Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Biltur del 2

(Biltur)

Karakter: 3.8/6
Visninger: 6732

Af: Dino.

Læs flere noveller af:
» Dino.

Skriv til:
» Dino
Vi var i nærheden af Kassel Bakker og de kørte fra motorvejen. De vidste hvor de var.
Jeg sad på bagsædet med et ben på hver ryg af forsædet. Arne følte tit rundt om pluggen som sad i min røv. Det var helt sikkert, at spermen løb ud ved siden af pluggen. Christian kørte oppe i mit bukseben og min pik strittede helt vildt.
Nå, men lidt om mig. 180 høj og tynd næsten ingen behåring. min pik høre ikke til verdens vidundere, men den er hård og stiv. Brystvorterne står ud fra kroppen - jeg ved ikke hvorfor, men de er følsomme og tåler mega meget.
Vi stoppede ud for en kro og jeg skulle have pikken ned inden jeg kunne gå ind. Det var ikke let, men Christian lagde mig på bagsædet og suttede mig til en vild udløsning og han slugte min sperm med et tilfreds grynt.
Arne havde fundet et bord i et hjørne og jeg blev placeret længt inde i skyggen. spermen løb ud og ned af mit lår. Arne så det på mine bukser og sagde at jeg skulle trække dem ned og fiske det op og slikke det i mig.
Christian trak mig op inden jeg fik bukserne ned og med på toilettet. Han skubbede mig ind på et toilet og fremover - trak mine bukser af og pluggen ud - fiskede sperm med sine hænder og lod mig slikke det. Han jog sin pik op i min røv og det smaskede helt vildt. Han sagde et mine vorter ville være en udfordring når han fik mere tid..............
Kommer tilbage.
Kommentar