Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Bare nysgerrig 12c.

(Bare nysgerrig.)

Karakter: 5.1/9
Visninger: 7644

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Kapitel 12c.: Hos fotografen, del 2.

”Hør her, din lille pikslikker, tror du ikke jeg ved, hvad du har gang i? Du har promeneret din stive pik lige siden jeg først så dig i svømmebadet. Jeg har hørt alt om din lille forestilling ved poolen, dine sexaktiviteter i det offentlige baderum, dine eskapader i George Gordons klinik. Så kom ikke her og spil uskyldig. Den køber jeg ikke. Men jeg tror ikke, du vil synes om at have de billeder, hvor du hakker den af, hængende i skolens omklædningsrum, vel?” Så nu gør du, som hvad fanden jeg siger, eller også bliver Wayne nødt til at være noget mere voldsom. Fik du fat i det, din lille lort?”

Jeg stod der og rystede. Jeg hviskede: ”Det hele er en misforståelse. Må jeg ikke godt komme hjem?”

”Ikke før vi er færdige. Jeg skal passe en deadline. Wayne du hjælper ham lige med at komme på andre tanker. OK?”

Før jeg kunne sige mere, greb Wayne mig om nakken og trak mit hoved her til sit bryst. ”Slik min vorte, knægt. Gør den våd og hård.”

Jeg havde ikke andet valg end at gøre, som han sagde. Jeg lod min tunge løbe frem og tilbage over hans brystvorte. Jeg kunne mærke, hvordan den reagerede, blev hårdere og større mens jeg slikkede på den. Han skubbede mit hoved over til den anden vorte, og jeg gentog behandlingen. Jeg kunne høre, at kameraerne arbejdede.

“Så slikker du mine svedige armhuler,” gryntede Wayne, løftede sin arm og fremviste sin glatragede og svedige armhule. Med sin anden arm havde han stadig hat om mit hoved og pressede min næse op i den skarpe aroma i armhulen. Jeg begyndte at slikke og smagte den salte sved. Efter få minutter flyttede han mig over til den anden armhule. Også den slikkede jeg ren.

“Det er godt, så arbejder du dig nedad til min navle, og slik den godt.” Hans hånd pressede mig langsomt ned over hans bryst, og min tunge lavede et vådt spor over brystmusklerne, ned over hans vaskebræt af mavemuskler indtil den nåede det dybe hul med hans navle. I den stilling kunne jeg mærke hans store bule mod mit kraveben. Jeg var ikke præcis klar over, hvor stor, den var, men den var i hvert fald stor. Jeg var godt klar over, at jeg snart skulle finde ud af hvor stor.

Som om han var tankelæser, placerede han sine hænder oven på mit hoved og pressede mit ansigt ned til bulen i hans shorts. ”Slik på mine shorts, knægt, gør den pik våd og hård.”

Mike filmede løs kun en halv meter fra mit ansigt, mens jeg slikkede løs på Waynes shorts. Jeg kunne mærke, hvordan hans pik voksede inden under. Den forekom enorm. Men da jeg var så tæt på, kunne jeg ikke se præcis hvor stor.

”Træk dem ned, knægt.”

Altså skulle jeg snart finde ud af det. Jeg tog fat i linningen, trak dem ned over hans store, hårde røv og ned ad hans muskuløse ben. Hans pik floppede ud og ramte min næse. Jeg stirrede chokeret på den.

“Ganske imponerende, ikke?” sagde Mike, da han så min reaktion. ”Det er ikke hver dag, du kan finde en bodybuilder som Wayne med en elleve tommers pik. (28cm) Og næste 8 tommer tyk. (20cm, som en ølflaske) Og han kan holde den stiv i en evighed. Hvad synes du om det, Tim?”

“Den er, uh, um, stor,” stammede jeg. Jeg vidste, at jeg ville få besked på at sutte den, og jeg troede ikke, jeg kunne få noget så stort ind i munden. Jeg stirrede på den store pæl foran mig, det prangende hoved kun en tomme fra mit ansigt. Wayne var barberet helt glat, og på en måde fik det den til at virke endnu større og mere truende ud, sådan som den stak frem fra det glatte og brune skridt. Det syntes, som om Mike læste mine tanker.

“Det er godt barberet, ikke? Jeg bad Nick om at finde en fyr, der var barberet lige som Wayne. Han ringede mig op forleden aften og fortalte, at han havde fundet en.”

Var det derfor, Nick havde fået mig til at lade mig barbere hos Gary. Havde han haft det her i tankerne?

“Slik den, Tim.”

“Åh, nej, må jeg ikke slippe?”

“Bare kom i gang, du skal ikke være bange for den. Du bliver vant til den, og du vil elske den. Så nu slikker du den!” kommanderede Mike.

Jeg lænede mig frem, stak tungen ud og rørte ved spidsen af det store monster lige foran mig. Jeg smagte en salt dråbe precum som sivede fra den. Jeg lod min tunge løbe rundt om hovedet og over vulsten langs kanten af det struttende hoved.

Wayne stønnede. “Oh, jah, knægt, sådan. Slik på den store sag. Jeg vidste du ville have den.”

Jeg måtte indrømme, at jeg på en made var fascineret af denne gigantiske pæl lige foran mig. Min egen pik dunkede og rykkede som den stak ud af mine bukser. Jeg lod min tunge følge undersiden af det tykke skaft. Jeg slikkede op og ned indtil jeg nåede ned til hans golfbold store nosser, som hang lavt i den glatte mørkebrune pose.

Mike tog billede efter billede da jeg begyndte at slikke på Waynes store klunker. ”Der kan du bare se, Tim,” sagde han, ”jeg vidste du var vild efter det. Jeg forstår ikke, hvorfor du var nødt til at spille det der lille skuespil med, at du ikke var bøsse. Nyd nu bare den pik og de nosser, pikslikker. Jeg har fået nogle glimrende billeder af, hvordan det siver fra din egen pik, mens du arbejder med den store fyr.”

Hans ord gjorde ondt, men jeg var kommet for langt nu til at kunne standse. Jeg fortsatte med at arbejde med min tunge hen over kuglerne foran mig.

“Så tager du hovedet I munden.”

“Jeg tror ikke, jeg kan.”

“Forsøg. Wayne hjælp ham på vej.”

Da jeg placerede min mund mod hans pikhoved, tog Wayne fat om mit hoved. Jeg åbnede munden så meget, jeg kunne, og prøvede på at få det ind. Wayne trak i mit hoved og åbnede min mund med det enorme pikhoved. Jeg prøvede at skrige, men det var ikke engang muligt at lave støj, mens min mund blev presset op. Jeg troede, mine mundvige ville briste, da pikkraven endelig ploppede ind. Hans pres bragte pikken videre ind i min mund, lige til den ramte svælget. Jeg gylpede helt ukontrolleret og prøvede at slippe væk. Wayne slog mig hårdt i ansigtet.

”Slap af, lille pikslikker. Hvis du bider i min pik skal jeg banke dig gul og grøn. Så bare slap af og nyd det.”

Han begyndte at pumpe ind og ud af min mund, mens han stadig holdt fast omkring mit hoved. Tårer strømmede ned over mine kinder både af smerte og fornedrelse ved at min mund blev voldtaget af dette store tårn af en pik. Det var svært at trække vejret. Jeg følte at rummet snurrede rundt.

“OK, Wayne, jeg tror, vi har fået billeder nok af det. Desuden tror jeg, den lille bøsse er ved at besvime. Det er tid til at vi går til det næste.”

Wayne trak brutalt sin pik ud af min mund. Det gjorde vanvittigt ondt i mine kæber mens han trak mig op at stå. Jeg var knap bevidst om, at han ledte mig hen til bænken og lagde mig ned på maven på den. Jeg mærkede nogen trække i shortsenes linning. Jeg blev klar over, hvad der var ved at skulle ske, og kom straks til mig selv igen.

“Nej, nej, “ mumlede jeg, “jeg kan ikke klare den.” Jeg rakte ned og forsøgte at holde shortsene oppe.

Ken lo. “Er du gal? Jeg så hvor udvidet din røvkusse er. Du kan klare det. Og du vil sikkert sperme over det hele, mens han er i gang med dig.”

Mike så mig kæmpe. “Riv dem af, Wayne. Lad os få nogle gode dramatiske billeder, siden det er det, Tim gerne vil give os.”

Jeg mærkede, at Wayne tog fat I shortsenes ben og hørte, hvordan de blev revet op i sømmene. Jeg prøvede at rejse mig, men han pressede mig hårdt ned på bænken, og rev skridtet over til det andet ben. Min halve røv var nu frigjort. Wayne greb fat i linningen med begge hænder og hev indtil den sprang. Han rev så de ødelagte shorts af mig. Jeg lå der nøgen, og de tog billeder af min røv.

“Nå, så du kan lide det på den hårde made, knægt?” Grinede Wayne, mens han greb ind under mig og klemte min hårde pik. Han gav min røv et hårdt slag. ”Godt, du skal få det. Jeg skal give din drengekusse et godt knald.”

Jeg snøftede, da Wayne trak mine baller fra hinanden og spyttede på mit allerede misbrugte hul. Han gned en tyk finger mod det, pressede den ind og skruede den rundt inde i mig.

“Jah, vi skal have dig løsnet op. Skønt du er allerede lukket ganske godt op.” Han stak endnu en finger ind. Jeg stønnede af smerte, mens han drejede dem rundt og dybere ind. På trods af min frygt syntes hans fingre at tilfredsstille den kløende varme fornemmelse i min røv. Han spredte fingrene og åbnede det kvæstede hul endnu mere.

“Jah, jeg tror godt, du kan tage en til. Så vil du være helt klar til selve stangen.”

”Nej, åhn, please, jeg kan ikke,” stønnede jeg. Men det gjorde ingen forskel. Jeg følte en tredje finger presse sig op i mig. Han begyndte så at arbejde sine fingre ind og ud af mig, og pressede hårdt ved hvert stød. Jeg gryntede ved hvert stød, men mig pik lækkede en stadig strøm af piksaft på bænken. Mike fik nogle close-ups af det.

“Det er noget, han virkelig kan lide, Wayne. Jeg har aldrig før set en knægt tænde sådan ved at få sin røvkusse udvidet som ham her. Prøv en finger til.”

“NEJ!” skreg jeg, “ikke mere, ikke mere.”

Wayne begyndte at bore sin lillefinger ind til resten af fingrene. Jeg skreg af smerte. ””Ja, det er godt, bare leg, at du spiller hård. Det giver nogle fine billeder.” Han vred og drejede og kneppede mit udvidede hul med sine fingre mens jeg krympede mig.

“For fanden mand, jeg må kneppe den kusse. Det har gjort mig totalt liderlig at se ham lukke op. Nok med forberedelserne, gør dig parat til den store sag.”

Han hev sine fingre ud af mig. Jeg kunne mærke luften mod mit gabende hul. Jeg prøvede at klemme det sammen, men det sitrede bare som svar.

“Se bare den sultne kusse,” kommenterede Ken, som lænede sig frem for at se, mens Wayne gned sin store stang. ”Han kan slet ikke vente.”

“Her kommer det så, baby.” Og Wayne placerede det citronstore pikhoved mod mit hul og pressede på. Det var alt for udvidet til at gøre modstand, mit hul åbnede sig for det store indbrud. Han sank på en gang omkring 5 tommer ind. Jeg skreg af smerte.

“NEJ! NEJ! ÅH! STOP! TAG DEN UD!”

“Slap af,” stønnede Wayne, “din røv er herlig.” Han tog fat om mine hofter og løftede mig op fra bænken, og to ekstra tommer gled ind. Jeg kom ud over bænken og ramte også mig selv på hals og hoved. Mike snuppede en serie billeder mens sprøjt efter sprøjt skød ud.

“Utroligt! Se bare hvor liderlig han er,” råbte Ken. ”Pul ham hårdt, og jeg vil vædde med, at han vil sperme igen.”

Wayne begyndte nu at pumpe mig hårdt. Ved hvert stød trængte han længere op i mig. Jeg snøftede af smerte da først otte, så ni og til sidst ti tommer hårdt og tykt kød spiddede min røv. Min stadig stive pik klaskede mod maven ved hvert stød.

“Du almægtigt!” råbte Wayne, “det her er den mest liderlige røv, jeg nogensinde hat kneppet.” Han gav min røv et hårdt slag. ”Tag det, din lille luder! Gør dig parat til at tage min sæd op i din røv.”

Han tog fat på at pumpe mig hårdere. Han var helt i bund nu. Hvert stød skubbede til min tarm og jeg mærkede hans glatte skridt og store nosser klaske mod min svedige røv. Vi var begge våde af sved, hans dryppede på ryggen af mig, mens han arbejdede med sine hofter. Jeg mærkede hans pik svulme inde i mig, og med et råb skød han en fed spermstrøm i min tarm.
Han trak mig op fra bænken til stående stilling, mens han stadig pressede sin pæl i bund i mig. Og så kom jeg igen. Sperm fløj gennem luften og landede, på bænken, på gulvet, ja over det hele. Jeg skreg i en blanding af smerte og orgasme. Mike stod foran og forevigede det hele på film.

Wayne stønnede stadig bag ved mig med sin pik plantet dybt I min røv. Vi to var klistret sammen af sved. Jeg snappede efter vejret og snøftede mens sved og sperm dryppede fra mine kinder. Min pik stod stadig stiv og strunk, og en sej streng sperm hang ned fra den.

”Du er skøn at kneppe,” hvæsede Wayne i mit øre. Han rakte ned og klemte min stadig hårde stang. Mere sperm dryppede på gulvet. Han gav den et par gnid. “Og du er stadig parat til mere, kan jeg se. Måske Ken vil hjælpe dig med det.”

Ken grinede og gned sig i skridtet. ”Med glæde, jeg har haft lyst til at prøve hans røv hele dagen. Er det OK med dig, Mike?”

”Helt i orden, jeg kan godt bruge lidt flere billeder.”

Han trak sin snævre t-shirt af og afslørede et muskuløst bryst dækket af lyseblond hår. Han sparkede sine sandaler af, lynede sine shorts ned og lod dem falde til jorden. Hans tykke ni tommer lange pik stak frem, den havde en kraftig bue til venstre. Jeg stirrede chokeret på den.

“Jah, den er ikke så stor som Waynes, men det venstresving på den skal nok åbne dig noget mere.”

“Åh, nej, ikke igen,” hviskede jeg.

Ken gik hen til mig. Han tog fat om mine brystvorter og klemte og drejede dem. ”Hvad er der med dig, bøsseknægt, er du træt? Du har bare brug for en pik til i din røv til at kvikke dig op.”

Mens Mike satte mere film I sit apparat, sagde han: “Lad os få ham op på bordet denne gang, På ryggen.”

Ganske langsomt trak Wayne sin skrumpende pik ud af mig. Han og Ken bar mig hen til bordet og løftede mig op på det. Ken kravlede op mellem mine ben, spredte dem og løftede dem op. Sperm og sved løb ned gennem min røvspalte.

“Lad os så se, hvor meget han er blevet åbnet.” Han stak tre fingre ind i mig, og jeg stønnede. ”Jah, ja, bøssedrengen her er åbnet godt op.” Han arbejdede en fjerde finger ind og drejede dem rundt. ”Rigtig sødt.”

”Nej, please, lad mig slippe nu,” bad jeg, ”det er slet ikke mig, det her.”

Det lo de alle af.

”OK, knægt, så du er ikke bøsse? Hvem var det, der spermede to gange, mens han blev knaldet i røven?” fastslog Ken. ”Slap du bare af. Bag efter kan du så gå hjem og knalde tøsen, men jeg er sikker på, at hun bliver nødt til at stikke en vibrator op i røven på dig, før du kan få den op at stå. Men foreløbig, så nyd det her.” Han pløjede sin bøjede pik ind i mig, og jeg skreg af smerte.

“Jah, det er rigtigt, mærk den her pik inde I dig.” hylede Ken, ” jeg skal knalde den her drengekusse godt og hårdt.”

Og det gjorde han. Og min pik blev igen stiv som et bræt. Wayne tog fat i den og gned den.

“Lort,” sagde Mike, “filmen satte sig fast.” Nå, jeg kan så lige så godt få suttet min pik af, nu vi har sådan en ekspert mellem os.” Han kravlede op på bordet og åbnede sine bukser. ”Giv mig et blow job, lille pikslikker.” Han stak sin otte tommers pik ind i munden på mig og begyndte at kneppe mig hårdt. Og der lå jeg og blev kneppet i begge ender, mens Wayne blev ved med at gnide på min pik, indtil jeg igen var parat til at sperme.

Så lød der en stemme fra den anden side af værelset. ” Nå, han har stadig ikke fået nok?”

Det var Nick, som stod der sammen med Gary, Carlos og Ray. De så på, at jeg blev kneppet, mens de gned sig over deres buler. De begyndte at tage tøjet af. Jeg var klar over, hvad jeg havde i vente.

Efter Ken og Wayne havde afleveret deres ladninger I mig, tog Nick over i min røv og Gary i min mund. De blev efterfulgt af Carlos i røven og Ray i munden. Jeg kom to gange, alt imens Mike og Ken bearbejdede min pik og brystvorter.
Endelig havde alle spermet. Jeg lå der på bordet, stille snøftende, mens de andre klædte sig på. Jeg havde seks ladninger i min åbne, dryppende røv. Min egen sperm lå som søer på min mave, bryst og hals. Der var sperm på mit ansigt og i mit hår. Gary kom hen og stak endnu en af de der kapsler op i mig, som de sagde, skulle dulme smerterne. Jeg protesterede ikke. Nick smed svømmebukserne hen til mig.

”Så er festen forbi, Tim. Så er det på tide at få tøjet på. Jeg ved godt, du helst vil være nøgen, men vi skal af sted nu.”

Ganske langsomt krøb jeg ned af bordet. Jeg trak bukserne på. Ganske ubegribeligt var min pik stadig opsvulmet og halvhård. Jeg pressede den ned i bukserne.

“Se bare der,” sagde Ken, “han har stadig ikke fået nok.”

“Måske kan jeg hjælpe ham,” sagde Wayne.

Han kom hen til mig bagfra og trak mig ind til sig. ”En gang for turen, knægt?” hviskede han mig i øret.

Jeg mærkede, hvordan han trak mine speedos ned bag på og gned sin pik mod mig, mens han skubbede mig hen over armlænet. På no time havde han sin pik inde i mig og begyndte at pule. Jeg stønnede: ”Nej,” men jeg var for udmattet til at kæmpe imod. Og hans kraftige bevægelser i mit hul, fik min pik helt op at stå igen. De andre stod foran mig og så på.

“Hak den af selv, Tim,” beordrede Nick. ”Stik hånden i bukserne og kør den af mens han boller dig.”

Jeg var så tændt, at jeg gjorde det. På få minutter skød Wayne endnu en ladning op i mig, og jeg skød i mine speedos.

Wayne trak sig ud og gav mig et lille slag over enden. ”Dejligt at arbejde med dig, knægt. Det gør vi igen en anden gang.”

Mike kom hen til mig. “Filmen vil være fremkaldt, når du kommer tilbage. Jeg giver Nick et sæt, som han kan vise dig. Jeg vil gerne bruge dig igen til en video, som jeg skal lave.”

“Hvis du så ellers er færdig,” sagde Nick, “så skal vi se at komme på bussen.”

“Men mit tøj. Jeg kan ikke gå sådan her.”

“Din taske er i bussen. Du må vente med at skifte til senere, siden du absolut ville have din lille røv pulet en ekstra gang. Kom så, af sted.”

Med indtørret sperm over det hele og dryppende både fra fronten og bagsiden af mine bukser, fulgte jeg langsomt efter. Min halvhårde pik kunne ses tydeligt gennem det indsmurte stof.

Jeg havde på fornemmelsen, at det kunne gå hen og blive en lang weekend.

Fortsættes
Kommentar