på knæ foran ham.

Hvad så nu? sagde han.

Kære Jonas, må jeg have lov til at fiske din herlige pik ud, slikke dine to juveler, sutte din smukke stang og sluge din førsteklasses sæd?

Jeg gav den hele armen, nu vi var ude i det fri og helt alene, og Jonas lo da også helt tilfreds.
Det var rigtig rigtig flot, lo han, har du øvet dig på det. Det må vi have en gang til, og så en hel del højere, så alle træerne kan høre det.

Jeg anede ikke uråd, så jeg gjorde, som han sagde, og fik så lov til at knappe hans bukser op og lyne ned. Jeg trak så ned i trusserne og fiskede både pik og nosser ud, og begge dele så lige så indbydende ud, som altid. Jeg bøjede mig frem, satte læberne mod pikhovedet, og skulle til at suge det ind i munden.

Lige et øjeblik, sagde Jonas og skubbede mit hoved væk, tag først sko og strømper af.

Hvad det skulle til for, vidste jeg ikke, men rejste mig, fik begge dele af og placerede sko og strømper på stammen ved siden af bukserne, og så var jeg igen nede på knæ foran de dejlige godter.

OK, sagde han så kan du gå i gang. Du kender turen, først en grundig omgang til nosserne. Og så ligger du da vist lidt fjollet, stå på fire i stedet for, på hænder og knæ, du ved. Og det gjorde jeg, så jeg lå der foran ham som en hund og med enden lige bagud, nosserne hængende mellem benene og den stive pik nærmest slikkende op ad maveskindet.

Så kunne jeg endelig gå i gang med slikkeriet. Rundt på pungen, løftede den med næsen, så jeg kunne slikke neden under den, og der var så megen smag af dreng og nosser, at det var klart, at han ikke havde vasket dem siden gårsdagens gymnastiktime. Det lykkedes mig at suge begge kugler ind i munden på en gang, og det til Jonases lydelige tilfredshed.

Godt, og så er det pikken, kommanderede han. Først slikker du lige pikhovedet rent, og så ellers fra roden og op, inden du tager den ind i munden. Og det havde han ikke behøvet at sige, for det var netop, hvad jeg havde lyst til.

Stop! Holdt!

Jeg holdt op igen og trak hovedet tilbage fra hans dejlige pik og så op på ham med et spørgende blik.

Så tager du resten af tøjet af!

Det var ikke meget, kun min t-shirt, så det var hurtigt gjort. For en sikkerheds skyld foldede jeg den pænt sammen og lagde den oven i bunken ved siden af Jonas.

Godt, sagde han, da han konstaterede at min pik stadig stod stiv op ad mit maveskind. Tag min rygsæk og hæld indholdet ud lige her.

Jeg vendte bunden i vejret på den, og ud kom foruden en stor cola en sort dildo, et tube vaseline og nogle stanniolpakninger med kondomer.

Colaen er til mig, stik mig den lige, gummipikken er til dig. Jeg fik fat i en sort en, så den skulle lige være noget for dig, som tænder på billeder af store negerpikke, grinede han. Tror du den er stor nok til dig?

Det var skal jeg sige, er ret pæn størrelse af en pik at være. Måske findes der større gummipikke, hvad ved jeg, jeg havde aldrig haft fat i sådan en før. Den havde et ganske stort hoved, var rillet hele vejen ned ad skaftet med noget, der lignede voldsomme blodåre, og så endte den med nogle store nosser.

Nosserne er der, grinede han, da han så, at jeg havde gættet meningen med den, nosserne er der, for at den ikke skal forsvinde helt ind i røven på dig.

Han fik mig så til først at forsyne den med et præservativ og derefter gnide den godt ind i vaseline

Ja, hvad tror du så? sagde han, ind med den. Gør det bare lidt langsomt og nyd det.

Jeg havde aldrig før haft en dildo i røven, og den her var bestemt ikke beregnet til en førstegangs tur. Jeg holdt fast om dens nosser, førte hovedet mod røvhullet og prøvede at presse den ind. Hovedet kom et lille stykke ind, men så stoppede det ved ringmusklen, og videre ville den ikke, lige meget, hvor meget, jeg pressede.

Støt den mod jorden, hold fast i den med den ene hånd, og sæt dig så på den, sagde han, så skal den nok komme ind.

Jeg gjorde, som han agde, var ret tændt af tanken og den følelse, jeg allerede havde haft i og omkring hullet. Det gik hurtigt med at finde den rigtige stilling, så mens jeg holdt om gummipikken med den ene hånd, balancerede jeg med den anden hånd mod jorden, og prøvede at lade min vægt gøre arbejde med at presse dildoen ind. Der var stadig ikke så lidt modstand fra ringmusklen, og jo mere, jeg pressede, jo mere ondt gjorde det også, så jeg begyndte at tvivle på projektet.

Få så lidt fart på, sagde Jonas, min pik skal vel ikke vente hele dagen, ind med den.

Jeg løftede mig lidt, sænkede mig så igen, og netop i det øjeblik sparkede Jonas til den arm, der støttede mod jorden, så jeg mistede balancen og sank med hele min vægt ned over dildoen. Jeg gav et skrig, og så sad jeg den med ballerne dels hvilende på jorden, dels på dildoens nosser.

Jeg stønnede af smerte, men Jonas grinede bare. Nå der kom den vist ind! Så holder du op med den tåbelige jamren. Op på alle fire og kom i gang med min pik, den er træt af at vente.

Jeg kom med besvær op på hænder og knæ. Det var en underlig fornemmelse med den store stang inde i endetarmen. Jeg kravlede det lille stykke hen til Jonases pik og tog den i munden igen.

Jah, det er godt, husk nu, det du kan med tungen, sagde han.

Lidt efter fik jeg ordre om at tage om dildoen med den ene hånd og begynde at trække den ud og ind. I begyndelsen bevægede jeg den kun lidt frem og tilbage, men det var Jonas ikke tilfreds med. Træk den ordentlig tilbage, så du kan mærke pikhovedet mod ringmusklen, sagde han, og så helt i bund igen.

Jeg gjorde, som han sagde. Ganske langsomt, da det stadig gjorde ondt især omkring ringmusklen, som var udvidet mere end nogensinde før.

Hurtigere, sagde han, og ordentligt i bund.

Jeg prøvede, men han var åbenbart ikke tilfreds, for han skubbede min hånd væk, som straks kom ned til jorden, og hjalp med at stabilisere mig, og så tog han ellers ordentligt fat i dildoen og førte den ud og ind i større fart, og hver gang helt i bund. Samtidig tog han fat med begge hænder om mit hoved og pressede pikken helt ned i halsen på mig, så min næse ved hvert stød havnede i hans pikhår.

Vi kørte i den rytme et par minutter, og jeg blev mere og mere liderlig, som gummipikkens hoved gned frem og tilbage over min prostata. Og nu trak han den helt ud, og havde jeg ikke netop haft hans pik helt nede i halsen og næsen presset mod pikhårene, så havde man kunnet høre endnu et skrig, for det gjorde ondt, da pikhovedet blev trukket gennem ringmusklen. Det varede kun et ganske kort øjeblik, så hamrede han den igen ind gennem ringmusklen og helt i bund, og en eller anden lyd slap ud af munden, da han samtidig havde trukket mit hoved tilbage, så hans pikhoved nu var ude af halsen og lå i min mund.

Igen, sagde han, gør det igen, det lyder, som om det er noget, han rigtigt kan mærke.

Hvad for noget, tænkte jeg, hvem taler han til? Og samtidig blev dildoen igen trukket helt ud for straks efter at blive hamret helt i bund.

Hvem, hvad, var der en anden? Nu dæmrede det for mig, at Jonas jo havde fat om mit hoved med begge hænder, og flere havde han vel ikke, så det måtte altså være en anden, der havde fat i dildoen og bearbejdede mit røvhul så grundigt med den.

Men hvem? Det bekymrede mig nu ikke meget, for nu mærkede jeg, hvordan jeg med stormskridt nærmede mig en udløsning, og det uden at jeg selv eller nogen anden så meget som havde rørt ved min pik.

Jonas fornemmede det nok også, for nu sagde han: Kom tættere på, Martin, jeg tror, han skal til at sperme, og det skal vi have i nærbilleder.

Martin? Martin, og så nærbilleder løb det trods det forestående klimaks gennem mit hoved. Nærbilleder! Så måtte de vær i gang med enten et foto eller videokamera. Og var det Martin, der betjente det, så var det helt sikkert Mikkel, der betjente gummipikken, men så stor kraft og så stor virkning. Og så kom jeg! Mange lyde kunne man ikke høre, men dog nok nogle halv og helt kvalte uhhh’er og øhhh’er, men til gengæld gik der den ene spasme efter den anden gennem hele kroppen, og det virkede, som om jeg kom, ikke bare gennem pikken men også i røven, hvor Mikkel med en beundringsværdig ekspertise eller naturtalent gned dildoens pikhoved frem og tilbage over min prostatablære i små hurtige bevægelser. Og jeg kom, og jeg kom. Aldrig havde jeg spermet så meget som nu, og jeg sansede overhovedet ikke, hvordan Martin skiftede mellem nærbilleder af mit spruttende pikhoved og så totalbilleder, så ingen, der senere så filmen, ville være i tvivl om, hvem det var, der lå der på alle fire med en drengepik i munden og en gummipik i røven, og sprøjtede ladning efter ladning op ad sin mave og ned på skovjorden.

Og for at gøre det hele fuldendt, så rejste Jonas sig op, kneppede min mund med fuld kraft nogle få gange, inden han med højlydt stønnen begyndte at sprøjte sin sæd, først lige ned i halsen, så et par sprøjt i munden, og så de sidste ud over mit ansigt. Inden jeg lukkede øjnene for ikke at få sperm i dem, så jeg lige, at Martin havde kameraet rettet mod mit ansigt og Jonases pik, så det ikke gik glip af et eneste sprøjt eller af sæden, der sivede ned over mit ansigt.

Så satte Jonas sig igen på træstammen, tog colaen og begyndte at drikke nogle store slurke.

(fortsættes: 8. brev: ”Sex i anlægget, del 2”
Kommentar