Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Brev 5

(Brev)

Karakter: 5.1/8
Visninger: 5850

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
5. brev

I baderummet

Personer: John, lærer.
Jonas: elev i Johns 10. klasse.
Martin og Mikkel, Jonases kammerater, samt Kim og Niels, elever i klassen.

Jeg har besluttet at skrive til dig for at fortælle, hvordan det startede og udviklede sig, så kan du selv dømme. Jeg gør det så nøjagtigt, som jeg kan huske det, og mens jeg skriver, kommer det tydeligere og tydeligere frem.

Læs først de tidligere breve ”Det skulle jeg aldrig ha’ sagt”, ”Blackmail”, ”Blowjob efter idrætstimen” og ”Sperm i klassen” inden du læser dette.

Resten af ugen gik forholdsvis fredeligt, dvs. ind til fredagen. Alle arbejdede flittigt med deres projekter, også Jonases gruppe. Godt nok måtte jeg flere gange hver dag stille til ”kontrol” og lade dem føle mig op, så jeg nærmest konstant havde jern på, og havde besvær med at komme rundt til de andre grupper, uden at de skulle opdage noget usædvanligt, men det lykkedes. Det vil sige med undtagelse af Niels og Kim, som selv havde sex i hovedet det meste af tiden.

Har du cykellygte i lommen, grinede Kim til mig en dag, idet han utilsløret kiggede på den ret tydelige pikbule. Det er da ellers ikke nødvendigt på den her tid af året, eller er det Jonases billeder, der sætter gang i den?

Men ikke mere end det, selv om det var tydeligt, at de tjekkede bulens størrelse hver gang, jeg tjekkede deres arbejde.

Og så Jonases små bemærkninger, fortrinsvis når han havde mig til ”kontrol”. Glæder du dig ikke til på fredag? Det bliver spændende, hvordan du klarer idrætstimen uden underbukser! Tror du, du kan skjule en ståpik? Husk, at vi skal have et lille hyggemøde efter idrætstimen.

Og det blev fredag. Og det blev sidste modul. Idræt med 10.
At sige, jeg var nervøs, ville være en underdrivelse. At sige, jeg var spændt, ville også være en underdrivelse. At sige, at jeg havde været temmelig ophidset hele dagen, når jeg tænkte på den idrætstime – og ”hyggemødet” bag efter, ville ramme mere i plet. Og plet var der også på mine bukser. Og bulen! Jeg stort set lækkede piksaft i en jævn strøm, hvilket naturligvis ikke undgik de sammensvornes stadige opmærksomhed, og også Kim og Niels bemærkede det og kom med udbrud som, nej, John, nu må du styre dine drifter! Tænder du sådan på Jonases emne, eller hvad? Jeg prøvede at afværge ved at sige, at de bare skulle passe sig selv og deres arbejde og den slags lærerævl.

Men altså idrætstimen. Bare tanken i omklædningen gjorde mig halvhård, men da jeg fik mine sædvanlige gymnastikbukser på, opdagede, hvad jeg faktisk havde glemt, at de jo havde indbygget nogle tynde underbukser, i hvert fald sådan lidt til at holde sydfrugterne på plads - under normale omstændigheder. Min T-shirt havde jeg altid løst uden på bukserne – det gav mere bevægelsesfrihed og mere luft, og nu opdagede jeg endnu en lille fordel, som jeg heller ikke havde tænkt på: den var så lang, at den faktisk dækkede skridtet, i hvert fald når jeg stod stille. Ikke noget helt dårligt udgangspunkt, tænkte jeg lettet.

Det var tydeligt, at Jonas så skuffet ud, da jeg kom ind i omklædningsrummet fra mit lille aflukke, men han sagde ikke noget, og jeg havde jo også gjort, som han sagde. At det var de indbyggede underbukser, var han måske ikke klar over på det tidspunkt, eller måske havde han opdaget det, da han tog sine egne på. Senere, ved den første kontrol, blev han i hvert fald klar over det. Det var endnu ikke vejr til at være udendørs, banerne var alt for våde trods det gryende forår, og for øvrigt var det den sidste idrætstime inden den skriftlige eksamen, og efter den var der kun to ugers ”normal” skolegang inden sidste skoledag og de mundtlige prøver, så det kunne faktisk slet ikke betale sig, at gå udendørs.

Der var et ulige antal drenge, ja i alt var de kun 10 drenge i klassen, og Ahmed var fraværende, så jeg gik med på det ene hold. Til basket. Det blev jo naturligt nok det hold, som manglede Ahmed, dvs. jeg kom på hold med Martin og Mikkel, mens Jonas altså var på det andet. Han udnævnte sig selv til at bakke mig op, hvad de andre åbenbart gladelig gik med til, for skal jeg sige det, så er jeg rimelig god til basket. Han dækkede tæt op, skal jeg hilse at sige, og fandt mange lejligheder til at gribe mig i skridtet, hvorved, han blev klar over to ting: at min pik var så hård, som den kunne blive i bukserne, og at den blev holdt rimeligt under kontrol af de indbyggede underbukser. Samtidig hviskede han frække og ophidsende ord til mig:
Tænker du på min pik.
Min pik har glædet sig i flere dage.
Jeg har sparet en del op til dig.
Vi må have den her stang ud af det indelukke. Når vi angriber, bliver vi to stående hernede, som om du vil ligge fremme til en lang aflevering, så justerer vi det lidt.
Og det gjorde han så et par minutter efter. Stak simpelt hen hånden op i mit venstre bukseben og trak både pik og nosser ud af nettet. Og straks voksede den til helstiv og pressede buksebenet kraftigt ud. Så snart Jonas var væk, fik jeg i en fart justeret tingene sådan, at pikken hvilede mod mit maveskind og blev holdt på plads af bukseelastikken. T-shirten dækkede så bulen, og jeg spillede videre, uden at nogen bemærkede noget bortset fra Jonas, som igen noget skuffet hviskede til mig:
Jeg kommer igen, bare vent.

Vi sluttede timen af med nogle teknikøvelser med flere bolde til begge kurve. Drible øvelser, blokeringer, hopøvelser og straffeskud. Et par af drengene sad ved kurven, da jeg demonstrerede et hop med dunk.

Hej, John, er du klar over, at dine klunker hænger for neden, udbrød Niels forbavset, men straks efter grinede han. Jeg havde glemt, at Jonas også havde vippet dem ud, men ellers skete der ikke andet de sidste få minutter.

Efter timen hjalp Jonas med at få boldene stuvet af vejen, og mens vi var i boldrummet sagde han:

Du kommer med i bad med det samme, ikke noget med at vente, til de andre er gået.

De første var dog allerede ude og ved at tørre sig. De skulle sikkert skynde sig til et eller andet arbejde, så der var kun Martin og Mikkel, Kim og Niels, og så altså mig og Jonas, da jeg kom ind i baderummet med håndklædet skødeløst foran min stadig om ikke halvhårde, så godt fyldte stang.
Den sædvanlige råben og diskussion om kampens gang, et par klask og hyl og hold hænderne væk, din bøsserøv. Og hende Charlotte, hun har altså et par dejlige babser, dem kunne jeg godt tænke mig ar få hænderne på. Og Susanne fra 9.a, har I prøvet hendes fisse? Jeg fik den i går, umhhh, den er godt brugt, med stadig snæver nok.

Jeg stod med ryggen til, så jeg så ikke, hvem, der sagde hvad, men havde alligevel en helt god ide om det, da jeg kendte deres stemmer. Det var Kim med det med fissen. Jo, han fik nok, hvad han skulle bruge. Lidt efter tog jeg mig selv i at stå og forestille mig Kims stive pik på arbejde i Susannes fisse. Hvordan mon han tog hende? Sikkert doggystyle, det havde jeg hørt, at nogle unge mennesker yndede at gøre, når det skulle være ren sex og ikke noget med varme følelser. Jeg kunne næsten se det for mig, men havde gerne været en flue på væggen. Ja, sådan tænkte jeg, og det lige der i baderummet!

Pludselig fik jeg et håndklædesnert mod min ene balle, så det gav et gisp gennem mig, hvilket udløste en høj latter fra de forsamlede. Så et til.

Så er det nok, udbrød jeg, vendte mig om og trådte ud af bruseren mod den formastelige. Det var Martin.

Hej John, er du frisk på en lille duel, råbte Kim, her, grib, og så kastede han mit håndklæde. Gør plads drenge! Nu er det den store tvekamp, super Kim mod oldingen. Den, der først får tre svirp ind, har vundet.
Jo, jeg kendte godt deres regler efter mange år med dem i omklædningen, men det var første gang, jeg blev udfordret. Det lå ligesom i luften, at jeg ikke kunde undslå. Vi havde også haft så mange ting sammen gennem årene, så det forekom ret naturligt. Helt naturligt og uskyldigt var det nu ikke, for da jeg gjorde håndklædet parat og kiggede rundt på de fire ventende drenge, greb Jonas til sit skridt og holdt det ligesom inviterende frem mod mig, vel vidende, hvilken effekt, det ville have på mig. Og det havde det, det begyndte at dunke.

Klar, parat, go! Råbte Martin.

Inden jeg havde fået placeret mig rigtigt, havde Kim fået et snert ind på mig, som ramte maven lige over pubeshårene.

Et nul til Kim, bekendtgjorde Martin, klar til næste runde.

Nu var jeg bedre forberedt, ned i knæene, siden til, små dansetrin, så den pænt fyldte pik klaskede mod lårene. Også Kims ikke så helt lille pik svingede lystigt, hvilket jeg ikke kunne lade være med at stirre på, var den ikke også større end normalt? Og så ramte han mig igen, denne gang på låret.

To nul til super Kim, det ser sort ud for oldingen, råbte Martin. Tredje runde!

Nu var jeg virkelig på min post, at tabe, var ikke misundelsesværdigt, sådan var reglerne, så det lykkedes mig at få den næste to ind på Kim, det sidste ramte ham ved et tilfælde lige under pikken.

Ahh, det skulle du ikke have gjort, det skal du få betalt råbte Kim, mens de andre grinede højt. Ja, rigtigt giv ham den i nosserne! Uden at det var til at vide, hvem tilråbet gjaldt. Jeg kom igen til at se på Jonas, som pressede underlivet frem og svingede med godterne. Det fik mig ud af koncentrationen, og Kim fik sit slag ind på mig, dog ikke på nosserne, men tæt på.

Må jeg præsentere sejrherren, Martin løftede Kims håndklædehånd, og de andre klappede og jublede.

Og må jeg præsentere taberen, fortsatte Martin, idet han tog håndklædet fra mig. Du kender reglerne, hænderne bag nakken. I dagens anledning får hver to slag, bekendtgjorde han.

Nej, det er ikke fair, reglerne siger kun ét, protesterede jeg.

Ikke i dag, og ikke, når det er en lærer. Der er lige kommet nye regler, grinede Martin, du vil vel ikke kyllinge ud nu?

De stod rundt om mig med håndklæder i hænderne og forventningsfulde miner.

Mig først, jeg vandt, og jeg har noget, jeg skal hævne, sagde Kim.

Klart, sagde Martin, det er da altid vinderen først.

Kim, det var ikke med vilje, det ved du da, sagde jeg udglattende.

Med vilje eller ikke, du ramte mig i nosserne og nu er hævnens time kommet.

Hvad Kim var ude på, var ingen i tvivl om, jeg heller ikke, så jeg prøvede at gøre mig mentalt klar til snerterne, men det hjalp ikke meget, da det første snert ramte lige ved pikroden og over den ene af nosserne.

Ahhvv, udbrød jeg og hoppede rundt til de andres udelte jubel. Igen, igen, pikken, nosserne råbte de i munden på hinanden, og jeg følte hvordan blodet igen løb dunkende til trods smerten.

Så kom det igen. Denne gang kun mod pikken, men til gengæld pikhovedet, så jeg dansede igen, så pikken klaskede mod lårene og voksede endnu en tand.

Den vokser, den vokser, jublede Niels, nu er det mig.

Og både han og Martin og Mikkel sendte naturligvis deres slag mod det nu temmelig fremstående mål, og de ramte alle under stor jubel og frække tilråb som: Kom så John, helt op og stå, Vis os, hvad du har til dine piger. Flotte klunker, de må kunne give godt med sperm. Ikke så mærkeligt, den lækker lidt i løbet af dagen, grinede nu Kim.

Så var det Jonases tur. Han gik om bag mig. Bøj dig frem, helt ned, hold om anklerne. Jeg skulle ikke have flere billeder ud, så jeg gjorde, som han sagde. Spred lige benene lidt mere. De andre blev tavse og stillede sig bag Jonas for at se, hvad det var, han var ude på. De skulle ikke vente længe, første snert ramte præcist mellem ballerne og hen over det følsomme hul. Jeg gav igen et lille udråb, og rettede mig op.

Ned igen, kommanderede Jonas, og det skal siges til hans ros, at han havde styr på det med håndklædet efter mange års praksis. Også det andet svirp ramte præcist i prik.

Under latter og råben og nogle skoser til mig, fik vi os tørret.

Øv, John, en skam, vi går ud nu, det her skulle du have været med til for længe siden, grinede Martin.

Du må da hellere se at få den der spillet af, ellers får du aldrig bukserne på, fortsatte Mikkel.

Hvorfor mon, du får jern på, ved det her? Nu var det Kim, er du sådan en slags masochist? Det er da noget, I må vide noget om, Jonas.

Du skulle ikke snakke for højt, sagde nu Martin, din var også godt på vej. Det er vel noget, der kan ske for os alle.

Jeg trak mig tilbage til mit lille aflukke samtidig med, at jeg husker, at jeg hørte Martin sige til Mikkel, at han skulle skynde sig hjem, og om Mikkel ville med. Gennem døren kunne jeg høre, hvordan de efterhånden tog afsked og ønskede god weekend, og så - døren blev åbnet.

Fortsættes: 6. brev: ”Flere blowjobs”
Kommentar