Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Brev 6

(Brev)

Karakter: 5.1/7
Visninger: 6079

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
6. brev

Flere blowjobs

Personer: John, lærer.
Jonas: elev i Johns 10. klasse.
Martin og Mikkel, Jonases kammerater.

Jeg har besluttet at skrive til dig for at fortælle, hvordan det startede og udviklede sig, så kan du selv dømme. Jeg gør det så nøjagtigt, som jeg kan huske det, og mens jeg skriver, kommer det tydeligere og tydeligere frem.

Læs først de tidligere breve ”Det skulle jeg aldrig ha’ sagt”, ”Blackmail”, ”Blowjob efter idrætstimen”, ”Sperm i klassen” og ”NI baderummet” inden du læser dette.


Så kan du godt komme ud, kysten er klar, det var Jonas, som for et syns skyld havde klædt sig på.

Jeg havde også fået min sweatshirt og sommerbukserne på, og havde med noget besvær fået anbragt mit stadig stive lem sådan lidt opad til venstre.

Du kender rutinen, grinede Jonas, tøjet af og ned på knæ. Læg hellere bukserne sammen under knæene, sagde han pludselig omsorgsfuldt, det kan måske komme til at tage lidt tid.

Jeg kiggede mod døren.

Jo, den er låset, og du ved, de næste kommer først om en times tid, så vi har masser af tid. Det var fint, du kender din plads. Lad os så høre. Bed pænt om det.

Jeg lå igen der på knæ lige foran ham, som han sad der på bænken, benene spredt, så jeg tydeligt kunne se bulen, han havde nok ikke taget underbukserne på, han vidste jo, at de snart skulle af igen. Og den bule. Jeg var efterhånden blevet hooked på den og det der var bag den. Fantaserede om den, når den ikke var i nærheden, drømte om den i mine våde natlige drømme. Og det var kun, ja var det ikke kun 2 uger siden første gang? Hvordan kunne jeg komme så langt så hurtigt? Var det en kombination af en hidtil slumrende homoseksualitet og den magt, Jonas øvede over mig? Og min pik var bankende hård og lækkede allerede de første dråber.

Må jeg få lov til at sutte din pik, Jonas.

Arh, det kan du gøre bedre. Som min dejlige dansklærer altid sagde, grinede han, brug dog nogle tillægsord, sæt noget mere farve på dine udtalelser.

Jeg genkendte selvfølgelig et af mine yndlingsudtryk, og smilede.

Gode Jonas, må jeg sutte din dejlige pik.

Bedre, meget bedre, lo Jonas, men det kan blive endnu bedre. Du får lov til at tage den frem, så får du nok lidt mere inspiration.

Og det gjorde jeg. Knappede op og trak hans lynlås ned. Han lettede sig lidt, så jeg kunne lirke bukserne lidt ned, stak hånden ind og fiskede pikken ud. Den var ikke hård, men lige i det stadium, hvor den er pumpet lang og tyk, og lige før den begynder at rejse sig. Et yderst indbydende syn.

Hvad med nosserne? Spurgte Jonas, hvad har de gjort, holder du ikke også af dem?

Om jeg gjorde, og hurtigt fik jeg hånden ind om posen, nulrede kuglerne lidt og trak dem ud. Nu sad han der i al sin pragt. Den tunge pik hvilende over klunkerne, som igen var presset godt frem af bukserne.

Jeg trak vejret dybt, slikkede mig uden at tænke over det om læberne, og sagde:

Kære Jonas, må jeg have lov til at kysse din smukke pik, slikke dine pragtfulde nosser og sluge din dejlige unge sperm?

Han gjorde det! Fandeme, han gjorde det! Jonas, du fik ham til det. Det var altså ikke løgn!

Hvad nu! Var der alligevel andre? Hvem var det, og hvor? Ja, hvem det var, kunne jeg jo faktisk godt høre, det var Mikkel, og nu kom han og Martin ud fra baderummet, højt grinende.

John, for fanden mand, er du rigtig klog, hvad er det, du gør, er du gået fra forstanden, udbrød Martin både grinende og forfærdet.

Det var altså rigtigt, det var virkelig John og dig på billederne, sagde Mikkel.

Jeg prøvede at rejse mig, dybt forvirret, og nu virkelig i vanskeligheder, og jeg tror, jeg blussede af skam over hele kroppen.

Nej, bliv liggende, kommanderede Jonas, idet han pressede begge hænde mod mine skuldre og samtidig gav mig et let spark i skridtet, hvilket tilsammen i den grad fik mig til at synke ned på knæ igen.

Sagde jeg, at du kunne rejse dig?
John her gør som jeg siger, sagde han henvendt til de to kammerater, og selvfølgelig havde jeg ikke lavet numre med billederne. John er blevet helt pjattet med min pik, og jeg kan godt sige jer, han er en fortræffelig pikslikker.

Men, hvordan, hvorfor, hvordan er det gået til? Hvor længe…? De var begge fulde af spørgsmål.

Det er ganske enkelt, sagde Jonas. En lærer kunne ikke finde ud af, hvordan han fik pornofilm på sin computer. En vaks elev kom forbi og ordnede sagerne. Opdagede så, at læreren havde en masse bøssebilleder liggende på sin harddisk. Den vakse elev pirrede læreren med sin pik og fik ham til at tage billeder af den og de smukke nosser. Så fik eleven lyst til at få fyren slikket, og han kunne se, at læreren havde lyst til at slikke, og så, ja så var den hjemme. Eleven havde de dejligste billeder og læreren i sin hule hånd. Sådan bare! Keine Hexerei, nur Behändigkeit, som tyskerne siger.
Nok om det. Hvad var det vi kom fra? Gentag lige, hvad det var du sagde, John!

Det kunne han da ikke. Ikke nu, ikke her, hvor Martin og Mikkel var til stede. Men det kunne han netop. Han fik mig til at gentage.

Kom helt her hen, sagde han, og holdt sin nu mere end halvhårde i sin hånd, mens han lod den vippe drillende lidt op og ned. Helt her hen.

Jeg rykkede nærmere, så jeg følte, at hans pikhoved nu gned op og ned over mine læber.

Jeg åbnede munden lidt og prøvede at fange hovedet ind. Han fjernede det grinende.

Nej, nej, ikke så hurtig, lad os lige høre det der en gang til, prøv nu at bede rigtig pænt, og så gned han igen pikhovedet op over mine læber, op langs næsen og ned langs den anden side, hvor det efterlod et vådt spor af den dejlige silkevæske, som sivede ud af pikspalten..

Jeg slikkede mig igen om munden og fik lidt at pikvæsken på tungen.

Kære, søde Jonas, lad mig slikke den lækre væske af dit smukke pikhoved. Lad mig sutte på dine fortræffelige nosser, og lad mig smage din dejlige drengesæd.

Ok, kom så i gang, og gør det nu rigtig godt, nu hvor vi har tilskuere. Hvad med at begynde med nosserne? Giv dem en ordentlig omgang, det fortjener de. Det er derfra spermen kommer, er det ikke?

Og jeg slikkede dem. Ned under pungen og helt ind til den indre pik. Jonas gryntede af velvære. Så op over nosserposen igen, hvor jeg for første gang sugede den ene helt ind i munden, hvor jeg masserede den med tungen.

Åååhh, jaaahh, det er godt, sukkede Jonas, også den anden, nu den anden, jaahh, ååhhh, hvorfor har du ikke fundet på det noget før. Nejjjj, stop nu ellers kommer jeg bare. Nu pikken. Pikken! Få den i munden inden den skyder.

Og jeg tog den i munden og klemte sammen med læberne: Sugede og suttede den dejlige pikvæske i mig. Jonas rejste sig. Tog fat om mit hoved og begyndte at kneppe min mund for alvor. Gang på gang stødte han mod bagvæggen og indgangen til svælget, så jeg begyndte af få opkastningsfornemmelser. Jeg gryntede og prøvede at få ham til at stoppe.

Få de hænder væk, råbte han, og greb fastere om mit hoved og stødte hårdere frem. Pludselig skete det! Et kraftigt stød og pikken gled ned i halsen, så Jonas maste maven og pikhårene mod min næse og nosserne mod hagen, og så stønnede han igen. Jaaahhh, mand der er det! Tag hele pikken. Den er nede i halsen nu. Det er fucking vildt mand! Og så kørte han op og ned i ganske små jab. Jeg var på en gang ved at blive kvalt og ved at kaste op. Halsen og svælget arbejdede, men uden at der kom noget op. Til gengæld jublede og stønnede Jonas – fantastisk mand, fantastisk, bliv ved med det der, det er helt vildt, nu, nuuuuu, aaaahhhh, nu kommer det, mand. Tag det helt ned i halsen, åååhhhh.

Og så kom han. Jeg vil tro to eller tre ladninger direkte ned i halsen, så trak han sig tilbage, så næste udladning fyldte munden, og så trak han sig helt ud, så de sidste to sprøjt ramte mig i ansigtet lige under øjnene.

Jonas gav slip på mit hoved og sank stønnende ned på bænken.

Åååh, mand, det var godt: Det bedste nogensinde. Hold kæft, du var god. Nej, hænderne væk, det der ordner jeg, sagde han, da jeg skulle til at tørre spermen af ansigtet.

Hvad Martin og Mikkel havde foretaget sig under den forestilling, eller hvad de evt. havde sagt undervejs, ved jeg ikke, jeg opfattede ikke andet end Jonas og hans pik, men nu sagde Mikkel:

Hold kæft mand, det var vildt. Hvordan var det? Var det godt?

Ja, hvad tror du egentlig? Sagde Jonas, jeg har aldrig skudt så meget sperm i en udløsning før. Kom lidt nærmere igen, sagde han til mig: Slik lige pikken helt ren.

Jeg tog den i munden igen og slikkede de sidste dråber ud. Så tog Jonas om den stadig halvstive pik, og med pikhovedet fangede han noget af den sperm, han havde afleveret på mit ansigt.

Her slik igen, vi skal have det hele med, sagde han, og så præsenterede han igen pikhovedet mod mine læber, og sådan blev han ved, indtil han på den måde havde fået samlet de største dråber op.

Hvad med jer, sagde han til kammeraterne, mens han med pikhovedet gned den sidste sperm rundt i mit ansigt. Hvad med jer, er I ikke blevet liderlige af at kigge på? Skal I ikke have den sutte af, nu vi er ved det, ellers kommer I nok hjem med våde underbukser at dømme efter de buler, I viser frem. Og se, John er stadig stiv og klar, selv om han har skudt en gang.

Og det havde jeg. Ud over sommerbukserne, og Jonas havde ret, stiv som et bræt var den stadig!
Se bare her, han kan slet ikke få sperm nok, og så plantede han den ene storetå i en af mine egne spermklatter, som var havnet på flisegulvet. Se her, slik lige det af, det er din egen sæd, sagde han og førte tåen op til min mund og pressede den ind. Slik ren.

Cool, man, sagde Mikkel, mens Martin var mere tvivlende:

Jamen, det er da John, vi kan da ikke … jeg mener, det er vores klasselærer, og det er John, han …

Så spørg ham selv, spørg John, han må selv bestemme, sagde Jonas, mens han fortsat gned pikken rundt i den glatte sperm på mit ansigt, som nu nok glinsede vådt over det hele. Come on, spørg.

Hvad siger du, John, grinede Mikkel, og stillede sig ved siden af Jonas, og der var ingen tvivl om hans ophidselse, bulen stod spændt. Kunne du tænke dig også at sutte min pik for mig? Og så begyndte han at spænde bæltet op.

Nej, stop, sagde Jonas, lad John gøre det: Nå, hvad siger du til det tilbud, John, du kender Mikkels pik. Du har sikkert kigget langt efter den mange gange i bruserne, ikke?

Nej, det går ikke, det her er allerede gået alt for langt. Ved I overhovedet, hvad jeg kunne komme ud i, hvis det her blev kendt? Det er slemt nok, det med Jonas, og endnu værre, hvad I har set i dag, men ikke mere, nej, det går ikke.

Stop nu det bræk, John, der kommer ikke noget ud om det her, hvem skulle det komme fra. Ikke også, Mikkel og Martin, der er ingen af os der kunne finde på at fortælle nogen om det her, altså hvis ellers du gør, som vi har aftalt, John.

Aftalt og aftalt, det var så meget sagt, hvad Jonas havde tvunget mig til, men … men som jeg ikke var alt for svær at overtale til, og jeg var blevet noget fokuseret på sådan en teenager pik.

Vis ham den, Mikkel, ud med den. Ja, sådan, Mikkel havde ladet bukserne falde og krænget boksershortsene ned over pik og nosser. Gnid lidt saft ud, det tænder han helt vild på.

Og det var ikke løgn. Alene synet af Mikkels stådreng så tæt på, var nok til at døve alle mine fornuftsargumenter, men nu de dråber, der hurtigt blev fordelt over hovedet ved forhudens bevægelser frem og tilbage.

Gnid den lidt mod læberne og under næsen, det er narko for en bøsse. Nå, John, hvad siger du så? Det er da en pik, der vil noget, hva’? Den kan du da ikke sige nej til!

Jeg sagde ikke noget, men åbnede munden lidt, så jeg lige med læberne kunne tage om hovedet og slikke det med tungen.

Ahhhh, udbrød Mikkel og trak sig lidt tilbage, ahhh, det er godt. Igen mand! Og så pressede han pikken hårdere mod min mund. Kom så, sut den igen. Jaaahhh, åååhhh, er det sådan, det er?

Havde Mikkel det godt, så havde jeg det også. Så hurtigt kan man åbenbart blive helt vild med store drengepikke. Og stor og dejlig var den. Lidt længere end Jonases, tror jeg, men nogenlunde samme tykkelse. Om smagen var anderledes, skal jeg ikke kunne sige, men at have den i munden, denne varme, glatte, hårde stang, som stort set fyldte hele munden. Himmel! Og det var Mikkels. En af mine elever, jeg tror siden 3. klasse, og nu en høj, flot fyr med en veltrænet, muskuløs krop. En krop, det var jeg klar over nu, som jeg havde nydt synet af mange gange, men uden – det kan jeg sige uden at ryste på hånden – uden nogen sinde at have forestillet mig noget seksuelt med den eller det dejlige vedhæng, som nu arbejde sig frem og tilbage i min mund.
Jeg klemte fastere med læberne og trykkede så godt jeg kunne med tungen mod undersiden, men bevæge hovedet behøvede jeg ikke, Mikkel kunne de bevægelser frem og tilbage, og han var helt tydeligt på vej i den syvende himmel. Greb mig om hovedet og bevægede sig hurtigere og hurtigere, men uden at gøre forsøg på at trænge ned i halsen. Jeg tog med den ene hånd om hans bagdel og med den anden om hans kugler, som jeg masserede blidt, og det gjorde det. Han kom, og han kom under ganske høje fryderåb og lykkegisp.

Så, Martin, så er det din tur, sagde Jonas.

Nej, jeg ved ikke, jeg tror ikke, det er jo John, det kan vi ikke.

Årh hold nu op mand, du kan da se, hvordan John nyder det. Han elsker at sutte pik, ikke også John? Elsker du ikke at sutte vores pikke? Vil du ikke også gerne sutte Martins? Sig det til ham, sig at du gerne vil.

Jeg havde ikke nået at svare på nogen af hans mange spørgsmål, men hvorfor ikke også Martin, når nu de andre? Og så det, at han var lidt sky eller tilbageholdende. Han ville sikkert også hellere end gerne, så det ville da være synd for ham.

OK, Martin, kom du bare. Jeg vil gerne, sagde jeg, du skal ikke være bange.

Der kan du bare se, grinede Jonas, hvad sagde jeg? Sæt dig hen på bænken, så ordner John resten.

Og det gjorde jeg så, og jeg kan godt sige, at Martin ikke blev skuffet. Han var nok aldrig før kommet så kraftigt som i min mund. Hans pik stod ikke tilbage for de to andres, og da jeg først havde den i min mund, havde brugt tungen på pikhovedet og bevæget mig op og ned ad den nogle gange, ja så var Martin bare solgt, eller rettere hans usikkerhed og tilbageholdenhed var som blæst væk. Han greb mig om hovedet og kørte endnu kraftigere ind og ud end Mikkel havde gjort.

Ja, det er rigtigt, jublede Jonas, giv ham den, giv ham den hårdt, det elsker han, helt ned i halsen med den.

Jeg ved ikke, om Martin hørte eller opfattede noget af det, eller han bare var blevet så ophidset af før første gang at have sin pik i en sugende mund, for jeg var sikker på, at han var ren jomfru, og ikke lige så erfaren som de to andre. I hvert fald hamrede han nu så hårdt ind, at hans pik gik ned i svælget, og efter ganske få bevægelser her, kom han under høje udråb i sprøjt efter sprøjt, mens han pressede min næse flad mod sin mave.
Først da den sidste udløsning var klinget af, trak han sig ud, og jeg gispede efter vejret. Han kiggede forskrækket og nærmest bekymret på mig, og rød i hovedet af anstrengelsen og ophidselsen stammede han noget om, at det måtte jeg meget undskylde, det havde ikke været hans mening, men han kunne ikke …

Hold bare op, grinede Jonas, du aner ikke, hvor lykkelig du har gjort John, og nu ved du, hvor godt det er at få suttet pik. Og vær helt sikke på, at det gør John gerne hver gang, du får lyst. Ikke også John?

Fortsættes: 7. brev: ”Sex i anlægget. Del 1”
Kommentar