Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Biltur del 4

(Biltur)

Karakter: 3.8/6
Visninger: 6140

Af: Dino.

Læs flere noveller af:
» Dino.

Skriv til:
» Dino
For anden gang hev Christian mig med på toilettet. Han var vild. Trak min T-shirt af og suttede og bed i mine brystvorter, som elskede det. Hev mine bukser ned og bad mig om at skyde pølsen - som sad i min røv - lidt ud. Han bed et stykke af, tyggede lidt på det og fodrede mig med det. Han trak sine bukser ned og sagde at jeg skulle sutte hans pik.
Der var ikke noget jeg hellere ville. Nu var det anden gang, han havde mig på toilettet indenfor en halv time, så jeg kendte omgivelserne. Jeg slugte den helt ind til hans kønshår og han stønnede at jeg var en dejlig dreng med en skøn suttemund.
At jeg kunne komme med dem, men måtte gøre alt hvad de sagde til mig. At de måske havde et job til mig hvis jeg gjorde det godt. Mere kunne han ikke sige for han rejste mig op og fandt nogle nåle i sin brystlomme. Han bed igen i mine vorter, mens hans fortalte hvor lækre de var.
Stive blev de og han pakkede nålene ud. Satte spidsen til den venstre vorte.
Nu tænkte jeg at han ville presse den igennem. Det gjorde han også, men kun ganske lidt af gangen. Det gjorde ondt, men var fantastisk. Det var tynde nåle, men alligevel kunne jeg rigtig mærke hvad han gjorde, og på et tidspunkt havde jeg vel jamret nok, så han pressede den igennem.
Den ene sad som den skulle, jeg følte en vild liderlighed løbe igennem min krop og jeg ventede på den næste.
Den pressede han bare igennem - hev pølsen ud og kneppede mig helt vildt, mens han fortalte mig hvilken luderrøv jeg havde og at den bare skulle bruges.
Ja, og ja stønnede jeg. Han holdt ikke længe - faktisk måtte det gerne blive ved - hev pikken ud og ind i munden på mig.
Han pressede den igen i bund og holdt den der - indtil han kom. Jeg troede at jeg skulle blive kvalt på grund af luftmangel. Savlen løb ud ad munden og dryppede på pølsen, som lå på gulvet.
Han kom ikke meget, men det var jo heller ikke længe siden, at han var kommet sidst. Jeg slugte med velbehag, og trak vejret ind med et gisp.
På med tøjet med nålene siddende, pølsen i skraldespanden, noget ør i hovedet af alkohol og liderlighed.
Tilbage ved bordet spiste vi færdig. Jeg fik butten op igen og vi bestilte kaffe.

Kommer tilbage.
Kommentar