Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Biltur del 6

(Biltur)

Karakter: 3.5/4
Visninger: 5468

Af: Dino.

Læs flere noveller af:
» Dino.

Skriv til:
» Dino
Vi kørte kun en halv times tid. Arne havde sin pik i munden på mig det meste af tiden. Mit hovede kørte rundt af spiritus poppers og liderlighed. Jeg havde virkeligt besvær med at have den i munden, den voksede støt og blev til den der fantastiske pik - som jeg ikke troede eksisterede. men det var her - i min mund den var, og jeg suttede som en vild, Hver gang jeg troede, at han ville komme, så trak han den ud for at holde lidt på safterne - sagde han. Men hans presperm løb nu ud af den og jeg havde nok at gøre med at sluge det. Hans pik blev sovset ind i det, og jeg forsøgte at holde den ren.
Der blev ikke talt så meget, men de talte sammen om min næsten glatte krop og om min saftige mund og lækre røv. Og måske mest om mine brystvorter, som overrasker dem meget.
Måske var det mest Arne, som havde lyster i den retning. Men jeg vidste jo godt, at Christian også var til den slags.
Vi stoppede udenfor en kro eller et hotel af en slags. Jeg var stadig beruset af alting på en gang, men ud kom vi og kufferterne kom med ind. Det måtte jo så betyde, at vi skulle overnatte her.
Vi kom ind i receptionen, og hotelværten - som hed Hans - han var kørestolsbruger og havde en stor hund ved siden af sig - tog imod os. Han kendte tydeligvis Arne og Christian rigtig godt, for der blev delt rigtige mange krammere ud.
Han rullede om bag disken for at finde nøgler frem mens hans fortalte en masse ting. Jeg fattede ikke en skid. Tysk har aldrig været min stærke side - jeg er langt mere til fransk - på den rigtige måde.
Jeg fik besked på at gå om til Hans og trække min t-shirt op over hovedet. Hans læber og tænder gik fuldstændig amok på mine vorter - som føltes som om de ville eksplodere. Han blev ved og min pik ville bare ud samtidig med at det løb ud af pikhovedet. Pludselig stoppede han og jeg mærkede at han tog fat i den højre og en grim klemme blev sat på, derefter den anden. Det gjorde vildt ondt og jeg forestillede mig blod over det hele. Sådan var det nok ikke - men det rislede over hele kroppen. Ned med tøjet - og bukserne buk dig frem var beskeden.
Straks mærkede jeg en stor saftig tunge i røven - løbende op over pikken.
Den skal lige lære din smag at kende - sagde Arne. Og lad os komme op.
Hen til elevatoren.

Kommer tilbage.
Kommentar