Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Biltur del 5

(Biltur)

Karakter: 4.2/6
Visninger: 5913

Af: Dino.

Læs flere noveller af:
» Dino.

Skriv til:
» Dino
Kaffen kom. 3 cognac til. Igen til mig, jeg var mere end fuld - men var mere liderlig end fuld.
Det var helt vildt. Jeg var taget hjemmefra ca 8 timer før og nu var jeg igang med et eventyr. Et vildt liderligt eventyr, som oversteg alt hvad jeg kunne have drømt om - selvom der var en del, som jeg ikke overhovedet havde fundet frem i mit hovede.
Arne havde holdt sig i ro, men pressede butten op i røven på mig igen. Den skal være åben nok, når min pik skal i bund. Den manglede mindst 5 cm sidst, sagde han.
Gu var jeg liderlig, men tænkte alligevel noget over om det nu også kunne passe. Jeg havde følt mig så udfyldt som aldrig før. Også ligegyldigt hvad jeg havde leget med før. Og det var ikke små ting, min hånd kunne glide helt ind, og da jeg er meget smidig, så kunne jeg presse den højt op, men hans pik var kommet dybere.Og han manglede stadig ca. 5 cm. Det rislede ned ad ryggen og pikken løb over igen.
Færdig med kaffen og cognaccen, og nåle og but. Og vildt liderlig.
Jeg var stjerne fuld og måtte hjælpes lidt ud på bagsædet. Arne satte sig ind til mig og løftede op i t-shirten. Trak i nålene, som sad rigtig godt fast. Pludselig rykkede han den ene ud. For satan. Det var meget værre end at få den i. Den blødte noget, men han suttede og bed i min vorte - fantastisk. Den anden fik en lignende tur og jeg var nærmest helt væk i tåger. Han lod mig snuse noget poppers op. Jeg fløj - jeg var kun en stor pik, mund og røv. Jeg var klar til .... alt.
Arne lynede bukserne ned og lukkede dyret ud. Jeg glemte at pisse inden vi gik, sagde han og proppede den halvfede i munden på mig.
Der må intet komme ud. Du sluger bare det hele - var beskeden.
Han lod det heldigvis komme ligeså stille, så jeg kunne nå at følge med. Men han pissede mig i munden i rigtig lang tid, før det tog af. Hans pik voksede og voksede.
Jeg havde aldrig set - eller mærket - så stor en pik i levende live. men her var den - lige i munden på mig.
Kommentar