Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Biltur del 3

(Biltur)

Karakter: 4.0/6
Visninger: 6244

Af: Dino.

Læs flere noveller af:
» Dino.

Skriv til:
» Dino
Jeg trak bukserne på, spermen løb ud langs butten, som sad i røven. Vi kom ind i restauranten, som de tydeligvis kendte. Vi satte os langt ude i hjørnet, med mig gemt lidt længst ude. Min pik savlede presperm igen - det løb ned ad pikken, så mine bukser både blev gennemsigtige bagi - fordi spermen løb ud - og foran, fordi min piksavler helt vildt. Det er kun Christian som kan se mit telt foran med en dryppende pik. Arne ser på mine brystvorter, som strtter endnu mere end de har gjort før.
Jeg ved ikke hvorfor de har det sådan, men de er altid strittende, men når jeg bliver ophidset, så står de min. 1,5 cm ud fra kroppen og er helt vilde med at blive brugt.
Det er rent faktisk sket, at jeg har fået pikken til at gå, ved kun at køre med mine vorter. Men de er synlige under næsten hvad som helst.
Arne bliver næsten stakåndet.
Tjeneren kommer og de bestiller mad til os alle. Jeg ved ikke hvad det, men der kommer 3 øl og 3 skarpe. Vi drikker af øllet og de lader mig drikke den ene af de klare. og den næste ---- og den næste. Der går noget tid og vores mad kommer.
Bøffer til dem - og en kanonstor pølse til mig. Meget større end en dansk medister. Den er lidt fedtet af stegesovs, og der ligger pommes frites ved den.
Jeg kan mærke at jeg har drukket - faktisk rigtigt meget.
Christian siger at jeg skal trække bukserne ned og tage butten ud. Bare lægge det ved siden af mig selv.
Det sker der ikke noget ved, der er ingen som kan se noget hvor jeg sidder. Han siger at pølsen skal op i røven. Den er lang og det kniber med at få den helt op, men christian hjælper til og presser den bare op. Der sidder kun en spids udenfor.
Tag bukserne på igen - vi skal på toilettet. siger han.
Arne siger lige: stop engang, jeg vil se hans brystvorter. Jeg måtte sidde og løfte op i t-shirten mens han åndeløst så på mine vorter. Der vil ske ting med de vorter, som du aldrig har drømt om, siger han. Det trak i min pik, og den saftede endnu mere. Christian bøjede sig ned og slikkede safterne af pik.
Nah, kom så her - sagde han. Tag bukserne på.
Kommentar