Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Brev

Karakter: 4.9/8
Visninger: 10018

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
1. Brev

Det skulle jeg aldrig ha’ sagt.

Personer: John, lærer.
Jonas: elev i Johns 10. klasse.


Havde det ikke været for den fjollede bemærkning til Jonas, havde jeg vel stadig været lærer på Vestre Skole i – nej, det får I ikke at vide, men en mellemstor provinsby. Nu sidder jeg her i syden – hvor, får I heller ikke at vide, men I kan maile til mig, hvis I har lyst, ole1313ole@yahoo.com.
Hvad jeg så lever af? Underviser nogle få danske og enkelte andre nordiske børn og unge, og så arrangerer jeg såkaldte kulturelle events for nordiske pensionister, men det er I nok ikke så interesserede i at høre om. Det var de begivenheder, der fik mig til at flygte. Ja, rent ud flygte, jeg kunne ikke på nogen måde blive i den by, og blev jeg i Danmark, ville Jonas og kumpanerne snart finde frem til mig, og så brændte lokummet igen.
Nej, altså, jeg fortryder ikke noget, det åbnede noget helt nyt i mig, for mig og for mit liv, og jeg må sige, hvis jeg nu skal være ærlig, jeg nød det! Jo, jeg havde haft nogle kærester, og det gik da også så nogenlunde med de seksuelle aktiviteter, i hvert fald fik jeg ingen klager fra pigerne, men jeg selv! Måske var det derfor, forholdene ikke varede så længe, og aldrig blev til noget rigtigt. Jeg var nu blevet 32, havde en dejlig lille lejlighed, holdt mig i god form ved lange løbeture i anlægget og de tilstødende små skove. Havde fået pc med netadgang og holdt mine seksuelle reflekser ved lige ved at surfe på sexsiderne. Jeg opdagede på et tidspunkt til min egen overraskelse, at jeg havde gemt langt flere billeder med mandesex end normal hetero-sex. Tænkte dog ikke nærmere over det, men så var det, det skete.
Jeg har besluttet at skrive til dig for at fortælle, hvordan det startede og udviklede sig, så kan du selv dømme. Jeg gør det så nøjagtigt, som jeg kan huske det, og mens jeg skriver, kommer det tydeligere og tydeligere frem.

For fanden, hvorfor kan den nu ikke det?
Jeg havde været inde på den før, sex-tv, med en stump af en god fuck-film, og nu ville den ikke vise den mere – og heller ikke andre steder. Sagde, at min realplayer ikke virkede. Fuck!
Jeg kan da noget, men ikke alverden med det maskineri, når det ikke fungerer! Når det bare virker, så er jeg rimelig god til at bruge skidtet.

Ham Jonas i min 10. klasse var mere end ferm til det med computerne. Havde været det lige fra da jeg fik ham i femte. Kunne bruges engang imellem til at ordne noget, når en af skolens maskiner lavede kludder, men var også lidt af en rod, man vidste aldrig rigtigt, hvor man havde ham. Bedst som man troede, at nu var det i orden, så lavede han noget lort.
Og så hans sprog. Jo, jo. han kunne da tale pænt nok, når det stak ham, men lige så tit var det ret dirty, og ikke mindst alle de uartige ord. Bedst som man mødte ham kunne han finde på at spørge: Fik du bollet hende i nat, eller nå, var du lige ude og spille pik? Og de frække sider på nettet var han ekspert i, efterlod somme tider de mest perverse billeder på skærmen.

Og det skulle jeg ikke have gjort. Jeg nævnte problemet med min realplayer for ham. Nej, selvfølgelig ikke hvad det var, jeg ville have set, men han smilede sit frække smil, og sagde, at han da godt kunne komme forbi og se på problemet.
Det talte vi så ellers ikke mere om.

Et par dage efter stod han i min gadedør.
Hvorfra vidste han, hvor jeg boede?
Nåh, ja, selvfølgelig, dum til at bruge nettet var han jo ikke.
Hej, John! Skulle jeg ikke lige kigge på dit problem?
Jeg kunne ikke rigtigt tolke hans smil. Var det kun venligt, eller lå der som sædvanligt også noget frækt i det, eller var det mig, der lagde det i det.
Kunne jeg bare afvise ham? Jeg havde et problem, og han havde trods alt brugt tid til at komme hen til mig, så lidt efter sad han ved min computer og begyndte at taste rundt.

Vi prøver lige med denne her adresse, kender du den, den er hot. Jeg bliver altid liderlig af den.

Så styr nu lige dine hormoner og se at finde ud af at få løst problemet, prøvede jeg afværgende.

Nej, den vil godt nok ikke, men vi skal nok få den op og stå – og igen det frække smil. Og så tastede han videre, mens han blev ved med sin snak.

Hvad bruger du mest at kigge på, når du hakker den af? Hvor tit gør du det? Er din kone god at bolle med?

Jeg har ingen kone, og slap nu lidt af og gem din liderlighed, til du kommer hjem, prøvede jeg igen at afparere spørgsmålene uden at komme til at lyde alt for uvenlig.

Nu tror jeg fame’ vi har den fuckmaskine på banen igen, lad os lige se. Og så tastede han tilbage til den første side.
Og ganske rigtigt, der var gang i den. Stor pik og våd kusse, og ud og ind gik det.
Nå, har du ingen kone, hvem boller du så med? Nej, for fan’ mand, det er jo derfor, det er så vigtigt, at den her fuckmaskine virker. Kender du nogle gode gratis sider, så får du også nogle af mig.

Riinng, riinng, eller hvad det nu er, telefoner siger nu til dags.
Jeg gik ind til telefonen i den anden stue.
Det var en forældre, der blev ved at ævle om sin åndssvage unge, jeg tror, det varede mindst et kvarter, inden jeg igen stod i mit computerrum.

Nå, er det sådan noget, du godt kan lide? Hvad fanden mand, er du bøsse eller hvad? Alle de pikbilleder, du har liggende. Er det den slags, der får den op at stå?

Hvad skulle jeg sige, hvad skulle jeg gøre? Hvor længe og hvor meget havde han set, af alt det, der lå på computeren?
Mon ikke du skulle gå nu, forsøgte jeg nok lidt for lidt overbevisende, for på en måde var det jo også helt nyt og noget videre ophidsende for mig, at der sad en anden fyr, en ung fyr, og kiggede på mine billeder, Og det var begyndt at dunke lidt i bukserne og i baghovedet.

Næh, det tror jeg ikke, ikke lige nu, sagde Jonas, jeg er ved at være våd i bukserne af alle de spermbilleder, ikke mindst dem med niggerne. Dem har du mange af, tænder du mest på dem? Sådan et som det her, hvor ham den hvide fyr har en sort pæl ned i halsen? Eller er det dem her – og han bladede videre – hvor han får den op i røven?
Har du haft sådan en i røven selv, eller er du mest til at sutte?
Han kørte derudaf, og jeg stod bare der og så dum ud, kunne ikke samle tankerne til at sige noget fornuftigt.
Og så de her. De her unge fyre, de er da ikke ældre end os i din klasse. Hva’ fanen’ John, tænder du også på os?
Vil du ikke osså ha’ et billede af mig? Du har jo sådan en digitaler, ik’, så kan vi lave det med det samme?
Vil du se, jeg skal alligevel ha’ den spillet af?

Og inden jeg kunne finde på, hvad jeg skulle svare, det dunkede helt vildt i pikken, og hovedet, altså det hvor hjernen normalt befinder sig, var ligesom overophedet, så tænke kunne jeg ikke, i hvert fald ikke på andet end pik. Og jeg mere følte end tænkte, at der var en stor knægt med en liderlig pik lige inden for rækkevidde, og denne knægt havde nu hevet pikken frem. At han så også var min elev, og at det var en forbudt situation, også selv om han var over den kriminelle lavalder, var ligesom forsvundet i sex-rusen.

Nå, hvad siger du så? Ja, helt så stor, som niggerpikken der, er den ikke, og han gjorde en bevægelse over mod skærmen, hvor negerpikken lige havde skudt en ladning ud over et hvidt ansigt.
Han havde rejst sig op, og jeg kiggede som hypnotiseret på hans pik, som stadig rejste sig i de sidste små ryk, og hvor der hang en dråbe piksaft på spidsen. Og nu trak han forhuden helt tilbage, så det glinsende pikhoved var helt blottet.

Kom så, gør det nu, slik på den, du vil jo gerne.
Nej, se nu, nu dryppede den på dit tæppe, det kan vi da ikke ha’.
Og så kørte han hånden frem og tilbage, så mere saft dryppede ud.
Skynd dig hellere, inden tæppet bliver helt ødelagt, og indrøm det bare, du er helt vild efter den. Står din egen pik ikke osse nu, er du osse helt våd. Og så tog han det lille skridt helt hen til mig og tog mig med den ene hånd i skridtet, mens han holdt om min bagdel med den anden.

Kom nu, sagde han, mens han kørte hånden op og ned over mit pikhoved inde i bukserne, mens hans fingre på den anden hånd prøvede at dukke ind i revnen. Jo, for fanden, mand, du er jo helt liderlig! Så flyttede han hænderne til mine skuldre og pressede nedad. Ikke med så stor kraft, at jeg ikke sagtens havde kunnet modstå det, men alligevel sank jeg ned på knæ, og så havde jeg pludselig for første gang en stiv, dryppende pik lige i øjenhøjde. Ikke at den var særlig stor eller særlig tyk eller særlig noget som helst, men den var lige der, og den var stiv, og den var indbydende. Selvfølgelig havde jeg set den før, jeg havde ham jo i idræt, havde haft det i en række år og set ham og kammeraterne vokse op. Jeg badede sammen med dem efter timerne, så set den havde jeg, men alligevel ikke. I badet var det bare en tissemand mellem mange andre tissemænd, og vel kiggede jeg på dem, især efter de på skift kom i puberteten og pikkene voksede og fik hår på, men der er fanden til forskel på en almindelig slap tissemand i badet og så en stiv pik lige i øjenhøjde. Så jeg havde aldrig set den før, og jeg havde aldrig prøvet det før, men fantaseret havde jeg, og jeg vidste udmærket, hvad det gik ud på.

Et øjeblik efter rørte min tunge ved hans pikhoved, og jeg følte for første gang den glatte, let salte, lidt fade væske. Og så var det sket. Strømmen var sluttet. Og så havde jeg hele pikhovedet i munden.

Ja, kom så, min lille pikslikker. Brug tungen godt. Ahhh, det er godt, Ahhh, bliv ved med det, Jaaa! Lige der. Åhhh, det er du god til, bøsserøv, det har du vist prøvet før.
Og så fik han øje på mit digitalkamera, og mens jeg var helt væk i en rus, havde han mere kontrol over situationen. Han trak pikke ud.

Skulle du ikke lige ha’ et par billeder til din samling, Du manglede nogle af min pik. Så har du også et minde om den her dag.

Og jeg rejste mig, tog kameraet og placerede ham godt for lyset og tog nogle billeder. Nogle i hel figur, og ..

Skal du ikke også ha’ nogen nærbilleder, sagde han, prøv at lave nogen, hvor man kan se dråberne i pikhullet. Og det gjorde jeg.

Nosserne, vi glemmer nosserne, sagde han, og stak hånden ind og trak dem frem. Vi skal også have nogle billeder med nosserne, er du rigtig klog mand, det er da vigtigt. Og jeg tog nogle.

Gi’ lige mig det, sagde han, og så kan du godt gå i gang igen, pikslikker.

Hørte jeg, hvad han sagde? Gjorde jeg det, så gik ordene lige ned i pikken uden at blive filtreret i hjernen.
Jeg sank på knæ og sugede grådigt pikken til mig, samtidig med at Jonas pressede sig frem, så pikhovedet for første gang stødte mod bagvæggen af munden.
Han kørte den lidt frem og tilbage, og trak den så helt ud.

Nu er det klunkernes tur, sagde han, slik lidt på nosserne, nu de er kommet frem i lyset.

Og jeg gjorde det!

Og han behøvede ikke at sige det, for helt uden at tænke over det, sugede jeg først den ene og lidt efter havde jeg begge de bløde og glatte nosser i munden – som svesker i blød flødeskum - og masserede dem grundigt, mens Jonas stønnede at fryd.

Så trak han dem ud med et plop.

Nu er det ved at være tid, hurtigt tag hovedet i munden, jeg er lige ved at skyde, sagde han. Jeg sugede det i mig. Han stødte hårdt frem og tilbage et par gange, og så kom den første ladning under høje udråb fra Jonas. Så trak han sig hurtigt tilbage, så den næste ladning kom delvis i og delvis uden for min mund, så spermen løb ned af hagen og ud af mundvigene, og den tredje ladning ramte tværs over næsen lige under øjnene.

Åhhhh, det var fedt, udbrød Jonas, og så begyndte han at le.
Ja, nu ligner du en rigtig pikslikker, og han løftede digitalen og tog et nærbillede af mit ansigt med spermen sivende ned over næse, kinder, mund og hage.

Jeg kom med lidt besvær op på benene, mens Jonas lagde kameraet fra sig og sank ned på knæ, og inden jeg fik tid til at tænke tanker, begravede han hovedet i mit skridt, mens han med hænderne omkring min bagdel trak mig tæt ind til sig.
Du er jo helt våd, sagde han mens han kørte næsen rundt på min bule, har du spermet? Var det så godt at sutte pik? Er du den fødte pikslikker?

Og så løsnede han mit bælte, trak lynlåsen ned, og ned gled bukserne og trusserne efter dem.

Fa’me, du har spermet! udbrød han, den gik på dig uden nogen rørte den, har du så lidt kontrol med sagerne?

Han tog med den ene hånd om nosserposen og masserede indholdet, mens han med næsen kørte op og ned over den våde og halvhårde pik.

Tag lige et par billeder, mens jeg får den her fyr op og stå igen, sagde han.

Og hvad gjorde jeg? Jeg tog digitalen og begyndte at tage billeder lige oppe fra og ned over min voksende pik og hans ansigt.

På et øjeblik var pikken helt stiv, og Jonas tog et par sut på pikhovedet, men ikke mere, og da han var klar over, at jeg havde billederne i kassen, stoppede han og rejste sig.

Du kommer til selv at hakke den af, for jeg er ikke pikslikker, og skal ikke have sperm i munden.

Så tog han digitalen.

Kom bare i gang. Få den til at sprøjte. Sprøjt lidt for mig!

Og jeg gjorde det, liderlig var jeg stadig. Greb om den og kørte i de kendte bevægelser op og ned.

Og Jonas, han tog billeder, og det gjorde mig endnu mede liderlig. Her lå en stor knægt, en af mine elever på knæ foran mig, og ikke blot studerede han mig og mit pikspil, men han tog også billeder af det. Det varede da også kun kort, inden sæden gik. For ikke at få det hele ud på tæppet, greb jeg det i den ene hånd, som blev godt fyldt med sperm. Hvornår mon jeg havde haft så fed en udløsning før?

Godt grebet! Hvad nu? Sagde Jonas. Op til munden! Sut det, slug det!

Var jeg stadig som i en rus? Jeg slikkede hånden ren!

Nå, hvad var så bedst? Min sperm eller din egen? grinede Jonas.

Det var det, sagde Jonas, det var du jo dygtig til, fint klaret af en bøsserøv.
Hvor har du kablet, vi må hellere få lagt disse hersens billeder ind med det samme.
Jeg rakte ham det, og med pik og nosser hængende ud af bukserne, satte han sig igen ved computeren.

Riiing, riiing, jeg fik hevet trusser og bukser op, og ind til telefonen. Det var en af vennerne, der dels ville høre nyt, dels lave en aftale om et fælles biografbesøg.

Da jeg vendte tilbage til Jonas og computeren, var han ved at slutte af, men den stod stadig og overførte billeder.

Jeg skal lige pisse, hvor gør man det?

Jeg viste ham toilettet, og uden at lukke døren, løftede han brættet og sendte en plaskende strøm ned i kummen.

Åhhh, det gjorde godt. Fik du det hele med, spurgte han. Og først da blev jeg klar over, at jeg havde stået og stirret på ham. Jeg vendte mig hurtigt væk, mens han lo højt. Det er helt i orden med mig, bøsserøv, kig du bare!

Jeg gik ind til computeren, og et øjeblik efter stod Jonas der også, han havde ikke engang trukket ud.

Nu skal du lige se, jeg har lagt billederne i denne mappe. ”Jonas” hedder den selvfølgelig, og han klikkede ind på den. Skal vi lige se, om det blev til noget, sagde han, og klikkede på et af de første billeder. Og det var blevet til noget. Et billede af Jonas i hel figur med en våd pik strittende ud af bukserne. Jeg følte, at det begyndte at dunke igen.

Nu har du så lidt at kigge på, næste gang, du hakker den af, sagde han og tog mig på pikken. Nå, det varer nok ikke længe, inden det er næste gang, grinede han. Og så -Hej, jeg er skredet for i dag.

”For i dag!”
Jeg skulle nok have lagt mere mærke til den ordlyd, det gjorde jeg ikke. Jeg var efterladt med en dunkende pik, som nok havde lækket liddersaft i lange baner, men alligevel ikke havde fået tømt nosserne helt ud.

Fortsættes. 2. brev ”Blackmailed”
Kommentar